תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לוח של אינטל דגם 815EEA לפנטיום 3. השגתי מודול נוסף של 128 מגה זכרון SDRAM, ויש לי כרגע במחשב שניים שבאו איתו, כ"א 128. ללוח יש שלושה סלוטים לזכרונות. כל הנסיונות להוסיף ולהעלות את המודול הנוסף שהוספתי עלו בתוהו, כמו כן כל נסיון להשתמש בחריץ הספציפי שבו התקנתי את המודול. המחשב נדלק, והמסך לא. מבחינת המסך והכרטיס מסך הכל תקין, כי ברגע שהזכרון יוצא - הפלא ופלא המחשב עולה נורמלי והכל רגיל. יכול להיות שהחריץ הספציפי שרוף או תקול? כל המודולים עובדים כי החלפתי ביניהם כמה פעמים וניסיתי את שלושתם. אני קצת מבואס מהקטע הזה כי לא כל יום אתה משיג זכרון SDRAM טוב וחדש כדי לשפר את הביצועים של המחשב העמוס שלך... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ו/או הפתרון שלה? מבח…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני יושב ליד המחשב, פתאום חושך, נפילה. בבדיקה בתוכנת EVENT VIEWER אני מקבל The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. האם בטוח זה ספק כח או שיתכן משהו בלוח בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום... הבעיה בכותרת.... העכבר פשוט לא עובד....לא לא מגיב...בכלל לא עובד!!! יש לך רעיון איך אני יכול להחזיר אותו לעבודה....בכל זאת 400 שקל! תודה מראש install :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול לוח של ABIT מPANDAS התקנתי אותו והוא ממש לא עובד. -> NF7 V2.0 1.הוא מקבל חשמל ומגיב שהוא נדלק (מאוררים,לדים וכו'), אבל לא מגיב בצפצופים אם אין זיכרון או כ.מסך. 2.לא מגיע לספירת זיכרון וממש לא מגיע לביוס. הסיבה שהחלפתי את הלוח הישן שלי היא שהוא התחיל לעשות בדיוק את אותם הבעיות שעושה החדש. מה עשיתי כבר.... טוב אז עשיתי סרייות של ניסוי וטעיה: 1. החלפתי- ספק,זיכרון,מעבד,כ.מסך, התקנתי את הלוח אם אפילו מחוץ למארז. 2.שאבתי את פנים המארז, ניתקתי כל התקן מלבד השילוש (עם ובלי כ. מסך) אני ממש תקוע - HELP PLEASE. דרך אגב-> איך שרות הלקוחות של פנדה במידה וצריך להחזיר את הלוח? (הם הזמינו אותו במיוחד בשבילי כי הוא אזל במלאי).
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה דחוף יש לי לוח אם אסוס STRIKER EXTREME עכשיו כאשר אני רוצה להתקין את ה וינדוס מהכונן CD הוא אומר לי שאין בוט בדיסק אבל כאשר אני מנתק דרך הביוס את הSATA )ונשאר רק עם ה CD אני מצליח לעלות את הוינדוס אבל אין אפשרות להתקין כי ה HD לא נמצאים וכן ניסיתי להוציא את ה HD וזה גם לא עוזר יש למישהוא פיתרון בשבילי ?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה זמן שיש לי בעיה באתחול של המחשב. הוא טוען את הווינדוס ועולה, וכמה שניות אחרי שהכל עלה ורץ הוא פשוט קפא בלי תגובה, אתחול ידני היה מעלה אותו מחדש, אז הוא היה קופא במסך הבוט של הביוס (תמיד באותה צורה), עוד אתחול ידני היה פותר את הבעיה. בזמן האחרון הבעיה החמירה ואני כבר לא יודע מה לבדוק, המחשב מצריך אתחולים רבים בשביל לעלות סוף סוף, הוא נתקע במקומות רנדומלים בתהליך האתחול, ללא שום תקלה. כל המאווררים עובדים, לא עשיתי OVERCLOCK, בדקתי עם אנטי-וירוס ואנטי ספייוור ולא נמצא כלום, ניסיתי DISK DEFRAG וגם כלום. יש לי WIN7 32 ביט, מעבד AMD Phenom II X3 710, 2600Mhz לוח אם Asus M4A78-HTPC, כ.מסך ATI Radeon 4870, ו - 4GB זכרון בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ידועה שללוחות אם של ABIT מדגם KV8PRO יש בעייה עם החיישנים החיישן מעבד שלי מזייף בטירוף... פעם זה 29 מעלות פעם זה 60 מעלות אם אני משחק או לא. שמעתי שבעזרת העידכון של הביוס מסדרים את זה - עידכנתי את הביוס שלי וזה לא עזר ממש... אולי ABIT הוציאו איזה מדריך לאיך לסדר את החיישן חום מעבד שלי? ועל תגידו לי שיכול ליהיות שהוא 60 מעלות כי יש לי קירור SILENT TOWER של THERMALTAKE ששוקל קילו שמוצמד למעבד עם משחה כסופה :< נ.ב אני לא בטוח ב 100 אחוז שעידכנתי את הביוס כי ה"עידכון" דרך ווינדוס שABIT כביכול מציאים זו תוכנה שאפילו בגרסה האחרונה שלה עדיין אומרת לי שהגרסה שלי ישנה מידי בשביל לעדכן את הביוס ניסיתי ידנתים לא יודע אם הלך לי או לא לא יודע איך לבדוק למרות שרוב הזיכויים…
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם המחשב בזמן האחרון אני מדליק מוזיקה או משהו ופיטעום המוזיקה ניתקעת והמחשב מתחיל להתעקה אני נוגע בקרור של הציפסט הוא רותח!!! אבל אני לא בטוח שזה זה הבעיה והינה כחו תמונה שצילמתי של המעלות של המעבד והביצועים של המחשב וגם עוד תמונה של גיאות אני לא יודע מזה אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תתמונה השנייה!!! http://img403.imageshack.us/img403/1893/ddd5sd.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8932/p9gy.jpg אני מכווה שתוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן הבעיה הזות!!! לוח אמ ASUS P5GD1
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, שמעו חברה יש לי ת'המשחק rome:total war Barbarian invasion ,כשהתחלתי לשחק הכול היה סבבה עד שפתאום המסך קפא, המחשב נתקע ובום יצא ל- desktop,ככה זה המשיך, אני משחק כמה זמן ואז המשחק קורס בצורה רנדומלית, יש לי מחשב שצריך לסחוב את המשחק בלי בעייה, אז אני חושב שהכרטיס מסך דפוק (gef 6600), מה שעשיתי אחרי שזה יצא לי ל- desktop נכנסתי ל- run וכתבתי dxdiag, פתח לי ת'החלון של ה- directx (9.0c), הלכתי לתצוגה ולחצתי על "בדיקת direct3D", והופ זה שם לי הודעת שגיאה שזה לא יכל להטעין את שלב 8 או משו עם תלת מימד, הקיצר רציתי לשאול אם זה אומר שהכרטיס מסך נדפק או שאני צריך להתקין את ה- direct מחדש, או אולי אפילו לנסות גירסא ישנה יותר? אל תגידו לי לבדוק טמפ' כי הן בסדר גמור.. (ממוצע- 3…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי שזוכר שהיה לי בעיית IRQL דרייבר בדר"כ באייסיקיו לא מצאתי פיתרון ובכן בהודעה האחרונה הכחולה שהמחשב שלי פתח היה רשום שאני יגדיר בביוס איזה משהו שלא יתפוס מקום/זיכרון/דאטה משהו מהסוג הזה וחיפשתי שם ולא מצאתי שום דבר יש למישהו מושג מה אני עושה כי פירמוטים לא עוזרים מנסיון אישי בעסק... דחוףףףףף תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הבעיה היא ש ה- 128MB שבסלוט 1 לא נוספים ל 256MB (בסלוטים 2+3 כל אחד 128MB) תמונה CPUZ הערה: ברגע שאני מכניס את סלוט 1 רק הוא מזוהה וסלוטים 2+3 לא מזוהים אך עדיין נרשם לי בגודל 384MB-בטאב ממורי (התמונות של 2+3 נלקחו כש1 היה בחוץ וה256MB של 2+3 זוהו כראוי) בגדול: http://i2.photobucket.com/albums/y49/yosside/memoryprobslot123-2.jpg תמונות ביוס: תודה, yosside
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-