תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך את המחשב דחוף המחשב לא נדלק וזה לא ספק מה הסיבה? פתחתי אותו והמאוררים לא עבדו מרוב אבק יכול להיות שמשהו נשרף? מה אני צריך להחליף? לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עדכון: לבסוף מצאתי בebay http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300 לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק. המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר). הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן. הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן. ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש? ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה. המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי. אז מה עושים? תודה,
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
תישמעו דבר מוזר אתמול הכל היה תקין היום הידלקתי המחשב = אין הודעות שגיאה אבל חלק מהמקשים = לדוגמה הספרות 456 או האותיות ASD /שדג פשוט לא עובדות מה לא ניסיתי ...הידלקתי ניתקתי / הוצאתי היכנסתי ----הכל ....וכלום! במקלדת הישנה - הכל תקין האם יכול להיות שמקלדת נידפקת סתם ככה? או מה אגב זה חיבור PS2 רגיל...לא USB או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
באופן מוזר המשחק נתקע (3 פעמים היום). פעמיים קיבלתי מסך כחול ואז זה עשה רסטרט, ופעם אחת זה לא הראה מסך כחול אלא אתחל מייד.. בדקתי את קובץ המינידאמפ והנה מה שזה אומר: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini103105-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את הבעיה הזו בהקרנת סרטים אחרי שמציבים את הסרט בנקודה חדשה מתקבלת תמונה מפוקסלת אחרי כמה שניות התמונה מסתדרת ומתייצבת מישהו מכיר פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר שניקיתי את הזכרנות (והוינדוס עולה פשוט עשיתי "התעלם"), זה רושם לי לפני שהוא עולה) : כאילו שהחלפתי CPU ואני צריך לעשות משהוא בהגדרות ה-CMOS או משהוא כזה בתוך הביוס . (יכול ליהיות בגלל שהפרדתי את הסוללה ל-5 דקות וזה איפס לי את הביוס ?) תדוה לעוזרים !!!!! הביוס שברשותי : וד"א ראיתי את הטמפ' שלי בביוס והיא על 26 מעלות P-4 1.8 זה סביר ? (המאורר היחידי בתוך המארז פה זה של המעבד )
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כשאני מתקין את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתקנה בהתחלה זהרה כזאת ש WINDOWS LOGO לא הצליח להתקין משהו ולכן המשך של ההתקנה תגרום לבעיות ביציבות של ה WINDOWS בעתיד ואז יש YES או NO אני עושה תמיד YES וזה ממשיך אבל השאלה למה הוא אומר לי את השאלה הזאת ? ד":א לפני זה היה לי HD רגיל וזה לא שאל אותו את השאלה הזאת אז השאלה למה הוא אונר לי את ההזהרה הזאת ? הWINDOWS גירסא חוקית ניסיתי עם עוד גירסות WINDOWD וזה אותו דבר תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2-2-2-5 אבל שאני מפעיל CPU-Z זה רושם לי תיזמונים של 2.5-3-3-6 אז צריך לשנות את ההגדרות בביוס אז אתם יכולים לעזור לי בלהגיד לי איזה מספר לרשום בכל אחת מהשורות האלה: memclock index value 400mhz cas# latency: min ras# active tims : ras# to cas# delay: row precharge tims: row cycle time row refresh cyc time: read - to - write time: writw recovery time 1t\2t memory time תודההה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קיבלתי וירוס במחשב המחשב פעל מאוד לאט אחר כך עד שלא הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לWINDOWS מדובר כאן ב WIN XP בכול אופן אני לא מצליח להגיע להתקנה של ה WINDOWS כל פעם שאני מעלה את המחשב כמה שניות אחר כך המחשב רושם לי MISSING NTLDR למישהו יש רעיון? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נסיתי לחבר את ה usb לפי ההוראות אבל השמות לא זהים לפי מה שרשום בספר למה שכתוב על הכבלים עצמם..
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ קליק ימני על הכונן דיסקטים הוא מתחיל לקרוא את הדיסקט אבל הבעיה שהוא עושה רעש ממש ממש חזק ומפחיד..... למה זה ככה ? ואיך מבטלים את זה???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-