תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מפעיל אותו אז יש את המסך שבו הוא אומר איזה מעבד ואפשר ללחוץ על DEL ולעבור לביוס במסך הזה הוא כותב לי cpu is unworkable or has been changed please recheck - cpu soft menu אפשר ללחוץ על F1 וזה מעלה את הווינדוס כשהווינדוס דלוק יש את הצפצוצים מהמחשב שמתריאים על חום של המעבד מה הבעיה ? איך אפשר לסדר ? *** לא ידעתי אם להדביק את ההודעה בפורום הזה אז ככה שאם זה לא מתאים תעבירו בבקשה תודה אבי עריכה : שכחתי גם לרשום שהוא עכשיו כותב לי שהוא 2.0 המעבד הוא פנטיום 4 2.66
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אמ יש לי כונן רשיח 120 GB של WD יש לי ב C 20 GB וב D השאר.. אז הבעיה היא אשר התחילה לפני מספר ימים: כל פעם כשאני נכנס ל D לאזור הסרטים שלי... מקומות שהם יש סרטי וידאו.. זה פתאום מתחיל להיתקע.. עושה את ה ERROR כזה WINDOWS משהו... ואז זה חוזר לעצמו .. ואז כשאני שוב הולך לכונן D זה עושה את זה.. זה מעצבן.. מה לעשות.. אין לי וירוסים.. WINDOWS XP AMD 64 אממ מוזר.. מחקתי כל תוכנות ה VIDEO PLAYER שלי וחשבתי אולי שזה יכול להיות בעיה שאולי נוצרת משילוב רב של CODEC זה יכול להיות? יש לי הרבה תוכנות של CODECS על המחשב... טוב תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברשותי ספק hec300 חדש מלפני פחות משבוע. המחשב עושה בעיות של תקיעה אבל הטמפרטורות בסדר, 41 במנוחה ומקסימום 52 במאמץ (עם פריים). לפי EVEREST הRPM של הPOWER SUPPLY הוא 1442 והמאוורר שלו מוציא אוויר בקושי אם בכלל. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי כך שיריץ משחקים כמו CRYSIS. ברשותי המחשב הבא: 1024MB , TS946 intel, בקרוב יהיה 8800GT, pentium D 820 2.8GHz, אני משוכנע שהוספת ראם תהיה משמעותית לביצועים אבל אני לא יודע מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להוסיף ומה המהירות של הזכרון שיש לי כרגע. אני לא מוצא את המידע הזה באוורסט. אני מקווה שהבנתם ושמישהו יכול לעזור..
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הלוח עצמו יחסית ישן MSI משו.. שאני מחבר את ההארד דיסק ואת הכונן דיסקים הוא מזהה רק אחד מהם..ניסיתי לשחק עם הסלייב/מאסטר לא הולך.. יש אולי עוד עצות? כי אין לי איך להתקין ווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם... כבר כמה חודשים שיש לי בעיה בהפעלה של משחקים בינוניים ומעלה (Medal of Honor \ COD4 \ testDrive). דקה או שתיים לאחר שאני מעלה את המשחק המחשב נכבה או ברוב המקרים... נתקע, ולאחר כמה שניות, נתקע הסאונד... ואז רק ריסטרט מחזיר את המחשב לחיים. נ.ב - בפיפא הוא לא... עכשיו, לאחר בדיקה מקיפה, חשדתי דווקא במעבד, גיליתי שהטכנאים לא עשו עבודה טובה בהרכבה של המאוורר שלו ושברו לו את אחד מהפינים שמהדקים אותו ללוח אם. החלפתי את המאוורר וגם שמתי משחה טרמית... (בנוסף לזה, גם פירמטתי... אבל זה לא קשור לבעיה הזו) המחשב שלי הוא: Intel DualCore E6600 2GB זיכרון פנימי לוח אם של GIGABYTE כרטיס-מסך - Readon 1950 Pro מארז גדול ולא ג'נרי... (לא סגור על זה, אבל נראה לי של ANT…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות הלוח אם כל הזמן מראה את הספרות 3.9 ועושה צפצוף מעצבן יש לי AG8 עם 2 זוגות של זכרונות זוג 256 זוג 512 תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקיי זה העניין - בתקופה האחרונה המחשב שלי התחיל לקפוא כל כמה שעות מעצמו... בדקתי חום של כל הדברים בזמן שהמחשב קופא, המעבד יחסית סבבה על 30 מעלות פחות או יותר אבל הכרטיס מסך מגיע בקלות ל-74 בזמן עבודה שגרתית (אינטרנט + מוזיקה). פתחתי את המחשב וניקיתי הכל, לא עוזר. פירמטתי (היום, עם ווינדוס XP) ושוב נתקע. עכשיו בקשר לכרטיס מסך, יש לי הרגשה שהדרייוור שלו הוא זה שעושה את הבעיות. כי בדקתי את החום בכרטיס מסך לפני שהתקנתי דריוור, והחום של הכרטיס מסך היה בסביבות 46. ישר איך שהתקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי ריסט החום של הכרטיס מסך היה 64 והמשיך לטפס עד סביבות ה-72. (ראוי לציין שיש לי ראדון X800 - הדרייוורים הכי חדשים מהאתר של ATI). יש למישהו רעיון? מכיר את הבעיה? יש לו רעיון אחר למה …
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נסיתי לחבר את ה usb לפי ההוראות אבל השמות לא זהים לפי מה שרשום בספר למה שכתוב על הכבלים עצמם..
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקי ככה.. טמפרטורות-זה לא! זכרון ראם=לא(הרצתי בדיקה עם memtest) מעבד=לא הוא לא קורס במצבי עומס או משהו דרייברים-לא-הורדתי דרייברים חדשים עם חתימת whql ועדיין יש בעיות. ובכל זאת אחרי ניתוח קבצי מינידאמפ הבעיה נובעת מהקבצים הבאים: ntoskernel.exe - בעקיפין מדרייבר. win32k.sys-ישירות מדרייבר. מה שעשיתי הוא פשוט אני מנסה נניח לבטל את הכ.קול ובודק אם המחשב קורס וכן הלאה לכ.קול .. חשוב לציין שכל ההתקנים הם מובנים על הלוח.. איזה עוד אפשרויות לקריסה יש? נ.ב פירמטתי את המחשב כמה פעמים מדיסקים שונים ולא הצליח.. אני מייואש ושלא תחשבו שאני לא מבין מהחיים שלי אני מבין אבל פשוט אני לא מוצא אפשרות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין XP על הארד דיסק,כרגיל. הבעיה היא שאחרי כל הקטע של המסך הכחול שמבקש ממני לבחור פירמוט מהיר או איטי ואז הוא מעתיק קבצים ועושה ריסטרט-הוא שוב מתחיל את ההתקנה מחדש. כאילו שעד עכשיו לא עשיתי כלום. איך זה ואיך פותרים את זה? זה משגע אותי.... *אני מנסה להתקין XP HOME EDITION
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב עובד לעט הנה פירוט קבצי מינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030708-02.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\Documents and Settings\edi\Desktop\WindowsXP-KB835935-SP2-Debug-slp-Symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible P…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-