עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by SHARO21,

לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by dadab,

שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by -LosNir-,

טוב, קיבלתי את הלוח החדש, GIGABYTE 945P-S3. כשסיימתי להרכיב ניסיתי להפעיל את המחשב, אבל הוא לא עלה. אחרי כמה בדיקות מסתבר שזה הכרטיס מסך, הכרטיס מסך הוא EVGA 7600GS ב PCI-E, הבעיה כהיא שהמחשב לא רוצה לעלות עם הכרטיס. ניסיתי לשים במקום כרטיס מסך ב PCI והמחשב עלה, אחרי זה הוספתי את הכרטיס השני והמחשב גם עלה, אבל מה PCI! לפי דעתי, הכרטיס מסך או הלוח לא דפוקים כי איך הגיוני שהמחשב עולה שהכרטיס מסך מחובר ביחד עם PCI? אני חשבתי לכיוון של מתח, אולי הלוח לא מספק מספיק מתח לכרטיס מסך וכו'. וד"א, לא לשאול אם חיברתי את הכבל מתח לכרטיס, כי אין לו אחד כזה. אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  8. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. שלום לכולם... כבר כמה חודשים שיש לי בעיה בהפעלה של משחקים בינוניים ומעלה (Medal of Honor \ COD4 \ testDrive). דקה או שתיים לאחר שאני מעלה את המשחק המחשב נכבה או ברוב המקרים... נתקע, ולאחר כמה שניות, נתקע הסאונד... ואז רק ריסטרט מחזיר את המחשב לחיים. נ.ב - בפיפא הוא לא... עכשיו, לאחר בדיקה מקיפה, חשדתי דווקא במעבד, גיליתי שהטכנאים לא עשו עבודה טובה בהרכבה של המאוורר שלו ושברו לו את אחד מהפינים שמהדקים אותו ללוח אם. החלפתי את המאוורר וגם שמתי משחה טרמית... (בנוסף לזה, גם פירמטתי... אבל זה לא קשור לבעיה הזו) המחשב שלי הוא: Intel DualCore E6600 2GB זיכרון פנימי לוח אם של GIGABYTE כרטיס-מסך - Readon 1950 Pro מארז גדול ולא ג'נרי... (לא סגור על זה, אבל נראה לי של ANT…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by vbwx,

אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by Load,

קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו לבד לוח ABIT-NF7-S VER.2 מעבד AMD XP 2500 וזיכרון KINGSTON 2X256 עכשיו אני רוצה להפעיל את הDUAL אבל יש רק 3 סלוטים DIMM אז אייך צריך לשים את הזיכרון[ תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by barcelona2002,

שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. זה הדגם שלי של hp5000zv הכרטיס מסך זה מבולטי הזה 9000 igp באתר הראשי של ati ניסיתי זה לא טוב וכרטיס קול גם אני לא יודע . מה אני יכל לעשות הכרטיס קול מובנה . לפחות סדרו לי כרטיס מסך אני משתגע הענים הלכו לי

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by TheDiesel,

לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by AppleJack,

יש לי ספק פשוט 350W. התוכנה SpeedFan מראה 12.95V על ה-+12V למרות שהתוכנה AsusProbe מראה 13.7v באותו הזמן! עם הודעה: 12v is out of thershold ! מדובר בספק חדש יחסית (שנקנה ב-90שח) ועוד בתוקף האחריות ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעשים נוראיים והמאוורר פעל לאט - גרם לאיתחול רנדומאלי. נגעתי במאוורר עם עט והוא הסתדר. יום שלם שאין רעש והמאוורר פועל טוב... אבל המתחים ! jesus אני מאמין שזה משפיע לי על ה-OC של כרטיס המסך מאחר ואני לא יכול לעשות לו OC מעל ל-5mhz. Athlon XP 1900+ Asus A7V266-E MSI Geforce 4 TI 4600 128mb Western Digital 80GB ATA100 8MB buffer Seagate 40GB ATA100 צורב, כונן DVD, כונן דיסקטים אז מה, לקחת אחד חדש עם האחריות, או לקנות אחד רציני שלא יעשה בעיות לעולם ?…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by yuran,

הורדתי את PCMARK2002 והנה התוצאות שקיבלתי: cpu - 5840 memory - 5803 hdd score - 1652 המחשב שלי כולל : cpu- 2.4 Ghz intel (800mhz) mother board p-4- asus (800mhz) memory - 512 mb ddr hd 80 gb + buffer 8mb אם התוצאות סבירות? תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by 00000,

הכל התחיל לאחר שכיביתי את המחשב, הדלקתי אותו מחדש - ואז התחלתי לשמוע מין קליקים כאלו מכיוון הHARD DRIVE, כאילו מנסים להניע רכב והוא לא נדלק, כמה פעמים - וזה קורה כל פעם כשפותחים את המחשב. כונן D נעלם (המייצג של הHard Drive הזה), וגם הביוס לא קולט את הHard Drive. הכוננים משתמשים בטכנולוגיית SATA. כל המידע הכי חשוב שהיה לי נמצא שם - מה קרה לזה? עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by FlyBoy,

היה לי winxp pro בלי שום עידכון,היו לי מתחים בסדר...ה5 היה 5 וה 3.3 היה 3.3 או מידי פעם 3.2 וקצת לא נורא... ה12 היה 12 וקצת. עכשיו המתחים קופצים קצת יותר ה3.3 הוא 3.1 או 3.2 מידי פעם. ה 12 מגיע ל12 וחצי גם...ה5 ל4.9 . זה קרה אחרי פירמוט ואז התקנתי win xp pro sp2 יש הסבר לדבר כזה??? לא התקנתי ולא נגעתי בחומרה עצמה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by D3GaMe,

-נא למחוק-

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים