עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hal,

power/aux temperature-הטמפרטורה 59 מעלות האם זה תקין?ומה זה אומר?האם בעיה בספק?הסתכלתי בתוכנת cpu-z והמתח (voltage) קופץ בצורה בלתי רגילה ,פעם 1.8vוישר אח"כ 2.6v או 2.9v (מעבד אינטל 2.4) וכן לפעמים יש לי בהדלקה מסך כחול ובשחזור זה מסתדר,האם יש בעיה בספק או גם במשהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. כבר חצי שנה עושה לי את הבעיה הזאת (כן רק עכשיו החלטתי פחות או יותר לפתור ) אומר לי שיש לי רק 256MB בזיכרון, חשבתי זו הבעיה בזיכרון והוא דפוק,אבל מסתבר הכנסתי עוד 256MB של זיכרון למחשב מסוג DDR333MHZ משו ג'נרי לא זוכר איזו חברה..אהה כן...SAMSUNG אני חושב..ואני לא יודע אם הוא זוהה או לא אבל הוא אומר עדיין שיש לי רק 256MB זיכרון זה כזה לא רציני... קיצר מה אני עושה??? =\ תודה רבה לעוזרים זו בעיה ממש מעצבנת אני ממש אודה למשהוא אם הוא ידע לפתור את זה Gigabyte K8NSPRO Athlon 64 3000+ 512MB Kingston 400MHz x1 (1 Stick) GeForce FX 6800 NU 128MB DDR II אממ עוד פרטים? לא חושב שזה גם ככה משנה... גירסת הביוס שלי זה 1.41

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by yanivnn,

אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן... מה בידיוק אומר הסוס טרויאני הזה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by avivg,

שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by bykeking,

wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by BoRiS.K,

יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by ksp69,

אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. Started by Jenia24,

אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  10. שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by dopler,

אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  12. היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  14. והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by mokisho,

שלום לכולם אני חייב עזרה דחוף יש לי לוח אם אסוס STRIKER EXTREME עכשיו כאשר אני רוצה להתקין את ה וינדוס מהכונן CD הוא אומר לי שאין בוט בדיסק אבל כאשר אני מנתק דרך הביוס את הSATA )ונשאר רק עם ה CD אני מצליח לעלות את הוינדוס אבל אין אפשרות להתקין כי ה HD לא נמצאים וכן ניסיתי להוציא את ה HD וזה גם לא עוזר יש למישהוא פיתרון בשבילי ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by bubugu,

מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה

18. שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by P-F.,

שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by Bh,

קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by alonkl,

אוקיי אז ניסיתי להתקין צורב.. הסתכבתי ועזבתי את זה. בנוסף ניסיתי להוריד את המאוור מP-4 סטוק, כדי לנקות אותו ולא הצלחתי אז החזרתי. אני מדליק את המחשב ורואים את האור האדום שהוא חושב דולק כל הזמן (תמידז ה היה רק כשהוא באמת חשב). ולא רואים כלום. מה עשוים? בתודה רבה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  22. היה לי עד לפני 10 דקות X800GTO [מחקתי בעזרת driver cleener את הדרייברים שלו הוצאתי את הכרטיס ושמתי במקומו את X800GTO2 פתחתי את המחשב וזה רושם בDOS You Have not connected the power cablr yo your video card please refer to the "getting started Guide" for prper hardware installation זה במחשב החדש אני כרגע על המחשב הישן זה די דחוף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by Vigilance,
    • 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ag43,

יש לי שני כרטיסי רשת USB אלחוטיים של 3COM וEDIMAX כאשר אני מנסה לחבר את שניהם לאותו מחשב נוצרת לי שגיאה (ההתקן השני לא מזוהה) כנראה שהם מתנגשים. מישהו יודע כיצד ניתן להפעיל את שניהם ביחד (ע"מ להתחבר לשתי רשתות אלחוטיות בו בזמן)

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים