עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by אליאור1,

חיברתי בין המחשב לטלויזיה התקנתי tvtool אך עדין רואים שחור לבן מה עושים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by yoxo,

היום הפעלתי את המחשב וגיליתי שהוא לא מגיע לWINDOWS אפילו לביוס אי אפשר להיכנס, רואים רק את התמונה של הלוח אם וזהו המחשב לא מגיב פנטיום4 לוח אם p4p800 של אסוס

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. זה ממש מוזר תיראו : אנשים בבקשה בבקשה !!! אני מכניס את ה-DRIVER של הכרטיס טלוויזיה והוא לא נותן לי צריך מין קובץ שרשום שם !! אז בבקשה תעזרו לי !!! אולי להביא לי את הדריוזר הזה משהוא !!! :-[ תעזזרו לי בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by Aurora Borealis,

אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין. אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו. ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt( בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים. ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר. אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר. יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by arkadur,

רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי את הספק הנל ומאז שעברתי ל-9800pro msi r360 המחשב התחיל להתקע פתאום באמצע עבודה,קיבלתי מסך כחול וחח נראה לי שזה גם הרס לי את האינטרנט. המערכת שלי היא: epox 8rda3+ axp 2600@2800 2052mhz 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card נראה לי שהוא לא מחזיק כי אני מרגיש חוזר יציבות גדול של המערכת וגם כל הבעיות שציינתי למעלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by evman007,

יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by -AKEL-,

קודם כל שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ומקווה שאולי יפתור לי את הבעיה שנתקלתי בה... עד לא מזמן היה על המחשב שלי כרטיס קול ואז הורדתי אותו, עשיתי פירמוט הכל כרגיל... התקנתי ווינדווס... איתר את כל החומרה במחשב פרט ל... כרטיס קול שעל הלוח... תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/7264/untitled2ry0.jpg אז הכנסתי את הדיסק דרייבר של הלוח למחשב והוא פשוט לא נותן לי להתקין משום מה את הדרייבר של הכרטיס קול שעל הלוח תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/6062/untitledem5.jpg מה למה זה? ואם יש לכם פיתרון אני ישמח לשמוע תודה

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by BloodLine,

תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by shlomiabo,

שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by yonib5,

שלום, יש לי שני כונני CD אחד מהם גם צורב האחד של חברת ממורקס-MEMOREX השני הצורב של ריקו-RICHO כשאני מכניס דיסק לכונן הרגיל של ממורקס הנורה מהבהבת והוא משמיע רעשים שחבל על הזמן כאילו הוא מתפוצץ וזה קורה גם כשיש דיסק בתוכו כשהוא לא מנסה לקרוא אותו, זאת אומרת לא רק שהוא מנסה לקרוא דיסק הוא משמיע רעשים. והבעייה הנוספת היא שכשאני מכניס דיסק לכונן של הצורב הוא לא מפעיל את הדיסק ותמיד הוא מאלץ אותי להפעיל אותו דרך הממורקס הרעשני למישהו יש הסבר? מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by orenmj23,

שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. שלום חיברתי את ה-6280 של אחותי היום למחשב(ממש לא פעם ראשונה, אבל רק היום זה עשה בעיות) וישר שאני נכנס לתיקיות מופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ FastFat.sys ואין לי מושג לכיוון למה זה קורה :[] ואגב זה לא חד פעמי זה קרה לי כרגע פעמיים רצוף ואז פתחתי את הדיון תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by dr_hofman,

מפרט motherbord: Abit ic7 intel 2.6 800fbs gail 256 MB 400 Wb 80GB 7200rpm 8 mb buffer windowsXP והמחשב מדי פעם סתם ככה על דעתו עושה ריטארט נראה לי שאולי אחד הרכיבים לא תקינים מישהו יכול לעזור לי אולי להמלית לי על איזה תוכנה שיכולה לאתר את התקלה.. מחשב חדש...

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by gal1,

יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. הכונן תקליטונים שלי החליט שהוא לא מזהה יותר תקליטונים (הדיסקטים המרובעים, למי שלא יודע). אני בד"כ לא משתמש בו, אבל כרגע אני צריך אותו. הנורה של הכונן כל הזמן דולקת. שמכניסים תקליטון ולוחצים על האיקון של הכונן, הוא אומר להכניס תקליטון (ז"א לא מזהה אותו). ניסיתי להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים ושהמחשב יזהה מחדש את הכונן, אבל זה לא עזר. מה לעשות? חשד קטן שיש לי הוא שלפני כמה ימים הכנתי דיסקט אתחול ל WIN98se (לא בשבילי) , ונראה לי שאחרי זה, זה התחיל. אבל לא בטוח. תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. שלום. יש לי לוח אם של EPOX עם GF4MX מובנה בתוכו (NFORCE 2), הכל עבד מצויין ופתאום יום אחד הפעלתי וXP עבר את כל הקטע הזה עם המסך השחור עם הלוגו של וינדוס והפס ובלה בלה בלה ואחרי זה מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך פשוט נכבה. כבר עשיתי 4 פירמוטים וניסיתי להתקין 2 גרסאות של דריברים של NVIDIA וגרסה אחת של OMEGA עם SP1 SP2 וגם פעם אחת בדיוק אחרי ההתקנה וזה אף פעם לא עובד. ההתקנה עוברת בשלום אבל אחרי ריסטרט מה שציינתי קורה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים