תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
משום מה אני מנסה כבר מס' חודשים לפתור את התקלה ללא הצלחה, (WIN 7) המחשב אינו מצליח לזהות את חיבור הטלפון שלי (נוט 2) התקנתי דרייברים וגם את תוכנת המכשיר) לדעתי יש בעיה עם MTP, משהו כזה, האם יש דרך לאפס את חיבורי הUSB? או פתרון אחר...אי אפשר לחבר את המכשיר וזה מתיש...אשמח לקבל עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה, אני בעלים של לפטופ T42, במחשב יש כרטיס רשת אלחוטי 2200BG של אינטל, הבעיה שלי היא שכאשר חילקו את המחשבים בעבודה הם חולקו כאשר הרכיב המדובר מנותק, היום הם נותנים כבר את המחשבים עם הרכיב מחובר, לצערי הם מסרבים להתעסק עם זה, האם יש דרך לעשות זאת לבד? נראה לי קצת מסובך לפתוח לפטופ. אם לא אז יש למישהו מקום מומלץ שיכול לעשות לי את זה? מעדיף מקום איכותי. המון תודה לכל העוזרים ובדרך אגב שמי יואב.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי amd 64 bit 3200 1gb ram 6800gt 256mb יש לי על המארז צג כזה שמראה לי את המעלות בווינדוס המעלות שלי הם בין 38 ל41 בערך , היום ששחקתי בפאר קריי ראיתי שזה הגיע ל50 , זה נראה לכם נורמלי? אם זה לא נורמלי יש משהו שאפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ' ? ואני לא מתכוון לקניית עוד מאוורר , יש לי 4..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך, לאחר המלצות רבות. המסך אמור לשמש אותי כמסך נוסף, המתחבר ללפטופ שלי במצב אקסטנד. הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מעצבן!!! המסך כל כמה שניות עובר למצב של SLEEP של חיסכון באנרגיה וקוטע לי את רצף העבודה!!! ע"מ להחזיר אותו מהצב הזה אני חייבת ללכת לסקשן של הרזלוציה במערכת ההפעלה (7) ולבקש מהמחשב לזהות אם מחובר מוניטור נוסף למחשב...אחרי שניה הוא מזהה אותו וחוזר לפעולה...זה ממש מייגע. זה יכול לקרות תו"כ שאני עובדת על המסך עצמו! מה עושים ע"מ להפסיק את זה? או לפחות לשלוט בזה בצורה יותר טובה כדי שזה לא יקטע את הרצף? זה ממש דחוף! אודה לכם על תשובה מהירה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מצרף קבצי מינידאמפ המחשב קורס באופן אקראי כמה פעמים ביום המחשב מפורמט . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הכונן תקליטונים שלי החליט שהוא לא מזהה יותר תקליטונים (הדיסקטים המרובעים, למי שלא יודע). אני בד"כ לא משתמש בו, אבל כרגע אני צריך אותו. הנורה של הכונן כל הזמן דולקת. שמכניסים תקליטון ולוחצים על האיקון של הכונן, הוא אומר להכניס תקליטון (ז"א לא מזהה אותו). ניסיתי להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים ושהמחשב יזהה מחדש את הכונן, אבל זה לא עזר. מה לעשות? חשד קטן שיש לי הוא שלפני כמה ימים הכנתי דיסקט אתחול ל WIN98se (לא בשבילי) , ונראה לי שאחרי זה, זה התחיל. אבל לא בטוח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
את רב הפרטים תוכלו לקרוא פה (3 עמ'): http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1047892 בקיצור: הסאונד מפסיק לפעול כשאני מבצע פעולות עם המחשב כמו הפעלת תוכנות או שיטוט באינטרנט. לא מזמן הסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולדעתי הבעיה נפתרה, אך כשהתקנתי אותו מחדש הבעיה חזרה. כדי לבדוק אם אכן קיימת התנגשות בין כרטיס הקול לכרטיס המסך הייתי יכול להסיר שוב פעם את הדרייבר ולנסות לעבוד עם כרטיס הקול במשך כמה דקות, אך אם יש ברירה, אני מעדיף שלא לעשות את זה. במנהל התקנים אין סימן לשגיאה בכרטיס הקול. יש שגיאה בסורק, אבל הוא עובד. פשוט הוא משום מה תמיד חושב שהוא סקאזי, אבל לדעתי זה לא צריך להפריע בכלל לכרטיס קול. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
פתאום אחרי שכיביתי והדלקתי את המחשב (בלי שום סיבה, סתם לכבות ללילה) הUSB PORTS התחילו לא לעבוד. הם עובדים בזמן שהמחשב עולה, אבל כשנכנסים לווינדוס הם פתאום לא עובדים. המקלדת עובדת כי היא אל מחוברת בUSB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום! אני בא לעדכן תכרטיס קול ואז באמצע הטעינה הוא עושה מסך כחול!!! מה אני אמור לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מפרט:AMD 3000 לוח: K8NF-9 GIGABYTE מערכת XP SP2 מארז CL-6A21 HEC עכשיו לבעיה התקנתי את הדריורים שהגיעו עם המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהתקני הUSB. ההתקנים של הUSB 2 בקדמה עובדים אבל לאט. התקנים של USB על הלוח עובדים . עכשיו שמתי לב שיש לי כרטיס ששמו לי עם יציאות USB ואני לא מצליח להתקין אותן כול פעם שאני מנסה לא מוצא לי דריור ויש לי הודעה כל פעם שהמחשב נדלק: אולי זה גם קשור(נראה לי כן)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איש אמר לי שחיבור המסך דרך המחשב, פוגע במעבד. זה אמת או שקר?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-73PVM-S2H המעבד הוא של אינטל 7200. בכל מקרה, הצלחתי להתקין את הכרטיס מסך המובנה שיש בתוך הלוח אם (GEFORCE 7100), אך את השמע לא הצלחתי להתקין וזה כותב לי הודעת שגיאה שהניסיון להתקין את השמע, נכשל. מה עושים?! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-