תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
שלום . כל קובץ ששולחים לי תמונה - שיר - תוכנה - ה-כ-ל אני לא יכול לפתוח את הקובץ (בעצם אני אפילו לא מוצא אותו) יש תמונה שמסבירה הכל (בעצם כשאנ יעושה OPEN FOLDER זאת השגיאה שנפתחת לי : http://img171.imageshack.us/my.php?image=untitled3f3td2.jpg
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בקשר לקולד בוט לאחר אוברקלוק ואני צריך לעדכן ביוס. אבל אני לא בדיוק יודע איך? האם תוכלו לומר לי את הדרך הכי פשוטה (אם אפשר אפילו דרך הווינדוס)? הורדתי כבר את הקובץ מן האתר (את הF8 למי שצריך לדעת יש קובף אחד EXE אחד BAT ואחד רגיל לבן של פתיחה בעמצאות) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס קול פשוט למחשב.אני רק צריך להתקין אותו וזהו??,או גם לשנות משהו בביוס יש לי כרטיס קול מובנה כבר בלוח
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מחשב נייח, עם לוח ABIT KN9-Ultra ומעבד Dual Core מבית AMD. התקנתי את המערכת הפעלה, Windows XP Professional HEB מקורית. ואני מנסה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי, Sony Cyber-Shot DSC F-828, למחשב, והוא רושם שההתקן לא מזוהה, או שהוא מזהה את זה בתור Sony DSC אבל רושם שהוא לא יכול להפעיל את ההתקן. ניסיתי לחבר את המצלמה, וכל מחשב אחר מזהה אותה, והיא רצה בצורה מצויינת. המצלמה היא Plug&Play. לקחתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה, KSP, והם טוענים כי המחשב תקין, ולאחר בדיקה מעמיקה גילינו שפשוט המצלמה מתנגשת ככל הנראה עם הצ'יפסט, כי ניסינו גם לחבר אותה במעבדה שלהם למחשב אחר עם אותו לוח אם, וגם במחשב ההוא זה לא זיהה את המצלמה. כך שהבעייה היא לא ספציפית ללוח אם שלי. ה…
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 256SDRAM WINXP מדפסת משולבת HP 5610 ברגע שאני מדפיס מסמך המחשב נתקע , עכבר מקלדת לא זזים. ניסיתי לעשות מספר דברים: כרטיס USB PCI חדש, הגדלת הזיכרון הוירטואלי,החלפת כבל USB והתקנה מחודשת של הדררייברים. שום דבר לא עוזר , המחשב ממשיך להיתקע. ** המחשב לאחר החלפת דיסק קשיח שנהרס. (דיסק חדש 80 , מערכת הפעלה חדש.) אנא תנו לי פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הלוח מסרב להגיב להתקני הUSB (גם הקדמיים וגם האחוריים) שמחוברים אליו, כאילו הUSB לא קיים בכלל. המנהל התקנים לא מדווח על שום בעיה מיוחדת. מדובר על מערכת Windows XP SP2 תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונ…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שיחקתי באיזה משחק ובאמצע המשחק המסך היה שחור אבל המחשב המשיך לעבוד רגיל והמסך היה דלוק עשיתי ריסט הכל חזר למצבו הקודם אבל כנראה הדריבר של הכרטיס מסך נמחק שאני מנסה להתקין אותו הוא מתחיל להתקין ובמאצע הוא מפסיק ואומר :"אירעה שגיאה במהלך ההתקנה ההתקן המצורף למערכת אינו פועל" מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תוכנה שקשורה לMEDIA PLAYER או לכרטיס מסך (מעבר לתצוגה הרגילה של הWINDOWS) פתאום מתחילים מסכים מקושקשים לכמה שניות ואחריו המחשב מתחיל מחדש. אין מסך כחול (גם כשהורדתי את הV מ"הפעלה מחדש אוטומטית") ובדקתי טמפרטורות, זכרונות וכו'. יש עוד מה לבדוק מעבר לבעיית חומרה בכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום,לאחורנה רכשתי מחשב חדש וזה המפרט amd 5600 GA-MA69GM-S2H kingston 2G 800 Seagate 360G מערכת הפעלה ויסטה בהתחלה הכל רץ כמו שצריך,לאחר כמה זמן מתקל מסך כחול,שמודיע על בעית חומרה,ואז ריסטרט ככה זה חוזר על עצמו,לפעמים רק בעלת הוסיטה עצמה זה קורה ולפעמים רק שמבצעים פעולה כלשהי.. טמפ' בסדר,ההגדרות בביוס בסדר,הזיכרון הוחלף פעם אחת מחשש שהוא פגרום.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד בסדר, לפני כמה ימים פירקתי ממנו את ההארד דיסק והחזרתי ומאז המחשב נפתח (המאווררים מתחילים לעבוד) אבל לא עולה בכלל אפילו לשלב שניתן להיכנס לBIOS אני לא מגיע, המסך גם נשאר בstandby לא נדלק (אבל אין ציפצופים) חשבתי שאולי נגעתי באיזה חיבור, פירקתי את המחשב והרכבתי מחדש וזה לא עזר מה ניתן עוד לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-