תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב והנירית של ההפעלה פועלת וגם הנורית של ההרד דיסק... אני יכול להוציא את הCD ROM אבל זהו... המסך לא נדלק והכי מוזר זה שאין צפצופים (הPCSPEAKER מחובר ותקין) איזו בעיה זו יכולה להיות כאין צפצופים בכלל? נ.ב. המחשב ישן מאוד (פנטיום 3) הכרטיס מסך הוא OB ואין למחשב AGP
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לא קלה בכלל עם הדיסק שלי. הכל התחיל בניסיון פשוט לצרוב דיסק, הכל קפא ואתחול זרק הודעת קבצים פגומים בליבה של ה-XP. התקנה חוזרת עברה בשלום.א-ב-ל המחשב נהיה לא יציב ברמה של דקה-שתיים בין כל אתחול. בסוף אימתתי על סטיק זיכרון דפוק ואחד מהכוננים שגרמו לתופעה. את הסטיק הוצאתי-הסתדר. אבל בכל פעם שאני מחבר את הכונן המחשב עולה כרגיל וניתן להעביר ממנו קבצים והכל עד שאני מקבל מסך כחול והוא מתחיל לעשות DUMP לזיכרון... איך מטפלים בזה, איך בעצם ניתן לאתר או לתקן את הבעיה,בלי למחוק את הכונן? כל עזרה תוערך מאוד תודה מראש יונתן
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, בדיוק קבלתי את המחשב החדש.. לוח אם של ASUS ה-P5KE בהזמנה לא קניתי (לצערי כבר) צורב DVD כי יש לי אחד שנקנה לפני פחות מחודשיים.. הבעיה היא שהצורב מבוסס IDE.. אני לא מבין איך לחבר אותו ולראות אותו בביוס.. ניסיתי לחבר את הכבל IDE שמגיע עם הלוח לצורב אבל אין אות בביוס למשהו משהו מכיר ויכול לעזור? נ.ב. חוץ מחיבור מתח ו-IDE יש חיבור נוסף שחסר?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הלוח עצמו יחסית ישן MSI משו.. שאני מחבר את ההארד דיסק ואת הכונן דיסקים הוא מזהה רק אחד מהם..ניסיתי לשחק עם הסלייב/מאסטר לא הולך.. יש אולי עוד עצות? כי אין לי איך להתקין ווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הDOK שלי לא מזוהה ע"י המערכת, אני לא יודע מתי התחולל השינוי כי השתמשתי בו פעם אחרונה לפני שלושה שבועות. כשאני מחבר אותו ללמחשב אז נדלקת הנורה אך לאחר כמה שניות האור נחלש עד שהוא נכבה. התקנים USB אחרים כמו מצלמת אינטרנט ועכבר עובדים בלי בעיות. ניסיתי לעדכן ביוס וגם לא עוזר גם התקנה של דרייברים (אחרי הפעלה מחדש יש "זוהתה חומרה חדשה" של הUSB) ושום דבר לא עוזר. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם נחמד להיות פה שוב. יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט סטנדרט בצבע שחור אופטי אלחוטי. עכשיו העכבר לא מגיב לי למרות ששמתי בטריות חדשות,המקלדת עובדת וזה מה שמוזר פה.. מה זה לדעתכם ו מה הטלפון של מיקרוסופט אולי הם יוכלו לעזור לי ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd צרוב(מוזיקה) הוא מזהה אותו , אבל שאני מכניס לתוך הכונן דיסק cd (מוזיקה) מקורי הוא לא מזהה אותו. הכונן לא מזהה את כול הדיסקים המקוריים (זה צורב dvd שך lite on)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות הלוח אם כל הזמן מראה את הספרות 3.9 ועושה צפצוף מעצבן יש לי AG8 עם 2 זוגות של זכרונות זוג 256 זוג 512 תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתנהג מוזר בזמן האחרון. לפעמים הוא נתקע באמצע הטעינה של ה-Windows. לפעמים הוא נתקע (העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב) באמצע עבודה שוטפת (נגיד, גלישה באינטרנט). לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הרשת ואז אי אפשר להתחבר לאינטרנט - ריסטרט פותר את הבעיה. לפעמים כשהוא עולה, נראה שהוא לא מזהה את כרטיס הקול ואי אפשר לשמוע כלום - גם פה ריסטרט פותר את הבעיה. ולפעמים, עם קצת מזל, הוא עובד ללא שום תקלה. כיוון שמדובר בתקלות מכל מיני כיוונים, אני מנחש שמדובר בבעיה בלוח האם, אבל לפני שאני רץ למעבדה חשבתי להתייעץ איתכם. דעתכם? נ.ב.לוח האם שלי הוא Epox 8k9a2, ושאר המפרט: Athlon xp 2000+ 512 DDR pc 2700 R9800Pro
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד פנטיום 2 של IBM , כשאר אני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה EROR ואפשרות בחיה של או ריסטרט או TEST לאחר שאני בוחר בTEST המחשב מודיע לי שישנה בעייה בHDD הארד דיסק.. האם ניתן לפתור בעיה זאת מבלי לקנות הארד דיסק חדש? פורמט משהוו.. ואם לא כמה יעלה לי בערך הארד דיסק? למישו מוכרת הבעיה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי נייד של FUJITSO SIEMENS , סנטרינו 1.7 עם 256 מגה זכרון: Motherboard Chipset Intel Montara-GM+ i855GME CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz אמנם זה לא IBM, אבל המחשב סביר. למרות שזהו מחשב חדש, כל הזמן המאוורר של המעבד (אני חושב שזה של המעבד) עובד שעות נוספות ומרעיש (יוצא דופן עבור נייד). החברה המייצרת כנראה ידעה על הבעיה ובמקום לפתור אותה, שמו לחצן שמפסיק את המאוורר !! מה שגורם רוב הזמן לתקיעת תוכנות (FREEZE) השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שאני יכול להריץ על המחשב שתגיד לי אם יש איזושהי בעיית חומרה , ביצועים לא הגיוניים למפרט כדי שאני אוכל לבוא עם "הוכחות" למעבדת שירות ולדרוש החלפת/ תיקון של חלפים (פשוט היתה לי היסטוריה לא הכי טובה איתם..…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
בס"ד שלום שמי TZ יש לי בעיה במחשב שברגע שהוא מנסה לכבות את עצמו, הוא לא מצליח והוא מפעיל את עצמו שוב ושוב ,פשוט מגיע לחלון כחול של שגיאה ומפעיל מחדש ואיני מצליח לקרוא מה הוא כותב.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמע יש לי 2 ארדיסקים אחד יש לי C/D בארדיסק השני יש לי H.J אז את הארדיסק השני אני רוצה לעשות אותו כונן אחדד [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-