עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב מKSP מחשב ממוצע עם ספק טוב לפני חצי שנה עכשיו הבעיה היא שמאז שקניתי אותו הוא כל הזמן היה נתקע בעיה ווינדוס מוזרות כל הזמן סוגר לי חלונות ותיקיות ולפעמים גם לאחר פורמט הבעיות היו חוזרות עד שפתאום המחשב הסתדר מעצמו.. ואז היתה הפסקת חשמל שלאחר מכן המחשב חזר להשתגע איך שעולה הווינדוס ואני נכנס למחשב שלי לדוגמא הוא נותן הודעת שגיאה וסוגר תחלון וממשיך ונותן הודעות שגיאה וככה עד שאני מתאייש ועוזב תמחשב ליום שלם ואז למחרת אני מדליק את המחשב והכל בסדר עד להפסקה הבאה וככה קורה כמה חודשים המחשב עובד טוב לשבוע שבועים 3 גג ואז קורס אחרי הפסקת חשמל לא חוזר לעצמו נתתי תמחשב לטכנאי הוא עשה את כל הבדיקות האפשריות של זיכרונות מעבד דיסק קשיח החליף לי ספק והבעיה שהוא לא מאתר את הב…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן, כרגע מותקן עליו ויסטה ואני לא מרוצה ורוצה להתקין xp בהתקנה הראשונית [המסך הכחול] הוא מעלה את כל הרכיבים של הווינדוס ואז שאני מגיע למסך של הformat ntnc וכו' הוא לא מזהה לי בכלל דיסק קשיח עכשיו אני יודע שיש לי דיסק קשיח מסוג SATA, ובתחילת ההתקנה צריך ללחוץ על F6 אבל השאלה שלי מאיפה אני משיג את הקבצים בשביל הSATA ועוד תוספת: המחשב שלי הוא ללא כונן 1.44, כי שקניתי אמרו לי שהוא לא נחוץ יותר ולא משתמשים בו אז אם יש איזה שהיא דרך אחרת בלי להשתמש בכונן 1.44 בשביל להעלות את הקבצים של הSATA . דיסק קשיח מסוג : Seagate

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A במחשב אין OC ואין שום הגדרות מיוחדות ! הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. קניתי ספק חדש תוצרת SPL מאז חשבתי שהבעיה נפתרה, הוא יותר לא נתקע בסרטים ובמשחקים. אבל ברגע שאני מבצע MULTIPLE MONITORS(מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה וכך יוצר שני שולחנות עבודה) אז המחשב נתקע כמעט כל פעם כשאני מזיז סרט משולחן עבודה אחד לשולחן עבודה במסך השני. (…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לציין שעברו יותר מ-3 שנים מאז שעשיתי את זה פעם אחרונה, אז לא לצחוק עלי! ככה, קניתי HD חדש- בתקן ATA, יש לי חלונות XP. חיברתי אותו כסלייב לHD הישן שלי, כולל העברת הג'מפר וחיבור נכון של הכבר IDE. בביוס הוא מופיע בתור סלייב, בדיוויס מנג'ר הוא מופיע, אבל בתפריט של התכונות שלו (פרופרטיז) חצי מהאפשרויות חסומות לי... כשהכי חשובה לי זה ה-device usage... מה אני צריך לעשות עכשו כדי שזה יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by אבי11,

שלום ניסיתי להתקין סורק mustek 600cp על אקס פי הורדתי את הדרייברים מהאתר של מוסטק אבל אני לא מצליח להתקין - המחשב לא מקבל את הסורק. אני מבקש - אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליה להציע עזרה או פתרון. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by nandrut,

מה ההבדל בין גרסת WINDOWS OEM לגרסת CORPORATE?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by n0ne,

התקנתי ווינדוס 98 עכשיו ראיתי שדודל הדיסק שלי זה 2 GB מתוך 20 כנראה משהו במחצית דיסק,איך אני מגדיל אותו ל20? יש בהתקנה של XP את חציות דיסק אבל אין עוד דרך?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by Aurora Borealis,

אתמול קניתי והתקנתי את המשחק FEAR, ושיחקתי בו רגיל לחלוטין. אבל היום בזמן המשחק, המחשב פתאום נתקע, המסך איבד את הסיגנל (התכבה) והמחשב אתחל את עצמו. ומאז, בכל משחק מחשב שאני מפעיל, אני רואה כל מיני ארטיפקטים על המסך. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, והם עומדות על: ליבה-66 צלסיוס, וזכרונות-55 צלסיוס (הכרטיס הוא albatron GF 6600gt( בעבודה שוטפת על המחשב אין את התופעה הזאת, אלא רק במשחקים. ניסיתי להתקין שוב את הדריוורים החדשים של nVidia וזה לא עזר. אפילו הורדתי את האפשרויות גרפיקה של המשחקים למינימום וזה לא עזר. יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by blackorder,

לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by arkadur,

רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. משהו שידע להקליט כל דבר מהטלויזיה. לפי גוגל : Hauppauge WinTV-quadHD PCI Express TV Tuner אבל אני לא בטוח. אם אני לא בפורום הנכון אני אעביר את זה. זה מתאים לפורום צרכנות ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by מיץ פטל,

שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום, מאחר ואין לי מושג ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. האם ניתן וכדאי להתקין על המערכת הנ"ל WIN 7 64BIT? 2. האם יש כאן צוואר בקבוק? 3. האם הכרטיס מסך HD6870 (נראה לי של AMD), יעבוד טוב עם הלוח של אינטל? תודה למשיבים. ]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪849 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 - זמין במלאי ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪150 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪905 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪269 ספק כוח: [..] SEASONIC S1…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by hagay,

היי אני כל הזמן מקבל את ההודעת שגיאה הזו והמחשב מתכבה ... עשיתי פרמוט ועדיין המצב לא השתנה.. אולי אתם יכולים לנסות להבין מה ההודעה הזו אומרת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים