עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zopalon,

כבר כמה ימים יש לי מסך כחול ועוד כמה בעיות כמו לפעמים המסך פשוט קופא ולא זז ושאני מדליק את המחשב יש מין קויים לבנים מוזרים יש לי תמונה אבל אני לא מצליח לשים באתר...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by meni99,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by grenka,

שלום לכם אני חדש באתר ואני מחפש מדריך לפרמוט המלא של המחשב אבל המלא ואם משהו יודע או שיש באתר שלכם את זה בבקשה תביאו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by shay45,

שלום. יש לי אר דיסק אחד בנפח 250 gb שמחולק :c: /f ב c מערכת ההפעלה win xp ב f שאר הקבצים במחשב חיברתי למחשב כונן חיצוני חדש. לאחר ההתקנה של הכונן המחיצה של f נעלם. בדקתי ב partition magic לא מצא אותו. וגם בניהול דיסקים הול לא מופיע. בניהול הוא מראה לי שהמחיצה הראשית c בנפח של 75gb תודה שי.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. מה זה אומר????סתכלו על התמונה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by meni99,

מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by slimshady21,

שלום. לפני כמה ימים בא אליי טכנאי מהכבלים והחליף לי מודם, ומאז (כמעט בטוח שזה התחיל מאז) כל פעם שאחי היה נכנס למשחק מסויים המחשב היה נתקע והיה מסך כחול. אז ערכתי מספר בדיקות - בדיקות זכרון, מעבד, כ.מסך, ארדיסק, וכמובן איחוי, ניקוי, סריקות וכו' וגם נתקתי את המחשב מהמודם ליתר בטחון, ונתתי לאחי לשחק במשחק ואז הוא שיחק הרבה בלי שהמחשב נתקע. אז היום חיברתי חזרה את המודם, ולאחר איזה חצי שעה של משחק נתקע המחשב ושוב מסך כחול. אז מזה הסקתי שאיכשהוא המודם גורם לזה. השאלה שלי היא אם זה יכול להיות בכלל, מכייון שהמשחק שאחי משחק לא קשור כלל לאינטרנט (הוא משחק רק מול מחשב), וגם העובדה שהמחשב השני שלי (זה שאני משתמש בו עכשיו) הוא גם מחובר למודם (דרך כבל רשת, לעומת המחשב האחר שמחובר דרך U…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by kabesar,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש או יותר נכון חלקים והרכבתי הכל לפי ההוראות. כשניסיתי לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק הוא נדלק לחצי שניה (כמה מאווררים התחילו להסתובב וכמה לדים נדלקו) ונכבה מיידית אני מצליח לחזור על התופעה הזאת רק אם אני מוציא את הכבל של החשמל מהספק מכבה אותו מחכה קצת ואז מחזיר ומדליק אחרת הוא פשוט לא מגיב. הספק והלוח אם חדשים , אני מניח שיכול להיות שאחד מהם תקול... הספק הוא corsair 450w vx והלוח אם הוא asus p5q pro. אני יודע שהחיבורים החשובים מבחינת החשמל הם ה-24 וה-8 פינים שיוצאים מהספק ללוח אם. ניסיתי גם לבצע קיצור כמו שמופיע במדריך לבדיקת הספק אבל הוא לא הגיב (ניתקתי רק את ה-24 מהלוח אם וניסיתי את זה.. ) אני לא יודע אם זה אומר שהספק לא טוב כי בכל זאת קיבלתי מתח …

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה? כמו כן, הדרייברים מעודכנים והחיבורים מחוזקים... ועוד דבר ששמתי לב עליו - בביוס הצורב לא מזוהה בכלל, והוא עומד על מצב אוטו'... זה אמור להיות כך?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by havlin,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by LazyBurger,

הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?

13. בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by elicbelic,

קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by Guy31,

לאיזה פורום מתאים בעיות פורמט(פירמוט) בשיא הרצינות שאני לא יודע איפה לשאול את זה בבקשה לא לנעול ליפני תשובה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by dr_hofman,

מפרט motherbord: Abit ic7 intel 2.6 800fbs gail 256 MB 400 Wb 80GB 7200rpm 8 mb buffer windowsXP והמחשב מדי פעם סתם ככה על דעתו עושה ריטארט נראה לי שאולי אחד הרכיבים לא תקינים מישהו יכול לעזור לי אולי להמלית לי על איזה תוכנה שיכולה לאתר את התקלה.. מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by nadavc,

שלום קניתי לאחרונה כונן קשיח 80 ג'יגה (חיבור IDE) בנוסף על זה שיש לי (סה"כ 160 ג'יגה), חיברתי אותו למחשב ואני לא רואה אותו למרות שבביוס הוא מופיע וגם windows זיהה אותו. הוא מחובר בתור slave ויש לי patition על הכונן הישן .

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. שלום; המחשב שלי החל לעשות בעיות אתמול כאשר בבוקר פשוט סירב לעבוד. המחשב מתחיל לעבוד, הווינדוס עולה, תמונת הדסקטופ אפילו נטענת, ואז נשמע קליק מהדיסק הקשיח והמסך הופך לשחור. כאשר אני מעלה בSAFE MODE המחשב עולה. וכאשר אני מעלה את המחשב בLast known configuration that worked האנטיווירוס מנוטרל (AVG 8 ) . הכל החל אחריי שהתקשיתי שלשום לעדכן את האנטיווירוס (מאחר והתמיכה בגרסא 7.5 תופסק להיתמך בעוד כשבוע). שינויים במערכת לא נעשו פרט לאנטיווירוס. אני חושש שהבעיה היא בו, אבל אינני בטוח, אילו עוד בדיקות אפשר לבצע על מנת לאתר את הבעיה? במידה והבעיה היא בו, על איזה אנטיווירוס חינמי אתם ממליצים? תודה, רון.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by gal1,

יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by voial,

הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה

22. יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by ben060,

הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by RX7,

אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by elirans333,

שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים