עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אם אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב , איך אני יכול לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by BEN903,

מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. ממצב אחים שלי ?! השאלה בכותרת ... אם זה לא המקום המתאים לשאילת השאלה הזאת תעבירו את זה ותודיעו לי לאן העברתם את הנושא ?...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Eled,

עדכון: לבסוף מצאתי בebay http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300 לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק. המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר). הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן. הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן. ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש? ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה. המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי. אז מה עושים? תודה,

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. היום בצהריים עבדתי עם partition magic וטיפלתי במחיצה עקשנית שלא הסכימה להתפרמט. לאחר ריסטרט המחשב פשוט לא עלה. באתי להתקין מחדש וינדואס והוא לא מסכים להתקין וינדואס בטענה שהמחיצה לא מתאימה. אז פירמתי את שני המחיצות שלי לNTFS (הם היו ככה גם מקודם),לא הצליח. ניסתי להפוך אותם למחיצה אחת,לא הצליח. ניסיתי FAT32,גם לא הצליח. החזרתי לשני מחיצות,ניסית שוב פעם NTFS,וכצפוי,לא עבד. אין לי מושג מה לעשות! דבר כזה עוד לא קרה לי וזה נפל יום לפני שה7900GT הגיע תודה מראש. שלחתי את הדיסק כבר לRMA.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by yakir10,

שלום יש לי מחשב די חדש וטוב קיבלתי תוצאה לא טובה נראה לי בבדיקה .. משו כמו 4198 ... מה הסיבה לכך ? המפרט :du core e6300 1 gb memory gigabyte 945 s-3 geforce 7800 gtx 256 יש לציין שהמשחקים הכי כבדים עובדים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות ? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by vic1234,

למה במחשב אחד מופיע לי רק שימוש אחד ופה שניים?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by garnett,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by mnaveh40,

לפני כמה ימים עשיתי עידכון למק בוק שלי .15.4 macos catalina version 10 ומאז חלק מהפייסבוק בגוגל כרום כתוב בג׳יבריש מישהו יודע מה עלי לעשות בכדי לסדר את זה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי אתמול לוח של ABIT מPANDAS התקנתי אותו והוא ממש לא עובד. -> NF7 V2.0 1.הוא מקבל חשמל ומגיב שהוא נדלק (מאוררים,לדים וכו'), אבל לא מגיב בצפצופים אם אין זיכרון או כ.מסך. 2.לא מגיע לספירת זיכרון וממש לא מגיע לביוס. הסיבה שהחלפתי את הלוח הישן שלי היא שהוא התחיל לעשות בדיוק את אותם הבעיות שעושה החדש. מה עשיתי כבר.... טוב אז עשיתי סרייות של ניסוי וטעיה: 1. החלפתי- ספק,זיכרון,מעבד,כ.מסך, התקנתי את הלוח אם אפילו מחוץ למארז. 2.שאבתי את פנים המארז, ניתקתי כל התקן מלבד השילוש (עם ובלי כ. מסך) אני ממש תקוע - HELP PLEASE. דרך אגב-> איך שרות הלקוחות של פנדה במידה וצריך להחזיר את הלוח? (הם הזמינו אותו במיוחד בשבילי כי הוא אזל במלאי).

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by pyro,

שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by gigabot,

שלום יש לי בעיה מעוד מעצבנת : אז ככה קניתי לוח אם חדש : gigabyte GA-8S655FX-L התקנתי וינדוס והכל טוב, עכשיו פתאום אני מתחיל לקבל BSOD לאחד שניסיתי למצוא את מקור הבעיה גיליתי שזה הזיכרון עושה בעיות, על הלוח הזה יש dual channal ddr : כשאר הזכרון פועל על שני ערוצים הוא כל הזמן עושה לי BSOD כאשר פועל על ערוץ אחד הכל בסדר. מה לעשות עיזרו בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Episode-666,

המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by shagi,

אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by dr_hofman,

מפרט motherbord: Abit ic7 intel 2.6 800fbs gail 256 MB 400 Wb 80GB 7200rpm 8 mb buffer windowsXP והמחשב מדי פעם סתם ככה על דעתו עושה ריטארט נראה לי שאולי אחד הרכיבים לא תקינים מישהו יכול לעזור לי אולי להמלית לי על איזה תוכנה שיכולה לאתר את התקלה.. מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by אליאור1,

חיברתי בין המחשב לטלויזיה התקנתי tvtool אך עדין רואים שחור לבן מה עושים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by ccc,

יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. תראו שלשום נישרף לי הלוח אם מסוג ASUS P4P800VM החליפו לי אותו ללוח של INTEL D865PERL, עכשיו יש לי שתי מאווררים עם לידים ועם מפסק לליד כשאני מחבר את המאוורר לחיבור המולקס הכול עובד עד שאני מדליק את הלידים ואז המחשב ניכבה!! אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה חוץ מהמתחים, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה יש לציין שבלוח הקודם זה עבד ולא עשה לי בעיות. דרך הגב התוכנה לא מזהה לי את הטמפרטורה של המעבד שבלוח הקודם כן זיהה לי אותו וגם לא מזהה את המאוורר שמחובר מאחור שאותו גם הוא צריך לזהות. עם זה עוזר יש ספק כוח של THERMALTAKE 420W מעבד P-2.8, X2דיסקים קשיחים צורב רגיל וצורב DVD כ.מ R9600XT ועוד שלוש מאווררים חוץ מהשתיים עם הלידים שכרגע לא מחוברים. האם זה יכול להיות מהספק? [attachment del…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

אלא רק ה Sub WOOFER מנגן, השניי רמקולים השניים (לא סאב וואפר) לא מגיבים. כנראה הבעיה קראתה בגלל שחיברתי אוזניות דרך היציאה שיש לי על הרמקול עצמו. הרמקולים של Winner...מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.