תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
טוב תקשיבו הייתה לי בעיה במיקרופון הקודם הוא נדפק לי אז קניתי אחד חדש היום מהחנות אחד טוב עכשיו הקיצר הוא לא מגיב אצלי במחשב ואין לי מושג למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בבקשה תעזרו לי. (= נ.ב יש לי windows vista ודרייבר סאונד של realtek ששיך לכרטיס קול שלהם שמובנה על הלוח אם... אם זה עוזר לכם לעזור לי [= תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תראו לפי כמה זמן התקנתי חבילת טרנספורמציה לWINDOWS לlonghorn עכשיו זה לוקח די הרבה מקום ויש לי 512 וגם הייתי משחק בCSS ונגיד שאני רוצה למזער את המשחק המחשב פשוט היה מראה לי את ההודעה שיש כשאר מכבים את המסך ואז לפעמיים זה היה חוזר לWIN ולפעמיים לא וזה היה עושה Reset אחרי שהסרתי את החבילה יש לי פחות בעיות אבל עדין זה קורה לעיתי רחוקות בעיה שניה שאני משחק ולא ממזער את המשחק מופיע לי מסך כחול שזה קשור לmemory או משהו כזה את המסך הזה כמעט כולם מכירים זה עוד מגרסאות קודמות וזה קורה הרבה במשחבי בית ספר משהו כזה אבל שונה http://www.microsoft.com/technet/images/archive/winntas/support/images/acs32a_BIG.gif אחרי השגיאה הזאת זה עושה לי ריסט ובעיקרון המשחב שלי די חדש חוץ מהHD …
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והנירית של ההפעלה פועלת וגם הנורית של ההרד דיסק... אני יכול להוציא את הCD ROM אבל זהו... המסך לא נדלק והכי מוזר זה שאין צפצופים (הPCSPEAKER מחובר ותקין) איזו בעיה זו יכולה להיות כאין צפצופים בכלל? נ.ב. המחשב ישן מאוד (פנטיום 3) הכרטיס מסך הוא OB ואין למחשב AGP
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפני שאני קונה - יש מי שמתעסק עם זה בארץ לתיקון תקלות? לא בא לי לשלוח לסין כדי לסדר משהו. האם מכירים את המותג?אמין? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המחשב החדש. הכל טוב אבל כשהפעלתי שמעתי כאילו יש במאווררים של המחשב מתכת תקועה או משהו כזה. עכשיו פתחתי את המחשב והסתכלתי והרעש בא מהמאוורר של המעבד עכשיו יש כזה גלגל מתכת או משהו כזה אני לא יודע איך קוראים לזה ולפי מה שאני רואה הוא משתפשף עם המאורר כי אני רואה על הגלגל הזה סימנים שחורים מהמעבד. כנראה הרכיבו חזק מדי את המאורר, מה אפשר לעשות ? לקחת את המחשב בחזרה לחברה ? אני מקווה שהבנתם אותי. תודה. עריכה: נסיתי להזיז קצת את המאורר וראיתי שאפשר להזיז אותו קדימה ואחורה על הציר.. זה אמור להיות ככה ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם, המעבד מסוג פנטיום 4 שיש לי היה חם מאוד אז מרחתי עליו משחה טרמית.. כשהוצאתי אותו וכשניקיתי את המשחה הישנה, הופתעתי לראות שהמעבד שרוף (ככל הנראה), והיה צבע חום על הליבה שלו מאחורה, מתחת למשחה התרמית. למרות זאת, הצלחתי לגרד את הצבע החום עם מברג אך נשאר כתם עדין של הצבע. זה אומר שהוא נשרף? בכל אופן, לקחתי מעבד זהה ממחשב אחר ועליו מרחתי את המשחה - כשאני מדליק את המחשב, המאווררים שלו מסתובבים לשנייה ואז הוא נכבה. למה?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הביאו לי עכשיו הרד דיסק חדש , חיברתי אותו למחשב , בתור slave כמובן. זה הרד דיסק בדיוק כמו שיש לי עכשיו WD 80gb 7200 קיצר , בביוס הוא מזהה אותו , ואפילו ב Device manager הוא מזהה אותו. ורק במחשב שלי , אני לא רואה אותו.. יש למישהו מושג? אולי בגלל שהוא חדש , צריך לעשות לו fdisk? איך עושים את זה דרך הווינודס? זה ממש דחוף תודה!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 3 600 128 מגה זיכרון ווודו 3 3000 ועד לא מזמן המחשב הראה לי שהוא פנטיום 600 עכשיו יש לי בעיות כל הזמן עם הווינדואז והמהירות של המחשב ירדה ל 450 וגם כותב שיש איזה בעיה עם אחד המאווררים של המעבד (בדקתי בסנדרה) מה אני יכול לעשות חוצמלקנות מחשב חדש בינתיים?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600 לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1 וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.C זה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקים במעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומר…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי דיסק 80 ג'יגה של wd, וכתוב לי שיש רק 74.5. אני יודע שצריך להיות קצת פחות אבל 5 וחצי ג'יגה נראה קצת יותר מידי, זה צריך להיות ככה? שאני בוחר את כל הקבצים שבו (כולל מוסתרים וקבצי מערכת) זה מראה שתפוס 59.3 ג'יגה, אבל במאפיינים של הדיסק כתוב שתפוס 63.5 ג'יגה, איך מתקנים את זה? יש לי גם קצת זיכרון פנוי (מ256), למטמון מערכת זה לוקח 80-115 מגה למה זה בדיוק? טנקס
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-