תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי עשה שלש פעמים ריסט ב6 שעות האחרונות, ממה זה? לא התקנתי דבר בשבועות האחרונות, ממה זה יכול להיות? חום הCPU נע בין 65 ל75. נתונים: פנטיום 4 2.8 768 ראם ג'פורס 4.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס XP מעודכן (32BIT) רכשתי לפני כמה ימים הארדיסק של W.D. בנפח 1TB. כאשר אני מחבר אותו דרך מתאם USB המחשב מזהה את החומרה אך אני לא רואה אותו בתור כונן נוסף ב- MY COMPUTER. וכאשר אני מחבר בתור הארדיסק נוסף הוא מזהה אותו בביוס אך בווינדוס לא. בשני המקרים המחשב מזהה את ההארדיסק (HARDWARE MANAGER) - "The Device Working Properly" מה הבעיה ? הווינדוס לא תואם - צריך וויסטה ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
הבעיה הייתה לפני כמה ימים (עכשיו בסדר..) (יש לי 149 GB בכללי) הייתה בעיה כאשר מתוך 149 GB שהיו, רק 30+- GB היו פנויים וכאשר הדלקתי את המחשב, הוא עבד לכמה דקות ואז נתקע לגמרי (המסך היה "נקפא" ולא יכלתי לעשות כלום) עשיתי ריסטרט, וזה קרה שוב, אח"כ הדלקתי אותו שוב, והתחלתי למחוק דברים מהמחשב ולהסיר (דברים שלא דחופים לי) (מחקתי כדי לראות - אולי זה הבעיה...) וכן... אחרי שמחקתי כ-50-60 GB המחשב התחיל לחזור להיות בסדר... ולא להתקע.. אז השאלה היא, ממה זה נבע? כאילו, לא הגיוני שכול פעם שאני אגיע ל-30 GB זכרון פנוי אני אצטרך להסיר ולמחוק דברים. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אתמול העברתי תמיקום של המחשב וחיברתי הכל ומאז כל פעם שמזיזים לחבר משהו עושה ריסט
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן חברה, קניתי מחשב חדש אתם יכולים לראות את המפרט מימין.. הבעיה היא שהכל עובד מצויין עד שאני מכבה את המחשב. הכיבוי עובר חלק ללא בעיה אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נתקע במסך השחור הראשון שאמור "לספור" את הזכרון ולהציג את הדיסקים הקשיחים וכוננים ורק ריסטרט מוציא אותו מזה. אחרי ריסטרט רוב הסיכויים שהוא נתקע שוב באותו מקום ורק בריסטרט השלישי או רביעי או מתחיל העלות את הווינדוס וגם אז (!!) מידי פעם הוא מציג מסך כחול ומאתחל מחדש ומדי פעם לא. בקיצור סיפור של 5-10 דקות להגיע לווינדוס בהדלקת המחשב.. המחשב חדש חדש ומותקן עליוXP אשמח לעזרה ??? ??? תודה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ ויסטה בלי בעיות הכל חלק HD בלי בעיות הורדות בלי הפסקה מסנג'ר אייסי סטים הכלללל פרפקט... אבל... התקנתי תמשחקים של הסטים כמובן בציפיה לקבל FPS סביר בCSS וקיבלתי FPS בנזונה יחסית לכ.מ 80-100FPS בלי דרופים... אבל עושה ריסט אחרי 20-30 דקות משחק פתאום בצורה רנדומלית לחלוטין ללא קשר למפה ספציפית פעולה ספציפית וכדו'... SAME THING בCRYSIS.... כן כן חברים CRYSIS עובד בLOW על HD2400 בלי לאגים רק הFPS נמוך 20-15 אבל בלי לאגים או איטיות במשחק... בקיצור אני מפעיל תמשחק הכל טוב ויפה משחק במשך כחצי שעה 40 דקות בום אותו דבר מסך כחול מספרים רצים וריסט... גם בNEED FOR SPEED PRO STREET וגם בCOUNTER STRIKE 1.6!!!! מה זה יכול להיות? אני עם AERO כל הזמן הכל טס חלק... יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר , פירמטתי אותו והתקנתי XP. פנטיום 4 1800 256 RAM. הוצאתי את כרטיס הקול וראיתי שכתוב עליו creative soundblaster live 5.1 אז ניסיתי להוריד מהאתר של החברה את הדרייבר לכרטיס קול הזה וכשניסיתי להתקין הייתה שגיאה שאמרה שאין רכיב כזה במערכת. יכול להיות שהכרטיס קול תקול? אם כך אז איך אני עובר לכרטיס ONBOARD צריך להגדיר בשביל זה משהו? עוד דבר : כשנכנסתי לCONTROL PANEL למולטימדיה אז לא היה שם שום רכיב שמזכיר כרטיס קול אלא רק CD ROM..... גם כשבדקתי ב-EVEREST איזה רכיב קול יש אז לא הופיע כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מפרט: Intel pentium 4 3.2 Asus p5ld2 Geforce 7600gt 256 Prinston 2x512 "533" q (Added later)Kingston 2x512 "667" q לאחר שאני מדליק את המחשב הWindows נדלק נורמלי ופתאום לאחר מספר שניות הוא נתקע ומראה מסך כחול
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב והלכתי לביוס בשביל להגדיר שהוא יקלוט את הכונן ראשון ושנכסתי היה רשום לי להקיש סיסמה שאני לא יודע מאיפה היא הגיע ועכשיו אני תקוע... איך אני יכול לבטל את הסיסמה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שידרגתי לוח מעבד זכרון הרכבתי הכל והמחשב לא נדלק חיברתי את הקונקטורים של הנורות והמפסקים שמתי את המעבד שמתי את הזכרונות חיברתי את המתח של הלוח (20 פין) ואת המתח של המעבד יש למישהו רעיון ? הלוח Abit NF-M2S המעבד Athlon 64 X2 4200 המארז Compucase 6A19 ספק גנרי
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קניתי palit 8800GT 512 Sonic אחרי שהרכבתי את המחשב הוא עבד מצויין למשך כמה שעות. כשעשיתי ריסטרט למחשב אחרי שהורדתי net frame work 3.0 המסך לא עלה,שמעתי שהוינדוס עלה. לוח האם עשה טיקים מוזרים ואז צפצוף אחד (בצפצוף הזה המאוורר במעבד כבה לשנייה ואז שוב נדלק). עבד כל הלילה, בבוקר עשיתי ריסטרט ושוב לא עלה=\ זה המפרט: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC EarthWatts 500watt, הספק שקיבלתי עם הסונטה 3 עכשיו אני עם כרטיס המסך הישן(radeon x300) ובכל זאת כשהמחשב עלה היו מספר טיקים ואז צפצוף אחד נראה שהכרטיס עוב…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חברה בעיה ממש מוזרה שצצה לי היום.. לא יודע אם זה קשור לפני שבוע החליפו לי תכרטיס ל 7600GS של ASUS ועבר מאז שבוע והכול היה בסדר המחשב עבד אחלה אבל כיביתי תמחשב אתמול ואבא שלי הדליק היום ולא יודע מה הוא עשה ומאז כול פעם שאני ניכנס למשחקים (FIFA/MU ONLINE אז המשחק פשוט קופא ולא זז וצריך ריסט ניסיתי להחליף לדרייברים חדשים סרקתי רוגלות ולא נראלי עזר=[ הטמפרטורה של המחשב בסדר גמור מעבד 22-20 של המעבד זה P4 במנוחה הכרטיס מסך 40-42 במנוחה מה עושים ? אגב המחשב עובד בסדר גמור ככה.. המחשב עובד מצוין ככה אבל שאני מפעיל איזה שהו משחק אז...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-