עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Enn0L,

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by elicbelic,

קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by Luna.,

שלום רב, יש לי לפטופ חדש ואשמח לדעת איזה תוכנות יש להתקין עליו - החל מהבסיסיות ביותר. גם אם זה נראה לכם מובן מאליו - זה לא כך לכל אחד, אודה לכם אם תציינו גם את הברור מאליו (עבורכם). כמו כן, אשמח לקבל הכוונה וקישורים מהיכן להוריד את כל התוכנות. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס? אם כן, מהו המומלץ ביותר? נגני מוזיקה? האם יש צורך להתקין תוכנות לצפייה בסרטים/ תוכנות לגיבוי/ תוכנות לסנכרון/ עריכה/ אופיס/ כל דבר אחר... האם יש צורך לשנות הגדרות כלשהן במחשב? להפעיל נעילה? > האם יש משהו קריטי שצריך לעשות בהפעלה הראשונית של המחשב? בדיקות כלשהן? עדכונים? משהו אחר..? ברור שיש עוד דברים רבים, אשמח לכל עצה, עזרה והכוונה בנושא. תודה רבה!

6. מדובר בלפטופ של אסוס של אחי אחרי עדכון מערכת האפשרות לוויפי נעלמה. אין בהגדרות וכו. יש אינטרנט דרך כבל רשת במנהל התקנים הדרייברים של הוויפי היו מוסתרים ולא פעילים, ניסיתי לעדכן אותם והתוצאה שהגרסא הכי אחרונה מותקנת כבר בעקבות הדרכה באיזה פורום הסרתי אותם וריסטרט, והם לא מופיעים יותר. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס והתקנתי אותו, אבל עדיין שום דבר לא מופיע ניסיתי כל מיני דברים ואיזה מיליון ריסטרט וכלום. אם מישהו יוכל לעזור זה היה נחמד, תודה

7. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\מושיקו\Desktop\1\Mini122505-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805531a0 Debug session time: Sun Dec 25 14:35:15.828 2005 (GMT+2) System Uptime: 0 days 18:09:57.375 Load…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. מחשב חדש לאחר התקנת מערכת הפעלה XP PRO ועוד מס' תוכנות. קרס לפתע ונתן את הודעת השגיאה הנ"ל (מצורף) חשבתי שזה חד פעמי אבל זה קרה שוב - קריסה פתאומית ללא שום סיבה ניראת לעין. מה יכולה להיות הבעיה ? איך אני בודק אם זה בעיה חומרה או דרייברים - במנהל ההתקנים הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by miki26,

יש לי מחשב נייד חדש של LG והקטע שבזמן האחרון שמתי לב שלא שומעים אותי במסנגר ופתחתי את הרשמקול וגם שם אין חיווי למקרופון ,חיברתי מיקרופון חיצוני שכן עובד והשאלה שלי האם במחשב חדש כמו שיש לי של LG יש סיכוי שאין מיקרופון מובנה??!!?? הדגם המדוייק הוא: LG LE50 523E

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by oceans68,

מחשב חדש E6600 לוח GYGABITE DS4 - 2GB זיכרון. כרטיס 7600GS 512GB הרד דיסקים 160+320GB SATA 2 נקנה לא מזמן. לא עבר שינויים או O.C מעביר אותו OCCT: פעם אחת עוברות 5 שעות ואז CRASHED פעם 29 דקות ואז CRASHED פעם 11 דקות ושוב CRASHED ופעם 10 שעות ואז CRASHED. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לעומת זאת הרצתי PRIME95 כל הלילה ולא היתה לו שום בעייה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום , יש לי את הלוח asus striker extreme ואני רוצה לעשות לביוס אפדייט , עכשיו אני מוריד מהאתר שלהם קובץ עם סיומת .BIN ואני לא ממש יודע מה לעשות איתו. מישהו יש לו ניסיון בעדכון ביוס של אסוס , אשמח לעזרה בקשר לעדכון , תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, שמעו חברה יש לי ת'המשחק rome:total war Barbarian invasion ,כשהתחלתי לשחק הכול היה סבבה עד שפתאום המסך קפא, המחשב נתקע ובום יצא ל- desktop,ככה זה המשיך, אני משחק כמה זמן ואז המשחק קורס בצורה רנדומלית, יש לי מחשב שצריך לסחוב את המשחק בלי בעייה, אז אני חושב שהכרטיס מסך דפוק (gef 6600), מה שעשיתי אחרי שזה יצא לי ל- desktop נכנסתי ל- run וכתבתי dxdiag, פתח לי ת'החלון של ה- directx (9.0c), הלכתי לתצוגה ולחצתי על "בדיקת direct3D", והופ זה שם לי הודעת שגיאה שזה לא יכל להטעין את שלב 8 או משו עם תלת מימד, הקיצר רציתי לשאול אם זה אומר שהכרטיס מסך נדפק או שאני צריך להתקין את ה- direct מחדש, או אולי אפילו לנסות גירסא ישנה יותר? אל תגידו לי לבדוק טמפ' כי הן בסדר גמור.. (ממוצע- 3…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. אוקי נתחיל בבעיה - כשאני משחק BATTLEFIELD2 אני מקבל מסכים שחורים (ותקיעות המשחק ל3 עד 10 שנויות) ולפעמים קריסה לווינדוס. המפרט שלי: AMD64 3000 S-754 ABIT KV8 PRO NCP 512DDR 3200 x 2 XFX GForce6600GT 128MB ספק לא ידוע (מארז של SIMBADDA) מידע נוסף: המשחק התחיל לקרוס רק לאחרונה כלומר בעבר הוא פעל בסדר. השאלה: האם זה יכול ליהיות בעיה במחסור במתח? נ.ב יש לי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך והכרטיס לא עובר את ה65 מעלות

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  17. OK אז את המפרט אתם יכולים לראות מצד ימין. תודה. -- עשיתי מדידה עם EVEREST והנה התוצאות: האם התוצאות בסדר והאם זה מתאים למערכת שלי? [יש לי הרגשה שזה נמוך ] תודה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Runny,

בעיה מוזרה. בהפעלת Tooltips (ואולי גם במקרים של Flash, לא בטוח) המחשב נתקע, אחרי מספר שניות כבה המסך וזהו. לא מתבצע Restart וכמובן לא נוצר קובץ Dump. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של הדרייבר לכרטיס המסך ללא הועיל - Radeon 9600XT. את החומרה לא שיניתי כבר שנה וחצי. לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה (שוב...) האם למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה? תודה מראש

19. Started by ob123,

התקנתי כרטיס FIREWIRE ואפילו הצלחתי לדגום חומר מן המצלמה למחשב אבל אחרי יומיים הוא הפסיק לזהות את המצלמה. ניסיתי לחבר מצלמה אחרת וגם היא לא מזוהה על ידי המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by solo53,

לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by MisterL,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להגדיר חשבון Gmail ל outlook express.... ניסיתי אבל זה מבקש שרת http ואין לי מושג מה לרשום שם... תודה לעוזרים... נ.ב. מצטער אם זה לא המקום הנכון...

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by avimw,

קניתי כרטיס GEFORCE 6800GS AGP8 שאני מפעיל תמחשב הוא אומר לי שאין מספיק חשמל לכרטיס ניתקתי את כל החומרה השארתי רק ארד דיסק ותכרטיס וזה שוב אומר תהודעה.. יש לי מין חיבור כזה שאפשר לחבר לו איזה שקע בכרטיס מסך אבל זה החשמל הרגיל הזה יכול להיות שהייתי צריך לקבל כבל מתאם? אם יש כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by trxman,

אהלן כולם קניתי סלוט אחד של 512MB DDR2 533MHZ.. בדקתי ב cpu-z אם אכן זו המהירות אך הוא מראה לי שהמהירות היא 267MHZ.. המחלק נראה לי חשוד..אך אני לא מבין בזה כ"כ. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.