תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי 8800GTS Leadtek 320 mb שיחקתי שיחקתי שיחקתי(למרות אזהרות של מבינים) ואז התפוצץ הספק כח(הישן). כנראה שמה ששבר אותו זה שהעלתי את הרזולוציה למקסימלית וזה כבר היה יותר מידי בשבילו. בכל אופן, צריך ספק חדש... אז קניתי את ה Corsair 520HX שהבנתי שהוא אמור להיות מספיק לכרטיס מסך הזה. השאלות שלי הם: 1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי? 2) יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך זה זה שפיצץ את הספק הקודם? 3) האם הספק הזה (Corsair 520HX) באמת טוב ואמור להספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? 4) יכול להיות שמטבעו של המעבד שלי .. זה מה שגורם לכל הטמפרטורות לעלות בתוך המארז?.. ולהשפיע על טמפרטורות הספק? 5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל…
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את המעבד שלי (לבד) לP4-3G כשאני בודק את הטמפ' דרך הביוס ללא בIDEL הוא על כ55 מעלות. כשנוגעים בגוף קירור הוא חם, מה שאומר שהוא ימעביר את החום, המאוורירים עובדים והכל תקין, השאלה היא האם 55 בIDEL זה תקין?
-
- 14 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד i5 2.8 כרטיס מסך shapire hd5870 oc vapor x 4 ג'יגה זיכרון ויש לי במשחקים מדיי פעם מסך אפור כזה... מה זה ממה זה קורה? והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך. (call of dufy / james 007)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים, 1 ראשי UATA 40GB, מחולק ל- 4 חציים כל אחד 10GB לא בדקתי בכולם אבל באחד מהחציים נעלמו 2GB, הדיסק השני SCSI 17GB במחיצה אחת נעלמו 7GB (חשבון פשוט 3GB פנויים ועוד 7GB תפוסים)!!! אני משתמש במערכת ניהול קבצים מסוג NTFS(גרסה 5.2 אם אני לא טועה) System Restore - כבוי בכל הדיסקים!!! בבקשה תעזרו לא יודע מה לעשות!!! אני לא יודע איזה מידע על המערכת שלי אתם צריכים לכן אני ימסור אותו לפי הצורך. *Windows XP Professional with Service Pack 1a עם כל העדכונים הכי אחרונים! תודה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עוד היום לגבות שני דיסקים 320 GB לתוך דיסק 1 TB במחשב שלי שעד עכשיו היו עליו רק כונני IDE... בלוח שלי P4P8X יש שתי יציאות SATA ואני רוצה לחבר את הכוננים דרכם ... מה הדרך לעשות זאת??
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעיה בקשר למחשב נייד לנובו שעודכן ל - Windows 10, לפני חודש בערך קיבלתי עדכון תכונות ל Windows 10, והסכמתי לעדכון, לאחר מכן בכל הפעלה של המחשב לאחר כמה דקות המחשב קרס (הופיעה המסך הכחול של ווינדוס) והופעל מחדש וכך הלאה, בשיחה עם מיקרוסופט ישראל הוסבר שיש לחזור לגירסא הקודמת ולפנות ללנובו ישראל לצורך קבלת עדכון ביוס ועדכון צ'יפים, פניתי ללנובו ישראל, אך שם נאמר שהם אינם יכולים לתמוך במחשב משום שהאחריות הסתיימה, כעת מערכת ההפעלה מחייבת לעדכן את המערכת, כשמתכוונים לכבות את המחשב יש רק עדכן וכבה אין אפשרות לכיבוי ללא עדכון, המחשב הוא מחשב נייד מחברת לנובו G710. אשמח לקבל פיתרון למצב. תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי איתו זיכרון RAM DDR2 2GB 800. נכנסתי לbios במחשב (יש לי לוח אם Intel DP965LT), והסתכלתי בbios בקטגוריה של הזיכרון וראיתי כתוב שהמהירות היא 667! אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני במיוחד שהלוח אם תומך בזיכרון 800. היה אפשרות של manual ואז אפשר לשנות ל 800. שיניתי ל800 ושמרתי. ואז המחשב לא עלה יותר. ניסיתי להוציא את הjumper בלוח אם או להזיז אבל לא עזר. שאני מדליק אותו הוא עושה פעם אחת beep ארוך שלושה פעמים, אבל אחרי שאני מדליק עוד פעם, אין שום beep. ואחרי זה שאני מדליק עוד פעם הוא עושה את הbeep הזה. אין לי כבר מושג מה יכול להיות, ניסיתי אולי להזיז את הזיכרון לslot אחר אבל לא הצלחתי לשים בslots האחרים.. מה אתם מציעים לעשות? תודה, אלעד.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדגם פנטיום ארבע, ומאז שניסיתי לחבר זכרונות חדשים - וויתרתי והחזרתי את הישנים - המחשב עולה, אבל לא נראה על המסך. הכוונה, שכשאני מחברת את המסך - ניסיתי מסכים שונים, הבעיה לא במסך - המסך שחור לגמרה, והנורה שלו, הירוקה, מהבהבת. ניסיתי ספק אחר, ואותו הדבר. לאחר מיכון ניסיתי לחבר לו כרטיס מסך - עד עכשיו הוא פעל על כרטיס מסך מובנה, ושוב, לא עובד. ניסיתי אחר כך ספק חדש וכרטיס מסך חדש, ולא עובד. אשמח לפתרונות כי זה נורא חשוב לי המחשב הזה. והחשד שלי - שהלך המעבד/הלוח אם. למרות שכשחיברתי את הכרטיס מסך החדש ללוח אם, הוא הגיב, המאוורר שלו הסתובב רק המסך לו הגיב לחיבור. בתודה, הילה.
-
- 40 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
היום אחרי שהופיע לי מסך כחולה הי רשום שהקובץ win32k.sys עושה לי תבעיה! מה אפשר לעשות מזה אומר וכו'? זה קשור לזה שאני באוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברצוני להעביר מידע שיש לי בכונן במחשב נייד לככונן חדש שקניתי איך עושים זאת דרך כבל דרך מה כי אי אפשר להרכיב שני כוננים במחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה שלום, חייב עזרה לדעת מה גורם למסך לעבור למצב לא פועל(מנורה כתומה) ברגע שהווינדוס אמור לעלות. ניסיתי גם להעלות את המחשב במצב בטוח,,,לא עזר, בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הראוטר מחובר לרשת גדולה ומחוברים עליו מספר דברים שמקבלים IP פנימי, אך אני מתחבר לאחד הדברים דרך ה-IP החיצוני שהראוטר מקבל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב נייד asus tuf fx 504 מופיעה הודעה אל תכבה את ההמחשב , המחשב מעדכן ביוס. כבר שעה שהמחשב תקוע באותה הנקודה ולא מתרחש דבר. מה יקרה אם אני אכבה אותו ואפעיל אותו מחדש ? מה עלי לעשות .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מנסה לראות תמונות במחשב אני לא מצליח ללא עזרה של תוכנה מי יכול להגיד לי מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי היום התחלתי לשחק ופתאום קרה משו בלתי צפוי כמו שקרה לי בעבר עם כרטיסי NVIDIA אבל אני רואה שלא פסחו גם על ATI The ati2dvag display driver has stopped working normally. Save your work and reboot the system to restore full functionality. Tye next time you reboot the machine a dialog will be displayed giving you a chance to upload data to Microsoft. קודם הוא הציג לי את ההודעה הזו,עכשיו הוא סוגר ישימים וזורק אותי לDESKTOP זה קורה ב: COH,BF2 FEAR אי אפשר לשחק בו בכלל יש מצב שבו רואים רק את הכוונת אבל אין כלום חוץ מזה CARBON מראה כול מיני פאקים (ראה תמונה) בעבר הצלחתי לסדר את הבעיה עם הAPRTURE SIZE בלוח שהיה לי שבוסס על AGP,זה עבד שם אבל אין על הלוח שלי APARTURE SIZE או SIDE…
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בינוני, לא קריטי המפרט, לא הייתי בבית כחצי שנה, ומסתבר שהוא "אכל" קצת יותר מידי אבק, נדמה לי ;D ניקיתי חפיף, ואנקה טוב יותר בקרוב, אבל בשביל הסקרנות וההבנה שלי- זה הגיוני שבגלל אבק במאוורר וב-היט-סינק המעבד [לפי EVEREST] יעבוד ב[גלישה באינטרנט] ב70-75 מעלות, ובמשחק [לא כבד TCE] ב105 מעלות?! המעבד הוא E5200, כרטיס המסך הוא און-בוארד 3100 של אינטל... וכמה אני צריך לדאוג שאם לא אנקה אותו חייו יתקצרו.... תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-