עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי חברים,לפניי כמה ימים פתחתי פה שירשור שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בשחור לבן.בדקתי עם 4 כבלים שונים ובכולם קיבלתי מסך שחור לבן בטליויזיה,במשך שנתיים הכל היה צבעוני ועובד טוב.בדקתי גם בדי וי די שלי עם הכבל וראו שם צבעוני. משמע כנראה נדפקה היציאה של ה s-video בכרטיס מסך......השאלה האם יש דרך לסדר את זה?מכיוון שהכרטיס הוא 6800gt ל agp/שהוא ממש מספק אותי ואני מאוד אוהב אותו,וחבל להשקיע בכרטיס אחר. השאלה האם אפשר לסדר את זה איכשהוא? אני ממש אובד עצות,אשמח לעזרה-תודה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Danman,

כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.

4. Started by kabesar,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש או יותר נכון חלקים והרכבתי הכל לפי ההוראות. כשניסיתי לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק הוא נדלק לחצי שניה (כמה מאווררים התחילו להסתובב וכמה לדים נדלקו) ונכבה מיידית אני מצליח לחזור על התופעה הזאת רק אם אני מוציא את הכבל של החשמל מהספק מכבה אותו מחכה קצת ואז מחזיר ומדליק אחרת הוא פשוט לא מגיב. הספק והלוח אם חדשים , אני מניח שיכול להיות שאחד מהם תקול... הספק הוא corsair 450w vx והלוח אם הוא asus p5q pro. אני יודע שהחיבורים החשובים מבחינת החשמל הם ה-24 וה-8 פינים שיוצאים מהספק ללוח אם. ניסיתי גם לבצע קיצור כמו שמופיע במדריך לבדיקת הספק אבל הוא לא הגיב (ניתקתי רק את ה-24 מהלוח אם וניסיתי את זה.. ) אני לא יודע אם זה אומר שהספק לא טוב כי בכל זאת קיבלתי מתח …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by ikehgl,

לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. הלוח הוא GA-Z68MA-D2H-B3 מורכב עליו כ. זכרון G.SKILL DDR3 1333 L9 מעבד I3-3570K בדקתי את כל החיבורים והכן נראה בסדר מה הסיבה תודה .

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by הגרינון,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. חיברתי ליציאות המתאימות ולא מצליח לנהל שיחת שמע. בקונטרול פאנל לא מופיע אייקון של מיקרופון כמו שראיתי במחשבים אחרים

9. מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by elirans333,

שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by ufer,

שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש לפני כשבוע lenovo z41-70 זה הדגם המדוייק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16204 בגדול הכל פועל בסדר במחשב, והמטרה העיקרית של המחשב לא הייתה משחקים, איך מאחר והבנתי שהכ.מסך בו מספיק חזק ניסיתי להריץ את הCOD החדש המשחק רץ בסדר גמור, אך גם כשהורדתי את כל ההגדרות לLOW החום שנפלט מהמחשב הרגיש ממש לא תקין, וכל החלק השמאלי של המקלדת התחמם בטירוף עכשיו ברור לי שהמחשב יתאמץ במשחק כזה, השאלה היא אם חום גבוה כזה לא יגרום לנזק במשך זמן? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by achiya1,

שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by e717,

שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by TAsn,

יש לי ספק גנרי ומחשב שכל הזמן כבה. הוא לפי אברסט וSPEEDFAN 65 מעלות אבל לפעמים הוא מזייף ואומר שזה 21. לא מבין מה הולך פה. המחשב כל הזמן נכבה, חשבתי שזה הלוח אם, החלפתי, הסתדר לכמה ימים, ואז התחיל שוב לרסט. הספק הלך? אני רק יודע שזה זכרונות, לא HD, לא לוח אם ולא כרטיס מסך. ניסיתי את כל המצויינים למעלה להחליף אבל זה לא עזר. נשאר רק הספק והמעבד, אבל המעבד לא מראה טמפרטורות גבוהות מידי. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Gold shark,

שלום יש לי במחשב שני אר דיסקים 1 וויסטון דיגיטאל ואחד של מקסטור המקסטור בנפח 200 והוויסטון 120 והוא מקצתור שלי עושה ראשים מוזרים כמו הפנטיום שתים הישן והיופ מישום מה הוא עושה רעש של מכה והמחשב נתקע וחזר לעבוד ככה איזה 5 דקות ואז נתקתי אותו וחיברתי הדלקתי תמחשב והוא עושב עדיין קזה רעש אבל בזמן ההדלקה והמחשב עובד איטו אל הפנים !!! אז בכלל הוצאתי עכשיו השאלה שלי היא עם צריך להחליף הוא שיש משהו עשות?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. אני מתקין עכשיו מחשב חדש מערכת XP פרופשיונאל >>> ללא SP2 כרגע הדיסק הוא חדש >>> 250G האם יש בעיה להתקין מחיצה אחת של 250 ? כי איפשהו ניזכרתי ששמעתי שללא ה SP זה לא יכול להתקין 250 כרגע בחרתי באופציית פירמוט המלאה/הארוכה...וזה מתקדם מאוד לאט יכול להיות שזה יתקע? לפני הסוף? ואם כן >>> מה אני עושה? 1. מתחיל מחדש ומחלק ל 2 מחיצות? 2. כדאי ליבחור באופצייה הארוכה/מלאה? או בקצרה/מהירה בבקשה תענו מהר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by yuval12321,

שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. Started by Cyron,

שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום!! אני מנסה להתקין משחק ישן , שעובד אך ורק ברזולוציה 640X480 , אחרת המשחק לא עולה, בהגדרות של המחשב אין סימון של רזולוציה כזו היא נמוכה מאד , בWIN XP הרזולוציה הנמוכה ביותר היא 600X800 ולכן אנני יכולה להפעיל את המשחק , אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. בברכה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by Randy Orton,

יש לי מישהו שיש לו מחשב מובנה של HP עם סלרון 1000-100-256KB עם 128MB RAM ... העניין הוא כזה הוספתי לו זיכרון 128MB DS 16CHIPS SDRAM והמחשב עובד בכלל לא רע חשבתי להחליף לו מעבד לפנטיום 3 , 1000-133-256KB השאלה אם ירגישו הבדל בין באס של 100 ל 133 סה"כ 33 MHZ .. וגם חשבתי לקחת את הכונן הקשיח 5400 הישן שלו ולשים 7200 במקומו ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים