עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר במחשב עם מעבד סלרון "כפול ליבה" ולוח אם P5RD1-VM אסוס. המחשב כבר הרבה מאוד זמן איטי ברמות קשות תחת XP ולאחר שהתקנתי עליו NOD32 לבדיקת וירוסים, הוא פשוט לא עובד אחרי הSTARTUP של XP. גיביתי את כל החומר שלי על דיסק קשיח נפרד על מנת לפרמט אותו ללא איבוד חומר (הדיסק ללא מחיצות), וכשהחזרתי את הדיסק הקשיח למחשב, הוא פשוט נכבה כל 20 שניות, בלי להגיע למסך של הבוט מהדיסק של XP. חשבתי שהספק הג'נרי 500W לכאורה שהיה לי פשוט הגיע לקיצו, אז החלפתי אותו בתרמלטייק 450W של המחשב הישן שלי. כעת עם הספק הזה כשאני מדליק את המחשב, האור של הPOWER המארז מהבהב, והאור של הדיסק קשיח דולק קבוע. אין לי מושג מה לעשות מכאן או מה מקור הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by ophir555,

כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Tomersoni,

שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by LinkTree,

אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. קנית את המסך Samsung SyncMaster 910V http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GS19VSSB ואני מרגיש שבמשחקים הוא קצת עושה "סלו-מושן" ולא זזה חלק אני אומר את זה על פי כך שפעם היה לי את המסך הזה LG L1710S http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=8&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1710SL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=20# ובו ראיתי מעולה את המשחקים, הייתי שמח אם תסבירו לי אם אני צודק או טועה או שאני פשוט לא רואה טוב ;D תודה מראש אלון

6. Started by eiziks,

בחודש האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים Crash Time : 28/04/2011 16:40:45 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x100000d1 Parameter 1 : 0xf7fa3000 Parameter 2 : 0x00000007 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0xf767dcb1 Caused By Driver : viamraid.sys Caused By Address : viamraid.sys+dcb1 File Description : VIA AHCI RAID DRIVER FOR WIN XP/SRV2003 Product Name : VIA RAID driver Company : VIA Technologies inc,.ltd File Version : 5.1.6000.581 Processor : 32-bit Computer Name : Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini042811-02.dmp Processors Count : 2 Major Version : 15 Minor Version : 2600 Dump File Size : 102,…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by ik_86,

יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. היי, אני סובל מ-2 בעיות במשך שבוע, לדעתי הן קשורות אחת לשנייה. הראשונה, קשורה לרשת. אני משתמש ב-UTORRENT ומקבל את הודעה בשם an operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because queue was full במשך שבוע, מה שאומר שאחריה אני לא יכול לגלוש, צריך להפעיל את המחשב מחדש, להתחבר ואז הכל בסדר. שמתי לב שזה קורה ר-ק אחרי 11-12 שעות, לא לפני. חיפשתי בגוגל על התקלה וניסיתי להחזיר את הגדרות ה-TCPIP לברירת המחדל, אבל אין שינוי. בעיה שניה, המחשב "מגמגם", מה שאומר שכשאני מנגן שיר או וידאו בזמן שאני משתמש בדפדפן, הקובץ מגמגם לכמה שניות, חוזר לנגן רגיל, שוב מגמגם ושוב בסדר. גם זה קורה רק לאחר מספר שעות חיבור ולא מיד. קצת פרטים על המחשב…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by assaf990,

פתאום ה-WINXP נתקע! עשיתי איתחול ואז נאמר לי שאי-אפשר לעשות איתחול. עשיתי FIX ל-BOOT אבל לא עזר וקיבלתי הודעה שחסרים לי קבצים לאיתחול. לאחר מכן הפעלתי את המחשב על ידי דיסקט הפעלה של WIN98 ואז ראיתי שכל המידע על הדיסק קשיח נשאר. החלטתי להתקין את XP שוב. בבואי להתקין קיבלתי הודעה שאין מקום בדיסק קשיח, ושיש לי רק 10 מגה פנויים. שוב איתחלתי את המחשב על ידי דיסקט איתחול של WIN98, עשיתי DIR לדיסק הקשיח ולהפתעתי גיליתי שהוא מזוהה כ-10 מגה בלבד במקום 20 GB!! ואין בו שום קבצים!! הדסק קשיח של MAXTOR מה ניתן לעשות? לא רוצה לעשות FORMAT.. (התקנתי WIN98 על דיסק קשיח אחר, ונכנסתי לדסק הקשיח הבעייתי דרך WIN98 והוא זיהה לי אותו כריק ו-10 מגה בסך הכל). תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by kobibo,

רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by moshemaman25,

שלום: הכרטיס מסך שלי הוא4850 או צשהו כזה לא זוכר הבעיה :המסך מתכבה ורושם מצב חסכון אנרגיה שנגעתי בכרטיס מסך הוא היה חם אש אז זה נראה לי בעיה במאוורר מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by t_eliran,

יש לי לוח אם שיש לו כניסות של זיכרונות גם DDR וגם SDRAM כשה DDR מחובר עם 256 המחשב עובד ועולה. כשה SDRAM מחובר עם 128 המחשב עובד ועולה. כששניהם מחוברים המחשב נדלק אבל כלום לא קורה, אפילו המסך לא עובד. ניסיתי להכנס לביוס ולראות שם אם יש איזו אופציה להפעלה שלהם ולא מצאתי משהו. אם מישהו מכיר או יודע מה לעשות שיעזור. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. זאת התמונה... למה לעזאל הכונן מופיע לי ככה? האם זה מפריעה לCACHE שלו ולכן אני מקבל הודעת כזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0 עדיין לא מצאתי פיתרון אחרי שורה של פעולות... תודה!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by MATOK,

יש לי עכבר של microsoft (basic optical mouse) שהוא USB כמובן באמצע המשחק התמונה מתחילה להסתחרר בעיגולים ל-2 שניות ורק כאשר אני נוגע שוב בעכבר התופעה מפסיקה. אומנם זה קורה לעיתים די רחוקות אבל זה מפריע מאוד. זקוק לעזרתכם....תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by redead,

האם המעבדים החדשים שנמכרים היום הם בטכנלוגית ה64 BIT או שכבר ירדו מהעסק הזה?? אנישואל את זה בעיקר כדי לדעת אם מישהו ירצה לפתח דרייברים לגירסאות הווינדואס של 64 ביט.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. ברשותי מקלדת אלחוטית (לא סגור על הדגם) שביום בהיר אחד פשוט התחילה להגיב מאוד מהר ! לחיצה אפילו קצרה על מקש כלשהוווווווו מדפפפפפפפיסההההה אותווווו הרבה פעמייייםםםם בממהההההיירותתתתת :-) צריך ללחוץ ממש מהר כדי שהתוו יופיע פעם אחת. מה עושיםםםםםםםםםםםם ? (מכיוון שאני לא סגור על הדגם - הוא לא כתוב בשום מקום, לא יכול לחפש דרייברים...)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי את הזכרון הזה http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr400.htm ולוח גי'גה בייט GA-K8NF-9 עכשיו אתמול רציתי לשנות את ההגדרות של הזכרון שיהיה CL 2.0 והמקסימום מהירות תהיה 200 שככה זה היה צריך להיות ומשום מה זה לא היה... עכשיו פתאום המחשב לא עבד...המסך לא עבד...אז חשבתי שדפקתי את הביוס ועשיתי לו ריסט עם ג'אמפר... עכשיו חבר שלי אמר שזה בגלל שזכרון אחד בסטיק 1 וזכרון שני בסטיק 3 וזה צריך להיות ב1 ושניים אז שינתי ועכשיו זה עובד... רציתי לדעת אם זה DC עכשיו או לא? ורציתי לדעת איך לעשות אופטימציה מלאה בביוס בשביל שהזכרון יעבוד הכי מהר... תודה. משה EDIT: טוב עכשיו בחוברת ראיתי שבעצם DDR1 זה ערוץ A וDDR2 זה ערוץ B אז רק עכשיו זה על DC אז בקיצור אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by MP,

שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by fatNjazzy,

היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  25. יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים