תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
תופעה שקרתה לי כבר פעמים אני חושד בכרטיס מסך אך לא בטוח. כשהמחשב נמצא לדוגמא לא פעיל (דלוק כל הלילה אך המסך כבה לאחר 10 דק') למחרת בבוקר כשמזיזים את העכבר ואו מקלדת המסך לא מתעורר למרות שהמחשב דלוק. התופעה לא קורת כל הזמן אלא נראה לי כל כמה ימים. אני חושד בכרטיס המסך אך אני לא בטוח. בכרטיס הקודם שלי זה לא קרה. דרייבר מעודכן. מע' עברה פירמוט והתקנה מחדש. (ויסטה) ספק כוח הוחלף. התופעה חוזרת גם עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
Sorry for the English - but I' work in English - I know there must be ::someone:: out there who can help. At wit's end here with no where to turn. Here's what happened. I got a birthday present - of a new pc. Someone put it together with new parts - - very nice. Except I can't record. And recording is THE most important thing for me right now. I just got a new PC with a Foxconn MB - Realtek integrated audio. Downloaded the latest drivers from Realtek - power up and no go. Sound is coming out but nothing is going in. Of course went into master volume controls - checked there - everything is ok. Same in Device Mgr. Tried recording from line-in and CD in Audacity - silenc…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מחשב די ישן P4 ויושב עליו כ.מסך ישן 64MB שככל הנראה נשרף כי כשאני מדלק את המחשב ומחבר אותו למסך מראה לי ריבועים כחולים/סגולים/ירוקים על כל המסך לפעמים ולפעמים רק מצפצף בלי להידלק.יתרה מזאת כאשר הוצאתי את הכרטיס יש על הליבה שלו קורוזיה לאורך כל הליבה משמע נשרף.רציתי לשאול אם ככל הנראה זו רק הבעיה או שיש בעיה נוספת כי רכשתי כ.מסך ואני יתקין אותו עם קבלתו.מה אתם אומרים.היציאה היא יציאת AGP
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה כבר די הרבה זמן התצוגה במסך פתאום נעלמת לי לשניה וחוזרת.. ולפעמים זה קורה ברצף פעם אחר פעם. זה קורה לעתים רחוקות הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, התקנתי מחדש את הדרייבים וזה לא עזר פתחתי את המארז חיזקתי את המגעים וניקיתי אבק..ואז הבעיה נעלמה לכמה ימים ואז חזרה. ועכשיו זה קורה פעם ביומיים או אפילו יותר..ממש מוזר אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש כרטיס מסך של GEFORCE 5500FX
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שקוראת לי כל הזמן מאז שקניתי את המחשב החדש. אני מריץ XP PRO 32BIT, ההתקנה של הווינדוס חדשה, בת כשבוע וחצי וזה קרה לי גם עם התקנות קודמות. למשל כשאני פותח את דפדפן AVANT, פתאום המחשב מפסיק להגיב, העכבר זז, שורת המשימות עובדת וגם הטמפרטורות של ה RIVATUNER משתנות כל שניה אבל אני לא יכול ללחוץ על כלום וכשאני לוחץ CTRLT + ALT +DELETE אז אני רואה שאחרי כמה שניות מתוסף לשורת המשימות האייקון שמודד את רמת ניצול הCPU שזה אומר שאני אמור לראות את ה- windows task manager אבל כלום, אני רואה רק את שורת המשימות משתנה אבל כל שאר המסך תקוע על AVANT או מה שזה לא יהיה. יכול להיות שזאת בעיה במעבד, איזה ERROR בייצור שגורם למעבד להינעל? אני לא מבין מה זה, אני חייב לעשות RESTART ידני …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ממען מלעשות POST. בהתחלה חשבתי שאולי הלך המעבד, אז ניסיתי מעבד אחר והמחשב גם לא עלה..ניסיתי לוח אחר ומחשב לא עלה. ניתקתי את כל הכבלים, הוצאתי את הזכרונות..השארתי רק את המעבד הספק והלוח דולקים..ועדיין המחשב ממען מלעלות אני מתחיל לחשוד שזה הספק, למרות שהוא לא מראה סימני מוות או משהו כזה הוא עושה רושם של עובד כרגיל..דרך אגב הספק הוא FSP350GLN אז זהו...ניסיתי לעשות כמעט כל דבר שאני יודע וזה לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה, אריאל
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
HEC 400 asus p5 6600Q 8800 500WD HD 4G OCZ מנורה על הלוח מהבהבת למה לא נדלק????
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לי למסך הטעינה ומד הטעינה נראה מעוות ויוצא מהטווח כמו בתמונה: ואז אחרי הטעינה המחשב מבצע ריסט, מגיע שוב לטעינה ושוב ריסט וזה חוזר על עצמו, ולפעמים אחרי הטעינה המסך מתכבה וצריך לעשות שוב ריסט. אתמול הצלחתי אחרי מספר ריסטים, להפעיל את המחשב, אבל אחרי זה כיבתי אותו והבעיה חזרה, ומאז לא הצלחתי להפעיל את המחשב. ניסתי להיכנס למצב בטוח וראו שם גרוע (במצב בטוח העכבר המחשב שלי,והכל פועל). במצב בטוח: ניסתי לפרמט את המחשב אבל עדיין הבעייה נשארה. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם ! שמי טל ואני חדש כאן... אשמח לקבל קישור למדריך שיכול לעזור לי בהתקנת הארד דיסק חדש למחשב נייח. בתודה מראש, טל
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט תמחשב ושיניתי תהגדרות בביוס שיזהה קודם תCDROM שאוכל לפרמט ולהתקין תווינדוס, הבעיה שהמקלדת במצב הזה לא מגיבה לי ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש כדי שהBOOT יתחיל ואז נגמר הזמן שיש כדי ללחוץ והווינדוס עולה,יש איזה דרך לעקוף את זה?? *הייתה לי בעיה שכשאני מדליק תמחשב אז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת או תעכבר ולא יכלתי לעשות כלום אז קניתי מתאם כדי שאחבר את שתיהם דרך הUSB ואז זה הסתדר רק שהוא עדיין רשם לי שהוא לא מזהה PS2 ועוד איזה משהו .אז אני לוחץ על איזה מקש והווינדוס עולה ואז הכל פועל גם העכבר והמקלדת
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-