תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס אבל שהוא נכנס למסך הכחול וטוען את ההתקנה הוא רושם שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא כונן במחשב או שהוא לא פעיל או שהוא לא מחובר טוב. הכונן הוא סאטא אבל עד עכשיו הוא עבר לי מעולה עם הווינדוס הוא עולה והכל וגם בביוס הוא מזהה את הכונן. למה הוא עושה את הבעיה הזאת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום אז סליחה טוב אז ככה כבר שבוע שיש לי בעיות עם הפורום כמו דיונים שהגבתי(או לפחות זה מה שנראה לי) אז אחר כך שאני נכנס לפורום זה כותב לי חדש אני נכנס וכלום נדע אין שום דבר חדש ואני יודע שיש הודעה חדשה טוב בעיה שניה היום שמתי לב שמספר ההודעות שלי נשאר על 168 כשבאמת יש לי בסביות ה17X אודה לכם עם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי ה-WD (השלישי שכבר ראיתי שנדפק) החלטתי להחליף ל-HD אחר של Seagate, חיברתי את ה-HD אל חיבור ה-SATA כמו שקיבלתי אותו (אין משהו מיוחד שצריך לג'מפר) חיברתי לחשמל, הדלקתי את המחשב אבל משום מה אני לא רואה את ה-HD מזוהה בביוס. (המחשב הזה שייך לעבודה) יש לציין שעדיין לא הגדרתי מחיצות, יכול להיות שיש קשר לזה? שאלה לא קשורה, מה זה אומר Spread Spectrum?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ ומחשב ביתי, אני רוצה לשתף ביניהם את המקלדת העכבר והמסך. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, למקלדת יש חיבור PS2 רגיל ולעכבר יש חיבור USB עם מתאם של מייקרוסופט ל PS2. קניתי KVM של Intellinet Networks וחיברתי אליו את המסך המקלדת והעכבר, וחיברתי יציאה אחת שלו למחשב הביתי, בהתחלה העכבר לא עבד, אבל אחרי שהורדתי דרייברים מתאימים הוא עבד - עד כאן הכל בסדר. כשבאתי לחבר את הלפטופ ראיתי שיש לי רק כניסות USB (טעות שלי שלא בדקתי לפני), אז קניתי מתאם USB to PS2, שהוא מקבל שתי כניסות PS2 והופך את זה ל USB אחד. כשחיברתי את זה ללפטופ אז העכבר לא עבד בכלל והמקלדת הייתה חצי עובדת חצי נתקעת. בשביל לבודד את הבעייה אז ניתקתי את העכבר והמקלדת מה - KVM וחיבר…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני עובד עם שני עכברים ה RX1000 עבד עד היום בבוקר ותפתאום הפסיק לעבוד התקנתי את ה SETPOINT ואז הסרתי כי הוא לא עוזר לי במשחקים לא בגללו זה קרה תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תראו אני לוחץ ctrl +alt + del וכמובן כולם יודעים לאן מגיעים שם אני הולך לתהליכים ויש שם תהליך לא פעיל שלא מוכן להיסגר (יש לו שימוש די גבוה בcpu זה משתנה (בין כ 71 ל 96) איך אפשר לסגור אותו????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח של פי.סי פרטנר 133 MHZ של פנטיום 3 ושאני מנסה לשים לו מעבד של פנטיום 3 800/133/256 - V1.7 הוא לא מקבל אותו ושאני מדליק את המחשב שהמעבד בפנים המחשב לא נדלק יש מתח אבל הוא שקט כמו מזגן ! אין את הצליל של הקליק שמחשב נדלק. אמרו לי שצריך לבדוק מתחים אם הלוח מקבל סוג כזה של מעבד לבדוק גי'מפור האמת ששיחקתי עם כל הגאפרים שום דבר לא עזר הוא פשוט לא מסתדר עם המעבד הזה. על הנייר הבאס של המעבד 133 ושל הלוח 133 הציפסט של הלוח VIA APOLLO PRO 133 והוא תומך עד גיגה אז מה הבעיה ? דרך אגב מה זה CORE VOLTAGE ? - I/O VOLTAGE ? יכול להיות שאין תאימות של מתחים בין הלוח לבין המעבד ? הקטע שהמתחים של הסלרון הם CV-2V וה I/O V -3.3 והלוח מקבל אותו ביחס לפנטיום (מעבד) שדורש רק CV-1.7V דיי…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ממה זה נובע ? כנראה התחממות יתר של המעבד אולי .. איך אפשר לפתור את זה ? עזרההההההההההה....
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם יחסית יקר של ג'יגה בייט : http://ksp.co.il/?uin=15414 אני מאוד אוהב לשמוע מוסיקה דרך המחשב ויש לי מערכת רמקולים איכותית של אלטק לאנסיג,רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס קול של הלוח אם למשהו יותר רציני,שייתן לי וויליום ואיכות טובה יותר...אשמח להמלצתכם ולחוות דעת על מוצרים הקיימים בשוק, תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום; המחשב שלי החל לעשות בעיות אתמול כאשר בבוקר פשוט סירב לעבוד. המחשב מתחיל לעבוד, הווינדוס עולה, תמונת הדסקטופ אפילו נטענת, ואז נשמע קליק מהדיסק הקשיח והמסך הופך לשחור. כאשר אני מעלה בSAFE MODE המחשב עולה. וכאשר אני מעלה את המחשב בLast known configuration that worked האנטיווירוס מנוטרל (AVG 8 ) . הכל החל אחריי שהתקשיתי שלשום לעדכן את האנטיווירוס (מאחר והתמיכה בגרסא 7.5 תופסק להיתמך בעוד כשבוע). שינויים במערכת לא נעשו פרט לאנטיווירוס. אני חושש שהבעיה היא בו, אבל אינני בטוח, אילו עוד בדיקות אפשר לבצע על מנת לאתר את הבעיה? במידה והבעיה היא בו, על איזה אנטיווירוס חינמי אתם ממליצים? תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
דבר ראשון, כתובת הלוח האתר הרשמי של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=205 עכשיו ככה, הבאתי עוד מחשב ישן, שבו יש לוח אם ומעבד יותר טובים ממה שהיה במחשב הישן שלי, אז החלטתי לשלב אותם. מה שעשיתי זה שמתי את הזכרון מהמחשב הישן בפחות ישן, וכך גם את כרטיס המסך. הבעיה היא שכרטיס המסך OB שיש על הלוח לא מפסיק לפעול אוטומטית. הצלחתי לבטל אוץוך בביוס ע"י זה ששמתי לו זכרון 0. אבל הכרטיס הלא מובנה לא נדלק בכל זאת. הכרטיס שלא OB הוא ג'יפורס 3 TI 200, לדעתי הוא יותר טוב מהכרטיס המובנה. הכרטיס הזה בעל ממשק של AGP X4 ואילו הלוח שהבאתי תומך בX8, ככה שאני לא רואה בעיה מהבחינה הזאת. יש למישהו רעיונות? אשמח לכל הצעה, תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי הבאתי את המחשב שלי למעבדה ונאמר לי כי הקבלים של הלוח מאוד נפוחים וכדאי להחליף אותו. מאז השתמשתי במחשב ולא שמתי לב לשום בעיה שיכולה להצביע על כך שהלוח דפוק, ולכן אני נוטה לפקפק במה שנאמר לי. רציתי לדעת האם הרצת Orthos או MEMTEST יוכלו לאשש כי הלוח תקין, ואם לא, איזו דרך יש לדעת שהוא בסדר? אני הולך לשדרג בקרוב זכרונות וכרטיס מסך כך שאני לא רוצה שהלוח שלי יתפגר אחריי חודשיים.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מוזר אחרי כיבוי של המחשב סתם כי הייתי צריך בדרך כלל הוא לא מכובה :-\ הדלקתי אותו וDVD לא הופיע במחשב שלי שלא לדבר על הCD בבדיקה שהעלתי מצאתי כי הוידוס אינו יכול לאתחל את הכונן כי משהו עם REG שלו לא שלם או פגום משהו מההגדרות :Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) :'( עזרה בבקשהההההה :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך את המחשב דחוף המחשב לא נדלק וזה לא ספק מה הסיבה? פתחתי אותו והמאוררים לא עבדו מרוב אבק יכול להיות שמשהו נשרף? מה אני צריך להחליף? לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-