עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Salwaby,

אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  3. היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by DarkSight,

שלום לכולם, אני נתקל כבר מספר פעמים בבעיה ממש מוזרה במחשב שיש לי בבית, מדי פעם הוא פשוט "מתעייף", מה זה אומר בפועל? כל היציאות על הBOARD שלי מפסיקות לעבוד. כולל הכרטיס מסך (המסך מציג no signal), המקלדת אפילו לא מראה סימנים של חיים, כאילו אין בכלל העברת חשמל מהיציאות של ה-board. בנוסף לזה כל המאווררים של המחשב פועלים. הבעיה כל פעם נעלמת וחוזרת, האם הבעיה לדעתכם היא כישלון של המעבד?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?

6. שלום, שמעתי עליכם המון... שבאים לפה אנשים וכל דבר אתם יודעים... אז כל הכבוד. נתחיל........ אני צריך דריבר של כרטיס קול, אבל יש לי דיסק, אבל משום מה שאני מתקין אותו אז שהוא מסיים... הוא לא עושה לי את ה- ,Finish' של סיום ההתקנה. אז אני עושה ריסט. (הוא חושב הרבה, אין אפילו סימן של משהו) אבל אחריי זה שאני רוצה לעשות חומרה חדשה, אז יש לי את זה. אבל אני מתקין... ואז הוא מגיע לקובץ..: Audio 3D.dll הוא נתקע! יש לי כרטיס קול של...: Envy 24 Family Audio Controller WDM אני צריך או עזרה, או שתביאו לי דריבר של הכרטיס קול. תודה רבה רבה, למי שיעזור! להת'...

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by bubugu,

מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה

9. היה לי עד לפני 10 דקות X800GTO [מחקתי בעזרת driver cleener את הדרייברים שלו הוצאתי את הכרטיס ושמתי במקומו את X800GTO2 פתחתי את המחשב וזה רושם בDOS You Have not connected the power cablr yo your video card please refer to the "getting started Guide" for prper hardware installation זה במחשב החדש אני כרגע על המחשב הישן זה די דחוף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by gal-tt,

שמע יש לי 2 ארדיסקים אחד יש לי C/D בארדיסק השני יש לי H.J אז את הארדיסק השני אני רוצה לעשות אותו כונן אחדד [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Vigilance,
    • 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

היום בבוקר נכנסתי ל CABAL ONLINE והייתה בעיה קשה של ארטיפקטים. נכנסתי ל DIRT והכל עבד בסדר, לפי כמה דקות נכנסתי שוב ל DIRT וניסיתי לעשות את אותו מרוץ כמו בפעם הקודמת. בפעם הראשונה הוא אמר שלכרטיס מסך שלי אין מספיק זיכרון בפעם השניה המשחק נפתח אבל שוב הייתה בעיית ארטיפקטים קשה והמשחק עבד ב 3FPS. הרצתי את ATITOOL ל 10 דקות ולא הייתה אפילו בעיה אחת גם בזמן הצגת סרטים הייתה בעיה, כשניסיתי לגרור קובץ קובץ של סרט אחר המחשב נתקע לשניה. בדקתי וירוסים עם NOD32 והוא מצא 1. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, לפנות מקום ולסדר את הדיסק קשיח (דיפרגמנטיישן), הסידור דיי נכשל והמצב דיי רע אבל לא ניראה לי שזה כל הבעיה. אני משתמש בדרייבר 163.76 ומערכת הפעלה XP.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by matan5000,

שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Dr. David,

שלום לחברי הפורום! בתחילה, רוצה לציין שההבנה שלי בנושאי מחשבים היא כשל משתמש ממוצע ורגיל. לאחרונה, ניתקלתי בבעיה שגם התייעצות עם אנשים שמבינים יותר ממני לא עזרה לפתור אותה. אודה על עזרתכם. ולהלן הבעיה: המחשב לא מכיר ברכיבים מסויימים המתחברים ל USB (כגון: disk-on-key, כונן קשיח חיצוני, כרטיס טלביזיה חיצוני, וכד'). בעבר כן הכיר את ה - disk on key, למשל. אם אני מעלה את דיסק ההתקנה של לוח האם, ומנסה להתקין את ה patch ל USB 2.0 - מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. הורדה של דרייברים ל USB 2.0 ללוח האם שלי מהאתר של אינטל לא פתרה את הבעיה. כדי למנוע אפשרות של בעיית תוכנה כלשהי, התקנתי Window XP מכונן קשיח חדש והבעיה נשארה בעיינה. המחשב שלי: לוח אם Intel Silver Ree מעבד Pentium 4, 2.4MHz …

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by pyro,

שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by yosside,

הבעיה היא ש ה- 128MB שבסלוט 1 לא נוספים ל 256MB (בסלוטים 2+3 כל אחד 128MB) תמונה CPUZ הערה: ברגע שאני מכניס את סלוט 1 רק הוא מזוהה וסלוטים 2+3 לא מזוהים אך עדיין נרשם לי בגודל 384MB-בטאב ממורי (התמונות של 2+3 נלקחו כש1 היה בחוץ וה256MB של 2+3 זוהו כראוי) בגדול: http://i2.photobucket.com/albums/y49/yosside/memoryprobslot123-2.jpg תמונות ביוס: תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by a1a1a1a,

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא תפנו אותי. הזמנתי מחשב חדש בחלקים, כדי לבנות אותו לבד. תיקנתי ובניתי כמה הרבה מחשבים, אבל ישנים, אף פעם לא חדשים לגמרי. עכשיו לפני שאני הולך לבנות רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת,להזהר, לבדוק בבניה של מחשב חדש לגמרי. תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by rtyrty22,

אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by r m,

קניתי היום את המסך, לאחר המלצות רבות. המסך אמור לשמש אותי כמסך נוסף, המתחבר ללפטופ שלי במצב אקסטנד. הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מעצבן!!! המסך כל כמה שניות עובר למצב של SLEEP של חיסכון באנרגיה וקוטע לי את רצף העבודה!!! ע"מ להחזיר אותו מהצב הזה אני חייבת ללכת לסקשן של הרזלוציה במערכת ההפעלה (7) ולבקש מהמחשב לזהות אם מחובר מוניטור נוסף למחשב...אחרי שניה הוא מזהה אותו וחוזר לפעולה...זה ממש מייגע. זה יכול לקרות תו"כ שאני עובדת על המסך עצמו! מה עושים ע"מ להפסיק את זה? או לפחות לשלוט בזה בצורה יותר טובה כדי שזה לא יקטע את הרצף? זה ממש דחוף! אודה לכם על תשובה מהירה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. Started by shaihac,

אין לי מסך כחול ריסט פשוט ופתאומי מכל פעולה במחשב נכבה ונדלק מחדשש... טמפרטורותת טובות מאוד 44 בדקתי ב everst סריקות ב נוד 32 ואדד ווארר הכל פיקסס אז מקווה שתוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by eli_xXx,

אז ככה לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב נייד שלי עכשיו לפני הפירמוט שחקתי GTA SA וCSS וכאלה והמשחקים עבדו לי פרפקט בלי בעיות בכלל אבל אחרי שפירמטתי את המחשב אני נכנס למשחק (כל משחק) הכל טוב ויפה ואחרי כמה זמן הוא מחליט לעבוד ממש לאט. למשל בCSS זה מגיע לי ל9 FPS ולפני שזה קורה יש לי 30 FPS שזה סבבה וככה זה בכל משחק הוא מחליט שהוא מריץ פחות פריימים אבל אחרי כמה זמן זה חוזר חזרה וזה ממש מעצבן שאי אפשר לשחק בצורה נורמאלית. למישהו זה קרה? איפה הבעיה נמצאת? פירמוט חוזר יכול לעזור? (לא פעם ראשונה שאני מפרמט את הנייד שלי ופעמים קודמות עבד סבבה) יש אפשרות לסדר את זה בלי פירמוט? זה המפרט של המחשב שלי: מחשב נייד מעבד: Intel® Pentium® M Processor Dothan 1.73GHz כ. מסך: ATI X200M 128 MB ז…

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by yirmio,

אהלן! יש לי בעיה כבר כמה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה. הבעיה היא בשימוש בחיבור SPDIF. המחשב מחובר בכבל לרסיבר של KENWOOD. הכל עבד בסדר גמור, עד שהמחשב התחיל להיתקע ולא להידלק והייתי חייב להוציא את הסוללה של ה BIOS, לנתק את כל מה שמתחבר ללוח אם ולחבר מחדש. המחשב עובד עכשיו FIX, אבל רק לא שומעים כלום ברסיבר. כשאני מעביר את השמע במחשב ליציאה האנלוגית - כן שומעים. לוח אם הוא Abit IP35 Windows 8 Pro 64 Bit חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לזה, אבל אין שום זכר ל SPDIF. אשמח לעזרתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by tomer2004,

שלום יש לי את הלוח אם הזה - ASUS P4P800-E DELUXE על הלוח יש את הכרטיס קול Realtek AC'97 והבעיה היא : שלעיתים קרובות הקול ניפסק במחשב (גם משחקים וגם ווינאמפ וגם סרטים) עדיכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עוזר (ד"א אני משתמש ב Win Xp sp2 Build 2138 ) צריך דחוף עזרה , תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by ag43,

יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים