תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אני לא כל כך מבין אנגלית אבל ממה שאני מבין יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרון כמעט כל פעולה שאני עושה מופיע לי מסך כחול ואומר שאם אני מכבה את המחשב זה יגרום לנזר עם הזיכרון מה זה אומר ואיך פותרים את התקלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת אני מנסה לצרוב ניסיתי כבר בכמה תוכנות עם זה נרו וכול מיני אחרות זה מתחיל לצרוב ואז יוצא הדיסק ולא מסיים לי אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום! היה לי על המחשב צורב רגיל (slave) וכונן DVD (מסטר). היום קניתי צורב DVD ורציתי להחליף אותו בצורב הרגיל אז שמתי את הצורב DVD על slave וחיברתי אותו למחשב ( חיבור עם הרבה פינים וחשמל) באותם כבלים שהיו מחוברים לצורב הרגיל לפני כן. כשהפעלתי את המחשב כלום לא עלה- פשוט כלום מסך שחור כל הזמן! מה הבעיה ? מה צריך לעשות? תודה מראש לעוזרים יגאל
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הבעיה כזאת דיסקים רגילים CD הצורב צורב בסדר אבל דיסקים של DVD הצורב לא צורב ואחרי שנייה של צריבה מביא שגיאה והורס לי תדיסק הריק של DVD שהכנסתי מישהו מכיר תבעיה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בקיצור - הלכתי לישון וקמתי שהמחשב כבוי. בדקתי חיבורים לחשמל ואת המתג עצמו - והכל ללא תגובה, המחשב לא נדלק. הבנתי שזה כנראה הספק או שנשרף משהו יותר משמעותי. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
התקנתי hd חדש ועל הדרך עשיתי קצת סדר בחיווט. הדלקתי את המחשב שום כונן מלבד הssd שעליו המערכת לא מזוהה. איך שהוא הגעתי למצב שכל הכוננים מפורמטים, והכונן גיבוי שלי לא מזוהה. יש איזה שהוא מנהל אחסון חדש בווינודס 10 באמת לא הבנתי איך הגעתי למצב שהוא פרמט לי את כל הכוננים, וברגע שחיברתי את הכונן גיבוי הוא מקפיץ הודעה שיש בעיה באחסון. ניסיתי לחבר את הכונן גם במחשב אחר ואותה הבעיה. בלית ברירה פירמטתי אותו והוא חזר לעבוד, ואני כרגע מנסה לשחזר את הקבצים שהיו עליו. חשוב לציין שהוא היה תקין לפני זה. בקיצור כל המידע הלך, מה לעזאזל לא עשיתי בסדר? Sent from my XT1575 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: אתמול המחשב התחיל קצת להשתגע ועשה פשוט ריסטרט בצורה אקראית מתי שנוח לו ואז בשלב כלשהו הוא עשה ריסטרט כל פעם שהמסך של הטענת הווינדוס עלה ועכשיו הוא פשוט לא נדלק. אני מדליק את המחשב הנורות נדלקות אבל אין שום תגובה מהמחשב. אשמח אם תעזרו לי לעלות על הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה פה אחשלי היתעסק עם המחשב והוא שיחרר חוטים שהם בצבעים מסויימים אדום ירוק צהוב עכשיו זה שני יציאות אחד של USB ואחד AUDIO יש לי לוח דגם P5VDC-MX הכרטיס קול שלי זה Realtek AC'97 AUDIO והוא מובנה אחי יש לי בספר הסבר איך לסדר אותם אבל מה שכתוב לי בספר לא כתוב על החוטים האלה מבין זה למשל כתוב בספר LINE_OUT AGND R IN ועל החטים של המחשב כתוב L IN L OUT MIC BAIS אז כך זה הסדר לפי הספר : mic2 - agnd micpwr - +5va line out r - bline out r - nc line out l - bline out l וזה מה שכתוב על החטים בתוך המחשב : L-IN R-OUT R-IN L-OUT MIC-BAIS MIC-IN GND GND מקווה שמישהו הבין בבקשה תעזרו לי :[
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל יום אחד אחרי שהפעלתי את המחשב והוא פתאום הגיע למסך של אופציה לעשות REPAIR או להפעיל אותו רגילאם אני לוחץ להפעיל אותו רגיל הוא קורס עם מסך כחול הבא: 0x0000007B (0x80786B58, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) . אם אני לוחץ על לעשות REPAIR הוא מגיע למסך שאני צריך לבחור שפות מקלדת אבל לא העכבר ולא המקלדת מגיבים לכן אני לא יכול להמשיך הלאה.המוזר הוא אם אני מנסה להתקין חלונות מחדש קורה אותו דבר כשהוא מגיע לחלון שצריך לבחור שפות ואז העכבר + מקלדת לא מגיבים... ומה שהכי מוזר הוא ש את XP אי יכול להתקין בלי בעיה... ואין בעיה עם הדיסק של ה WIN7 כי ניסיתי להתקין כמה גירסאות של WIN 7 ובכולם אותה בעיה. מה שעשיתי עד עכשיו: אחרי ההתקנה של ה XP ניסיתי לשדרג את חלונות ל 7…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. משום מה בתקוה האחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע והיום הוא נכבה לבד. לאחר הפעלה מחדש קיבלתי את ההודעה הבאה: dram timing is too tight,so reload timing מה זה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אין לי מקום בכונן c ואני רוצה להוסיף לו גי'גה מכונן d כי יש לי שם לפחות 10 גי'גה פנוי אם מישהו יכול לעזור ולהסביר איך עושים זאת....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כונן SSD בן 5 שנים עם 120GB, וHDD בנפח 500GB. עד לא מזמן הכל היה תקין עם נפח פנוי של כמה עשרות GB. עד שנפח הפנוי בכונן הSSD קטן ל300MB פנוים ללא שהוספתי קבצים. מחקתי תוכנות וקבצים בנפח כולל של 5GB, כן שהכונן הראה נפח פנוי של 5.3GB. אחרי כמה שעות הנפח הצטמצם חזרה לכמה מאוד מגביטים פנוים ללא שהוספתי קבצים למחשב. האם יתכן שזה בעיית חומרה בSSD (הוא עובד כרגיל) או משהו בווינדוס? או וירוס? הסל מיחזור שלי ריק והגדרתי שאין קבצי שיחזור אוטומטים. אם אני עושה ריסטרט למחשב אני חוזר לכמה עשרות GB פנוים ואחרי כמה שעות של עבודה על המחשב הוא חוזר לכמה מאות MB פנוים ללא הוספת קבצים. אני לא משתמש בתוכות למעט chrome וpycharm תודה לעוזרי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הרכבתי מחשב כולל כל החלקים על פניו נראה שכל החיבורים במקום, כאשר אני מפעיל את המחשב הrgb בכרטיסים זיכרון נדלקים ונקודה אדומה על הכרטיס מסך מלבד זה שום חלק אחר לא עולה לא המאווררים לא הקירור נוזלי והמחשב לא עושה רעש של הדלקה בכלל. מישהו יודע במקרה מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש🙏🏼🙏🏼
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-