עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir567,

אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by ben060,

הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by DT Tunong,

[b]שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין PCIX ל- PCI Express תודה לעוזרים. [/b]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by simonf,

ניסיתי לשנות את התאריך במחשב כדי להאריך את זמן העבודה של דמו ל-30 יום. זה לא עבד! התוכנה הבינה שזמנה עבר. אם מישהו יודע איך התוכנה מקבלת את התאריך? למישהו יש רעיון איך לשנות אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. שלום, עקב LOAD OPTIMIZED DEFAULTS בביוס שהיה חיוני התבטל לי הכיונון העצמי של ה Big Typhoon. איזה כפתור או כיצד אני מחזיר את זה לפעולה ידנית (MANUAL על ידי הכפתור הקטן שיש עליו) הRPM שלו המקורי אמור להגיע ככה ל 1900RPM אך עכשיו הוא לא עובר 800-900 במקסימו על הכפתור הידני מישהוא יודע מה לעשות.?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by RX7,

אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by avivg,

שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by e717,

שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by bykeking,

wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול למחשב הסאונד נעלם

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by bykeking,

הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by shay33,

שבת שלום אז ככה השגתי מחשב פנטיום שלוש לוח אינטל 192 זיכרון בקיצור מעפן פירקתי אותו ניקיתי קצת את האבק .. זה לא בגלל זה פירקתי את ההארד דיסקים סידרתי אותם מאסטר סלייב ובדקתי אותם איזה חברה כמה ג'יגה וכו' והחזרתי כמו שצרריך בלי לפגוע אותו הדבר עם הזיכרונות ואם הכרטיס מסך עכשיו הבעיה היא שאני מדליק את המחשב אין שום ציפצוף רק הספק עובד המאוור של המעבד לא עובד הסידירום לא וגם נדמה לי שהכרטיס מסך קצת מתחמם (לא סגור על זה) ואין כלום על המסך... עכשיו השאלה ששלי היא שיכול להיות שהלוח נשרף בגלל הלחץ שלי עליו שלחצתי כשהכנסתי את הזכרונות? יכול להיות שזה בגללל חלק אחר?? דרך אגב מי שרוצה לדעת ה אני רוצה לעשות איתו או שאני יתן אותו לדוד או שאני ישים עליו לינוקס (המחשב יטוס) …

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אז ככה.. יש לי מחשב עם ל"א ASUS P4s533-vm ואני מחבר אליו מסך שפועל בוודאות, עם כרטיסי מסך שפועלים בודאות(גם PCI וגם AGP) ופשוט אין תצוגה, נראה לי קצת מוזר שכל הסלוטים של הPCI ושל הAGP לא בסדר, מצד שני כל הכרטיסים עובדים במחשבים אחרים שבדקתי. אין לי איך לבדוק את הסלוטים שהרי אין לי איך לראות מה אני עושה במחשב.. מה יכולה להיות פה הבעיה? מה אפשר לעשות? כמו כן יש גם כרטיס מסך מובנה על הMB אבל הוא לא מופעל, האם יש דרך להפעיל אותו? תודה:}

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. Started by oz12,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by gal-tt,

שמע יש לי 2 ארדיסקים אחד יש לי C/D בארדיסק השני יש לי H.J אז את הארדיסק השני אני רוצה לעשות אותו כונן אחדד [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by groovy,

התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by rrroonnii,

עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. ממה זה נובע ? כנראה התחממות יתר של המעבד אולי .. איך אפשר לפתור את זה ? עזרההההההההההה....

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by shll,

מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by THE-MASTER,

אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??

• 4 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים