עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Niv golan,

יש לי מסך 15 של mag (xj500t) ואני רואה בו קצת מטושטש ניסתי לשחק באור ובכהות של המסך אבל זה לא עוזר זה רק מחמיר מה היא הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?? תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by The_Byter,

יש לי כרטיס PCI LPT שמגדיר את עצמו ECP. הוא מחובר אצלי לצג נתונים LCD, כשהחיבור ECP יש בעיות תצוגה ויש צורך במצב SPP או EPP. איך אפשר לשנות את זה ? HELP

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. שלום לכולם שבת שלום. לפני כחודש קיבלתי סט אלחוטי של CREATIVE מדגם 6000. בהתחלה חיברתי הכל עבד כמו שצריך{חוץ מהעובדה שהסט זולל בטריות ואין מטען } ,ואז אחרי כמה ימים המחשב הפסיק לזהות את הסט ,בטענה שחיבור ה USB לא זוהה.ניסיתי הסרה של דרייברים והתקנתם מחדש , אך גם זה לא עזר. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח מחדש וזה גם לא עוזר ,ניסיתי להחליף את היציאה של הUSB לא עוזר.יש לציין שכל היציאות פועלות עם מכשירים אחרים שחיברתי. המפרט בחתימה אשמח לקבל קצת עזרה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by yonib5,

שלום, יש לי שני כונני CD אחד מהם גם צורב האחד של חברת ממורקס-MEMOREX השני הצורב של ריקו-RICHO כשאני מכניס דיסק לכונן הרגיל של ממורקס הנורה מהבהבת והוא משמיע רעשים שחבל על הזמן כאילו הוא מתפוצץ וזה קורה גם כשיש דיסק בתוכו כשהוא לא מנסה לקרוא אותו, זאת אומרת לא רק שהוא מנסה לקרוא דיסק הוא משמיע רעשים. והבעייה הנוספת היא שכשאני מכניס דיסק לכונן של הצורב הוא לא מפעיל את הדיסק ותמיד הוא מאלץ אותי להפעיל אותו דרך הממורקס הרעשני למישהו יש הסבר? מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

קודם כל שלום לכל מי שקורא את ההודעה הזאת ומקווה שאולי יפתור לי את הבעיה שנתקלתי בה... עד לא מזמן היה על המחשב שלי כרטיס קול ואז הורדתי אותו, עשיתי פירמוט הכל כרגיל... התקנתי ווינדווס... איתר את כל החומרה במחשב פרט ל... כרטיס קול שעל הלוח... תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/7264/untitled2ry0.jpg אז הכנסתי את הדיסק דרייבר של הלוח למחשב והוא פשוט לא נותן לי להתקין משום מה את הדרייבר של הכרטיס קול שעל הלוח תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/6062/untitledem5.jpg מה למה זה? ואם יש לכם פיתרון אני ישמח לשמוע תודה

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  6. שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by mor_anter,

איך אני מעדכן ביוס ללוח אם asus p4u800-x תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by STi,

שלום, קודם כל רציתי לומר לכם שאתם תותחים! ועכשיו לבעיה... אני לא זוכר איך זה קרה ומה גרם לכך, זה היה לפני הרבה זמן, הייתה איזו תקלה ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ויש לי אותה הודעה עם ציפצוף ואני חייב ללחוץ על משהו כדי שהיא תעבור והמחשב יעלה, אומנם זה דבר פשוט ועד עכשיו לא כזה הפריע לי עכשיו יש לי זמן ואני רוצה לפתור את הבעיה, אשמח אם מישהו יעזור לי שמחשב רושם דבר כזה: system hardwere abnormal, press any key to continue.... המחשב המדובר הוא P3 700 MHZ עוד פרט שנראה לי חשוב זה הסוג של הBIOS אם אני לא טועה זה השם שלו Award Moduler V4.51PG אשמח אם תעזרו לי, אם למישהו אחר זה קרה אשמח אם הוא יגיד לי איך לסדר את זה, תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by jgrab,

המחשב עולה שומעים את הצליל של הוינדוס אבל אין תצוגה הנורה על המסך דולקת מה לבדוק?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by theking7,

היי, ברשותי מחשב תקין [לכאורה], אך כבר זמן ממושך יש לי בעיה עם החיבור USB. יש למחשב כ4 יציאות USB אשר פועלות כאשר אני מחבר את המצלמה שלי, כאשר אני מחבר את המקלדת\עכבר ועוד כל מיני דברים. אך כאשר אני מחבר DiskOnKey שונים, המחשב קופא, ולא ניתן להמשיך לעבוד, אלא רק לעשות RESTART.. כמובן שאינני יכול להשתמש בDOK הללו... הגעתי למסקנה שרק USB שהם Hard Disk למיניהם, תוקעים לי את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה הזאת וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (:

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. שלום, לאחותי יש נייד של ACER (כן כן אני יודע, הייתי צריך לצפות לזה...). בכל מקרה האחריות הייתה של קומפיוטרסטור. לאחרונה הוא התקלקל (הוא פעם עלה לווינדוז ופעם לא....) לקחתי אותו לקומפיוטרסטור (אבא שלי התעקש וגם רצינו לבדוק אולי איכשהו נשארה אחריות) והם אמרו שמלפני 10 ימים ניופאן מתקנת תניידים. לי כל הקטע הזה נשמע די מוזר... ניופאן הצמיחה תוך 10 ימים שרות מעבדה לניידים?! כי למיטב ידעתי הם לא יבאו עד עכשיו מחשבים. השאלה שלי, יש איזשהו יתרון לתקן אצלהם? מישהו מכיר מעבדה טוב ואמינה לתיקון ניידים ? (אם אסור להגיד בפורום אז גם בפרטי זה בסדר )

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by was950,

שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  14. תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  15. הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by ranuch,

לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש הנה המפרט sapphire 1900xt e6300 ga-965p-ds4 geil 512mb 667z mhz X 2 liberty 500w wd 250 gb 16mb 7200 rpm gigabyte aurora case שניה לפני שזה קורה האאודיו נתקע כזה ואז המחשב מתכבה.. הקטע הוא שזה לא קורה בשעת מאמץ הספקתי לשחק איתו 3 שעות רצוף CSS וזה לא קרה ועוד כמה שעות אנריל 2004 וזה לא קרה זה ששומדבר לא פתוח אולי איזה תוכנה קטנה או 2 כמו מירק אייסי ווינאמפ וכאלה =\ הוא גם יכול לעבוד יום שלם ולא להתכבה וב20 דקות להתכבה פעמיים הטמפרטורות של המעבד לא עוברות ת30 ושל הכרטיס מסך ת60.. לא נראה לי שזה התחחממות חוצמיזה שיש 3 פאנים של 12 ס"מ עובדים על הכי חזק במארז ויוצרים זרימת אוויר למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by motiyair,

שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by galedri,

יש לי תיקייה מסוימת כשאני ניכנס אלייה אז לוקח לה איזה 5-6 שניות להיכנס וכשאני יוצא גם אותו דבר ממה זה יכול להיות??

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by barash,

יש לי בעיה בזיכרון, הוידאוס משתמש בהרבה כמות זיכרון. מה לעשות דחוף תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  22. עד לאחרונה היה לי הרד דיסק קטן של 20 גיגה שהיה מחובר למחשב כ"עבד". ניתקתי אותו לאחרונה ועכשיו אני מנסה להתקין משחקים וכל משחק רושם לי שגיאה: eror 1327 invalide drive d:\ מה עושים? הבנתי שהמחשב כניראה חושב שהדיסק עדיין מחובר אז ניכנסתי לביוס וניסיתי להגדיר אותו כלא מחובר...למרות שלא ניראה לי שכל כך הצלחתי.... למישהו יש רעיון?????

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by M@or,

שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by nir567,

אני חושב שזה המקום הכי מתאים להודעה זו.. בכל אופן אם לא, תעבירו. יש לי זכרונות על המחשב עד היום חשבתי שיש לי רק 256 זכרונות היום אני פותח ורואה שיש לי 2 של 128 ו-2 של 64 כך שיש לי יותר אבל זו הבעיה היותר שולית.. הוצאתי את הזכרונות כי הבנתי שמשהו לא בסדר ניקיתי אותם קצת, החזרתי ועכשיו המחשב לא עולה.. הוא עושה לי שלושה ציפצופים מסריחים כאלה.. מה יכולה להיות הבעיה?.. לא חיברתי טוב\ זרם הארכה הרס משהו.. תעזרו לי בבקשה, תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.