עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by bykeking,

הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום! החל מאתמול אינני מצליח להפעיל את המשחק FEAR שמותקן אצלי כבר יותר מחודש במחשב ועד אתמול תפקד מצויין. כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק, אני כמעט מיד מקבל את ההודעה המצורפת. המשחק היה מעודכן עד לגרסתו האחרונה (1.06) והוא חוקי ומלא לחלוטין. ניסיתי להתקינו שוב וזה לא עזר (אבל שימו לב שכעת הגרסא של המשחק היא 1.05 כי העדכון האחרון אמור להתבצע מתוך התוכנה). חיפוש בגוגל ובפורום לא העלו הרבה אבל אלו הפעולות שניסיתי: 1. כאמור, התקנה מחודשת של המשחק. 2. שינוי הOC שבמחשב (למרות שיש לציין שקודם ועכשיו הOC לזכרון בתחום האחריות שלו והמעבד על המהירות המקורית - הורדת מכפלה). 3. באינטרנט נאמר לבדוק האם זו התוכנה היחידה שגורמת לתקלה הזאת, ומבדיקה קצרה עולה שכן. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב …

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by ranuch,

לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש הנה המפרט sapphire 1900xt e6300 ga-965p-ds4 geil 512mb 667z mhz X 2 liberty 500w wd 250 gb 16mb 7200 rpm gigabyte aurora case שניה לפני שזה קורה האאודיו נתקע כזה ואז המחשב מתכבה.. הקטע הוא שזה לא קורה בשעת מאמץ הספקתי לשחק איתו 3 שעות רצוף CSS וזה לא קרה ועוד כמה שעות אנריל 2004 וזה לא קרה זה ששומדבר לא פתוח אולי איזה תוכנה קטנה או 2 כמו מירק אייסי ווינאמפ וכאלה =\ הוא גם יכול לעבוד יום שלם ולא להתכבה וב20 דקות להתכבה פעמיים הטמפרטורות של המעבד לא עוברות ת30 ושל הכרטיס מסך ת60.. לא נראה לי שזה התחחממות חוצמיזה שיש 3 פאנים של 12 ס"מ עובדים על הכי חזק במארז ויוצרים זרימת אוויר למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by אבי11,

שלום ניסיתי להתקין סורק mustek 600cp על אקס פי הורדתי את הדרייברים מהאתר של מוסטק אבל אני לא מצליח להתקין - המחשב לא מקבל את הסורק. אני מבקש - אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליה להציע עזרה או פתרון. תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, שמעו חברה יש לי ת'המשחק rome:total war Barbarian invasion ,כשהתחלתי לשחק הכול היה סבבה עד שפתאום המסך קפא, המחשב נתקע ובום יצא ל- desktop,ככה זה המשיך, אני משחק כמה זמן ואז המשחק קורס בצורה רנדומלית, יש לי מחשב שצריך לסחוב את המשחק בלי בעייה, אז אני חושב שהכרטיס מסך דפוק (gef 6600), מה שעשיתי אחרי שזה יצא לי ל- desktop נכנסתי ל- run וכתבתי dxdiag, פתח לי ת'החלון של ה- directx (9.0c), הלכתי לתצוגה ולחצתי על "בדיקת direct3D", והופ זה שם לי הודעת שגיאה שזה לא יכל להטעין את שלב 8 או משו עם תלת מימד, הקיצר רציתי לשאול אם זה אומר שהכרטיס מסך נדפק או שאני צריך להתקין את ה- direct מחדש, או אולי אפילו לנסות גירסא ישנה יותר? אל תגידו לי לבדוק טמפ' כי הן בסדר גמור.. (ממוצע- 3…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Thunder Storm,

מי שזוכר שהיה לי בעיית IRQL דרייבר בדר"כ באייסיקיו לא מצאתי פיתרון ובכן בהודעה האחרונה הכחולה שהמחשב שלי פתח היה רשום שאני יגדיר בביוס איזה משהו שלא יתפוס מקום/זיכרון/דאטה משהו מהסוג הזה וחיפשתי שם ולא מצאתי שום דבר יש למישהו מושג מה אני עושה כי פירמוטים לא עוזרים מנסיון אישי בעסק... דחוףףףףף תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by arkadur,

רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

11. הבעיה עם הארדיסק החיצוני ^^ חשוב לציין שהמחשב עצמו מזהה את EXE ושאר פורמטים . ועם הארדיסק הרגיל זה פשוט יום אחד ירד כל המקום... מ 500 GB ל 86GB ואין לי מושג איך לדעת מה תופס שם את רוב המקום . ואיך אפשר לפרמט אותו דרך המחשב ? (WIN מקורי ואני לא רוצה לאבד את הרישיון) . *ניסיתי לעשות שחזור לזמן קודם . זה לא עזר . * WIN 7 64 BIT תודה גדולה למי שיעזור זה ממש דחוף לי אני נוסע מחר בערב לחו"ל ואני חייב את המחשב .

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by oDot,

שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by alonezer,

לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  15. אוקיי חברים,לפניי כמה ימים פתחתי פה שירשור שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בשחור לבן.בדקתי עם 4 כבלים שונים ובכולם קיבלתי מסך שחור לבן בטליויזיה,במשך שנתיים הכל היה צבעוני ועובד טוב.בדקתי גם בדי וי די שלי עם הכבל וראו שם צבעוני. משמע כנראה נדפקה היציאה של ה s-video בכרטיס מסך......השאלה האם יש דרך לסדר את זה?מכיוון שהכרטיס הוא 6800gt ל agp/שהוא ממש מספק אותי ואני מאוד אוהב אותו,וחבל להשקיע בכרטיס אחר. השאלה האם אפשר לסדר את זה איכשהוא? אני ממש אובד עצות,אשמח לעזרה-תודה!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\מושיקו\Desktop\1\Mini122505-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0 Debug session time: Sun Dec 25 14:35:15.828 2005 (GMT+2) System Uptime: 0 days 18:09:57.375 Load…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by Danman,

כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.

18. Started by MisterL,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להגדיר חשבון Gmail ל outlook express.... ניסיתי אבל זה מבקש שרת http ואין לי מושג מה לרשום שם... תודה לעוזרים... נ.ב. מצטער אם זה לא המקום הנכון...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by TZ,

שלום שמי TZ ברצוני לדעת איך אפשר בעזרת מחשב שמחובר עם מודם ברשת למחשב אחר ,להתחבר לאינטרנט גם אם המחשב השני בלי נתב(ראוטר)מצפה לתשובה עם ואם כן אז איך (בצורה שאני יבין לעשות זאת בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by Slash87,

מפרט: P-4 3 Ghz MB ASUS Leadtek 7600 gs ספק גנרי גיגה זכרונות של DDR I מהירות 333 הרצתי MEMTEST אין בעיה בזכרונות. למישהו יש עצות?!? האם ספק גנרי יכול להחזיק 7600 GS???

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by elirans333,

שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by eyalkor,

לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים