עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מאיפה הם באו? עשיתי עליהם כבר פעם UNINSTALL ב-DEVICE MANAGER אבל הם חזרו.. מאז שהם הופיעו יוצאת כל כמה זמן הודעה כזאת: זה הופיע אחרי שניסיתי לשחזר קבצים עם התוכנה GetDataBack - NTFS עריכה: ניראלי שזה קשור יותר לפורום תוכנה.. אשמח אם תעבירו..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by thePony,

אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה: קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זה המחשב: מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz לוח אם Asus P5RD1-VM זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2 כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן.. הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יה…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by leapu,

שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  5. Started by moshe20,

לא ידעתי בדיוק אם זת תוכנה או חומרה אז אם טעיתי מצטער אחרי מאמצים רבים עם בעיה בכרטיס מסך קראתי שאני צריך לעדכן ביום הורדתי את הקובץ מהאתר אבל זה לא קובץ התקנה אז איך אני מעכן את הביוס בבקשה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. Started by Erez360,

שלום לכולם הרצתי בדיקה על הארדיסק wd 500GB 16 עם התוכנה mhdd , אין לי את תמונת המסך כרגע , אבל איפה בדיוק יודעים אם יש שגיאות או לא? ואם קצב המהירות נמוך , לפי מה(גם שגיאות וגם קצב המהירות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. הבעייה מתבטאת בקיפאון זמני (ממש של שנייה, מקסימום 2 שניות)של המחשב - העכבר והמקלדת לא זזים והמסך קופא, אבל אם נגיד יש שיר ברקע אז הוא ממשיך חופשי. הבלגתי על בעיה הזאת כבר יותר מדי זמן וזה מתחיל לעצבן |: זה קורה לי במשחקים (COD 4 למקרה שהתענינתם - גם ב-SP וגם ב-MP, GTA SA וכד') וגם בשולחן עבודה רגיל, שאני סתם בא לפתוח קובץ או סתם מטייל עם העכבר. הבעיה היא לא בקנה מידה גדול, זה קורה ממש לעיתים רחוקות ובמשחקים כבדים אפילו יותר. במהלך כתיבת ההודעה הזאת, הכל קפא שוב לשנייה והמשכתי לכתוב (למדתי להתעלם) והטקסט שכתבתי במהלך ה"קיפאון" נקלט. בקיצור, מחשב קופא לשנייה וחצי, פעם בשעה-שעתיים ובמשחקים אפילו יותר. E6300 Asus P5VD2-MX NVIDIA 7300LE (די עלוב, אני יודע ) 1GB RAM S…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by arad gonen,

המחשב שלי כול הזמן כאילו קופא ורק עם מכבים אותו הוא חוזר לפעול.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by zivd,

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. Started by moshe20,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את הקטליסט של כ רטיס המסך מופיע לי ההתראה הבאה ]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?

14. Started by ycat,

שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.

15. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פננטיום 4 קניתי לפני שנה בערך מ- ivory, נעלם לי הדיסקט של הארד-דיסק sata שלי. שאני מעלה את הדיסק של xp אז הוא לא מזהה את הארד-דיסק שלי בגלל שצריך את הדיסקט. מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את הדיסקט הזה??? לוח אם שלי זה: msi ציפס'ט: via apollo pt880

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by anthony,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. תראו, אתמול התקנתי ויסטה עכשיו, היום בבוקר הוא עשה לי שיש בעיה משהו עם הDLL עם הקובץ MSIMG עכשיו הוא עושה לי כזה בעיה, כמעט לכל תוכנה/משחק שאני נכנס הוא דופק לי תהודעה הזאת: http://www.f2h.co.il/im.php?name=%3B%3B%3B11.jpg&src=309071 מה לעשות? :'(

19. Started by shachar2,

שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים

20. מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v

21. Started by idoleff,

שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by SmurFin,

אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  24. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. Started by mellowcandle,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים