עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי לפני בערך שבוע לפרמט את המחשב שלי הכנסתי דיסק וגם דרייבר של VIA SATA RAID DRIVER עכשיו שניסיתי לפרמט אז זה הראה לי את התמונה שיש בקובץ המצורף ולא נתן לי לפרמט ללחוץ על Boot.... זה רשם לי ככה באדום [רואים את זה שם מטושטש] the number of disk is not adequate to creat a RAID מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה הייתי צריך לעשות כדי לפרמט את המחשב .? פרטים על המחשב ...: 80GB 512MB SATA 2 SP1 [היה לי הפכתי ל SP2] עוד משהו ? תודה לכל מי שיעזור לי !!! [br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:25:31 כל האפשרויות שבתמונה בצד שמאל ..לא הייתי יכול להגיע אליהם זה לא הגיב .. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by WarMachine,

כל פעם שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב ( מה שלא קורה הרבה) אז המחשב לא יעלה לי אם לא יהיה דיסק אתחול כלשהו( לא משנה אם זה של ווינדוס או סתם למשל נורטון אנטיוירוס), בביוס סדר ה BOOT מוגדר על CDROM ואחרי זה על IDE, אבל אם אין דיסק BOOT כלשהו אז המחשב פשוט לא עובר להעלות מה IDE. נכון אז אני יכול כל פעם לשים דיסק אתחול והמחשב יעלה בלי בעיה אבל זה די מוזר לי כל העניין הזה, למישהו אולי יש מושג קלוש איך לפתור? (המפרט מחשב בפרטים)

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה הופיעו במחשב (לא זה שבחתימה) של המשפחה שלי כל מיני מסכים כחולים שבתוכם כתוב משהו על הקובץ ntfs.sys .. מכיוון שאין לי מושג כיצד לנתח ולפתור את הבעיה פניתי אליכם בתקווה שתצליחו לעזור.. -מצורפים קבצי הדאמפ. תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  6. שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. האם יש אפשרות להעביר את האופיס מאנגלית לעברית

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. Started by pk1,

ברשותי ספק hec300 חדש מלפני פחות משבוע. המחשב עושה בעיות של תקיעה אבל הטמפרטורות בסדר, 41 במנוחה ומקסימום 52 במאמץ (עם פריים). לפי EVEREST הRPM של הPOWER SUPPLY הוא 1442 והמאוורר שלו מוציא אוויר בקושי אם בכלל. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אהלן טוב, מפרט קודם כל: E6300 GigaByte S3-965P 2x 1G DDR 2 667 mhz Kingston x1950pro 512mb ואני עם Windows XP Pro.. זה אולי נראה לכם ויסטה בתמונה אבל זה רק סקין יש לי בעיה מוזרה.. עד לפני שבועיים ככה המחשב היה בסדר גמור..עבד טוב והכל חלק עכשיו הוא מתחיל לפשל..הוינדוס פועל לאט (לא הותקן וינדוס חדש או משו בזמן האחרון) וזה כולל הכל..העתקת קבצים מכונן D ל D . קובץ של 100 מגה לוקח לו איזה 10 שניות..משו מפחיד משו בליבות מוזר..או המעבד >_< הנה למשל תמונה של ה"ביצועים" במנהל התקנים , במנוחה כשכלום לא פועל: כמו שאתם רואים הכל יופי טופי, 1% CPU..ליבה לא מתאמצת.. אבל אם אני מחלץ קובץ RAR..תראו איך הוא מגיב: ליבה אחת פשוט בשמיים וכל המחשב מקרטעע ואי אפשר לעבו…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by Nati0007,

אני צריך עזרה לא יודע מה לעשות עשיתי פלאס מהדוס לכרטיס מסך שלי אחרי זה עשיתי ריסט והמחשב לא מראה נתונים על המסך יותר ... כאילו אין כרטיס מסך... יש לי פלאשרומ של הביוס הישן של הכרטיס אבל אין מצב שאני מחזיר אותו כי הדוס אפילו לא עולה... השאלה שלי היא ככה: איך אני מחזיר את הכרטיס מסך לביוס הקודם ? אם יש דרך כל שהיא? זה קריטי בבקשה... :-\

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by og0411,

שלום אני מפעיל את המחשב והוא לא מראה לי את הביוס ולא מצפצף לי בדקתי את כרטיס המסך על מחשב אחר והכל עובד טוב ביצעתי את הבדיקה גם כשיש את כל הרכיבים וגם כשאין ועדיין אני לא רואה את הביוס כאשר כל הרכיבים מורכבים המנורה של כונן הדיסקיןם דולקת קבוע (אין בפנים דיסק)הכוונה שלי היא שהמחשב בכלל לא עולה לא נותן לי מסך ולא צפצופים מה יכול להיות הבעיה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by WizMaster,

שלום, בזמן האחרון אני שומע כל מיני קליקים מכיוון המארז, כאשר כל קליק מלווה בתקיעה רגעית של המחשב. AMD 3200+ WD 160GB 1GB DDR GIGABYTE X800 GTO. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. כבר חצי שנה עושה לי את הבעיה הזאת (כן רק עכשיו החלטתי פחות או יותר לפתור ) אומר לי שיש לי רק 256MB בזיכרון, חשבתי זו הבעיה בזיכרון והוא דפוק,אבל מסתבר הכנסתי עוד 256MB של זיכרון למחשב מסוג DDR333MHZ משו ג'נרי לא זוכר איזו חברה..אהה כן...SAMSUNG אני חושב..ואני לא יודע אם הוא זוהה או לא אבל הוא אומר עדיין שיש לי רק 256MB זיכרון זה כזה לא רציני... קיצר מה אני עושה??? =\ תודה רבה לעוזרים זו בעיה ממש מעצבנת אני ממש אודה למשהוא אם הוא ידע לפתור את זה Gigabyte K8NSPRO Athlon 64 3000+ 512MB Kingston 400MHz x1 (1 Stick) GeForce FX 6800 NU 128MB DDR II אממ עוד פרטים? לא חושב שזה גם ככה משנה... גירסת הביוס שלי זה 1.41

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by totti789,

ערב טוב! התחדשתי במחשב חדש. כמובן שפרמטתי אותו, עדכנתי את כל הדרייברים וכו.... עכשיו לבעיה: אני מקבל כל כמה דקות הודעה בשורת משימות, שמלווה במשולש צהוב עם סימן קריאה, שהדרייבר קרס. ניסיתי לכמה גרסאות של דרייברים. בכולם אותו דבר,קורס. המחשב שלי: ga-990xa-ud3 6870 sapphire ספק couger 550w 4g kingston אני על סף יאוש!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by brum,

שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגיליתי שזה לא אמור להיות ככה רק לפני כמה ימים. בזמן שאני משחק במשחקים, הכרטיס הראשון שלי עובד על 9-11 אחוז, בעוד שהכרטיס השני עובד על 90-98 אחוז. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE 890GPA-UD3H מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition כרטיסי מסך: CF Sapphire HD6850 זכרונות: 10GB Corsair DDR3 1333Mhz תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by the_lighting,

שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים