תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי לפטופ ASUS VivoBook X542u, אני מנסה להעתיק משהו ממחשב לusb והמהירות ממש איטית משהו בין 500kb/s ל 5mb/s. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט כלום לא עוזר. יש אולי למישהו מושג מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר בתוכו שנאי מ220ac ל12 ac איפה משיגים כזה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאורר שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK חדש שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בשבועות האחרונים עם התצוגה במחשב! בעת הזזת חלונות או כל דבר לא סטטי גורר סוג של טשטוש בעת התנועה. זה מורגש מאוד כשמשחקים משחקי מחשב בעיקר בסיבוב ימינה שמאלה. יש הרבה מושגים שראיתי שמתארים כל מיני בעיות של חוסר תמונה חלקה: Ghosting, stutering, blurry... לדעתי זה לא STUTERING כי איכות התמונה היא טובה וחלקה ללא ריצודים. מה שקורה בעצם זה סוג של מריחה / רעידה / טשטוש של הפיקסלים/אובייקטים בעיקר במשחקים בזמן סיבוב המסך ימינה ושמאלה, ברגע שהתנועה מפסיקה אז לכאורה הכל נראה תקין. המערכת שלי היא: CPU: AMD Ryzen 5 2600 MBD: MSI X470 GAMING PLUS RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB SSD:…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GT 1GB של Gigabyte כל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעות לי רנדומלית על המסך נקודות אדומות וירוקות מעין מרובע ארכסוני כזה... ומעין ריסט למסך כל הזמן...כאילו הכרטיס קורס או משהו כזה... בבקשה אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך לפתור את זה אם בכלל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק הכל טוב ויפה..ואז יש את המשך שיש שלוש אפשרויות ואחת מהם זה לבחור בכונן וללחות על d כלומר לפרמט את אותו כונן..עכשיו אצלי זה כונן אחד © ושאני לוחת על d אז זה עובר למסך שרשום שמה 3 שורות..ורושם לי בשביל להמשיך לחץ על אנטר..וזה מחזיר אותי חזרה לתפרט של ה3 אפשרויות אם לפרמט... חייב עזרה דחוף..מה הבעיה? צריך ליצור עוד כונן? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחו"ל (אלי אקספרס) מיני PC, עם מעבד סבבה (I7 4650U), אבל אני מאוד רוצה לשדרג אותו ותהיתי אם אני יכול לשדרג את המעבד. עכשיו כל מי שאני מכיר ומבין בזה אומר שהמבנה של MINI PC מבוסס על מחשב נייד, והבנתי שבמחשב נייד אפשר לשדרג את המעבד.אז השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר לשדרג מעבד בMINI PC, ואם כן איך עושים את זה?נ.ב. אני יודע שמעבד הוא דבר יקר, אין צורך להזכיר.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב נייד לנובו מהסידרה G50 מע הפעלה WIN 7 האיטרנט פסק ונוצר X אדום על הwif הרדיו של האינטרנט לא פועל ,אין לי אפשרות להפעל את הרדיו , או להפתר מ-X האדום . כיצד אני מעלים את הX האדום ומפעיל את האינטרנט התקנתי את הדרייבר לא עזר. תודה מראש לעזרתכם .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום. אז ככה הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל אבל האל פסק החזיק את המחשב וכיביתי אותו ידנית לאחר שחזר החשמל הדלקתי את המחשב והמחשב מגיע למסך העלייה של הביוס ומשם נכבה ונדלק או קופא על לוגו הביוס יש לי המון ידע במחשבים ואת המחשב בניתי לבד עם קירור מים קוסטום. לוח אם asus sabertooth x99 מעבד i7 5820 Sli 1080 עם בלוק קירור ספק כוח של asus 1200w פרימיום אלא הרכיבים העיקריים. ניסיתי לפרק את הזכרונות ולהשאיר אחד ניסיתי לפרק את הגשר של ה sli כי לפרק כרטיס בעייתי עם קירור מים ניסיתי לפרק את ההארדיסק המשני ולהשאיר את ה ssd הוצאתי את הבטרייה של הלוח ועשיתי פריקת מתח מהספק שום דבר לא עוזר מישהו יכול לחש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת לנקות את המגעים של כ. הרחבה וזיכרונות למינהם ? אני בד"כ הייתי מנקה עם מחק, אבל אני לא יודע אם זה באמת מומלץ (אבל זה עושה את העבודה). יש אולי דרך אחרת לנקות שתיהיה יותר יעילה ? יש סיכון בלנקות עם מחק ? ואת הסלוט עצמו, יש עוד דרך לנקות חוץ מלחץ אוויר, פן, שואב וכו' . . .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-