תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד ישן שאני מנסה להשמיש אבל הוא לא עולה (ביוס עולה, מע' הפעלה לא עולה). עשיתי דיאגנוסטיקה להארד דיסק דיסק. היא עוד לא סיימה אבל זו ההודעה שקיבלתי. עושה לי רושם שזה לא ניתן לתיקון (לפי מה שקראתי עד כה). האם יש דרך לתקן? אם לא, האם לדעתכם תהיה בעיה להתקין SSD במקום?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי דונגל די ישן שאיתו אני מתחבר לרשת הביתית אבל העסק עובד לאט מה מומלץ לקנות כתחליף שיתמוך באינטנרט מהיר של הוט? יש לי בבית בקומה למטה הוטבוקס ובקומה למעלה יש איזה ממיר קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושמח מאוד להכיר את הפורום הזה יש לי מחשב נייד hp 15 שמופיע לו מסך שחור בהפעלה system board ct number מישהו יכול לעזור לי איך מסדרים את זה המחשב כבר לא באחריות והאם התקלה הזאת קשורה למחשב שעולה לאט וסוללה לא נטענת כי מבחינת סוללה הוא היה תקין ונטען תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ישנם אתרים ספציפיים שבהם ישנה בעיה בצפיה בסרטים. לדוגמא: ספורט 5+, או נענע 10 . כשאני מתחיל לראות סרטון את הפרומו אני מצליח לראות וכשמתחיל הסרטון הצבעים מרוחים על המסך(האנשים בכחול והרקע כתום). אך לעומת זאת באתר youtube ואת הסרטים שנמצאים על המחשב אני כן מצליח לראות. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו?? הכרטיס מסך מסוג radeon x 1250 און בורד על לוח אם asus M2A-VM HDMI וכשאני מתקין את הדרייבר הוא מזוהה כ: radeon x 1200 הכרטיס מחובר למסך ב-DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מחבר. המחשב פורמט, ואין לי מושג מה הרכיבים שעליו. אין לי התקן קול,ואין לי מושג מה הוא, חוץ מזה שלוח האם הוא של MSI, ואין לי מושג מה הדגם. כרטיס הקול מובנה. אני רק מבקש לקבל לינק או הנחיה ל- איך אדע את הדגם של לוח האם, ו/או של כרטס הקול, כדי שאוכל להוריד ת הדרייבר שלו ולהתקין אותו? נ.ב- במנהל ההתקנים אין את כרטיס הקול, מן הסתם, ואני לא מצליח להבין משם את דגם לוח האם. תנו הסבר כמו לילד מפגר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אני מנסה לצרוב ניסיתי כבר בכמה תוכנות עם זה נרו וכול מיני אחרות זה מתחיל לצרוב ואז יוצא הדיסק ולא מסיים לי אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
הבעיה כזאת דיסקים רגילים CD הצורב צורב בסדר אבל דיסקים של DVD הצורב לא צורב ואחרי שנייה של צריבה מביא שגיאה והורס לי תדיסק הריק של DVD שהכנסתי מישהו מכיר תבעיה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בקיצור - הלכתי לישון וקמתי שהמחשב כבוי. בדקתי חיבורים לחשמל ואת המתג עצמו - והכל ללא תגובה, המחשב לא נדלק. הבנתי שזה כנראה הספק או שנשרף משהו יותר משמעותי. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
התקנתי hd חדש ועל הדרך עשיתי קצת סדר בחיווט. הדלקתי את המחשב שום כונן מלבד הssd שעליו המערכת לא מזוהה. איך שהוא הגעתי למצב שכל הכוננים מפורמטים, והכונן גיבוי שלי לא מזוהה. יש איזה שהוא מנהל אחסון חדש בווינודס 10 באמת לא הבנתי איך הגעתי למצב שהוא פרמט לי את כל הכוננים, וברגע שחיברתי את הכונן גיבוי הוא מקפיץ הודעה שיש בעיה באחסון. ניסיתי לחבר את הכונן גם במחשב אחר ואותה הבעיה. בלית ברירה פירמטתי אותו והוא חזר לעבוד, ואני כרגע מנסה לשחזר את הקבצים שהיו עליו. חשוב לציין שהוא היה תקין לפני זה. בקיצור כל המידע הלך, מה לעזאזל לא עשיתי בסדר? Sent from my XT1575 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: אתמול המחשב התחיל קצת להשתגע ועשה פשוט ריסטרט בצורה אקראית מתי שנוח לו ואז בשלב כלשהו הוא עשה ריסטרט כל פעם שהמסך של הטענת הווינדוס עלה ועכשיו הוא פשוט לא נדלק. אני מדליק את המחשב הנורות נדלקות אבל אין שום תגובה מהמחשב. אשמח אם תעזרו לי לעלות על הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה פה אחשלי היתעסק עם המחשב והוא שיחרר חוטים שהם בצבעים מסויימים אדום ירוק צהוב עכשיו זה שני יציאות אחד של USB ואחד AUDIO יש לי לוח דגם P5VDC-MX הכרטיס קול שלי זה Realtek AC'97 AUDIO והוא מובנה אחי יש לי בספר הסבר איך לסדר אותם אבל מה שכתוב לי בספר לא כתוב על החוטים האלה מבין זה למשל כתוב בספר LINE_OUT AGND R IN ועל החטים של המחשב כתוב L IN L OUT MIC BAIS אז כך זה הסדר לפי הספר : mic2 - agnd micpwr - +5va line out r - bline out r - nc line out l - bline out l וזה מה שכתוב על החטים בתוך המחשב : L-IN R-OUT R-IN L-OUT MIC-BAIS MIC-IN GND GND מקווה שמישהו הבין בבקשה תעזרו לי :[
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-