תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הי, יש מדפסת USB לא אלחוטית (HP DJ2510) אני לא מצליח לחבר אותה דרך רואטר - VTECH (בזק) לפני זה היה לי ראוטר אחר ישן - וחיבור אלחוטית דרך רואטר עבד מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4 צפצופים בעת העליה ולפעמים אני שומע שלוש כל פעם משהו אחר ....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות עם המחשב אז הורדתי MEMTEST וצרבתי את זה כאימאג' ושמתי את ה CD ROM שלו שיעלה בבוט התוכנה עלתה והתחילה לעבוד ואחרי 7 שניות ( תחילת הטסט השלישי ) נעצרה. ניסיתי איזה 5 פעמים ואותו דבר: אחרי 7 שניות התוכנה נעצרת ולא ממשיכה וכמובן רק RESET מוציא מהמצב הזה. העברתי את הסטיק של הזיכרון שלו למחשב שלי והרצתי שוב את MEMTEST והפעם התוכנה עברה את 7 שניות אבל נעצרה ב 6 דקות, שוב ניסיתי כמה פעמים ואותה תוצאה. יש לו זיכרון של קינגסטון 512MB. לי יש זכרונות של קורסייר אז הוצאתי את הזיכרון שלו מהמחשב שלי והחזרתי את הזכרונות שלי ( 2 סטיקים של 512MB כל אחד ב DUAL CHANNEL ) עכשיו הרצתי עוד פעם את התוכנה והפעם היא עוברת את ה 6 דקות אבל נעצרת ב 10 דקות... מה זה אומר ? התוכנה אמו…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL, LATITUDE 3450. חיברתי אותו לרגע, בטעות, לשנאי של HP. אני לא בטוחה איזה בדיוק. מיד הופיעה הודעת אזהרה, מסך שחור עם כתב לבן, שממנו הבנתי שאין התאמה בין השנאי למחשב. ניתקתי מיד (פחות מ30 שניות חיבור סה"כ), ולחצתי על כפתור הכיבוי. אח"כ שמתי לב שהמחשב התחמם מאוד. הנחתי לו להתקרר מעט, וניסיתי להדליק. לרגע הנורה נדלקת, והמסך מתבהר, ואז מיד הוא כבה שוב. יכול להיות שיש לי קצר במחשב, או בסוללה שלו? יש משהו שאפשר לעשות כדי לבדוק את זה, לפני שאני קונה מחשב חדש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני פותח את המחשב יש לי את ההודעה הזאת erroe c:windows/sestam32/nvcapl the specified module not found (הבעיה זה שבוקונטאר אני לא מצליח להעביר את הרזולוציה מsoftwar לopengl וזה משגעה אותי ופעם לפני שהיה לי את הוירוס הזה היתי יכול
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני רצה לצפות בסרטון משג IFO אבל זה לא נתן לי איך אני צופה בקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי יחסית חדש (שנתיים שלוש). כרטיס מסך Geforce 8600GTS coolpipe. אם אתם רוצים אני אפרסם את המפרט המלא. היום בבוקר, כאשר הדלקתי את המחשב - המאווררים פעלו, אך המסך, המקלדת העכבר וכל שאר הדברים שמחוברים למחשב לא עבדו. אחרי כמה דקות שניסיתי להבין מה השתבש (כי זכור לי שזה קרה בעבר והסתדר לבד), הבנתי שאולי אחד הרכיבים מתחמם או משהו כזה. פתחתי את המחשב ולא זיהיתי רכיב שהוא חם יתר על המידה. יש לי 3 מאווררי מארז שעושים עבודה טובה. אחר כך שמתי לב שצלעות הקירור של כרטיס המסך ממש חמות, אני לא יודע אם זה לא נורמלי כי אין לי למה להשוות. יש לכרטיס מסך גם צינור כלשהו שהוא חלק מהקירור אבל אני מעדיף לא לגעת בו כדי לא לגרום נזק. השאלה שלי - האם יש צורך במעבדה? האם יש חשש לנזק ב…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הי יש לי לפטופ ASUS VivoBook X542u, אני מנסה להעתיק משהו ממחשב לusb והמהירות ממש איטית משהו בין 500kb/s ל 5mb/s. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט כלום לא עוזר. יש אולי למישהו מושג מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר בתוכו שנאי מ220ac ל12 ac איפה משיגים כזה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאורר שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK חדש שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בשבועות האחרונים עם התצוגה במחשב! בעת הזזת חלונות או כל דבר לא סטטי גורר סוג של טשטוש בעת התנועה. זה מורגש מאוד כשמשחקים משחקי מחשב בעיקר בסיבוב ימינה שמאלה. יש הרבה מושגים שראיתי שמתארים כל מיני בעיות של חוסר תמונה חלקה: Ghosting, stutering, blurry... לדעתי זה לא STUTERING כי איכות התמונה היא טובה וחלקה ללא ריצודים. מה שקורה בעצם זה סוג של מריחה / רעידה / טשטוש של הפיקסלים/אובייקטים בעיקר במשחקים בזמן סיבוב המסך ימינה ושמאלה, ברגע שהתנועה מפסיקה אז לכאורה הכל נראה תקין. המערכת שלי היא: CPU: AMD Ryzen 5 2600 MBD: MSI X470 GAMING PLUS RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB SSD:…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-