תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך שחור(אחרי הלוגו של הווינדוס) עכשיו בשביל שזה לא יקרה אני צריך כל פעם להכנס בsafe modeלמנהל התקנים ולעשות uninstall לכרטיס מסך ואז להכנס למצב רגיל. וגם במצב רגיל הרזולציה לא טובה מה אני עשוה?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד די ישן 4-5 שנים שאנחנו לא משתמשים בו אבל הוא תכלס עובד טוב מלבד בעיה אחת, זה נראה כאילו מקש אנטר לחוץ או נלחץ כל כמה שניות... וזה קורה באופן אקראי אני יכול לעבוד רבע שעה הכל כרגיל פתאום מתחיל להשתגע כאילו המקש לחוץ (אנילא יכול לחפש לא כלום כי הוא נלחץ כל שנייה) עכשיו שזה קורה אני מנסה להיכנס למקום שרואים אם הכל בסדר עם המקלדת וזה מקשים והכל, ולא רואים שום מקש לחוץ.. על המחשב יש לינוקס.. העברתי מווינדוס אבל הבעיה גם הייתה בווינדוס . אני רוצה להשתמש במחשב כסטרימר אבל בגלל הבעיה הזאת זה פתאום באמצע סרט נכנס להתקף של אנטרים חח
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום החלטתי לפרמט את המחשב אך כאשר נכנסתי לDOS ורציתי לפתוח את כונן C במקום כונן C היה לי כונן D! וכך הלאה.. כלמר כונן C נעלם לי משמה.... גם כל מיני תוכנות שפתחתי עם דוס כגון GHOST לא זיהו את C! מה הבעיה אנשים??? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הופיעה אצלי הודעת אזהרה שדיסק SSD לא תקין. (מצורפת תמונה) מערכת ההפעלה היא לינוקס-אובונטו מדובר בדיסק בן 5 שנים EVO 860 M.2 500GB המחשב בנתיים מתפקד כרגיל אבל אני מעוניין להחליף את הדיסק הזה. מהי הדרך המומלצת ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, לשכפל את הדיסק הקיים אל SSD חדש כך שלאחר השיכפול המערכת תעלה רגיל עם הדיסק החדש?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום הרכבתי למחשב שלי מעבד Q6600 במקום הE7200 ובכדי לבדוק עם המעבד תקין הרצתי Prime 95 ונתתי לו לעבוד הפריים עבד באיזור ה20 דק' ואז קרס , ושמתי לב שהנורה של הpower led במחשב מהבהבת לכן לחצתי על הכפתור כיבוי לחיצה ארוכה כדי לפרוק את המתח ולהדליק מחדש בהעיה היא שהמחשב לא נדלק מאז ....ברגע שלוחצים על הכפתור הדלקה שום דבר לא קורה ? יכול להיות שספק כוח נשרף כתוצאה מהפריים ? או שהמעבד החדש מקצר את הלוח אם ולא נותן למחשב להידלק בכלל ? אפילו לא ניצוץ קטן של חיים...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד אתמול הכל היה טוב ויפה צפיתי באיזה סרטון ביוטיוב ובטעות לחצתי על מקש כלשהו והסרטון עצמו נהיה קטן מהרוחב שלו,הכוונה במקום שאני יראה את הסרטון פרוס כמו שתריך אני רואה רק על חלק מהמסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? (וזה לא קשור לCtrl +) וגם לא באתר רק בסרטון עצמו..
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ? ידעתי שמשהו יקרה מפרט : E5300 MSI G41M4-F CEON 2GB 800MHZ RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח ! כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB . רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי ! התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק אני מ…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תזכורת-קניתי מדפסת בפעם הראשונה שלי ולא ידעתי איך להכניס נכון את הראשי דיו וכתוצאה מכך היא לא עבדה. הלכתי לחנות שקניתי מהם והם סידרו את זה ואפילו הדפיסו דף לדוגמא. הגעתי הביתה וחיברתי את המדפסת למחשב אבל בכל פעם שאני מחבר את הUSB אני מקבל את ההודעה הזאת. הדרייבר הותקן כראוי. איפה הבעיה? ואיך מתקנים? נמאס לי!!! יש לי מדפסת כבר כמה ימים אבל אני לא יכול להשתמש בה. מעצבן רצח [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה עושה התוכנה :intel rapid storage technology ?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם Core i7 920 GIGABYTE EX58 Extreme 4GB RAM. עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי 4GB RAM (2GB usuable) עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!! כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת). יש איזשהו פתרון לזה? יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מריץ MEMTEST כבר 4 שעות וזה עדיין רץ ורשום לי PASS 7 ואין שגיאות השאלה שלי היא ככה : יש ברשותי שני זיכרונות שכל אחד מהם הוא 1 גיגה בייט , השאלה שלי אם הוא רץ 4 שעות ועבר PASS 7 האם הוא עבר על שני הזיכרונות ואין שגיאות או שהוא עבר רק על זיכרון אחד ואם אני ישאיר אותו עוד 4 שעות הוא ימצא לי שגיאות בשני ? איך אני יודע אם הוא עובר על שניהם ? אני מריץ MEMTEST X86 V4.10 ... (זה עדיין מריץ אני רושם ממחשב אחר ) תודה רבה לכם .
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס X1950 PRO אני שם AA דרך הדרייברים וגם דרך המשחקים אבל זה פשוט לא משפיע במשחק, בקושי רואים את זה שהיה לי את ה7900 אז שמתי 8AA ראו הבדל רציני משום מה בדרייברים של ה1950 יש רק עד 6 אבל לא משנה עדיין בקושי מרגישים עכשיו זה נראה לי פשוט לא פועל עם ה1950PRO יש לי דרייבר 7.5 החדש
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. ראשית, צפו במפרט המחשב שלי........................... ........................................... Done? מצויין. אפשר לגשת לתאכלס... (זה קצת ארוך, אז אני מקווה שהסבלנות היא איננה מצרך נדיר) : לפני כשבועיים, בזמן הפעולה השוטפת של המחשב, ללא הרצת תוכנה/משחק/ערמד מסויימים, אני חוטף מסך כחול המכיל הודעה ארוכה כאורך הגלות ובראשיתה - "IRQ_LESS_NOT" משו בסגנון וכמה חוצצים בזכרונות (0000000054x434893098423FFF000 משו)... משו מכחיד פשוט, וקצת יותר בהמשך עוד איזה בולשיט קטן על קובץ בשם IKernel.exe שנדפק, סתם כך... אה, וההארדיסק הביא אותה בתיקתוק. איתחלתי, ה POST לקח קצת יותר זמן כי ההארדיסק היה צריך "להתאושש" מאותו התקתוק... מופיע הלוגו של חלונות והופ, שוב המסך הכחול. ני…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בסיבים של סלקום. הבעיה היא שראוטר שלהם לא נכנס לארון תקשורת (עבה מדי). מבקש המלצה לראוטר טוב עם פורט SFP, ו- WiFi6 ועדיף עם 8 או יותר יציאות שנכנס לארון תקשורת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-