עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asaf999,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. השאלה בנושא

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by tzuki_f,

יש לי מחשב AMD Athlon 64 X2 עם לוח אם GeForce 6100-M9 1.x של biostar שעבד מצוין לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס מסך ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 3850 ומאז מדי פעם המחשב נתקע וקורס בעיקר כשאני רואה ווידיו ב streeming מהאינטרנט או כשאני פותח abode reader עדקנתי דריברים מספר פעמים וזה לא עזר... אם למשהו יש רענין למה זה קורה אשמח לשמוע

4. משום מה יש אצלי שני התקנים לא מזוהים.. הכנסתי תקליטורים אחד אחרי השני בנסיון לעדכן ועדיין לא זוהה כלום.. מה אפשר לעשות? http://img353.imageshack.us/img353/6846/pciao3.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3821/234234324234vf6.jpg ומשום מה גם בהדלקת המחשב נשמעים שני צפצופים קצרים מהלוח אם

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Runny,

בעיה מוזרה. בהפעלת Tooltips (ואולי גם במקרים של Flash, לא בטוח) המחשב נתקע, אחרי מספר שניות כבה המסך וזהו. לא מתבצע Restart וכמובן לא נוצר קובץ Dump. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של הדרייבר לכרטיס המסך ללא הועיל - Radeon 9600XT. את החומרה לא שיניתי כבר שנה וחצי. לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה (שוב...) האם למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה? תודה מראש

6. Started by SkeletonBoy,

אני לא יודע אם זו בעיית חומרה... לאחר כמה זמן שאני משחק המשחק מחליט פתאום לצאת ואני חוזר לשולחן עבודה זה קרה לי כבר בכמה משחקים (NFL 05, Heroes 3, GTA:SA) זה כבר חצי שנה ככה (פלוס מינוס)...אני עם המחשב הזה כבר מעל שנתיים (נראה לי) והוא לא עשה לי בעיות כאלה אף פעם מישהו?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Big_White,

Dfi lp nf4 ut D סלוט פי סיאי אקספרס עליון לא עובד המחשב לא מעלה פוסט והמנורות מראות שהוא לא מזהה כרטיס מסך. מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לפתור אותה? באינטרנט מצאתי רק תוצאה אחת עם בעיה דומה לשלי וגם שם אין פתרון. מעבד 4800+ (939) זכרונ או סי זד פלאטינום .1024*2 כ.מסך ‏6600‏ אל אי ‏

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by gigabot,

שלום יש לי בעיה מעוד מעצבנת : אז ככה קניתי לוח אם חדש : gigabyte GA-8S655FX-L התקנתי וינדוס והכל טוב, עכשיו פתאום אני מתחיל לקבל BSOD לאחד שניסיתי למצוא את מקור הבעיה גיליתי שזה הזיכרון עושה בעיות, על הלוח הזה יש dual channal ddr : כשאר הזכרון פועל על שני ערוצים הוא כל הזמן עושה לי BSOD כאשר פועל על ערוץ אחד הכל בסדר. מה לעשות עיזרו בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by yanivha6,

בזמן האחרון (מאז שפרמטתי את המחשב, לעיתים תכופות יותר), יש לי מסך כחול. ראיתי פה מדריך שמפרט כיצד למצוא נתונים על התקלה בעזרת תוכנה. הנה הנתונים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\HADDAD\Desktop\070210-20108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (3 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 7600.16539.amd64fre.win7_gdr.100226-1909 Mach…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Bose,

יש לי מעבד intel pentium p4 2.4 עם מאוורר סטוק לפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-46 מעלות. הלוח אם הוא asus p4xp-x ולפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-42 מעלות. ויש לי שאלה כתוב power/AUX tempature שאין לי מושג מה זה והוא עומד על כ-42 מעלות. אז ככה, האם הטמפ' סבירות? כי אני דיי מודאג לגבי המעבד כי בטעות הורדתי לו תמשחה טרמית. ואם זה משנה יש עוד מאוורר 80 מ"מ במארז.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by Dr. n00b,

אני משתמש במחשב P4 2.6C על לוח אם גיגבייט 8IK1100 , על ווינדוס XP SP2. הבעיה היא כזאת: לאחר איתחול לפעמים הווינדוס לא מזהה רכיבי USB שמחוברים ומקבלים מתח מהלוח אם. לדוגמא: עכבר אופטי שמחובר, אור דולק, אבל לא מגיב. מה שמצחיק זה, שאחרי שאני שולף את התקע ותוקע אותו בשקע USB אחר, אפילו על אותו בראקט שמתחבר לאותו שקע על הלוח, העכבר מתחיל להגיב. פירמטתי לפני יומיים, והבעיה נמשכת. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שלום קראתי לאחרונה שיש בעיות עם המעבדים של אינטל הcore 2 והם גורמים לניטרול העכבר, המקלדת וגורמים למסכים כחולים( מה שלי אישית קורה מדי פעם). מייקרוסופט שיחררו עידכון "קריטי" לפי דבריהם אבל לאחר שהורדתי אותו וניסיתי להתקין הוא רושם לי שהעדכון לא מתאים לשפה שמותקנת אצלי במחשב(עברית) ולכן אי אפשר להתקין. מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות?. יש לי מערכת הפעלה xp 32 bit תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by michaelg,

שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by iho,

יש לי מחשב כשנה עם כרטיס מסך POWERCOLOR X1950 PRO 256 MB GDDR3 ARCTIC COOLING 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL אתמול התקנתי עליו משחק מקורי NBA 07 ואחרי כמה דקות התערבב לי המסך ונתקע וכשניסיתי להפעילו מחדש היה לי מסך שחור ובראשו כתוב באותיות אדומות מהבהבות: you are not connected the power cable to your video card please refer to the "getting started guid" for proper hardward instalation אתמול כל הערב הוא לא נתן לי להפעיל את המחשב בכלל והיום בבקר הוא הואיל בטובו לעלות אבל עדין עושה כל מיניבעיות של רזולוציה וכדו'. מישהו יכול לומר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by barcelona2002,

שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by Jenia24,

אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by Earphoned,

hey everybody. since today's morning my computer screen showed blank image even though windows was uploaded as normal. after a few tries it showed the image correctly for a few moments and then it started to hiccup that much i cant use it. and then a blank image again. i think the problem is in the graphic card and not the screen itself but im not sure. what is the problem, what caused it. how can i fix and and how can i make sure the problem wont come back later? (im using my bro' comp which hebrew isnt installed in, but i can still read in hebrew.) thanks for helping, ran

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by Enn0L,

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by Slavikik,

כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by AppleJack,

יש לי ספק פשוט 350W. התוכנה SpeedFan מראה 12.95V על ה-+12V למרות שהתוכנה AsusProbe מראה 13.7v באותו הזמן! עם הודעה: 12v is out of thershold ! מדובר בספק חדש יחסית (שנקנה ב-90שח) ועוד בתוקף האחריות ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעשים נוראיים והמאוורר פעל לאט - גרם לאיתחול רנדומאלי. נגעתי במאוורר עם עט והוא הסתדר. יום שלם שאין רעש והמאוורר פועל טוב... אבל המתחים ! jesus אני מאמין שזה משפיע לי על ה-OC של כרטיס המסך מאחר ואני לא יכול לעשות לו OC מעל ל-5mhz. Athlon XP 1900+ Asus A7V266-E MSI Geforce 4 TI 4600 128mb Western Digital 80GB ATA100 8MB buffer Seagate 40GB ATA100 צורב, כונן DVD, כונן דיסקטים אז מה, לקחת אחד חדש עם האחריות, או לקנות אחד רציני שלא יעשה בעיות לעולם ?…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by trojan,

אז ככה יש לי עוד מחשב יותר ישן בבית החלקים העיקריים שלו זה מעבד- intel p-4 2 ghz זיכרון- 256 ddr כרטיס מסך- g-force4 mx 440 הבעיה היא שבכל משחק קטן למשל(airxonix,gta 2) הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום ואחרי כמה זמן הוא קופץ למסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll ואז צריך לעשות ריסט עשיתי uninstall וניסיתי את הדרייבר שקיבלתי עם המחשב וגם את הדרייבר מהאתר של nvidia וזה עדיין עשה את הבעיות בדקתי את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחקים והוא עובד טוב מאוד ! והמשחקים האלה עדיין נתקעו ופעם הכל עבד ואפילו משחקים כבדים וזה התחיל לקרות בתקופה האחרונה וגם ניסיתי לפרמט ולא עזר אז מישהו יכול להגיד אולי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.