תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה חינמית המאפשרת לי להתקשר דרכ האינטרנט לכל טלפון בזק בארץ אז רציתי לשאול האם יש תוכנה כזו ואם יש אז אם אתם יכולים לשלוח לי אותם או לפחות את השם.תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
מה זה אומר????סתכלו על התמונה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב קורס לי אני יספר לכם קודם איך זה התחיל נראה לי ואז מה הבעיה אז פעם המאוורר של הספק שלי הפסיק לפעול ורק אחרי איזה שבועיים החלפתי אותו בזמן הזה התחמם המחשב כול הזמן ששיחקתי ועשה לי בעיות אחרי שהחלפתי נוצר לי בעיה חדשה של קריסה כיאלו למשל אני משאיר בלילה את המחשב ונגיד מוריד אז שאני בבוקר מסתכל אני רואה ששום דבר לא עובד כיאלו המחשב עובד הוא נמצא בוינדואס אבל העכבר ושום דבר לא עובד אני לא יכול להזיז אותם ולא כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט זה עובד שוב והכול בסדר וגם למשל אם אני מפעיל משהוא חזק ואני מפעיל עוד משהוא בוא זמנית אז גם קורה אז שזה מתרסק ואז אני לא יכול להפעיל מקלדת ושום דבר כיאלו לא עובד אבל המחשב פועל זה מראה שהוא פועל (נכון העכברים עם האור אז שהו…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
HEC 400 asus p5 6600Q 8800 500WD HD 4G OCZ מנורה על הלוח מהבהבת למה לא נדלק????
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חבריה שלום אני פונה לפורום כי אנ י לא יודע איפה התקלה הסיפור מתחיל שלא היה ל יכולת גלישה בדפדפן חשבתי שזה ויירוס או בעיה אחרת טפלתי ולא עזר כלום לכן פניתי לספק האינטרנט והוא איבחן חסימה אצלו. לאחר טיפול התחלתי לגלוש ואז התברר שאני מאבד את הקשר וה IP שוב פניתי לשירות האינטרנט וטופל והתילתי לגלוש ואז התברר לי שאני גולש לסרטים עם עם קול אין קול בדקתי הכרטיס קול עי כניסה דרך HD אחר וWIN7 ואז הכל תקין אז איפה התקלה אשמח לקבל סיוע לשיבוש :s05: ??? בברכה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם דיסק קשיח - 2500 WD KS. הביוס מזהה אותו כד.ק עם 250 גיגה אך הווינדואוס טוען שיש לי רק 127 גיגה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז ככה לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב נייד שלי עכשיו לפני הפירמוט שחקתי GTA SA וCSS וכאלה והמשחקים עבדו לי פרפקט בלי בעיות בכלל אבל אחרי שפירמטתי את המחשב אני נכנס למשחק (כל משחק) הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן הוא מחליט לעבוד ממש לאט. למשל בCSS זה מגיע לי ל9 FPS ולפני שזה קורה יש לי 30 FPS שזה סבבה וככה זה בכל משחק הוא מחליט שהוא מריץ פחות פריימים אבל אחרי כמה זמן זה חוזר חזרה וזה ממש מעצבן שאי אפשר לשחק בצורה נורמאלית. למישהו זה קרה? איפה הבעיה נמצאת? פירמוט חוזר יכול לעזור? (לא פעם ראשונה שאני מפרמט את הנייד שלי ופעמים קודמות עבד סבבה) יש אפשרות לסדר את זה בלי פירמוט? זה המפרט של המחשב שלי: מחשב נייד מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz כ. מסך: ATI X200M 128 MB ז…
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
דבר ראשון, כתובת הלוח האתר הרשמי של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=205 עכשיו ככה, הבאתי עוד מחשב ישן, שבו יש לוח אם ומעבד יותר טובים ממה שהיה במחשב הישן שלי, אז החלטתי לשלב אותם. מה שעשיתי זה שמתי את הזכרון מהמחשב הישן בפחות ישן, וכך גם את כרטיס המסך. הבעיה היא שכרטיס המסך OB שיש על הלוח לא מפסיק לפעול אוטומטית. הצלחתי לבטל אוץוך בביוס ע"י זה ששמתי לו זכרון 0. אבל הכרטיס הלא מובנה לא נדלק בכל זאת. הכרטיס שלא OB הוא ג'יפורס 3 TI 200, לדעתי הוא יותר טוב מהכרטיס המובנה. הכרטיס הזה בעל ממשק של AGP X4 ואילו הלוח שהבאתי תומך בX8, ככה שאני לא רואה בעיה מהבחינה הזאת. יש למישהו רעיונות? אשמח לכל הצעה, תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-