תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, הרכבתי, הכל טוב ויפה, הדלקתי, המחשב התחיל לעלות, הלכתי להביא איזה דיסק, שמעתי מן קול של קצר והמחשב נכבה, הרחתי ריח של שרוף מאיזור המעבד והנחתי שהוא נשרף, לקחתי למעבדה ובאמת כמה פינים של המעבד היו מושחרים, העניין הוא שגם 3 שיניים של הזכרונות היו חרוכים. בחנות אמרו לי שייתכן ויצרן לא נותן אחריות על שריפה של רכיבים! א. יתכן דבר כזה שאין אחריות על חריכה של רכיבים? ואיפה זה כתוב לעזאזל? ב. מה יכל לגרום לקצר הזה והאם יתכן שגם הלוח אם הלך?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה) אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה. כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד |||||| החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא. ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. מזה כמה שנים יש לי בית רשת שמורכבת מנתב ראשי, אליו מחובר באופן קווי נתב TP-LINK דגם WDR4300 שמתפקד בתור repeater (ה-ip מוגדר כ- 192.168.1.100, וביטלתי את ה DHCP). לפני כמה ימים נורת ה WIFI הפסיקה לעבוד ואין יותר יכולת אלחוטית לנתב. המתג בגב הנתב שמפעיל ומפסיק את ה WIFI לא עובד, ואין יכולת לאיפוס הנתב ע"י לחיצה ארוכה על כפתור RESET/WPS. המעניין הוא שהוא ממשיך לתפקד כראוי ע"י החיבורים הקוויים, כלומר המכשירים מקבלים כתובת IP מהנתב הראשי, אבל אני לא מצליח להתחבר לדף ההגדרות שלו לפי ה-IP שלו כדי לאפס אותו או לשנות הגדרות האלחוט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? מותר לציין שפג תוקף האחריות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של samsung חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: יש בידי פנטיום 2 עם 4 גיגה הארדיסק (מה לעשות...). אתמול פירקתי בעדינות את כרטיס המסך כדי לראות את הדגם שלו, וראיתי שכתוב עליו ATI ,כשהחזרתי - לא ניתן היה לראות על המסך כלום. חיברתי למסך אחר -ושוב המסך כבוי. ניגשתי לחנות שליד הבית, הבנאדם חיבר את הפלאג והמסך אצלו עבד מצויין , האבחנה שלו - מגעים . הכרטיס יושב ב AGP ושאלתי היא במידה והבעיה היא בAGP ולא בכרטיס האם אוכל למצוא אולי כרטיס דומה בחיבור PCI ? אני רוצה לתת לכם את נתוני הכרטיס , עפ"י תוכנת AIDA זה הולך כך: Video Adapter RAGE LT PRO AGP 2X (English) 3D Accelerator ATI 3D-Rage LT Pro האם ה- ACCELERATOR הזה הוא כרטיס המסך? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! רכשתי בהלמצת אנשי הפורום את הכרטיס מסך הזה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9288 יש לי לוח אם MSI RC410M-L וספק 250W ג'נרי חיברתי את הכרטיס מסך ללוח ואת הכבל מהמסך לכרטיס, אך המחשב אינו מזהה אותו. יש לציין כי יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon Xpress200 לא יודע מה לעשות.... יש לכם הצעות??? תודה רבה!!!!
-
- 46 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב עכשיו חיברתי usb עם התקנה של win 7 הwin מתחיל לעלות ואז נעצר בהתחלה ואומר שהדרייברים לא מותקנים עכשיו ניסיתי לשים את הדרייברים בתוך התיקייה של ההתקנה של הwin ואני לא מצליח לראות את הקבצים מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך להתקין בבוט , תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה כמה מקשים F8 F4 END FN ללא הצלחה מישהו מכיר אני רוצה להתקין ווינדוס ולשנות בביוס את סדר העלאת הכוננים וגם אם מישהו ניתקל בדריבריים לנייד בשביל אקס פיי זה יעזור כי חיפשתי ומתצאתי רק עדWIN 2000 הHP האלה לא מסודרים בשיט באתר לפחות אם הם קונים חברה אחרת שיתנו תמיכה למוצרים כאילו זה חומרה שלהם בסדר מצאתי תשובה זה F10 הנה אתר אם כל מיני הסברי כניסה לביוס לפי יצרנים http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה המחשב נתקע כל בערך 20 דקות של משחק במשחק כבדד מאוד אני כבר קרוב ל 2 שנים משחק במשחק וזה התחיל בחודש האחרון אני לא באובר קלוק טמפ המעבד 30 (נורטווד 3 ג'יגה) אוקיי בזמן שזה נתקע רואים תמונה אני מדבר עם חברים בתוכנה בשם טים ספיק ושומעים אותם כלומר את המילה האחרונה שמישהו אמר 50 פעם אתם יודעים - כמו שהמחשב נתקע אחרי איזה חצי דקה מהרגע שהוא נתקע או שהמחשב עושה ריסט או שנכבה המסך יש לי כמה חשדות האחד = המעבד השני = הספק למה? כאשר נתקע המחשב אני שומע קולות מהמארז של טיק כזה כמו שבדרך כלל נגיד הורדתם את הקירור של המעבד, אז אתם מדליקים את המחשב ואחרי כמה שניות הוא נכבה אותו הרעש למה הספק? יכול ליהיות שהוא לא מספק מספיק לרכיבים שלי למרות שזה ספק 400ואט קיצר מבקש את ע…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
צרבתי דיסק של וינדוס 7 כדי לפרמט את המחשב הנייח שלי והוא כל הזמן נשאר תקוע במצב שבתמונה המצורפת.. חשבתי בהתחלה שהדיסק לא נצרב כמו שצריך אז צרבתי עוד אחד והוא נתקע באותו מצב בדיוק, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הדיסק על המחשב הנייד שלי והוא עבד, הוא פתח את ההתקנה של הוינדוס כמו שצריך בלי בעיות. אני כבר אובד עצות, כל עצה תתקבל בברכה. בתודה, אביאל.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המחשב שלי נתקע כל פעם במצב אחר... לפעמיים המסך נהיה שחור והוא רושם לי sync out of range לפעמיים הוא סתם נהיה שחור בלי כלום... ולפעמיים הוא נתקע אבל לא נהיה שחור נגיד אני באיזה אתר אז רואים את האתר אבל המחשב לא מגיב לכלום כמו סתם תמונה מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מקבל תקיעות במסך הפוסט (post), המסך הראשוני של בעליית המערכת.. מה אפשר לעשות? תודה, והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
הכנסתי דיסק דיוידי לצורב דיוידי שלי ורציתי לצרוב משהו ואז המחשב קצת נתקע ועכשיו הכונן שלי נתקע, אני לא יכול להוציא את הדיסק והכונן לא מראה אפילו הבהובים בנורה שלו.. מה אני יכול לעשות? יש איזה שיטה שאני יוכל להוציא את הדיסק? תודה רבההה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-