תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , המחשב נדלק מסך רגיל הכל טוב , מתחיל לסרוק את הזכרון .. המחשב נתקע ומראה כל מיני סימנים על המסך טישטושים , וכל מיני שטויות כאילו המסך רועד. וזהו לא עובר לשום מקום. ניסתי להחליף זיכרון .. הוא מתחיל לסרוק אותו ושוב נתקע , החלפתי כרטיס מסך גם לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? מה זה יכול להיות ? לוח אם ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים (מלאים) לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותם. אני מקבל את השגיאה הבאה : מה יכולה להיות הבעיה? נתקתי וחברתי את הכונן מחדש למחשב.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
סאפ שמעו, כאשר אני במצב של מסך מלא, וממזער ומגדיל ברצף במשך פעמיים שלוש, המחשב קופא לגמריי.. הכל זז כאילו אבל העכבר והמקלדת פשוט קופאים... המחשב ממשיך כרגיל מה עושים ? :jump:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
על המוניטור של המחשב ניתן לראות סרטים אולם כשמחברים לטלביזיה לא ניתן לראות סרטים ,ניתן לראות חלונות של win
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
ניסיתי לשנות את התאריך במחשב כדי להאריך את זמן העבודה של דמו ל-30 יום. זה לא עבד! התוכנה הבינה שזמנה עבר. אם מישהו יודע איך התוכנה מקבלת את התאריך? למישהו יש רעיון איך לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, עקב LOAD OPTIMIZED DEFAULTS בביוס שהיה חיוני התבטל לי הכיונון העצמי של ה Big Typhoon. איזה כפתור או כיצד אני מחזיר את זה לפעולה ידנית (MANUAL על ידי הכפתור הקטן שיש עליו) הRPM שלו המקורי אמור להגיע ככה ל 1900RPM אך עכשיו הוא לא עובר 800-900 במקסימו על הכפתור הידני מישהוא יודע מה לעשות.?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ ומחשב ביתי, אני רוצה לשתף ביניהם את המקלדת העכבר והמסך. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, למקלדת יש חיבור PS2 רגיל ולעכבר יש חיבור USB עם מתאם של מייקרוסופט ל PS2. קניתי KVM של Intellinet Networks וחיברתי אליו את המסך המקלדת והעכבר, וחיברתי יציאה אחת שלו למחשב הביתי, בהתחלה העכבר לא עבד, אבל אחרי שהורדתי דרייברים מתאימים הוא עבד - עד כאן הכל בסדר. כשבאתי לחבר את הלפטופ ראיתי שיש לי רק כניסות USB (טעות שלי שלא בדקתי לפני), אז קניתי מתאם USB to PS2, שהוא מקבל שתי כניסות PS2 והופך את זה ל USB אחד. כשחיברתי את זה ללפטופ אז העכבר לא עבד בכלל והמקלדת הייתה חצי עובדת חצי נתקעת. בשביל לבודד את הבעייה אז ניתקתי את העכבר והמקלדת מה - KVM וחיבר…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-