עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני רוצה לבטל את העברת למצב Away בצורה אוטומטית שסקייפ יהיה כל הזמן במצב ירוק Online בגרסה הישנה של Skype היה אפשר לעשות את זה באפשרויות, בגרסה החדשה ב Windows 10 אי אפשר לעשות לשלוט על האפשרות הזו

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום ניסיתי להתקין סורק mustek 600cp על אקס פי הורדתי את הדרייברים מהאתר של מוסטק אבל אני לא מצליח להתקין - המחשב לא מקבל את הסורק. אני מבקש - אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליה להציע עזרה או פתרון. תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by garnett,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

7. לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..

8. Started by Posford,

אני מכניס דיסקים (מלאים) לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותם. אני מקבל את השגיאה הבאה : מה יכולה להיות הבעיה? נתקתי וחברתי את הכונן מחדש למחשב.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by barash,

יש לי בעיה בזיכרון, הוידאוס משתמש בהרבה כמות זיכרון. מה לעשות דחוף תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by meni99,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by wooper,

היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\מושיקו\Desktop\1\Mini122505-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0 Debug session time: Sun Dec 25 14:35:15.828 2005 (GMT+2) System Uptime: 0 days 18:09:57.375 Load…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. שלום לכם..... קניתי דיסק מקורי של win xp pro sp2, וקניתי יחד עם זה מחשב חדש. באתי להתקין את המערכת הפעלה החדשה. הבעייה: שאני מעלה את הדיסק דרך ה- boot הכל עולה והכל בסדר. הוא מגיע למסך כחול ששם רץ הרבה דברים אתה יודעים למה אני מתכוון. מתחיל לרוץ המסך הכחול ואז הוא לא מגיעה לי בכלל למסך שאני צריך ללכות f-8 , הוא רושם לפני זה הודעת שגיאה. ההודעה היא: the file usbccgp.sys not be found , ואז אם אני לוחץ אנטר הוא עושה לי הפעלה מחדש של המחשב. אני רוצה לציין שאין כונן פלופי במחשב , ובטח ההארד דיסק הוא sata. חברה מה אני עושה ??. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by grenka,

שלום לכם אני חדש באתר ואני מחפש מדריך לפרמוט המלא של המחשב אבל המלא ואם משהו יודע או שיש באתר שלכם את זה בבקשה תביאו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by shay45,

שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by havlin,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by LazyBurger,

הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?

19. Started by ofer_mat,

HEC 400 asus p5 6600Q 8800 500WD HD 4G OCZ מנורה על הלוח מהבהבת למה לא נדלק????

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…

21. שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by elicbelic,

קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by Guy31,

לאיזה פורום מתאים בעיות פורמט(פירמוט) בשיא הרצינות שאני לא יודע איפה לשאול את זה בבקשה לא לנעול ליפני תשובה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by הגרינון,

קניתי אוזניות עם מיקרופון. חיברתי ליציאות המתאימות ולא מצליח לנהל שיחת שמע. בקונטרול פאנל לא מופיע אייקון של מיקרופון כמו שראיתי במחשבים אחרים

25. היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים