תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. היום, התחילה להופיע לי הודעה כזו לגבי הדיסק הקשיח השני שלי: PRI SLAVE Status BAD Backup and Replace אני יודע מה זה אומר אבל לא מבין למה. כשבדקתי את הקבצים שבדיסק הקשיח הכל היה בסדר ועבד כרגיל. ההודעה הזאת התחילה להופיע לי אחרי שעשיתי CHDSK שלוקח מלא זמן (שמתי אותו 5 שעות והוא הגיע רק ל- 7%) ולכן ביטלתי אותו (Reset). עשיתי גם CHDSK לשני הכוננים של הדיסק הקשיח הראשון שלי וזה לא לקח הרבה זמן. מה אני יכול לעשות? האם פירמוט יעזור במקרה כזה או שזה טוטל לוס? הדיסק הקשיח השני שלי הוא Maxtor 6E040L0.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי רעשים מהמחשב כבר הרבה זמן, ניסיתי לנקות את המאווררים לפני כמה זמן, אבל בחפיף.. והרעש עדיין לא הפסיק מה יכול לגרום לרעשים? אילו חלקים? ותגידו לי איך לטפל בזה בבקשה.. תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. קניתי מחשב חדש חזק ויקר (9000 ש"ח), משום מה כשהתקנתי עליו את התוכנות שלי, במיוחד קורל דרו גירסה 8 + אדובי אקרובט ודיסטליר, וניסיתי לעבוד איתן, הוא תוקע אותם לפעמים. כאילו נתקע באמצע פעולה של ייבוא וייצוא קבצים וכדו'. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה (התכונות עם רישיון עובדות נהדר במחשב הישן יותר שלי) מפרט המחשב: CURE 6400 לוח ג'יגה בייט DS3 כרטיס מסך ג'יגה ביט 7600 GS 2 GB של קורסייר DDRII 667 וכו'...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
OK אז את המפרט אתם יכולים לראות מצד ימין. תודה. -- עשיתי מדידה עם EVEREST והנה התוצאות: האם התוצאות בסדר והאם זה מתאים למערכת שלי? [יש לי הרגשה שזה נמוך ] תודה.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש מעצבנת ב פיפא 12 אני מתחיל וכל הזמן זה יוצא לי לתפריט הראשי כאילו לחצתי על Esc ניסיתי לנתק את המקלדת גם אותו דבר כאילו המקש נלחץ גם שאין מקלדת ניסיתי לחבר את הגוסטק ולנתק את המקלדת זה גם יוצא לתפריט כל הזמן כאילו לוחצים על esc
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק מירוצים ישן כרגע אני יכול לומר שבהגדרות התצוגה של המשחק אני על בינוני וללא פילטרים התקלה שמופיעה בהודעת השגיאה קוראת גם אחריי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של הדריברים ובנוסף התקנתי עדכוני תוכנה לXP והבעיה עדיין די מציקה .... :-\ אני אשמח עם מישהו שמבין יוכל לאתר את התקלה או אם יש מישהו שזה קורה גם לו יעזור **עדכון** כרגע גם הורדתי את ההגדרות של המשחק על ממש ממש נמוך והבעיה נמשכת דרך אגב הטמפ' של הכרטיס מסך היא 42 מעלות עם מארז פתוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
פתאום אחרי הפעלה מחדש אני לא מצליח להכנס להארד דיסק השני שלי ברגע שאני לוחץ עליו הוא כותב שהארד דיסק לא מפורמט ושואל אם ברצוני לפרמט אותו הארד דיסק הזה היה עמוס בדברים שאני מאד מאד מאד צריך איך אני מציל את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הלוח עצמו יחסית ישן MSI משו.. שאני מחבר את ההארד דיסק ואת הכונן דיסקים הוא מזהה רק אחד מהם..ניסיתי לשחק עם הסלייב/מאסטר לא הולך.. יש אולי עוד עצות? כי אין לי איך להתקין ווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לעתים קורה שכשאני עושה ריסטרט והמחשב מגיע לטעינת הווינדוס (XP), הוא פשוט נתקע. צריך לעשות כמה פעמים ריסט או להוציא ולהכניס לחשמל. השאלה שלי היא- למה זה קורה ואיך לטפל בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ויש לי בעיה !!!! פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ושאני מנסה להתקין את הדרייבר של soundMax מופיעה שגיאה שאומרת .....driver not found! reboot your system,and run thisesetup agianיש לי ווינדוס xp sp2 תודה מראש למי שיעזור..........
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי ספק (הלך שמה סליל,אולי נשרף גם שנאי,לא ממש שמתי לב) בכל מקרה,קניתי ספק חדש (500w של hec). הכל עובד יופי,אבל הארדיסק אחד לא מזוהה. ניסיתי לחבר אותו עם הכבלים של ההארדיסק השני,לא עבד. הוא ממש מתחמם,אז הוא מקבל חשמל על בטוח,כך שהבעייה בטח לא בספק (מה גם,ההארדיסק השני שלי עובד יופי) ההארדיסק הוא 80gb של WD ב S-ATA I. יש מה לעשות או שהלך ההארדיסק טוטאלית?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום , יש לי את הלוח asus striker extreme ואני רוצה לעשות לביוס אפדייט , עכשיו אני מוריד מהאתר שלהם קובץ עם סיומת .BIN ואני לא ממש יודע מה לעשות איתו. מישהו יש לו ניסיון בעדכון ביוס של אסוס , אשמח לעזרה בקשר לעדכון , תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי דיוידי קורא כתוביות ושאני רואה סרט אז הכתוביות הפוכות. יש דרך שאני יכול איכשהו לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים המחשב שלי סובל מבעיות חמורות מאוד, בעיקר BSOD. - Blue Screen of Death לאחר קריאה מרובה על הבעיות אני חושב שהבעיה היא בזיכרון RAM במחשב. אי אפשר להגיע לווינדוס ואי אפשר להתקין ווינדוס חדש, לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני חייב לנסות לגבות חלק מהקבצים החשובים שיש על המחשב, במעבדות הם אף פעם לא מתחייבים לשמור לך על המידע במהלך התיקון. אני מחפש איזשהו boot disk שיתן לי גישה לשורת הפקודה ודרך שורת הפקודה אני אוכל להעתיק קבצים מהארדיסק לכונן USB נייד. מצאתי והורדתי boot cd של ווינדוס 98 ובאמת הצלחתי להגיע איתו לשורת הפקודה והוא אפילו זיהה את ה USB ככונן אבל הבעיה היית שהוא לא זיהה את הארדיסק שלי. אשמח אם מישהו מכיר איזשהו boot disk שיתן לי את הגישה הזאת …
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, מצרף מטה תמונה של התראה שקפצה לי בשעה האחרונה בלפטופ Dell inspiron 14. כמו שאפשר לראות, ההתראה עצמה נראית די חריגה (במיוחד עם הסימני קריאה), והיא מפנה אותי לעמוד מסוים בכרום. שני חלקי ההתראה הם קליקאבלים, וכשלחצתי עליה לחצן ימני בשביל לסגור אותה, זה מיד הפנה אותי ללינק המיועד - שבו ראיתי מספר תהליכים טעינה שמתחילים לרוץ. מיד יצאתי מהעמוד, והרצתי בדיקה מהירה של ה-windows 10 ליתר ביטחון (שיצאה תקינה). אולם, לאחר רבע שעה ההתראה הזו קפצה שוב, ומאחר ולא לחצתי עליה כלל היא נשארה במשך כ-5 דק' על גבי המסך (כמו בתמונה) ואז נעלמה. אציין גם שיש ברשותי אשקניתי את הלפטופ הזה לפני כחודשיים בלבד, ומאז היו בו מספר תקלות טכניות ברמת החומרה, דרייברים נוספים שהיה צריך להתקין, עומ…
-
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
- 1 follower
-