עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arkadur,

רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by eizik26,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  5. טוב אז ככה יש לי את הכרטיס טלויזיה tv2000xp expert והוא עובד על vista 64 SP1 עם התוכנה PVR2 עד לא מזמן עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני מקבל הודעה "Fails to build graph" ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש ולא עזר.. וגם לא נראה שהוא מוצא ערוצים כי שאני עושה סריקה הוא לא מחפש בכלל... יכול להיות שהכרטיס התקלקל סתם ככה? ד"א הוא אצלי כ 3 שנים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. משהו שידע להקליט כל דבר מהטלויזיה. לפי גוגל : Hauppauge WinTV-quadHD PCI Express TV Tuner אבל אני לא בטוח. אם אני לא בפורום הנכון אני אעביר את זה. זה מתאים לפורום צרכנות ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by hagay,

היי אני כל הזמן מקבל את ההודעת שגיאה הזו והמחשב מתכבה ... עשיתי פרמוט ועדיין המצב לא השתנה.. אולי אתם יכולים לנסות להבין מה ההודעה הזו אומרת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה? כמו כן, הדרייברים מעודכנים והחיבורים מחוזקים... ועוד דבר ששמתי לב עליו - בביוס הצורב לא מזוהה בכלל, והוא עומד על מצב אוטו'... זה אמור להיות כך?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by nshahar23,

כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??

10. אני עובד עם שני עכברים ה RX1000 עבד עד היום בבוקר ותפתאום הפסיק לעבוד התקנתי את ה SETPOINT ואז הסרתי כי הוא לא עוזר לי במשחקים לא בגללו זה קרה תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by biodome,

היי חבר'ה, ידידה שלי קנתה לא מזמן מחשב חדש באייבורי לפני איזה שלושה שבועות (כמובן לוח MSI משולב עם G31). היא השתמשה בצורב בעבר והוא עבד. היא מנסה עכשיו להתקין את הדיסק של המדפסת ואין לה גישה לכונן (אמרתי לה כמובן להוריד מהאתר של HP אבל בלי קשר גם דיסקים אחרים לא נקראים). הצורב נפתח פיזית וניתן להכניס דיסק (כלומר יש חשמל), אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או ב-disk management. אבל הוא כן מופיע ב-Device Manager, ושם מצויין שההתקן לא עובד כראוי. מותקנת לה מערכת הפעלה ויסטה חוקית. הכונן הוא LG GH22NS40. היא אומרת שהם לא פתחו את המחשב פיזית, אז מכיוון שהכונן עבד בעבר ולא נגעו במחשב אני מניח שהכבל SATA עדיין מחובר. הצעות לפתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by zaroor,

מחשב שעבד טוב והחלט שלא יפעילו אותו לזמן מסויים ,אז ניתקתי לו את החוט של ה POWER שבא ללוח אם מהמתג (לחצן) לאחר שלא בידיעתי מישהו בא שאני יעזור לו הוא לא ידע בדיוק מה לחבר אז הוא בא אלי וראיתי שהוא חיבר את כבל ה SATA בין המסטר 1 למסטר 2 ישיר וגם את כבל IDE בין שני הכניסות שיש בלוח ישיר כלומר עם הכבל הוא פשוט גישר ביניהם אבל החוט של מתג ה POWER נישאר מנותק חיברתי לו את זה כמו שצריך בלוח את כל החיבורים POWER ,SATA ,IDE ואז המחשב נידלק לשנייה וכבה מייד וככה גם המאווררים ניסיתי ספק לא עזר זכרונ ות לא עזר ניתקתי התקנים לא עזר יש לציין שעם ספק אחר זה גם אותו תופעה ניסתי לבדוק את הספק שלו בחוץ הוא לא עובד רק שומעים את הרילאי מתקתק והמאוור זז חצי סיבוב ונכבה אז:האם חיבור הכבלי…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by MisterL,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להגדיר חשבון Gmail ל outlook express.... ניסיתי אבל זה מבקש שרת http ואין לי מושג מה לרשום שם... תודה לעוזרים... נ.ב. מצטער אם זה לא המקום הנכון...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by shaks,

התעסקתי עם האוברקלוק במחשב שלי (יש לי לוח אם GIGAGYTE K8M800M) ואז מהייתה לי בעיה מוזרה בזמן התחלת המערכת אז איפסתי את הביוס בכך שהוצאתי את הסוללה שלו לכמה שניות ועכשיו שמפעילים את המחשב שמגיעים למצב של בחירת מערכת ההפעלה(יש לי שניים XP PR וXP HOME) אז כל פעם שלוחצים כדי לבחור למערכת אזזה עושה ריסט וככה זו מעיין לולאה אינסופית וניסיתי כמה פעמים לשנות את ההגדרות וגם לאפס אותם ושום דבר לא עבד בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by orenmj23,

שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. הכונן תקליטונים שלי החליט שהוא לא מזהה יותר תקליטונים (הדיסקטים המרובעים, למי שלא יודע). אני בד"כ לא משתמש בו, אבל כרגע אני צריך אותו. הנורה של הכונן כל הזמן דולקת. שמכניסים תקליטון ולוחצים על האיקון של הכונן, הוא אומר להכניס תקליטון (ז"א לא מזהה אותו). ניסיתי להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים ושהמחשב יזהה מחדש את הכונן, אבל זה לא עזר. מה לעשות? חשד קטן שיש לי הוא שלפני כמה ימים הכנתי דיסקט אתחול ל WIN98se (לא בשבילי) , ונראה לי שאחרי זה, זה התחיל. אבל לא בטוח. תודה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by h444892,

שלום לכולם! קניתי לוח אם של gigabyte k8nf-9 והארד דיסק של samsung 160jj . כל הנסיונות שלי להתקין את ההארד דיסק כsata כשלו. נאלצתי לבטל את הsata ולהתקין את הכונן כide .לאחר ההתקנה התברר לי שהבעיה היא בפלופי דיסק (הפלופי חדש והדיסקט תקין וגם הכבל ,בדקתי אותו כמה פעמים במחשב אחר). ווינדוס נותן לי שגיאה של i/o device is not accesable , הביוס מזהה את הפלופי. המחשב עכשיו עובד תקין חוץ מהפלופי. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ? תודה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by yaron266,

אני מעוניין לעשות איחוי למחשב-לאחד הכוננים שלי ולא מצליח אני מצליח לעשות רק ל-c ולא ל- e הוא כותב לי שני צריך להריץ scandisk על הכונן הנ"ל מה זה אומר?מה עושים?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Slash87,

מפרט: P-4 3 Ghz MB ASUS Leadtek 7600 gs ספק גנרי גיגה זכרונות של DDR I מהירות 333 הרצתי MEMTEST אין בעיה בזכרונות. למישהו יש עצות?!? האם ספק גנרי יכול להחזיק 7600 GS???

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים