עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 111SHAR,

היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שלום, צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: 1. מהירות המאוורר של power supply מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. 2. במתחים מול מתח של 12V מופיע מתח נמוך מאוד 2.37V, מה זה אומר? http://imageshack.us/photo/my-images/35/screenhunter01jul151443.gif/ http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenhunter03jul151444.gif תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.

5. Started by poza,

אהלן קניתי מחשב חדש שהורכב בבית מעבד AMD X2 5600 לוח אם ga-ma78gm-s2h של ג'יגה בייט הרדיסק WD 320GB 16MB חיברתי הכל כמו שצריך חיברתי את ההרדיסק עם חיבור SATA ומתח אחרי האתחול על המסך מופיעה הודעה שההרדיסק רץ בתור IDE במקום בתור SATA ואם אני רוצה לשנות את ההגדרה אז אני עושה Y וזה מאתחל מחדש ומגיע לשלב שהוא רושם dmi pool data...... והמחשב פשוט נתקע שם! מה הגדרתי לא בסדר?

6. Started by Anonymous1,

איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by ccc,

קורה לי לפעמים, שכאשר אני מדליק את המסך אחרי איזה שעה+ שהוא היה מכובה הוא עושה רעשים כאלה מבפנים.. רעש צורם דק כזה למשך איזה דקה וחצי וזהו הוא מפסיק, זה לא גורם לי לבעיות תצוגה או משהו זה סתם מעצבן.. מישהו יודע מה זה? המסך הוא 795ft + flatron

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by bad-sector,

המחשב לא מעלה את הווינדוז, בניסיון התקנת ווינדוז חדש הוא קופא בפירמוט עצמו (של הדיסק) - משהו מאוד מוזר... מישהו יודע מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by minor,

כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by ofeky1,

שלום! לפני כמה דקות שיחקתי TDU ואחרי כמה זמן היה לי מסך כחול המפרט שלי בצד, המעבד היה בOC ל3.2 הזכרונות לא (נכון לעכשיו הורדתי את הOC המעבד על 50 במאמץ והכרטיס מסך על 69 בערך) אחרי שהעלתי תמחשב חיפשתי את הקובץ דאמפ בתיקיה של הוינדוס וראיתי שהוא שוקל 966 מ"ב!! אני רוצה לברר למה היה לי מסך כחול הזה! אשמח אם תעזרו לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by vbwx,

אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by dorman2,

הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by yossi541,

אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by yanivnn,

אני לא יודע אם זה המקום אבל אם כן... מה בידיוק אומר הסוס טרויאני הזה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by ETB,

אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by jgrab,

המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by ma nishma?,

שלום. המחשב התחיל פתאום לקפוא, לפני הפירמוט התקנתי AIDA ונדהמתי: הטמפרטורה של המעבד היא 65 מעלות. המעבד הוא: AMD ATHLON XP-A 1824 MHZ. האם אפשר לסמוך על איידה ? ואם כן האם אני בצרות ? ואיך אפשר לפתור את זה כי כל המאווררים עובדים. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום... הבעיה בכותרת.... העכבר פשוט לא עובד....לא לא מגיב...בכלל לא עובד!!! יש לך רעיון איך אני יכול להחזיר אותו לעבודה....בכל זאת 400 שקל! תודה מראש install :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by yuran,

הורדתי את PCMARK2002 והנה התוצאות שקיבלתי: cpu - 5840 memory - 5803 hdd score - 1652 המחשב שלי כולל : cpu- 2.4 Ghz intel (800mhz) mother board p-4- asus (800mhz) memory - 512 mb ddr hd 80 gb + buffer 8mb אם התוצאות סבירות? תודה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by amos2009,

שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by The-Devil,

שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\

• 8 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים