עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mike-,

ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?

2. Started by fc_bunker,

חברה יש לי בעיה, מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני מספר ימים, המחשב פשוט נתקע, ברמה כזאת שכלום מלבד ריסט לא עזר. אז ביצעתי ריסט, ומאז אותו ריסט הוא מסרב לעלות. הוא פשוט נתקע בשלב של "VERIFYING DMI POOL DATA" וזהו, קופא. עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי לא מעט אשכולות שמדברים על בעיה כזו או דומה לה...אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל, מצאתי כל מיני פתרונות..לא עוזר. במקומות מסויימים הציעו לנסות להעלות את המחשב בעזרת דיסקט MS-DOS. ניסיתי, אבל המחשב בכלל לא ניגש לכונן ומנסה לעלות ממנו (למרות שההגדרה בביוס היא שהכונן הראשון ממנו יעלה הוא הפלופי) הצעות? תודה מראש.

3. שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא נכבה לי דרך הווינדוס והוא גם לא עושה ריסט. וגם אם אני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן על המארז שאמור לכבות אותו הוא לא נכבה. מפסיקים לראות במסך אבל עדין כל המאווררים עובדים ויש אור במארז. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by shaharb,

בס"ד שלום, אני מדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המעבד. אשמח לקבל עזרה .. ICQ 7060856 Messenger+Email shaharmix@gmail.com צירפתי תמונה של הבעיה !!!... תודה מראש, שחר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by bariko,

שלום רב, רכשתי מחשב חדש המבוסס על ויסטה פרמיום, כולל שלט של מיקרוסופט להפעלת המדיה סנטר. משום מה כשאני מנסה לנווט בין התפריטים ולוחץ על חץ למטה ולמעלה (וכן לצדדים), השלט פשוט משתולל ורץ בין התפריטים בלי שאוכל לשלוט עליהם כרצוני. האם זו בעיה ידועה עם השלטים האלה? האם זה נראה כבעיה של חומרה או תוכנה? והכי חשוב- מה ניתן לעשות בעניין? דרך אגב, האם בעיה כזו, אמורה להיות כלולה במסגרת התמיכה של מיקרוסופט שלה אני זכאי, כרוכש מערכת הפעלה חוקית של ויסטה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. Started by Swed,

יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. קניתי את הצורב חיברתי אותו למחשב הווינדוס מזהה אותו שאני מעלה את המחשב אבל הוא לא קורא לי דיסקים בכלל מה הבעיה יכולה להיות יש לי עוד כונן של צורב רגיל של אסוס שהוא עובד רגיל זה צורב עם חיבור sata הסמסונג עזרה לכל מי שיודע תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!

9. שלום, בזמן האחרון המחשב מתנהג מוזר בעת האיתחול ולפעמים נתקע בעת העבודה אז החלטתי לחפש את הסיבה. מצאתי מודול אחד של זיכרון שהיה תקול ככל הנראה, הוצאתי אותו וחשבתי שבזה תם העניין... היום שמתי לב לבעיה אחרת - כאשר המחשב כבוי, ומפסק על גבי ספק כוח נמצא על O (כבוי) ניסיתי לחבר את כבל של המסך לכ. מסך ובמגע ראיתי ניצוצות כאילו יש שם מתח! הייתי מופתע מאוד...הרי המפסק על הספק אמור להיות שווה ערך לניתוק הכבל מתח מרשת החשמל. שניתקתי את הכבל מהחשמל הניצוצות נעלמו. האפ מדובר בקצר? הספק כוח הוא ENERMAX LIBERTY 400W חדש אז אני בספק שהבעיה בו...שאר הרכיבים ישנים, מלפני 4 - 5 שנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by Freemee,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר של המעבד שלי מפסיק לסירוגין את הסיבוב שלו. די בקביעות. הוא מסתובב סבבה, אחרי 10 שניות נעצר ל3 שניות, אחרי זה עוד פעם והלאה והלאה. המחשב שלי הוא עם לוח אם של GIGABYTE: GA-965G-DS3 יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6320 זה המאוורר המקורי של המעבד. מבדיקה ב SPEEDFAN, הטמרפטורה של המעבד (CORE0/1) היא 30-32 מעלות. רציתי לשאול האם זאת תקלה שהוא פתאום מפסיק להסתובב או שיש מצב שזה נורמלי בגלל שזאת טמפרטורה נמוכה? אם זה לא טוב, מה אפשר לעשות כדי לדעת מה הבעיה?

11. שלום רב לגולשי פורום תמיכה הבעיה היא כזאת: כאשר אני מכניס דיסק DVD לכונן שלי - הוא מזהה אותו אבל כאשר אני פותח אותו לראות את התוכן שבו אני מגלה שהוא לא מציג לי שום דבר, כאילו שהדיסק ריק... זה עושה לי את זה ברוב הדיסקים הצרובים שלי דיסקים מקוריים הוא מזהה מצויין בעבר השתמשתי באותם הדיסקים שפעלו בסדר גמור. בנוסף אני רוצה לציין שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הצורב DVD שלי הצורב הוא של חברת NEC מדגם ND-3540A האם מישהו מכם נתקל בעבר בבעיה זו? בבקשה תעזרו תודה

12. Started by [NOS],

אהלן כולם, המחשב של אמא שלי התחיל לעשות ריסטרטים פתאומיים, אז פתחתי אותו ועשיתי לו טיפול 10,000 ניקיתי אותו, חידשתי גריז טרמי, שיפרתי את הזרימת אוויר משמעותית ועדיין לא נפתרה הבעיה, המעבד ב 54 מעלות במנוחה ובמאמץ עובר את ה 65 ... זה נורמאלי ? תודה, דור [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. היי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס אבל שהוא נכנס למסך הכחול וטוען את ההתקנה הוא רושם שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא כונן במחשב או שהוא לא פעיל או שהוא לא מחובר טוב. הכונן הוא סאטא אבל עד עכשיו הוא עבר לי מעולה עם הווינדוס הוא עולה והכל וגם בביוס הוא מזהה את הכונן. למה הוא עושה את הבעיה הזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by dan9,

היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. מופיה אצלי מדיי פעם מסכך כחול עם קוד של 0X0000000D1 עשיתי ניתוח לקובץ לוג שהוא יותר וכתוב שם Probably caused by : cfosspeed.sys ( cfosspeed+278dd ) חוץ מזה שזה דרייבר כניראה יש עוד משהוא יותר ספציפי שאפשר לדעת לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. Started by noamg76,

כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק המנורה הצהובה ממשיכה להבהב המחשב לא משמיע שום ציפצוף וכעבור כמה שניות הוא ניכבה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by yanivi165,

המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. Started by ToastMan,

הכרטיס שלי מגיע לרמות חום גבוהות תחת עומס. יש לי Geforce8800GT של Asus. זה בדיוק: http://asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1938&l1=2&l2=6&l3=442&l4=0 אני משתמש ב-RivaTuner ששולט על המאוורר של הכרטיס ברמות חום ספציפיות. מעל 60 מעלות המאוורר מסתובב ב-80% מהמהירות המקסימלית ומעל 65 מעלות המאוורר מסתובב במהירות מקסימלית (בערך 4400RPM). כרגע, וכל פעם שהכרטיס נמצא תחת פעולה סדירה, הכרטיס בחום של 62 מעלות (להזכירכם, מהירות מאוורר ב-80%). כאשר הכרטיס תחת עומס הכרטיס מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 91 מעלות (מהירות מאוורר ב-100%!). אני יודע שהכרטיס יכול להתמודד עם טמפרטורות גם מעל ל-100, אך אני לא חושב שכל כמה זמן, לשים אותו תחת עומס שמביא אותו ל-91 מעלות (ול…

23. Started by grove,

גדד

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by ELiA,

לפני שבוע ככה הפעלתי את המחשב של אחותי והוא הגיע לשלב שבו הוא טוען את הווינוס ואז הוא עושה ריסט ככה שוב ושוב ממה יכולה לקרות הבעיה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים