עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבל על הזמן לבזבז ב"מלחמה" בוירוסים..הביאו לי מחשב מזוהם מדי וגם לא מעודכן נפרמט ונעדכן אותו.. תודה בכל אופן

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by hmimo,

שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by hein1,

כשאני נוגע במארז אני מקבל מרגיש זרמים חשמליים החלפתי ספק כוח וזה ממשיך חשבתי שאולי הלוח אם לא תקין מי יודע?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by Sh0n,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by groovy,

התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by rotem012,

מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש

7. Started by Randy Orton,

יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by redead,

מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. תראו שלשום נישרף לי הלוח אם מסוג ASUS P4P800VM החליפו לי אותו ללוח של INTEL D865PERL, עכשיו יש לי שתי מאווררים עם לידים ועם מפסק לליד כשאני מחבר את המאוורר לחיבור המולקס הכול עובד עד שאני מדליק את הלידים ואז המחשב ניכבה!! אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה חוץ מהמתחים, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה יש לציין שבלוח הקודם זה עבד ולא עשה לי בעיות. דרך הגב התוכנה לא מזהה לי את הטמפרטורה של המעבד שבלוח הקודם כן זיהה לי אותו וגם לא מזהה את המאוורר שמחובר מאחור שאותו גם הוא צריך לזהות. עם זה עוזר יש ספק כוח של THERMALTAKE 420W מעבד P-2.8, X2דיסקים קשיחים צורב רגיל וצורב DVD כ.מ R9600XT ועוד שלוש מאווררים חוץ מהשתיים עם הלידים שכרגע לא מחוברים. האם זה יכול להיות מהספק? [attachment del…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by sevenX,

פתאום אחרי הפעלה מחדש אני לא מצליח להכנס להארד דיסק השני שלי ברגע שאני לוחץ עליו הוא כותב שהארד דיסק לא מפורמט ושואל אם ברצוני לפרמט אותו הארד דיסק הזה היה עמוס בדברים שאני מאד מאד מאד צריך איך אני מציל את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by avner_s,

טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by SkeletonBoy,

אני לא יודע אם זו בעיית חומרה... לאחר כמה זמן שאני משחק המשחק מחליט פתאום לצאת ואני חוזר לשולחן עבודה זה קרה לי כבר בכמה משחקים (NFL 05, Heroes 3, GTA:SA) זה כבר חצי שנה ככה (פלוס מינוס)...אני עם המחשב הזה כבר מעל שנתיים (נראה לי) והוא לא עשה לי בעיות כאלה אף פעם מישהו?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by בסמה מוצו,

ראיתי באיזו תמונה פה באתר- שאני לא זוכר איפה ,מחשב שיש לו שני מאוורים על לוח האם. אז שאלתי היא אם המאוורר הראשון מיועד למעבד למה מיועד המאוורר השני ? את מה הוא מקרר? ואני בטוח שזה לא הכרטיס מסך תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by shkip,

שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by shagi,

אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. טוב ככה יש לי כרטיס מסךGeForce FX5700 עם צג כזה .. וכול כמה דקות הכרטיס מסך שלי מצפצף לי כמו שעון כזה מרגיזזז.. זה מטרףף בהתחלה חשבתי שזה שעון שאני לא מוצא אותו או משהו כזה.. עד שגיליתי שאני סוגר את המחשב שאין ציפצופים שזה מצפצף אז על הכרטיס מסך עצמו יש צג כזה קטן שמראה את הטמפרטורה ועוד משהו והוא מהוווב.. כזה אז הבנתי שזה מהכרטיס מסך .. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להשתיק את זה.. זה משגע אותי ומה הצפצוף הזה אומר ?? תודה רבה לכול העוזריםםם

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. Started by michaelg,

שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולם, יש לי לוח של אינטל דגם 815EEA לפנטיום 3. השגתי מודול נוסף של 128 מגה זכרון SDRAM, ויש לי כרגע במחשב שניים שבאו איתו, כ"א 128. ללוח יש שלושה סלוטים לזכרונות. כל הנסיונות להוסיף ולהעלות את המודול הנוסף שהוספתי עלו בתוהו, כמו כן כל נסיון להשתמש בחריץ הספציפי שבו התקנתי את המודול. המחשב נדלק, והמסך לא. מבחינת המסך והכרטיס מסך הכל תקין, כי ברגע שהזכרון יוצא - הפלא ופלא המחשב עולה נורמלי והכל רגיל. יכול להיות שהחריץ הספציפי שרוף או תקול? כל המודולים עובדים כי החלפתי ביניהם כמה פעמים וניסיתי את שלושתם. אני קצת מבואס מהקטע הזה כי לא כל יום אתה משיג זכרון SDRAM טוב וחדש כדי לשפר את הביצועים של המחשב העמוס שלך... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ו/או הפתרון שלה? מבח…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by tomer87,

איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by Episode-666,

המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Enn0L,

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים