עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה יש לי פנטיום 3 600 128 מגה זיכרון ווודו 3 3000 ועד לא מזמן המחשב הראה לי שהוא פנטיום 600 עכשיו יש לי בעיות כל הזמן עם הווינדואז והמהירות של המחשב ירדה ל 450 וגם כותב שיש איזה בעיה עם אחד המאווררים של המעבד (בדקתי בסנדרה) מה אני יכול לעשות חוצמלקנות מחשב חדש בינתיים?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by bad-sector,

המחשב לא מעלה את הווינדוז, בניסיון התקנת ווינדוז חדש הוא קופא בפירמוט עצמו (של הדיסק) - משהו מאוד מוזר... מישהו יודע מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by pk1,

ברשותי ספק hec300 חדש מלפני פחות משבוע. המחשב עושה בעיות של תקיעה אבל הטמפרטורות בסדר, 41 במנוחה ומקסימום 52 במאמץ (עם פריים). לפי EVEREST הRPM של הPOWER SUPPLY הוא 1442 והמאוורר שלו מוציא אוויר בקושי אם בכלל. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by shai11,

יש לי וינדוס ויסטה ומשום מה המיקרופון לא עובד בXP הוא כן עובד אולי יש איזה פיתרון חסר קצת פרטים תשאלו ואני יענה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by ofeky1,

שלום! לפני כמה דקות שיחקתי TDU ואחרי כמה זמן היה לי מסך כחול המפרט שלי בצד, המעבד היה בOC ל3.2 הזכרונות לא (נכון לעכשיו הורדתי את הOC המעבד על 50 במאמץ והכרטיס מסך על 69 בערך) אחרי שהעלתי תמחשב חיפשתי את הקובץ דאמפ בתיקיה של הוינדוס וראיתי שהוא שוקל 966 מ"ב!! אני רוצה לברר למה היה לי מסך כחול הזה! אשמח אם תעזרו לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. שלום לכם. יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם..(גלגל החיים ) קורה למחשב שלו שסתם ככה באמצע משחק בד"כ או סתם כשלמחשב בא ,הוא נתקע לגמרי . אין מה לעשות ctrlaltdelete ורק ריסטרט "עוזר". קורה גם שאחרי שעושים את הריסטרט המחשב לא עולה לגמרי ושוב פעם צריך ריסטרט כמה פעמים עד שהוא עולה ושוב נתקע אחרי כמה דקות וחוזר חלילה... אין לי שום כיוון מה צריך לעשות ומה אפשר לעשות.מדובר יחסית במחשב חדש (פחות משנה) ,לא חזק במיוחד,והוא לא מחובר לאינטרנט . אשמח לקבל עצות לפתור את הסיפור כאשר אופציות כמו :פירמוט,שיקנה מחשב חדש,שיתאבד הן אופציה אחרונה בהחלט. (למרות שפירמוט הוא כנראה פתרון פה) תודה מראש לעוזרים והמשך יום סבבה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה?? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by yarin153,

כבר פרסמתי לפני חודש ואפחד לא ענה לי אני מקווה שעכשיו יראו את זה יותר אנשים כי זה מצב דחוף ... הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום בדיקות שנעשו: windows memory diagnostic - RAM עובר Intel CPU diagnostic - …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by brum,

שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by samwow14,

hi i`m using p5ad2-e-d mb + hd sata +ha ide , everything was perfect untill yesterday , didn`t make any hardware or software changes. i tried rebooting and the pc hangs showing the IT8212 ATAPI BIOS V1.7.1.591 please wait for ide scan thats all , it doesnt boot , doesnt allow me to enter the bios , i tried to ez flash my bios managed to do it but when booting after updating it freezes again. tried to switch hd tried many things tried to clear the cmos can anyone help ? sam.

11. זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה.. רמת הידע כאן מטורפת חח אני מרגיש כמו סרדין בין כרישים התענייתי ברכישת מחשב, אני עדיין מעוניין אך מתלבט בדבר אחד, האם להרכיב את המחשב עצמאית או לשלם לחנות שירכיבו לי? אני לא מתקמצן פה על 79 ש"ח, אין בעיה תקציבית כלל, אני פשוט חושב שיהיה תענוג לקבל את כל החומרה בקופסאות ולהרכיב אותה לבד, מה גם שזה יעצים את הידע והניסיון שלי עם חומרה.. אבל אני מאוד מפחד שזה לא ייצא טוב, מה גם שאין לי ידע קודם בנושא, להרכיב חומרה אני יודע, אבל להתחיל מ0 זה קצת מפחיד אותי. אז רציתי את עזרכתם בנושא, קודם כל, מהו הסדר להרכבת מחשב? דבר שני, האם בכלל מומלץ לי להרכיב עצמאית? תודה רבה לכולכם ושבת שלום .

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  13. שלום , יש לי את הלוח asus striker extreme ואני רוצה לעשות לביוס אפדייט , עכשיו אני מוריד מהאתר שלהם קובץ עם סיומת .BIN ואני לא ממש יודע מה לעשות איתו. מישהו יש לו ניסיון בעדכון ביוס של אסוס , אשמח לעזרה בקשר לעדכון , תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Shlaker,

אוקיי אז יש לי מסך של u-topia הוא עלה 850 שקל פלוס מינוס בסופר (בקנייה מעל 500 שקלים מבצע).. הוא נראה בסדר גדול 17 אינג' לא ידוע מה בדיוק הדגם.. מסך דק. אקיצר אני הולך לקנות כנראה כרטיס מסך 7600GT הזה ואמרו שצריך איזה יציאת DVI משו כזה.. יש במסך הזה? יש לי במסך 3 יציאות 2 למחשב 1 לחשמל, אני משתמש ב2 כי הכרטיס שלי כרגע טרנטה ואין לו ת'שלישי.. לא יודע עם זה משפיע למרות שנראה לי שכן אני רוצה כזה את התזוזות וזה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה ולענות על השאלות? אני ישמח תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by ido-nava,

יש לי כונן קשיח מדגם WD 200GB SATAII JS בקיצור המחשב שלי קורא אותו כ PLUG AND PLAY ואין לי מושג למה ... יש לציין שמאז שקיבלתי את המחשב (דצמבר05) זה ככה והתקנתי כמה פעמים את המערכת הפעלה. זהו הדיסק קשיח היחידי שיש לי במחשב ועליו מותקנת גם המערכת הפעלה. תמונה מצורפת האם זה ככה צריך להיות ? או שהוא צריך להיות מזוהה ככונן קשיח רגיל ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by naor222,

שלום , יש לי רמקולים במחשב הם עובדים טוב אתמול לקחתי מאח שלי כרטיס קול חיצוני וחיברתי אותו לרמקולים ואחרי זה ניתקתי אותו ופתאום לא עובד לי רמקול אחד הוא עושה רעשים. אחר כך לקחתי עוד פעם את הכרטיס קול הזה ועובד וניתקתי עוד פעם אותה בעיה איך אני יכול לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by Bh,

קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. שלום רב, שאלה ראשונה : היום בשעה טובה הפעלתי את המחשב החדש שלי E6600 ולוח אסוס P5B , אבל ראיתי בתוכנת ASUS PROBE שטמפרטורת המעבד בין 56 ל-60 מעלות. מורכב לי קירור הסטוק המקורי (ללא חומר תרמי אלא המדבקה המקורית של המאוורר) שמגיע עם המעבד בגרסת BOX ומארז אלומיניום שאמור לשפר את המצב הכללי. כשנגעתי בגוף החימום הוא לא נראה לי מי יודע מה חם אבל אני מודאג מהטמפרטורה הגבוהה. השאלה האם יכול להיות שה-BIOS של הלוח מזייף ? הביוס של הלוח הוא הביוס המעודכן ביותר. שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי הת…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by kroiz,

שלומלום יש לי מחשב עם שני קוננים קשיחים: אחד עם ווינדוס והשני עם מידע (תמונות) יום בהיר אחד ווינדוס הפסיק להעלות, התקנתי מחדש ווינדוס אבל הקונן השני עם כל המידע כבר לא מזוהה ע"י הביוס. הקונן הוא מסוג Seagate 500GB Sata האם יכול להיות שאני לא מחבר אותו כמו שצריך? כי הוא עבד לפני שהתקנתי מחדש ווינדוס ולפני שהתקנתי עשיתי כל מיני משחקים עם המיקום של הקוננים ואני עכשיו לא בטוח שהוא במקום הנכון. האם יש הגדרה מיוחדת בביוס שצריך לעשות עבור קוננים בגודל 500 GB? החלפתי את הקבלים בין הקוננים כדי לוודא שזה לא הקבל. יש לי 4 חיבורים ל-Sata על לוח האם ניסיתי לחבר את הקונן הארור על כל אחד מהם, אך ללא הועיל. כאשר אני עובר בביוס על כל חיבור של Sata ועושה Detect הוא חוזר כמעט מייד עם תשובה …

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Watchdogger,

שלום, יש לי בעיה עם המיקרופון במחשב הנייד שלי. המחשב הוא של חברת HP-COMPAQ דגם: NX6110. וינדוס XP SP2. אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ניסיתי דרך ה- VOLUME CONTORL להוריד את ה"וי" תחת המיקרופון והוא לא נותן לי. ניסיתי להוריד עדכון גרסה חומרה לשמע וזה לא עזר.... מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by אבי11,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by The-Devil,

שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by eliranSun,

האם יש אפשרות להפוך מכשיר אל פסק ישן למטען של סוללות 12V?

25. אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים