עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pp12,

מתי יוצא הכרטיס מסך ג'יפורס 8800 GTX לישראל?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by michaelg,

שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by TheReaper,

טוב מאז שהזיכרון שלי חזר מבדיקה בKSP ונמצא תקין התחילו להופיע מסכים כחולים (4 ביומיים לעומת 0 בשבוע וחצי לפני ששמתי את הזיכרון) בקבצי דאמפ כתוב שהסיבה היא NTOSKRNL.EXE למרות שהסיבה אמורה להיות דרייברים אני משתמש באותם דרייברים לפני ששמתי את הזיכרון...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by dududs,

אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by ofer1928,

קניתי דיוידי קורא כתוביות ושאני רואה סרט אז הכתוביות הפוכות. יש דרך שאני יכול איכשהו לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Episode-666,

המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by nimrod_va,

שלום! יש לי כרטיס מסך חדש שהביאו לי מחול מסוג HIS X1950PRO ICEQ קורה לי הרבה שתחת מאמץ פתאום משתבשת התצוגה וכל מסך מלא ארטיפקטים!! ואז אני חייב לעשות ריסטרט! קראתי שמומלץ ע"י היצרן להשתמש בספק כוח של 500W או 550W לפחות! אני כרגע משתמש בספק כוח של HEC 300W פשוט שקיבלתי עם המארז של COMPUCASE 6A19 האם הבעיה בכרטיס או בספק כוח שפשוט חלש מידי אני משחק בעיקר ב NEED FOR SPEED CARBON /PRO STREET ולפעמים ב TRACK MANIA UNITED המפרט הוא : HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 256 MB E6300 SAMSUNG SP2504 GIGABYTE GA-965P-S3 CORSAIR XMS2 800MHZ 512GB X 2 SCYTH NINJA REVB 3 מאווררי 120ממ 2 למארז ואחד לקירור המעבד DVD-RAM LG-GSA4163 כרטיס FIREWIRE מערכת הפעלה : xp 64bit

• 12 תגובות
    • 647 צפיות
  9. שלום לכולם. אני חדש כאן והופנתי לפורום הזה מפורום אחר בתקווה שכאן ימצא הפתרון לבעייה שלי. יש לי מחשב לפי המפרט הבא (אם צריכים יותר פרטים אשמח לספק): Core 2 Due 4300 לוח אם Gigabyte 965P-S3 גירסת BIOS היא F8 זכרונות - 2 של 1Gbyte תומכים ב- 800 Mhz (של AE אם אני לא טועה) כרטיס מסך ATI X1300 Pro שני כוננים קשיחים SATA. האחד של 80G (בו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני של 500G (עבור DATA) כרטיס PVR150 חיבור לרשת אלחוטית דרך מתאם USB של חברת NETGEAR מסוג Rangemax N התקנתי מערכת הפעלה VISTA Home premium (אני רוצה את ה- VMC) הורדתי Drivers מעודכנים לכל המרכיבים (כולל Mother Board) והתקנתי התקנתי קודקים של FFDSHOW ו- NVIDIA PureVideo זהו, חוץ מזה לא מותקן כלום !!! ועכשיו לתופעה: אחת לדק…

10. Started by Omerole,

הסמן פשוט מתחרפן,אני לא מצליח להשתלט עליו,במיוחד שאני זז לצדדים.... מה קורה??

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. שלום, שמעתי עליכם המון... שבאים לפה אנשים וכל דבר אתם יודעים... אז כל הכבוד. נתחיל........ אני צריך דריבר של כרטיס קול, אבל יש לי דיסק, אבל משום מה שאני מתקין אותו אז שהוא מסיים... הוא לא עושה לי את ה- ,Finish' של סיום ההתקנה. אז אני עושה ריסט. (הוא חושב הרבה, אין אפילו סימן של משהו) אבל אחריי זה שאני רוצה לעשות חומרה חדשה, אז יש לי את זה. אבל אני מתקין... ואז הוא מגיע לקובץ..: Audio 3D.dll הוא נתקע! יש לי כרטיס קול של...: Envy 24 Family Audio Controller WDM אני צריך או עזרה, או שתביאו לי דריבר של הכרטיס קול. תודה רבה רבה, למי שיעזור! להת'...

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by nik55,

הי מבלי אזהרה קיבלתי מסך כחול..מעד כמה שהספקתי לקרוא היה שם משהו שקשור לזיכרונות וירטואלים..האמת שקיבלתי כמה אזהרת זיכרון וירטואלי נמןך מספר פעמים בחודשים האחרונים ונראה לי די תמוה כיון שאני משתמש ממוצע (גלישה וזהו ,אפילו מוסיקה בקושי שומע) בלי שום תוכנות מיוחדות..אגב מאז שהתקנתי את גוגל כרום החלו האזהרות.. והם מופיעות פעם בחודש רק בשימוש עם הכרום אגב... בקיצור מסך כחול הופיע וחלונות סירבו לעלות ..לא זיהה הארד דרייב....אחרי הדיכאון הראשוני וההבנה שכנראה הלך הארד דיסק החלטתח להוציא את הסלוטים של הזיכרון ולנקות אותם..ניקיתי והחזרתי והמחשב זיהה את הארד דרייב, אבל סירב להעלות את חלונות בתואנה של טעות בקריאת ההארד דרייב.. הגעתי לביוס..הגדרתי אופציה אופטימלית..וראה זה פלא , המ…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by alonkl,

אוקיי אז ניסיתי להתקין צורב.. הסתכבתי ועזבתי את זה. בנוסף ניסיתי להוריד את המאוור מP-4 סטוק, כדי לנקות אותו ולא הצלחתי אז החזרתי. אני מדליק את המחשב ורואים את האור האדום שהוא חושב דולק כל הזמן (תמידז ה היה רק כשהוא באמת חשב). ולא רואים כלום. מה עשוים? בתודה רבה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Aviway,

חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by alonezer,

לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  20. המחשב שלי אחרי שהוא נכנס ל"מצב שינה" (WIN 10), במקום להתעורר ע"י הקשת מקש כל שהוא, הוא פשוט מאתחל מחדש. להלן פרטים שעשויים לעזור: המחשב הוא נייד ישן עוד לפני צאת WIN 10 ו8 לעולם, Lenovo N500 3000. בנוסף לWIN 10 מותקן עליו גם WIN 7 32 bit, שם המצב שינה עובד מצויין. הWIN 10 הוא 64 bit, ככה שיכול להיות שהמחשב לא תאים כמו שצריך לx64 ולא קשור איזו מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין BIOS מחדש, אך ללא הועיל. (מעניין לציין שדרך הWIN 10 לא היה ניתן להתקין את הBIOS, הראה הודעת שגיאה, רק דרך הWIN 7) בעמוד ההורדות של המחשב (בחברה) יש דרייבר שנקרא PMHandler (Power Managenent). בתוך הקובץ יש דרייבר לWIN XP WIN VISTA 32 וWIN VISTA 6…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by shmulik13,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. מה זה אומר????סתכלו על התמונה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by slimshady21,

שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך U…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by kabesar,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש או יותר נכון חלקים והרכבתי הכל לפי ההוראות. כשניסיתי לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק הוא נדלק לחצי שניה (כמה מאווררים התחילו להסתובב וכמה לדים נדלקו) ונכבה מיידית אני מצליח לחזור על התופעה הזאת רק אם אני מוציא את הכבל של החשמל מהספק מכבה אותו מחכה קצת ואז מחזיר ומדליק אחרת הוא פשוט לא מגיב. הספק והלוח אם חדשים , אני מניח שיכול להיות שאחד מהם תקול... הספק הוא corsair 450w vx והלוח אם הוא asus p5q pro. אני יודע שהחיבורים החשובים מבחינת החשמל הם ה-24 וה-8 פינים שיוצאים מהספק ללוח אם. ניסיתי גם לבצע קיצור כמו שמופיע במדריך לבדיקת הספק אבל הוא לא הגיב (ניתקתי רק את ה-24 מהלוח אם וניסיתי את זה.. ) אני לא יודע אם זה אומר שהספק לא טוב כי בכל זאת קיבלתי מתח …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by promoters,

היה לי זיכרון פנימי של חצי ג'גה והרחבתי אותה לג'יגה ע"י כרטיס נוסף על מנת לעבוד עם תוכנות גרפיקה ואנימציה חזקות. אך מה שקרה זה שהמחשב במקום להאיץ ולעבוד מהר יותר הוא נתקע!! מה הסיבה לכך??

• 3 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים