תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב עובד בווינדוס כרגיל ובערך כל איזה 20 דקות נישמע ביפ אחד קצר עובר עוד 20 דקות ושוב זה קורה מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני קם בבוקר אני רואה אלף ומשהו שחקנים אני יכול להיכנס לשחק ובלי לאגים בצוהריים ככה אני מנסה להיכנס ויש מלא לגאגים המישחק עובד לעט לא מעביר תור וזה זה מישחק רשת אני לא יודע מה הבעייה של המחשב שלי .. יש לי אינטרנט 1.5 מגה קוראים למישחק CAROM3D
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאיזה פורום מתאים בעיות פורמט(פירמוט) בשיא הרצינות שאני לא יודע איפה לשאול את זה בבקשה לא לנעול ליפני תשובה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת בכללי , יש לי אוזניות עם מיקרוופן(יחד) קיים אצלי נתק במיקרופון ניסיתי לפתוח לסדר זה ייאוש , תיאור המצב: מהיציאה הוורודה של המיקרופון המתחברת למחשב ממנה יוצאים 2 חוטים זהובים כאשר אחד חשוף והשני "עטוף" בגומי שחור שאותו חשפתי , כמוכן במיקרוופן עצמו גם יוצאים שתי חוטים מהמגבר שלו כאשר אחד אדום והשני זהב ניסיתי לחבר אחד לאחד , את כולם ביחד ולא הולך לכל מקרה יש לי עוד מיקרופון ניסיתי לחבר וגם לא הלך אז אני מאמין שזה רק בעיה בחיבור שלא עשיתי בסדר, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
את רב הפרטים תוכלו לקרוא פה (3 עמ'): http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1047892 בקיצור: הסאונד מפסיק לפעול כשאני מבצע פעולות עם המחשב כמו הפעלת תוכנות או שיטוט באינטרנט. לא מזמן הסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולדעתי הבעיה נפתרה, אך כשהתקנתי אותו מחדש הבעיה חזרה. כדי לבדוק אם אכן קיימת התנגשות בין כרטיס הקול לכרטיס המסך הייתי יכול להסיר שוב פעם את הדרייבר ולנסות לעבוד עם כרטיס הקול במשך כמה דקות, אך אם יש ברירה, אני מעדיף שלא לעשות את זה. במנהל התקנים אין סימן לשגיאה בכרטיס הקול. יש שגיאה בסורק, אבל הוא עובד. פשוט הוא משום מה תמיד חושב שהוא סקאזי, אבל לדעתי זה לא צריך להפריע בכלל לכרטיס קול. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברים חג שמח windows 10 מישהו יודע מהיכן הגיע הסרגל שליחת טקסט הזה ואיך מעיפים אותו?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לדעת מומחים בנושא חומרה בכלל ולוחות אם של אינטל בפרט. היום קניתי מארז חדש: Thermaltake Armor Junior. התקנתי את הספק כוח וחיברתי את הלוח אם למארז. יש לציין, כי ב- Front Panel Connector של לוח האם ישנו חיבור ל - 5v+ Power. למרבה הפלא, אין לי חיבור כזה בכבלים של המארז המחוברים לפאנל הקדמי (ישנם רק ארבעה: מתג הפעלה, מתג אתחול, נורת הארדיסק ונורת הפעלה). כעת, כשאני מפעיל את המחשב, ישנו צפצוף מהלוח אם (בדומה לשל מכבי אש), המסך מגיב והכל בסדר לכ- 20 שניות כאשר לאחריהן מופיעה הודיעה לפיה, המחשב יכבה על מנת שהמעבד לא יתחמם יתר על המידה, ואכן כך קורה. ??? מה לדעתם הסיבה/סיבות לכך? מה עלי לעשות? מה בנוגע לסוגיית החיבור מארז-פאנל קדמי? הרכיבים שלי הינם: P4 3.2 80…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי חלקים(לוח אם ,מעבד,והארד דיסק) ואני לא יודע אם הם תקינים כי הם סתם ישבו במשרד של אבא שלי..והוא לא יודע אם הם לא תקינים או לא ואני לא יודע אם לקנות מארז פשוט ב-150 שקל כי אז סתם ילך הכסף חוץ מלחבר אותם לספק אחר יש דרך ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני צורב והכל , לפני שזה מסיים ל"שים" את כל הקבצים על הדיסק זה מבטל ומראה ש (ראה תמונה ) זו בעיה בכונן ?ואיך אני פותר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה....קניתי מחשב חדש והפלופי בו חצי פועל הכוונה מתי שאני מוצא אותו מה"קופסא" של המארזCompucase-HEC CI-6A19 הוא פועל ומתי שהוא יושב בפנים הוא לא פועל יש למישהו פיתרון??? תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, נהיה לי בעיה במקלדת של במחשב חדש ASUS. הבעיה היא, כשאני מקלידה בעת שמירת קובץ/תמונה מדפדפן (כרום ואדג'), האותיות שנרשמות הן אחרות. כלומר, מה שמוקלד זה אותיות לפי הסדר שלהן במקלדת כולל מספרים וסימנים, ללא קשר על איזה מקש אני לוחצת. גם עם מקלדת חיצונית אותה בעיה. (כשאני שומרת את המסמך ומקלידה במקלדת של המסך, הכל עובד בסדר) מציינת שבהקלדה רגילה במחשב, המקלדת עובדת רגיל (כל הקלדה שהיא לא שמירת קובץ מאחד הדפדפנים) תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי את הלוח החדש, GIGABYTE 945P-S3. כשסיימתי להרכיב ניסיתי להפעיל את המחשב, אבל הוא לא עלה. אחרי כמה בדיקות מסתבר שזה הכרטיס מסך, הכרטיס מסך הוא EVGA 7600GS ב PCI-E, הבעיה כהיא שהמחשב לא רוצה לעלות עם הכרטיס. ניסיתי לשים במקום כרטיס מסך ב PCI והמחשב עלה, אחרי זה הוספתי את הכרטיס השני והמחשב גם עלה, אבל מה PCI! לפי דעתי, הכרטיס מסך או הלוח לא דפוקים כי איך הגיוני שהמחשב עולה שהכרטיס מסך מחובר ביחד עם PCI? אני חשבתי לכיוון של מתח, אולי הלוח לא מספק מספיק מתח לכרטיס מסך וכו'. וד"א, לא לשאול אם חיברתי את הכבל מתח לכרטיס, כי אין לו אחד כזה. אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג) עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות תודה מראש (אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-