עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום לכולם שבת שלום. לפני כחודש קיבלתי סט אלחוטי של CREATIVE מדגם 6000. בהתחלה חיברתי הכל עבד כמו שצריך{חוץ מהעובדה שהסט זולל בטריות ואין מטען } ,ואז אחרי כמה ימים המחשב הפסיק לזהות את הסט ,בטענה שחיבור ה USB לא זוהה.ניסיתי הסרה של דרייברים והתקנתם מחדש , אך גם זה לא עזר. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח מחדש וזה גם לא עוזר ,ניסיתי להחליף את היציאה של הUSB לא עוזר.יש לציין שכל היציאות פועלות עם מכשירים אחרים שחיברתי. המפרט בחתימה אשמח לקבל קצת עזרה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by hagay,

היי אני כל הזמן מקבל את ההודעת שגיאה הזו והמחשב מתכבה ... עשיתי פרמוט ועדיין המצב לא השתנה.. אולי אתם יכולים לנסות להבין מה ההודעה הזו אומרת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by duzap,

שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…

5. Started by t_eliran,

יש לי לוח אם שיש לו כניסות של זיכרונות גם DDR וגם SDRAM כשה DDR מחובר עם 256 המחשב עובד ועולה. כשה SDRAM מחובר עם 128 המחשב עובד ועולה. כששניהם מחוברים המחשב נדלק אבל כלום לא קורה, אפילו המסך לא עובד. ניסיתי להכנס לביוס ולראות שם אם יש איזו אופציה להפעלה שלהם ולא מצאתי משהו. אם מישהו מכיר או יודע מה לעשות שיעזור. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by טל קורקוס,

בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?

9. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by EscAPE,

שלום קניתי הארד דיסק חדש לפני כמה ימים של Western Digital דגם WDC WD1600JB כאמור 160GB 8MB Buffer פירמטתי אותו בFAT32 ביצעתי סריקת הדיסק בXP לא דווחו תקלות כלשהם הורדתי תוכנה של Western Digital שנקראת Data Lifeguard Online Diagnostics להלן התוצאות Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS הכל נראה תקין אבל כשביצעתי Scandisk - surface scan דרך דוס משום מה התוכנה מראה שיש לי כמות נכבדה של סקטורים פגומים ובסיום הבדיקה היא לא מציינת את זה …

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by AMD-GUY,

כבר חודשיים יש לי GF6800LE ומאז שהתקנתי אותו מדי פעם המחשב קורס! המסך נכבה, הרמקולים עושים צליל גבוה כזה שעובר ביניהם וריסט לא עוזר, רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. זה לא בעיות חום, זה לא בעיות ספק וזה לא בעיות בווינדוס. יש לכם מושג למה זה? דרך אגב ה- 6800LE שלי היה בתיקון והביאו לי חדש אתמול ומאז ששמתי אותו, HL2 גורם למחשב לקרוס בשניה שהשלב נטען, וכל משחק אחר גורם למחשב לקרוס אחרי כמה זמן... עוד משהו מוזר בכרטיס החדש, אני לא יכול לעשות OC! אפילו אם אני מעלה מגה הרץ אחד לליבה או לזכרונות וקורה אותו דבר כמו למעלה רק בלי הצלילים... למה זה?! ניסיתי לצרוב ביוס של NU כי הזיכרונות שם הם 750 מגה הרץ במקום 700 ב- LE והכל קורס כרגיל כאילו עשיתי OC... למה?!?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by EMXMAN,

ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. נראה לי שהלוח שלי מתחרפן כבר שנה שהזכרונות מורכבים בסלוטים הכחולים בלי בעיות, היום קפץ BSOD וכשאתחלתי את המחשב לא היה פוסט... ניקיתי CMOS ובדקתי אם התנתק איזשהו מגע - כלום. המחשב בתרדמת, נדלק פיזית אבל לא מגיב רק כשהעברתי את הזכרונות לסלוטים השחורים המחשב עלה על הפעם הראשונה והמשיך לעבוד כרגיל המפרט בצד, מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?

14. Started by yaloner,

שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by eytan243,

שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by josefin16,

היי לכולם. קניתי אתמול מקולים של לוגיק איקס 530 , חיברתי הכל בסדר ואת הכבלים חיברתי לכרטיס קול. בבדיקה שעשיתי הבחנתי שהסנטר לא פועל . יש לי כרטיס קול creativr sound blaster 5.1 LIVe ועוד כרטיס שיש לי זה creative audigy live 7.1 / האם הכרטיסים שיש לי לא מתאימים לרמקולים האלה??? מה אני צריך לעשות שהסנטר יעבוד????? לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. קודם כל שלום. שמי אופיר. אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב. לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה. הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן. הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים ש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. Started by danny70,

שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. ניסתי לחבר Hard Disk וצורב DVD ל IDE1 עם אותו כבל אבל המחשב נתקע בשלב ה BIOS. הוא הוציא הודעה בסגנון please insert disk... שאלה 1: מה תפקיד הג'מפרים בצורב ובכונן קשיח וכיצד יש לחבר אותם אם רוצים ששניהם ישבו על אותו IDE וכמובן שהכונן הקשיח צריך להיות ה master. שאלה 2: אין לי חיבור SATA וגם אין לי צורך בסאונד מהצורב. כמה כבלים אמורים להיות מחוברים לצורב? 1 IDE ו 1 חשמל?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. כשאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות אני שומע ציפצוף ארוך ואז קצר וזהו אין תמונה אין כלום המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF בתודה מראש דין גפן

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. Started by Benz0r,

פירמטי את המחשב ואין לי את הדיסק של הדריברים שלי איך אני יודע איזה לוח אם יש לי

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by trxman,

אהלן כולם קניתי סלוט אחד של 512MB DDR2 533MHZ.. בדקתי ב cpu-z אם אכן זו המהירות אך הוא מראה לי שהמהירות היא 267MHZ.. המחלק נראה לי חשוד..אך אני לא מבין בזה כ"כ. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  23. השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Andreyy,

יש לי מערכת עם 4 רמקולים וסאבוופר, 2 רמקולים מאחורה ו2 מקדימה. אני לא שומע את שני הרמקולים האחוריים אבל שאני עושה להם טסט הם משמיעים קול. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by siin,

מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים