עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by KF1R,

כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג) עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות תודה מראש (אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by iSneak,

ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by minor,

כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by shai11,

יש לי וינדוס ויסטה ומשום מה המיקרופון לא עובד בXP הוא כן עובד אולי יש איזה פיתרון חסר קצת פרטים תשאלו ואני יענה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…

7. Started by shat,

אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by liloli,

אהלן אנשים. לפי מה שקראתי על הביג טייפון אין לו מנגנון עצירה לחיזוק הברגים ואפשר להמשיך לחזק אותם עד גרימת נזק למעבד וללוח. איך אני יודע כמה צריך לחזק? ולגי המישחה הטרמית כמה אני שם ממנה על המעבד? (והאם יש צורה מיוחד בא צריך להשים את המישחה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה?? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by ETB,

אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי. יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו). היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB. הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר. גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום. מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת. מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Lavasoft,

אממ קניתי מהטכנאי שלי מחשב חדש. והוא חסם לי את הגישה להכנס לביוס, כאילו אין לוגו שאפשר ללחוץ על דילית או על Del, איך אני פותר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by samwow14,

hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.

14. הכל בכותרת בעיקרון... המון תודה לעוזרים! אור.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by RayZ,

יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by was950,

שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by Oranl,

טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by destinyy,

שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by motiyair,

שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by spirit,

יש לי מחשב נייד hp amd athlon xp2500 1866 mhz במקור זה אמור לעבוד במהירות:133x14=1866 בפועל,בבדיקה עם כמה תוכנות(cpuz,everest,winxp pcwizard)זה מראה 530: 133x4=530 כך שהמכפלה נעולה על 4 אין אפשרות לשנות מהירות באס בביוס וגם לא את המכפלה מה אני יכול לעשות? תודה מראש נתונים מ cpuz: core speed-530 multiplier:x4.0 fsb:132.5 bus speed:265 mhz

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by ^ThiZz,

לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by Spring,

שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by 00000,

הכל התחיל לאחר שכיביתי את המחשב, הדלקתי אותו מחדש - ואז התחלתי לשמוע מין קליקים כאלו מכיוון הHARD DRIVE, כאילו מנסים להניע רכב והוא לא נדלק, כמה פעמים - וזה קורה כל פעם כשפותחים את המחשב. כונן D נעלם (המייצג של הHard Drive הזה), וגם הביוס לא קולט את הHard Drive. הכוננים משתמשים בטכנולוגיית SATA. כל המידע הכי חשוב שהיה לי נמצא שם - מה קרה לזה? עזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים