תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי סורק מסוג bearpaw 1200CU והרבה זמן לא סרקתי איתו(משהו כמו שנתיים עד שלוש) ועכשיו אני סרקתי וראיתי שישנה בעיה בדוחף של העינית(אני חושב) הוא לפעמים בזמן הסריקה נתקעה במקום מסוים ולא זז למשך כמה שניות ובחזרה הוא לפעמים בכלל לא זז או זז לאט... יש אפשרות לסדר את זה? או שזה עניין של לסבול או לקנות חדש? תודה מראש נ.ב מקווה שזה בסדר ששאלתי פה...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום חיברתי את ה-6280 של אחותי היום למחשב(ממש לא פעם ראשונה, אבל רק היום זה עשה בעיות) וישר שאני נכנס לתיקיות מופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ FastFat.sys ואין לי מושג לכיוון למה זה קורה :[] ואגב זה לא חד פעמי זה קרה לי כרגע פעמיים רצוף ואז פתחתי את הדיון תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. לפני שבוע קניתי ג'ויסטיק כמו של סוני עם חיבור למחשב.. הג'ויסטיק אמור לעשות רטט כשמשחקים אבל משום מה הוא לא עושה את זה .. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
המחשב שלי קורס בזמן האחרון למסך כחול ורשום למטה את הקובץ NDIS.SYS וגם כמעט בכל המשחקים אחרי איזה 5 -10 דקות משחק מופיעים כל מיניי עיווטים בגראפיקה.. באגים,כל מיניי קווים שחורים ודברים כאלה..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב חדש עם דיסק של מקסטור 250 ג'יגה. כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה לראשונה רציתי לחלק את הכונן ל-2 מחיצות עוד בעת ביצוע התקנת מערכת ההפעלה אבל שמתי לב שההתקנה לא יודעת לזהות כוננים בנפחים גדולים מ -100 ג'יגה (אם אני לא טועה במספר) , אז מה שעשיתי בעצם זה שהגדרתי 70 ג'יגה לכונן C שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, ואת השאר השארתי Unpartittioned כלומר ליתר המקום בדיסק לא הקצתי מקום ואת ההקצאה של יתר המקום ביצעתי לאחר התקנת מערכת ההפעה בעזרת Adminstrative tools -> Computer management->Disk managenent. הכל עבד טוב ויפה. מתי מתעוררת בעיה? כאשר אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה מחדש ותוך כדי לפרמט רק את כונן C ולהשאיר את כל התכנים בכונן D כשהיו. משום מה אני מקבל הודעה …
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך את המחשב דחוף המחשב לא נדלק וזה לא ספק מה הסיבה? פתחתי אותו והמאוררים לא עבדו מרוב אבק יכול להיות שמשהו נשרף? מה אני צריך להחליף? לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח מדגם WD 200GB SATAII JS בקיצור המחשב שלי קורא אותו כ PLUG AND PLAY ואין לי מושג למה ... יש לציין שמאז שקיבלתי את המחשב (דצמבר05) זה ככה והתקנתי כמה פעמים את המערכת הפעלה. זהו הדיסק קשיח היחידי שיש לי במחשב ועליו מותקנת גם המערכת הפעלה. תמונה מצורפת האם זה ככה צריך להיות ? או שהוא צריך להיות מזוהה ככונן קשיח רגיל ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחשב מרסט ללא הפסקה מרגע הדלקתו, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
והאם אפשר להחליף אותו באחד אחר? או שיש צורך לקנות ספק חדש?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתחיל להיתקל בבעיה עם צורב הדי וי די במחשב הנייד שלי הוא אומנם קורא את כל הדיסקים אבל כשאני מנסה להעתיק סרטים שנמצאים על הדיסק להארד דיסק אני מקבל שגיאות לעומת זאת הצורב די וי די במחשב הנייח שלי לא מתקשה להעתיק אותם במקרה ואני מנסה להריץ ת'סרט מהדיסק הוא מריץ לי אותו אבל כעבור כמה דקות מפסיק להריץ ונותן איזו שגיאת מדיה פלייר יש 2 שיגאות שאני נתקל בהן לסירוגין בניסיון העתקה אחת אומרת משו כמו "שגיאת יתרות מחזוריות" ואחת בסגנון "שגיאת MS-DOS " בבקשה עזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
יום אחד הפעלתי את המחשב .... ואז כשיש את המסך הזה של ה XP שנטען...התחלתי לראות עיוותי כאלה....ואז כשהוינדוס עלה..... כל הצבעים שלי במסך נעלמו!!...כאילו התצוגה שלי סמך נראת ממש (אבל ממש) על הפנים!!!... ניקיתי את הכרטיס מסך ואת החיבורים שלו.... ואז התצוגה חזרה לעצמה...אבל אחרי כמה הפעלות מחדש... שוב זה חזר.... מה נראה לכם הבעיה... בכרטיס מסך או בלוח אם???
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
המחשב לא עולה, התהליך שמתרחש הוא כזה: רץ הלוגו של הלוח לאחר מכן מגיעים לתפריט של בחירת מערכת ההפעלה, לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה(ניסיתי להחליף מקלדת ללא הצלחה). נבחרת מערכת ברירת המחדל(WINXP), ואז אני מגיע לתפריט שמאפשר לי לבחור מצב בטוח או מצב רגיל וכו', שוב לא ניתן לבחור כי המקלדת לא מגיבה, מתבצעת בחירה אוטומטית וברגע הזה מופיע מסך כחול ומתבצעת הפעלה מחדש ככה שוב ושוב. מה הבעיה? או מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה זמן שיש לי בעיה באתחול של המחשב. הוא טוען את הווינדוס ועולה, וכמה שניות אחרי שהכל עלה ורץ הוא פשוט קפא בלי תגובה, אתחול ידני היה מעלה אותו מחדש, אז הוא היה קופא במסך הבוט של הביוס (תמיד באותה צורה), עוד אתחול ידני היה פותר את הבעיה. בזמן האחרון הבעיה החמירה ואני כבר לא יודע מה לבדוק, המחשב מצריך אתחולים רבים בשביל לעלות סוף סוף, הוא נתקע במקומות רנדומלים בתהליך האתחול, ללא שום תקלה. כל המאווררים עובדים, לא עשיתי OVERCLOCK, בדקתי עם אנטי-וירוס ואנטי ספייוור ולא נמצא כלום, ניסיתי DISK DEFRAG וגם כלום. יש לי WIN7 32 ביט, מעבד AMD Phenom II X3 710, 2600Mhz לוח אם Asus M4A78-HTPC, כ.מסך ATI Radeon 4870, ו - 4GB זכרון בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קיצר ,ככה פעם שעברה הייתה בעיית ארטיפקטים כבדה ,הבעיה נפטרה ע"י חיזוק ה HS לליבה . כרגע יש בעיה של נקודות ירוקות בזמן משחק אחד שהצלחתי להפעיל עד כה , למשל משחק אחר שניסיתי להפעיל הוא רושם לי להתקין DIR 8.1 כל שאר המשחקים לא עולים בכלל . גם ה ATI TOOL לא רוצה לעשות בדיקת ארטיפקטים בכלל,האופציה חסומה כאילו ,יש לי הרגשה שהליבה שלו או איזה חלק אחר הלך ,אבל מבחינה חיצונית הכרטיס תקין לגמרי . מה ההמלצות ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-