תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וניסיתי להרכיב בו כונן DVD בחיבור IDE. על המחשב הותקנה WINDOWS 7 ULTIMATE ואין זיהוי של כונן ה-DVD. ניסיתי כונן DVD אחר, גם הוא IDE, וגם הוא לא עובד. גם ניסיתי להחליף את הג'אמפרים. מפרט המחשב (לא מה שמתואר בצד): לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2H מעבד E6300 GSKILL DDR 2x2GB Seasonic 350W-ET למישהו יש רעיון לסיבה? האם הלוח אם תקול? (המחשב חדש, ניסיתי להתקין את הכונן יום אחרי שלקחתי אותו מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התקנתי דריוורים לרדאון משהו בטא, ומשום מה קפץ לי פתאום המסך והוא נהיה ורוד, התקנתי בחזרה על הדרייברים האלה דרברים רשמיים לא בטא שבעבר השתמשתי בהם ללא בעיות. אך הבעיה חזרה. המסך שלי נהיה שוב ורוד! אתמול זה קרה אחרי כמה זמן נעלם היום לפני שעה ככה זה חזר. עשיתי ריסט לא עוזר כלום! אולי אני צריך למחוק לגמרה את כל הדריברים ולהתקין מחדש מ-0? ולא אחד על השני? יכול להיות שזה בכלל לא קשור להתקן של הדריברים זה פשוט צרוף מקריים עם הזמן שהתקנתי את הדרייברים בטא??? כי הבעיה באה ונעלמת ( כרגע היא לא נעלמת ) help
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח במצב חדש מעולם לא שומש של גיגהבייט ניסיתי היום להשמיש אותו למדיה סנטר והוא לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס והסתכלתי על הלוח לראות קבלים נפוחים ולא ראיתי כלום. לצערי הלוח אולי חדש לגמרי אבל האחריות שלו פגה לפני כמה חודשים. מקריאה קצרה ברשת הרבה אנשים מתלוננים שלוחות אלו של גיגהבייט עושים בעיות ולא נדלקים, לא משנה מה עושים. אולי מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פתרון? חבל לי לקנות לוח ומעבד חדשים, הוא מתאים לי בדיוק לצרכים.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, היום שמתי לב שבספק כו ח שיש לי : המאורר החיצוני הפסיק לעבוד אמנם המחשב כן עולה.. האם אני בסיכון שאני עובד על המחשב במצב הנוכחי, ברצוני לדעת מה יכול לגרום לכך שהמאורר שבספק הפסיק לעבוד כי בדיוק היום הוספתי מאוררים אחרים למארז וגם רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון אפשר לקנות מאורר ולהחליף אותו ? יש לי אותו לפחות 3 שנים (את הספק). תודה מראש אוריאל
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל מזה זמן רב בבעיה, אני אנסה לתאר אותה. אם אני משאיר את המחשב דולק למשך הלילה, למחרת כשאני יושב על המחשב ורואה סרטון כלשהו או סתם גולש באינטרנט ישנו איזה גמגום לשנייה ונפסק. זה קורה בערך כל כמה דקות, רק אם אני מבצע איתחול מחדש של הוינדוס אז הכל מסתדר. כרגע אני עם ווינדוס 10, אך הבעיה הייתה נפוצה אצלי גם בווינדוס 7 עד כמה שזכור לי. באופן אישי, לא נראה לי שזו בעיה תוכנתית. מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutr…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פשוט חייב את הגיים פורט שמסרב לעבוד... זה מה שקורה אחרי שגם ניסיתצי להחליף סלוט, לקבוע ערוץ אחר שאין שום דבר פנוי גם ככה, להתקין דרייבר, לבטל את הכרטיס של הלוח והכל... מה אפשר לעשות?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הרכבתי למחשב שלי מעבד Q6600 במקום הE7200 ובכדי לבדוק עם המעבד תקין הרצתי Prime 95 ונתתי לו לעבוד הפריים עבד באיזור ה20 דק' ואז קרס , ושמתי לב שהנורה של הpower led במחשב מהבהבת לכן לחצתי על הכפתור כיבוי לחיצה ארוכה כדי לפרוק את המתח ולהדליק מחדש בהעיה היא שהמחשב לא נדלק מאז ....ברגע שלוחצים על הכפתור הדלקה שום דבר לא קורה ? יכול להיות שספק כוח נשרף כתוצאה מהפריים ? או שהמעבד החדש מקצר את הלוח אם ולא נותן למחשב להידלק בכלל ? אפילו לא ניצוץ קטן של חיים...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבחנתי היום שיש תקלה בלוח של אסוס p5g41t-m lx http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#overview הבעיה היא שמוצהר שם שהכרטיס רשת תומך ב 1 GB LAN, אך בפועל זה לא ככה הוא נשאר על 100. הראוטר שלי הוא 1GB LAN , הדריברים של הכרטיס רשת מעודכנים לעכשיו. צרפתי קובץ הסבר. מה אני יכול לעשות? ראיתי שיש לעוד הרבה אנשים את הבעיה הזו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול באתי לצרוב על דיסק DVD רב פעמי הצריבה התחילה הכל הלך סבבה ואז הייתה הודעה של תקלה בצריבה אז סגרתי את הצריבה ובאתי לצרוב עוד פעם אבל אז הנרו לא זיהה שיש דיסק בכונן ואז שבדקתי גיליתי שהכונן לא מצליח לקרוא שום דיסק גם בלי קשר לנרו ורשום לי עכשיו בו DVD RW כאילו שהו מזהה דיסק כזה בפנים ...כשאני פותח את הכונן זה מראה לי תיקיה ריקה ושאני שם דיסק שום דבר לא משתנה והמחשב לא מזהה שיש דיסק בכונן.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786 המסך מאוד חשוך אני בדקתי באפשרויות שלו וזה על 100% צבע וגם בהירות והוא עדיין חשוך כאילו בwindows הוא בסדר אבל במשחק Unreal Tournament שזה פועל על D3D.. הוא מאוד מאוד חשוך עכשיו גם יש אפשרויות בהגדות של הכרטיס מסך שאני יוכל לעשות את זה בהיר יותר.. אבל על משחקים מסוג d3d זה כנראה לא עובד.. גם על דום 3 החדש זה לא עובד לי.. והמשחקים מאוד מאוד מאוד חשוכים גם ניסיתי rivatuner משהו כזה וזה גם לא פועל על משחקים של D3D רק על OpenGl ובכל מקרה שמעתי שיש בתוך המסך ברגים של בהירות ועוד משהו חשבתי שאולי אתם ממליצים לנסות את זה ואולי יש לכם איזה תוכנה או עצה שכן יכולה לעזור תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-