תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ממה זה נובע ? כנראה התחממות יתר של המעבד אולי .. איך אפשר לפתור את זה ? עזרההההההההההה....
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היה לי עד לפני 10 דקות X800GTO [מחקתי בעזרת driver cleener את הדרייברים שלו הוצאתי את הכרטיס ושמתי במקומו את X800GTO2 פתחתי את המחשב וזה רושם בDOS You Have not connected the power cablr yo your video card please refer to the "getting started Guide" for prper hardware installation זה במחשב החדש אני כרגע על המחשב הישן זה די דחוף תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כרטיס גיגהקיוב ראדאון 9200 128 מגה. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים מהאתר של ATI והכל אך אני נתקל בבעיה מעצבנת. רזולוצית המסך שלי היא 1200*768 אך כל פעם שאני מעלה משחק שתומך בדיירקט איקס 9 שהרזולוציה שלו נמוכה מהדסקטופ שלי, המשחק ניראה כאילו במסגרת, כלומר אני לא רואה את כל החלון המלא של המשחק אלא רק חלק ממנו (כאילו יש אפשרות לעשות סקרולינג). יש למישהו מושג מה הבעיה פה? בתודה, אמיר
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 3 600 128 מגה זיכרון ווודו 3 3000 ועד לא מזמן המחשב הראה לי שהוא פנטיום 600 עכשיו יש לי בעיות כל הזמן עם הווינדואז והמהירות של המחשב ירדה ל 450 וגם כותב שיש איזה בעיה עם אחד המאווררים של המעבד (בדקתי בסנדרה) מה אני יכול לעשות חוצמלקנות מחשב חדש בינתיים?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ..…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2-2-2-5 אבל שאני מפעיל CPU-Z זה רושם לי תיזמונים של 2.5-3-3-6 אז צריך לשנות את ההגדרות בביוס אז אתם יכולים לעזור לי בלהגיד לי איזה מספר לרשום בכל אחת מהשורות האלה: memclock index value 400mhz cas# latency: min ras# active tims : ras# to cas# delay: row precharge tims: row cycle time row refresh cyc time: read - to - write time: writw recovery time 1t\2t memory time תודההה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב P4 2.6C על לוח אם גיגבייט 8IK1100 , על ווינדוס XP SP2. הבעיה היא כזאת: לאחר איתחול לפעמים הווינדוס לא מזהה רכיבי USB שמחוברים ומקבלים מתח מהלוח אם. לדוגמא: עכבר אופטי שמחובר, אור דולק, אבל לא מגיב. מה שמצחיק זה, שאחרי שאני שולף את התקע ותוקע אותו בשקע USB אחר, אפילו על אותו בראקט שמתחבר לאותו שקע על הלוח, העכבר מתחיל להגיב. פירמטתי לפני יומיים, והבעיה נמשכת. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני עומד לבטל את ה- ISP שלי כולל תיבת הדוא"ל ולעבור לג'ימייל. כתובת הדוא"ל אצל הספק פעילה שנים רבות ווודאי שיישלחו לשם מיילים גם אחרי סגירת החשבון. הפתרון היחיד שאני מכיר הוא להמשיך להחזיק בשירות ה- ISP למשך תקופה שבה תישלח הודעה אוטומטית על שינוי הכתובת. - האם יש פתרון טוב יותר שאיני מכיר? - האם ההודעה האוטומטית תישלח רק כאשר אאוטלוק רץ במחשב שלי, ואם כן, האם שולחי אימייל בשעה שהמחשב שלי כבוי לא יקבלו שום הודעה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי ותודה לכל מי שפינה זמן בשביל לקרוא ולעזור, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש הכל היה בסדר גמור הורדתי הכל וממש התלהבתי, המחשב עצמו עלה לי כ 5000 שקל מחשב איכותי וטוב. ולאחר שבוע וחצי תוך כדי משחק המחשב קרס המסך נהיה שחור וכל המאווררים התחילו לעשות רעש של פעילות מסיבית והם נשמעו כמו מאוורר של פעם. כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש לאחר חמש דקות נכנסתי חזרה למשחק והכל היה בסדר. יש תקופות שזה קורה כל פעם במשחק ויש תקופות של שבוע שהכל בסדר, לאחרונה כשאני נכנס למשחק המסך של המחשב פשוט נכבה ויש מסך שחור אבל אפשר לשמוע נגיד שירים בספוטיפיי או סרטונים שכבר היו מופעלים. אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או שקרה לו משהו דומה והוא יודע איך לפתור את זה. נב יש אחר…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ברשותי GB H77 וברצוני להתקין כרטיס הרחבה ל PCI plag&play. המחשב לא מזהה את הכרטיס, (במחשב אחר הכרטיס כן זוהה). מה יכולה להיות הסיבה? (פורטים בביוס אולי?)
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם נחמד להיות פה שוב. יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט סטנדרט בצבע שחור אופטי אלחוטי. עכשיו העכבר לא מגיב לי למרות ששמתי בטריות חדשות,המקלדת עובדת וזה מה שמוזר פה.. מה זה לדעתכם ו מה הטלפון של מיקרוסופט אולי הם יוכלו לעזור לי ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-