עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?

2. Started by izir,

מה עדיף כרגע תשתית בזק של100 מגה ברגע שהיה אפשר אשדרג ל1000 מגה TP-Link Archer AX10 AX1500 Dual-Band Wi-Fi 6 TP-Link Archer VR600

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  3. יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??

4. Started by ma nishma?,

שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by m3tr0x,

שלום! רכשתי בהלמצת אנשי הפורום את הכרטיס מסך הזה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9288 יש לי לוח אם MSI RC410M-L וספק 250W ג'נרי חיברתי את הכרטיס מסך ללוח ואת הכבל מהמסך לכרטיס, אך המחשב אינו מזהה אותו. יש לציין כי יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon Xpress200 לא יודע מה לעשות.... יש לכם הצעות??? תודה רבה!!!!

• 46 תגובות
    • 14.3k צפיות
  6. Started by shlomi7293,

נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by רון מוצרפי,

יש לי בעיה קניתי מחשב עכשיו חיברתי usb עם התקנה של win 7 הwin מתחיל לעלות ואז נעצר בהתחלה ואומר שהדרייברים לא מותקנים עכשיו ניסיתי לשים את הדרייברים בתוך התיקייה של ההתקנה של הwin ואני לא מצליח לראות את הקבצים מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך להתקין בבוט , תודה רבה לעוזרים

8. אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by Cilay,

שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BeN-T,

יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by matteo,

אוקיי אז ככה המחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרון אני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה) אוקיי בזמן שזה נתקע רואים תמונה אני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר 50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקע אחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסך יש לי כמה חשדות האחד = המעבד השני = הספק למה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזה כמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעש למה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלי למרות שזה ספק 400ואט קיצר מבקש את ע…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי

13. Started by iPanda,

צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by Shiker,

היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by h_yoav,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי נתקע כל פעם במצב אחר... לפעמיים המסך נהיה שחור והוא רושם לי sync out of range לפעמיים הוא סתם נהיה שחור בלי כלום... ולפעמיים הוא נתקע אבל לא נהיה שחור נגיד אני באיזה אתר אז רואים את האתר אבל המחשב לא מגיב לכלום כמו סתם תמונה מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by Lior4543,

היי, לאחרונה אני מקבל תקיעות במסך הפוסט (post), המסך הראשוני של בעליית המערכת.. מה אפשר לעשות? תודה, והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by פיני טרקסלער,

הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.

19. Started by tkhvbcht,

הכנסתי דיסק דיוידי לצורב דיוידי שלי ורציתי לצרוב משהו ואז המחשב קצת נתקע ועכשיו הכונן שלי נתקע, אני לא יכול להוציא את הדיסק והכונן לא מראה אפילו הבהובים בנורה שלו.. מה אני יכול לעשות? יש איזה שיטה שאני יוכל להוציא את הדיסק? תודה רבההה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by Headache,

המחשב שלי נתקע. כשאני משחק משחקים מסוימים (למשל Counter-Strike) הוא אף פעם לא נתקע, אבל יש משחקים שכשאני משחק אותם הוא פשוט נתקע לי באמצע (C&C Commanders). אם אני עוזב את המחשב דלוק הוא גם נתקע, אבל אם אני לידו, גולש ומזיז את העכבר או לו משנה מה הוא לא נתקע... כשהמסך על "Save Mode" הוא גם כן לא נתקע. כשהמסך סגור והמחשב דלוק הוא לפעמים נתקע ולפעמים לא, בעיקרון כשהוא נתקע לי הוא תקוע על התמונה שיש כרגע על המסך, שאני סוגר אותו המסך פשוט שחור... יש לי: p3 866mhz geforce 4 ti 4400 128mb אם אתם צריכים עוד מידע על המחשב תשאלו.. תעזרו לי בבקשה זה פשוט מעצבן :-\

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. Started by BONO,

כשאני משחק Counter Strike הוא נתקע לי באמצע לפעמים (לא במקום, שלב, או זמן מסוים) ואז אני חיייב לעשות ריסטרט המחשב לפעמים עובד לאט בחלק מהמשחקים עם גראפיקה לא כל כך טובה פעם הכל היה עובד חלק המפרט שלי: HardWare Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  23. אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by benhalaf,

כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]

25. Started by or malul,

היי מה אני עושה במצב והמחשב שלי תקוע על המסך הזה ולא ניתן לצאת ממנו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים