תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך6600GT של BFG שהוא ממוהר מהמפעל עכשיו כשקניתי אותו בדקתי אותו ב 3DMARK05 והוא הוציא משהו בסביבות ה5500 שזה סבבא היום בדקתי שוב את הכרטיס וקיבלתי רק 3400 איך זה אפשרי ואיך אפשר לתקן
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי פה יש תארד של בעיית זיכרון מאוד דומה לשלי, רק יש כמה דברים שונים ובכל זאת אצלי זה נראה לי קצת חמור יותר. יש לי סטיק של SDRAM 256 MB ואני שם אותו במחשב פנטיום 3 שיש לי אני מפעיל את המחשב והוא קורא בBOOT, מתי שיש את הMEM TEST הזה שהזיכרון רץ כזה..הוא קורה 128 מגה! וסטיק הוא 256, אני בטוח! רשום על המדבקה והכל! וכדאי לאמת את העניין ניסתי להכניס את הכרטיס הזה למחשב אחר (פנטיום 4, די ישן אז יש אפשרות גם לDDR וגם לSDR), והמחשב P4 קרא את זה כ256 מגה! אז מה הבעיה? למה זה קורא לי את זה בP3 כ128?! תודה, רן.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל בהתחלה ממש קפיצות תמונה, או מריחת צבעים כזאת שלא מובנת, או כמו קלטת וידאו ישנה שקופצת... יש לציין כשאני משחק משחקים כבדים כגון באטל פילד 2 הוא עובד לי פצצה אין לי מושג מה זה אבל זה לא עובר יש פתרון לזה ? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב על לוח אינטל Sorento 945. יש לי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב וכשאני מנסה להוריד את הדרייבר של קול המשולב ברגע שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודעה שיש חומרה לא מותקנת ומתחיל בהתקנה של הכרטיס המשולב. הכרטיס קול החיצוני מותקן ועובד. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, תסלחו לי אם הנושא לא מתאים לפורום הזה, אבל לא ידעתי לאן לשייך אותו. יש לי ספק גנרי (נראה לי 400W) על המחשב הבא: P4 2.8 Prescott + קירור זלמן 7000Alcu 1024 מגה זכרון (4*256) לוח אם MSI PT880 VIA Chipset VT8237 כרטיס גרפי Nvidia FX 5200 דיסק קשיח סמסונג 120 מגה SATA דיסק קשיח מקסטור 200 מגה SATA צורב דיסקים רגיל CDRW שני מאווררי 80cm מאז שהוספתי את הדיסק של מקסטור, אני מקבל מדי פעם מסכים כחולים. כמה פירמוטים לא עזרו, ויש לי הרגשה שהספק שלי אולי הוא הגורם לכך. האם הספק הגנרי שאצלי אמור ויכול להחזיק את המערכת שלי, או שכדאי להחליף אותו במשהו יותר יציב? אני חייב לציין שאני לא מבצע שום OC על המערכת. אם להחליף אותו, האם הספק הבא יהווה תחליף טוב? http://www.noacomp.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רציתי לשאול האתר שבוא מגעים לרוטרים והכול 192.168 וכו, אפשר לשנות את השפות? 3com רוטר של חבר שלי,שלא יודע אנגלית אבל תותח ברוסית,שואל אותי אם אפשר לחליף שפות ואם כן איפו אפשר להשיג את זה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
לפני כחודש וחצי הבאתי את המחשב שלי למעבדה ונאמר לי כי הקבלים של הלוח מאוד נפוחים וכדאי להחליף אותו. מאז השתמשתי במחשב ולא שמתי לב לשום בעיה שיכולה להצביע על כך שהלוח דפוק, ולכן אני נוטה לפקפק במה שנאמר לי. רציתי לדעת האם הרצת Orthos או MEMTEST יוכלו לאשש כי הלוח תקין, ואם לא, איזו דרך יש לדעת שהוא בסדר? אני הולך לשדרג בקרוב זכרונות וכרטיס מסך כך שאני לא רוצה שהלוח שלי יתפגר אחריי חודשיים.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של ASUS, P4PE-X. יש עליו זכרון מחברה עלומת שם, DDR PC3200 (200 mhz), 512MB, CL2.5. עובד מצוין יש לומר. (הפרטים מתוך Everest). התחדשתי וקניתי זיכרון Kingston 1GB PC3200, CL3. הוצאתי את הזכרון הישן, שמתי את החדש, והפעלתי את המחשב. בספירה הוא באמת הראה שיש 1GB, אבל כשהוא בא להעלות את חלונות- הוא נתקע. מסך הבוט אפילו לא הגיע. אז עשיתי ריסט וניסיתי להיכנס לביוס- אבל הכל היה שם מבולגן. תפריטים לא במקום, חצויים, בקושי אפשר לנווט :-\ החזרתי את הזכרון הישן והכל עובד יופי. מה הבעיה?? מה אני עושה לא נכון??
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חברה אז הבעיה שלי להיום היא ככה: לפני ארבעה חודשים בערך קיבלתי זכרון חדש של קינגסטון.. 512 MB , שני סטיקים.. בסה"כ 1 GB אחרי חודשיים בערך סטיק אחד נפל ולא הצלחתי להפעיל אותו מאז.. לפני שבוע המחשב התחיל לזהות חצי מסטיק קיים של 512 ועכשיו הוא מזהה 256 ניסיתי לפתוח ולשים על הדרך גם את הסטיק הנוסף שלא עבד.. כשהדלקתי היה ריח של שרוף וישר כיביתי, כשהסתכלתי ראיתי שהסלוט של הזכרון שלא עבד נשרף בקצה ולאחר כמה נסיונות הצלחתי להריץ את המערכת עם הזכרון שכן עובד אך שוב ב50% ממנו.. מה הבעיה? ומה לעשות עם הסלוט השרוף? תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועים בערך קניתי KVM והדגם זה של EDIMAX גירסה EK-PS2C. עכשיו ככה המקלדת והעכבר שלי הם שנהם USB וקניתי מתאם ל-PS2 שיתחבר לשנהם ומשם ישר לKVM כמובן שחיברתי הכול. וכאשר אני מעלה את המחשב הוינודס עולה ואין לי שליטה לא על העכבר ולא על המקלדת, והמסך שינה רזולוציה. קראתי את ההוראות שקיבלתי יחד עם המוצר וניסתי ללחוץ במקלדת על מה שרשמו לי וזה לא השפיע לי על כלום!! יכול להיות שה-KVM לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קניתי דיוידי קורא כתוביות ושאני רואה סרט אז הכתוביות הפוכות. יש דרך שאני יכול איכשהו לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני משתמש ב FIREFOX וב IE אין את זה WTF???? רק בדף הבית זה קורה...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך U…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-