תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שאלת ניוב במחשב הנייד שלי אמור להיות HDR ודולבי ויז'ון. הייתי בטוח שה-HDR מופעל אוטומטית אבל טעיתי, הוא היה כבוי. כשניסיתי להפעיל, זה לא הצליח. נכנסתי להגדרות ושיחקתי שם קצת וזה בסוף פעל. נראה לי שזה קרה אחרי כיול אבל לא בטוח. מישהו יודע אם חייב לעשות קודם כיול כדי להפעיל את ה-HDR? האם דולבי ויז'ון וג'י סינק מופעלים בברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
ואם יש משהו שווה אחר קצת יותר רחוק גם אפשר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... יש לי בעיה גדולה. הכונן הזה הוא גם בשביל דיסקים של משחקים מוזיקה וכו' וגם צורב דיוידי. עכשיו הבעיה שהוא כאילו "לא קיים" הוא לא מופיע במחשב שלי, שאני שם דיסק שאמור לעלות אוטומטית כלום לא קורה ושאני בא לצרוב, מופיע כאילו אין דיסק\אין צורב. יש לציין שאני מצליח לפתוח ולסגור אותו והוא כן מגיב. אמרו לי שהבעיה אולי בחיבור הפנימי במחשב, אבל שפתחתי את המחשב החיבור היה טוב מאוד. אז מכיוון שאני בור בזה, אני פונה אליכם המומחים תעזרו לייייי!!!!!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש למחשב הוא השתגע לי מאז ה OC שעשיתי לו (והורדתי אותו!, עכשיו אני ללא OC! ) המחשב מתרסק לי במשחקים. ואני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... זה . 1. לוח. 2 מעבד. 3. כרטיס מסך ( קשה לי להאמין שהוא גורם לזה ) נגיד אני משחק איזה 20-30 דקות לפעמים יותר... ובום המחשב נתקע יוצא לחלון שחור, עם צלילים תקועים ברגע ואז אני צריך לעשות RESTART והכל חוזר . :'( האם יש דרך לעלות על התקלה ? שחכתי גם זיכרונות.. 4. זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הודעת שגיאה מעצבנת שעולה אקראית באמצע כל דבר אין לי מושג במה מדובר . חשבתי שזה קשור אולי בתוכנת ה-אלכוהול אבל גם אחרי הסרת כל הכוננים הוירטואליים ממנה , ההודעה ממשיכה להופיע . אני מצרף תמונה של ההודעה . תודה על כל עזרה .[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 03:25:59 אגב , אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל כתוב שם תקליטון ואין לי בכלל כונן דיסקטים .[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
האם המעבדים החדשים שנמכרים היום הם בטכנלוגית ה64 BIT או שכבר ירדו מהעסק הזה?? אנישואל את זה בעיקר כדי לדעת אם מישהו ירצה לפתח דרייברים לגירסאות הווינדואס של 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק מסוג bearpaw 1200CU והרבה זמן לא סרקתי איתו(משהו כמו שנתיים עד שלוש) ועכשיו אני סרקתי וראיתי שישנה בעיה בדוחף של העינית(אני חושב) הוא לפעמים בזמן הסריקה נתקעה במקום מסוים ולא זז למשך כמה שניות ובחזרה הוא לפעמים בכלל לא זז או זז לאט... יש אפשרות לסדר את זה? או שזה עניין של לסבול או לקנות חדש? תודה מראש נ.ב מקווה שזה בסדר ששאלתי פה...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שבת שלום אז ככה השגתי מחשב פנטיום שלוש לוח אינטל 192 זיכרון בקיצור מעפן פירקתי אותו ניקיתי קצת את האבק .. זה לא בגלל זה פירקתי את ההארד דיסקים סידרתי אותם מאסטר סלייב ובדקתי אותם איזה חברה כמה ג'יגה וכו' והחזרתי כמו שצרריך בלי לפגוע אותו הדבר עם הזיכרונות ואם הכרטיס מסך עכשיו הבעיה היא שאני מדליק את המחשב אין שום ציפצוף רק הספק עובד המאוור של המעבד לא עובד הסידירום לא וגם נדמה לי שהכרטיס מסך קצת מתחמם (לא סגור על זה) ואין כלום על המסך... עכשיו השאלה ששלי היא שיכול להיות שהלוח נשרף בגלל הלחץ שלי עליו שלחצתי כשהכנסתי את הזכרונות? יכול להיות שזה בגללל חלק אחר?? דרך אגב מי שרוצה לדעת ה אני רוצה לעשות איתו או שאני יתן אותו לדוד או שאני ישים עליו לינוקס (המחשב יטוס) …
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך את המחשב דחוף המחשב לא נדלק וזה לא ספק מה הסיבה? פתחתי אותו והמאוררים לא עבדו מרוב אבק יכול להיות שמשהו נשרף? מה אני צריך להחליף? לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה זה אומר????סתכלו על התמונה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-