תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
משום מה הכונן דיסקים לא נקלט במחשב... אפשר לפתוח ולסגור אותו, אבל אין אותו במחשב שלי וכל דיסק שאני שם לא עולה כלום... מה אני עושה פה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, הקוראי כרטיסים שלי לא רוצים לעבוד הכנסתי כרטיס SD לקורא המובנה של הDELL 2709W ואח"כ לקורא כרטיסים פשוט של SILVER LINE שיש לי ובשניהם התוצאה זהה. לא ניתקלתי בבעיות כאלו עד עכשיו לפחות עם הקורא כרטיסים החיצוני שלי (את הDELL אפילו לא ניסיתי עד עכשיו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים זה קורה וחלק מהמשחקים עובדים איטי תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1539479911.JPG תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי חבר'ה לידידה שלי מסך AOC 916Vwa ולוח אם של MSI עם כרטיס מסך משולב GeForce7100/630i (כמובן היא קנתה באייבורי :-\), המסך מחובר ב-DVI. הדרייברים של הכרטיס מסך מותקנים בסדר, נראה לי שבזמנו גם ניסיתי להסיר ולהתקינם מחדש. עכשיו כתוב בלוח בקרה של nvidia גירסה 1.4.900.14 אני מנסה להעביר לרזולוציה הטבעית של המסך (1440x900) ואני מקבל תמונה מרצדת, ולכן היא נאלצת לעבוד ברזולוציה מתוחה של 1280x960.. מכיוון שהיא צלמת זה דיי מבאס ת'חיים.. למישהו יש רעיונות כיצד ניתן לפתור את העניין? ברוב חוכמתה היא הדביקה ספייקים על המסך ( ) אז לא נראו לי שקיבלו אותו חזרה אם צריך לממש אחריות
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אוקי קיים אצלי מחשב נייד חדש של HP הוא בא עם מערכת הפעלה VISTA איני מרוצה מהמערכת הפעלה למרות שהמחשב מריץ לא רע את המערכת הפעלה ברצוני לעבור ל XP הכנסתי דיסק התקנה ולאחר שהוא ביקש מימני ללחוץ על אחד המקשים אני לוחץ והמחשב כיאלו טוען את הדיסיק פה הבעיה בעקרון אני אמור לקבל מסך כחול של ההתקנה של מערכת ההפעלה והמחשב אמור לטעון את הדיסק למטה עד שהוא מסיים ישנם אנשים עם בעיות של זיהוי כונן SATA אני לא קשור לשני המיקרים לי לאחר שאני לוחץ על כפתור כל שהו שהמחשב מבקש תוך דקה מופיע לי משך כחול עם בעיית שגיאה בעיית חומרה אני חושב שעדיין לא הגעתי לעניין של זיהוי הכונן ב SATA או IDE מכוון שהוא נותן לי ישר מסך כחול עם שגיאת ( כמו שגיאת זיכרון) מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב טוב היום התחילה לי בעיה מוזרה אני מקבל מלאה מסכים כחולים קודם כל..אבל ברוך ה' לא קיבלתי היום כבר העליתי את הבעיה עם המסכים הכחולים והאמת היא שאני לא כל כך מתמצא במחשבים אז אם אפשר שמישהו יעזור לי אז תודה הבעיה שלי היא שאני מדליק את המחשב הוא ניהיה איטי כזה מהירות ההורדה של אינטרנט איטית כל המערכת פועלת לאט עשיתי שיחזור למערכת ואחרי כמה זמן המחשב חזר להיות איטי התקנתי אנטיוירוס בשם avira antivir סרקתי איתו בתקווה שאולי זה ימצא ווירוס שמזיק למערכת אך זה לא מצא כלום נגיד שאני נכנס לאתר youtube המהירות שזה עולה ממש לאט ויש לי אינטרנט 1.5 מגה התקשרתי לספקית אינטרנט אמרו לי הבעיה במחשב . ואין צורך שאני יתן מפרט של המחשב שלי כי לפני בחודש המחשב פעל מצויין …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב, הורדתי את הדרייבר לכרטיס רשת מהאינטרנט Broadcom BCM5751 LAN Drivers אבל המחשב לא מזהה אותו ואני לא מצליחה להתקין אותו הגיעו שלושה קבצים בדרייבר הזה: b57xp32.cat b57xp32.inf b57xp32.sys לחיצה על כל אחד מהקבצים לא גורמת להפעלה של כלום. רק לחיצה על הקובץ השלישי גורמת למחשב לשאול עם איזו תוכנה עליו לפתוח את הקובץ מה עלי לעשות? אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
מיפרט E8400 GA-EP45DS3L WD500 sata sapphire ati 4870 512mb gddr5 Kingston ddr2 pc800 2x2gb Power supply - corsair 550w-vxeu windows vista home premium English 64 bit sp1 מקורי קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. כשאני מדליק אותו הוא נדלק וקורא את נתוני המחשב ואז מתחיל תהליך ההתקנה של windows מהדיסק לאחר שאישרתי את התנאים ומתחיל תהליך איסוף נתונים מופיע חלון select the driver to be installed ישנה אפשרות ל browse אני מקבל את רשימת הכוננים ולוחץ c אני מקבל הודעה no device drivers ware found אני התקנתי המון פעמים windows ולא היה לי תהליך כזה של התקנה ללא יצירת פריטיישן בבדיקת bios פתאום המחשב נכבה ואז הפעלתי שוב ולאחר מספר שניות נכבה שוב מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי נייד (מיני לפטופ) , ה-HD משמיע רעשים חזקים(לקראת סוף חייו) , ניסיתי להקטין את מחיצה C באמצעות PARTITION MAJIC אך באמצע הקטנת המחיצה הHD קרס, עכשיו אני מקבל מסך כחול באמצע הBOOT , וכשאני מחבר את הHD באופן חיצוני באמצעות IDE2USB המחשב מזהה את הHD אך לא מקצה לו אות כונן ולא ניתן לגשת אליו. יש דרך לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שהיה כבוי כל הלילה ועלתה לי הודעה שתוקנה בעיה חמורה במחשב הינה הפרטים: והינה לינק: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=bc4442e3-b80d-4aed-9ee6-51ecbc3cd000 כמו שציינתי עם הבעיה שהיתה לי אתמול (לגבי התחממות) - הדברים האלה יכולים בקלות להכניס אותי לסטרס בגלל שהמחשב בן 3 ימים רק. אתמול המחשב עשה ריסטרט באמצע משחק, כשהטמפ' היו סבירות, בלי שראיתי מסך כחול לפני. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה העניין? מה קרה? ולמה גוגל לא עזר לי?! תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הנה המצב.. פתאום הכרטיס קול שעל הלוח שלי (ריטק HD ) לא מוציא סאונד דרך הרמקולים, רק הסאב. כשאני מחבר את הרמקולים לפלאפון, הם עובדים יפה, אבל כשהחיבור נכנס לכרטיס קול, הוא משתיק את הרמקול, עושה רעשים מוזרים במקום, והסאב עובד 100% רגיל. האמת שזה סאבכ 4.1, ואם אני מחבר את הרמקול לREAR JACK בסאב אז כן יש סאונד. זה כאילו הוא לא מוכן לקלוט את הFRONT JACKS בסאב... תודה ענקית לכל מי שיעזור !
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מאייבורי עם: -זכרון geil 800 mhz ddr2 2g צלע קירור אלומיניום (כפול 2) -כרטיס מסך gf9600gt 512mb ddr3 pcie -לוח אם p43 neo-f 7.1 1glan msi -מעבד אינטל q8300 core2 quad -ספק כח 550w pfc spire 12cm fan real spire התקנתי על זה וינדוס אקס פי פרופשיונל, התקנתי את כל הדרייבירים של המולטימדיה, התקנתי גם דיירקט 9 ולאחר מכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך, כשהתחלתי מחדש את המחשב, גיליתי שאני רואה חרא במסך. הלכתי להגדרות מסך וראיתי שאני לא יכול לשנות את ההגדרות והם תקועות על 4 ביט 16 צבעים, רזולוציה 800 על 600 התקנתי הכל מחדש והבעיה שוב הופיעה. אין לי מושג מה לעשות, ואני לא יודע אם זאת בעיה במסך או במחשב.... עזרה תתקבל בברכה!! תודה רבה רבה שגיא
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי את כל שקעי USB במחשב, אולם עדיין לא מזהה, ואפילו לא מראה סימן שמשהו קורה (פשוט התעלמות מוחלטת) הכנסתי לוח גרפי לאותם חיבורים ואין לו בעיה איתו. רק עם שני מכשירי MP3 אלו. עזרה תתקבל בברכה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בטעינה של הwindows הוא נתקע.. ניסיתי להפעיל ב safe mod זה עבד אבל עדין עם קוים.. האור בתמונה זה הפלאש.. עריכה: עכשיו הכל נהיה צבעוני פתאום
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לאחרונה הותקן לי במחשב ויסטה וכל הגדרות הסאונד שלי התאפסו. עכשיו כל פעם שאני מתקרב למיקרופון הוא עושה רעשים שיוצאים מהספיקרים, וגם כשנאי מכבה ומדליק אותו הוא עושה מין רעש סטטי כזה קצר... הממשק סאונד פה בויסטה ממש שונה ואני לא יודע איך לעשות שהבעיה לא תקרה כמו שעשיתי ב-XP. עזרה בבקשה! D:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-