תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי את הספק הנל ומאז שעברתי ל-9800pro msi r360 המחשב התחיל להתקע פתאום באמצע עבודה,קיבלתי מסך כחול וחח נראה לי שזה גם הרס לי את האינטרנט. המערכת שלי היא: epox 8rda3+ axp 2600@2800 2052mhz 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card נראה לי שהוא לא מחזיק כי אני מרגיש חוזר יציבות גדול של המערכת וגם כל הבעיות שציינתי למעלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני יומים קיבלתי את הלוח אם, מעבד, וזכרונות שהזמנתי לחבר, (פלוס את המערכת החלומית שלי, אבל זה לא לת'רד הזה ) המערכת היא AMD BARTON 2500 512K Abit NF7 Kingmax 512mb 400mhz סבבה, חיברתי הכל אבל אין פוסט ! אין לי מושג למה זה, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אז ניסיתי עוד שני כרטיסים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה? כל שאר החומרה מנותקת.. בבקשה תעזרו לי מהר כי אני כבר היום רוצה לדעת אם לפנות לחנות שקניתי מהם ושזה לא יתעקב בעוד כמה ימים כי אז יגידו לי שלא יחליפו לי..
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיכרון, הוידאוס משתמש בהרבה כמות זיכרון. מה לעשות דחוף תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם ההגדרות של הביוס מתאפסות למשל כל פעם אני צריך להגדיר במחשב שאין לי raid חוץ מזה אני צריך לכוון כל פעם את השעה כי גם השעון מתאפס תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש (3060 TI)והרכבתי אותו מחקתי את כל הדרייברים והתקנתי אותם מחדש יש לי מסך מסוג VG248QE והאפשרות הכי גבוה שאני יכל לשים זה 60 HZ ולפני זה היה לי 144 החיבור בין המסך למחשב עכשיו הוא hdmi ל displayport יש לכם מושג למה זה לפני זה הוא היה dvi ל dvi יכל להיות בגלל הכבל החדש ? כשקניתי את הכבל בדקתי שהוא מתאים ל144HZ תודה לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
HEC 400 asus p5 6600Q 8800 500WD HD 4G OCZ מנורה על הלוח מהבהבת למה לא נדלק????
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של אסוס דגם PB4-MX והקרור של הקונטרולר (north bridge controller) ניתק מהלוח אם. שניים מארבעת העוגנים שמחזיקים אותו ללוח אם פשוט ניתקו מהלוח. כאשר נסיתי להחזיר את העוגנים לקח להם בדיוק דקה לעוף בחזרה. אני אודה למי שיהיה פתרון לבעיה. שי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התעסקתי עם האוברקלוק במחשב שלי (יש לי לוח אם GIGAGYTE K8M800M) ואז מהייתה לי בעיה מוזרה בזמן התחלת המערכת אז איפסתי את הביוס בכך שהוצאתי את הסוללה שלו לכמה שניות ועכשיו שמפעילים את המחשב שמגיעים למצב של בחירת מערכת ההפעלה(יש לי שניים XP PR וXP HOME) אז כל פעם שלוחצים כדי לבחור למערכת אזזה עושה ריסט וככה זו מעיין לולאה אינסופית וניסיתי כמה פעמים לשנות את ההגדרות וגם לאפס אותם ושום דבר לא עבד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב תקשיבו הייתה לי בעיה במיקרופון הקודם הוא נדפק לי אז קניתי אחד חדש היום מהחנות אחד טוב עכשיו הקיצר הוא לא מגיב אצלי במחשב ואין לי מושג למה המחשב לא מוכן לזהות אותו בבקשה תעזרו לי. (= נ.ב יש לי windows vista ודרייבר סאונד של realtek ששיך לכרטיס קול שלהם שמובנה על הלוח אם... אם זה עוזר לכם לעזור לי [= תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-