תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום הביאו לי מחשב עם לוח אם של ABIT מדגם kv8 pro ולו מחובר כונן קשיח SATA הבעיה התחילה כאשר יום אחד הדליקו אותו הוא היה מגיע למסך של טעינה של XP ואז עושה ריסט למחשב...הנחתי שאחד מקבצי ההפעלה של XP הלך ולכן אמרתי שאני ייתקין מחדש XP. לאחר שההתקנה התחילה לרוץ בשלב שהוא אמור לזהות את הכונן הוא לא הצליח .מישהו אמר לי שזה בגלל שלוח אם לא יודע לזהות SATA ויש להתקין דרייברים בעזרת דיסקט.עשיתי את זה (כל זה שלוחצים על F6 בהתחלה) והוא מתקין את הדרייברים שצריך אך משום מה עדיין הוא לא מזהה את הכונן...מה יכול להיות הסיבה (יש לציין שהכונן מחולק לשני מחיצות ואם אני מחבר אותו למחשב אחר המחשב כן מזהה אותו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? בעיקרון יש סיכוי שלא התקנתי את הדרייברים הנכונים ?(ל…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאני מחבר לטלווזיה רואים הכל יפה וחלק .. אבל שאני מפעיל סרט .. בחלון של הרסרט רואים הכל שחור .. ולא רואים את הסרט רק את התרגום .. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי סלוט אחד של 512MB DDR2 533MHZ.. בדקתי ב cpu-z אם אכן זו המהירות אך הוא מראה לי שהמהירות היא 267MHZ.. המחלק נראה לי חשוד..אך אני לא מבין בזה כ"כ. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קודם כל עולה לי אינטלפוינט של מיקרוסופט לפעמים יש שגיאה 1603 ולפעמים קורס המחשב... הקבצי וידיאו זזים במהירות כפולה והסאונד זה כמו רדיו מקולקל [בכל הדבריםYOUTUBE קבצי MP3 במדיה פלייר הכל...] אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל זה באותו יום... זה WIN 7 64 BIT ויש לי מחשב וב זה לא נראה לי קשור למחשב...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני מפעיל את המחשב והוא לא מראה לי את הביוס ולא מצפצף לי בדקתי את כרטיס המסך על מחשב אחר והכל עובד טוב ביצעתי את הבדיקה גם כשיש את כל הרכיבים וגם כשאין ועדיין אני לא רואה את הביוס כאשר כל הרכיבים מורכבים המנורה של כונן הדיסקיןם דולקת קבוע (אין בפנים דיסק)הכוונה שלי היא שהמחשב בכלל לא עולה לא נותן לי מסך ולא צפצופים מה יכול להיות הבעיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהלוח הנ"ל במערכת שלי לא מבצע POST לאחר RTC CLR האם למישהו יש מושג? ביצעתי RST לפני עדכון BIOS - מה שלא היה מחוייב המציאות אבל בכל זאת לפי הוראות היצרן מצויין שכדאי אשמח לעזרה לוח: asus P8P67-m-pro מעבד: i5 2500K עם OC ל 4.7 זכרון: GSKILL 8G 1600 ספק: seagate 620W כ.מסך: saphire 6950 2G
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה גורם לי לבעיה במאוורר כי זה יכול להתרופף בקלות יש איזשהי דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום. המחשב התחיל פתאום לקפוא, לפני הפירמוט התקנתי AIDA ונדהמתי: הטמפרטורה של המעבד היא 65 מעלות. המעבד הוא: AMD ATHLON XP-A 1824 MHZ. האם אפשר לסמוך על איידה ? ואם כן האם אני בצרות ? ואיך אפשר לפתור את זה כי כל המאווררים עובדים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מרחש מעצבן מאוד שבא ממארז המחשב. ניסיתי לבודד את מקור הרעש אבל לא הצלחתי, כי כשתמקרבים למחשב, רעש המאווררים של המעבד, ספק הכוח וכרטיס המסך לא מאפשרים לוודא מהיכן בדיוק בא הרחש (מן צפצוף כזה מעצבן). כל שלושת מאווררי המארז כובו (ולכן הם לא אשמים ברעש). גם ניתקתי את הרמקולים ואין לי ספיקר פנימי במארז - כך שזה לא הם. אבל מה... שמתי לב שהרחש הוא רק כאשר המחשב ברזולוציה של 1024x768! בכל רזולוציה אחרת הרחש אינו קיים (למשל 800x600 או 1152x684 או 1280x1024 וכו') (מה שמחשיד אוטומטית את כרטיס המסך - Abit Siluro Ti4200 x8). האם זה בטוח כרטיס המסך, כי אני כלל לא בטוח שממנו בוקע הרחש? בהמון תודה מראש ובתקווה שהרחש לא ישגע אותי באופן טוטאלי לפני שאספיק לקבל תשו…
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-