תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
טוב, זה לא עד כדי כך נורא, אבל די מעצבן. לפעמים, בדר"כ אחרי שאני משחק במשחק כלשהו, לוקח הרבה זמן(כ 3 שניות) לסגור/לפתוח חלון מסוים(לעשות minimize) יש הרגשה של lag כזה. לדוגמא: IRC או אתר או explorer. כאילו מרגישים שהמשחק עדיין פועל למרות שסגרתי אותו. אם אני מפעיל את המשחק שוב וסוגר אותו מיד זה מפסיק לרוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי כרטיס מסךGeForce FX5700 עם צג כזה .. וכול כמה דקות הכרטיס מסך שלי מצפצף לי כמו שעון כזה מרגיזזז.. זה מטרףף בהתחלה חשבתי שזה שעון שאני לא מוצא אותו או משהו כזה.. עד שגיליתי שאני סוגר את המחשב שאין ציפצופים שזה מצפצף אז על הכרטיס מסך עצמו יש צג כזה קטן שמראה את הטמפרטורה ועוד משהו והוא מהוווב.. כזה אז הבנתי שזה מהכרטיס מסך .. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להשתיק את זה.. זה משגע אותי ומה הצפצוף הזה אומר ?? תודה רבה לכול העוזריםםם
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד תקין ולפני כמה ימים הדלקתי אותו ולפתע הWINDOWS מרסט את המחשב כל פעם מחדש בזמן העליה (בשלב שמופיע מסך שחור והלוגו של WINDOWS) כאשר הכנסתי את הדיסק של WINDOWS ורציתי להיכנס לתוכנת התקנה (כדי לפרמט ולהתקין מחדש) המערכת בכלל לא זיהתה את ההארד דיסק שלי. אבל אחרי שיצאתי מתוכנית ההתקנה וניסיתי שוב לעלות אז שוב הWINDOWS מתחיל לעלות ומרסט בדרך מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שני מעבדים, לכאורה אותו דבר. https://he.aliexpress.com/item/32750446236.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.58dc2e5fjqhRhY&algo_pvid=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5&algo_exp_id=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"61807114229"} https://he.aliexpress.com/item/1005003128936485.html?spm=a2g0o.cart.0.0.183a3c00AnGLmV&mp=1
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תגידו למה אף אחד לא עושה לפורום מדריך לשימוש נכון בביוס כי הרבה צריכים את זה וזה מאוד שמושי לדעתי אשמח עם ייענו לי ואולי אפילו מישהו ייעשה תודה לעוזקים כי אני רואה שהרבה מתקשים איתו ואל תגידו לי למה אתה לא עושה זה לא שאני לא עושה כי אני לא רוצה אני פשוט לא יודע אני גם צריך את זה!
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אחרי שהעברתי את המחשב למארז החדש (TT XASER3 SUPER TOWER...) שמתי לב שהלוח לא מזהה יותר מהתקן IDE אחד.... (PRIMERY....) בSECENDERY - הוא לא מזהה כלל התקנים) יש לציין כי בדקתי את הכוננים במחשב אחר.. והם תקינים.... מה יש ללוח שלי? לא התעסקתי עם עדכון ביוס או משהו.... רק העברתי את הלוח כנ"ל לגבי הUSB.... לא מזהה חומרה באפיקים אלו הלוח הלך? צריך לאפס ביוס \ לעדכן אותו? תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce4mx nvidia מסך lcd של סוני. מלפני כמה ימים התחילה להיות לי בעיה..אחרי כל כמה זמן שאני משתמש במחשב פתאום התמונה במסך נהיית כהה (שחור שחור לא רואים כלום כמעט) וכדי להחזיר את התמונה אני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו..וזה כל פעם חוזר אחרי כמה זמן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם יום אחד ניקיתי את המחשב עם ספריי אויר דחוס לניקוי. אחרי הניקיון הוא משום מה לא עלה. הכוונה בלא עלה היא מסך שחור מהתחלה, אין סיגנל במסך, אין צפצופים. המאווררים מסתובבים כרגיל באופן תקין וכל המכשרירים החשמליים כגון הרדיסק מסתובבים. בכל מקרה בדקתי: ספק כוח - תקין התנגשות חומרה - כל כרטיסי ההרחבה תקינים זיכרון - יושב טוב הגעתי למסקנה שזה לוח אם. שלחתי לתיקון - החזירו. הרכבתי הכל - ועדיין לא עולה. מה עוד יכולה להיות הבעיה? רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי לפטופ די ישן שפירמטתי אותו לא מזמן וכרגע רץ עליו וינדוס 7. היום שאני גולש לי באינטרנט, אני פתאום קולט הודעות שגיאה ועולה לי משהו בשם Windows 7 Recover שמציין כי הוא מנסה לשחזר את ההארדיסק (כונן קשיח). לכונן C לא קרה כלום (עליו מותקנים התוכנות ומערכת ההפעלה), אך כונן E נמחק כולו. כעקרון אחרי שעשיתי הפעלה מחדש, אני רואה שזה המצב: במשתמש הראשי שלי, האדמין: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמונות - מת. כונן C נשאר, כלומר שהתוכנות נשארו. על הדסקטופ אני לא רואה שום דבר, ולא מופיע לי הדפדפן, המסנג'ר או שום דבר בשום מקום. נפתח לי ה-Windows 7 Recover שמנסה לשחזר את הכונן קשיח ואת ה-RAM, אך ללא הצלחה. במשתמש השני, של אמא ואבא: כונן E הלך לגמרי, כלומר כל המסמכים וכל התמ…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! החל מאתמול אינני מצליח להפעיל את המשחק FEAR שמותקן אצלי כבר יותר מחודש במחשב ועד אתמול תפקד מצויין. כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק, אני כמעט מיד מקבל את ההודעה המצורפת. המשחק היה מעודכן עד לגרסתו האחרונה (1.06) והוא חוקי ומלא לחלוטין. ניסיתי להתקינו שוב וזה לא עזר (אבל שימו לב שכעת הגרסא של המשחק היא 1.05 כי העדכון האחרון אמור להתבצע מתוך התוכנה). חיפוש בגוגל ובפורום לא העלו הרבה אבל אלו הפעולות שניסיתי: 1. כאמור, התקנה מחודשת של המשחק. 2. שינוי הOC שבמחשב (למרות שיש לציין שקודם ועכשיו הOC לזכרון בתחום האחריות שלו והמעבד על המהירות המקורית - הורדת מכפלה). 3. באינטרנט נאמר לבדוק האם זו התוכנה היחידה שגורמת לתקלה הזאת, ומבדיקה קצרה עולה שכן. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היום בבוקר נכנסתי ל CABAL ONLINE והייתה בעיה קשה של ארטיפקטים. נכנסתי ל DIRT והכל עבד בסדר, לפי כמה דקות נכנסתי שוב ל DIRT וניסיתי לעשות את אותו מרוץ כמו בפעם הקודמת. בפעם הראשונה הוא אמר שלכרטיס מסך שלי אין מספיק זיכרון בפעם השניה המשחק נפתח אבל שוב הייתה בעיית ארטיפקטים קשה והמשחק עבד ב 3FPS. הרצתי את ATITOOL ל 10 דקות ולא הייתה אפילו בעיה אחת גם בזמן הצגת סרטים הייתה בעיה, כשניסיתי לגרור קובץ קובץ של סרט אחר המחשב נתקע לשניה. בדקתי וירוסים עם NOD32 והוא מצא 1. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, לפנות מקום ולסדר את הדיסק קשיח (דיפרגמנטיישן), הסידור דיי נכשל והמצב דיי רע אבל לא ניראה לי שזה כל הבעיה. אני משתמש בדרייבר 163.76 ומערכת הפעלה XP.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש הנה המפרט sapphire 1900xt e6300 ga-965p-ds4 geil 512mb 667z mhz X 2 liberty 500w wd 250 gb 16mb 7200 rpm gigabyte aurora case שניה לפני שזה קורה האאודיו נתקע כזה ואז המחשב מתכבה.. הקטע הוא שזה לא קורה בשעת מאמץ הספקתי לשחק איתו 3 שעות רצוף CSS וזה לא קרה ועוד כמה שעות אנריל 2004 וזה לא קרה זה ששומדבר לא פתוח אולי איזה תוכנה קטנה או 2 כמו מירק אייסי ווינאמפ וכאלה =\ הוא גם יכול לעבוד יום שלם ולא להתכבה וב20 דקות להתכבה פעמיים הטמפרטורות של המעבד לא עוברות ת30 ושל הכרטיס מסך ת60.. לא נראה לי שזה התחחממות חוצמיזה שיש 3 פאנים של 12 ס"מ עובדים על הכי חזק במארז ויוצרים זרימת אוויר למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-