עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tomer87,

איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by RGod,

קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  4. שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.

5. שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש לי כונן קשיח מדגם WD 200GB SATAII JS בקיצור המחשב שלי קורא אותו כ PLUG AND PLAY ואין לי מושג למה ... יש לציין שמאז שקיבלתי את המחשב (דצמבר05) זה ככה והתקנתי כמה פעמים את המערכת הפעלה. זהו הדיסק קשיח היחידי שיש לי במחשב ועליו מותקנת גם המערכת הפעלה. תמונה מצורפת האם זה ככה צריך להיות ? או שהוא צריך להיות מזוהה ככונן קשיח רגיל ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by amos2009,

שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by BneXt,

The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by itaysp,

זה התחיל אתמול.. אמרתי לא נורא במילא אני מחר מפרמט. פירמטתי היום, והמחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס רשת. ניסיתי להתקין דריברים והוא עדיין לא זיהה. שמתי את הכרטיס רשת במחשב אחר וישר הוינדוס זיהה אותו והתקין אותו. ניסיתי להחליף את המקום ב PCI אבל זה לא עזר. יש רעיונות? עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה אבל משום מה אחרי כמה דקות פתאום נעלם הכרטיס!!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by r.b.y,

שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by אבי11,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  14. ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by IlanF,

המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by iSneak,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

שלום.. אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי פה בצד.. אני כל כמה זמן מקבל מסכים כחולים.. אני על win7(לא בטא) אני צריך לציין שהזכרונות עברו כמה לופים של memtest והמעבד עבר בדיקת מאמץ של occt וכך גם ה gpu העניין הוא שאני כל הזמן מקבל מסכים כחולים כשרשום למעלה למשל: memory managment או irq less or not equal או משהו כזה.. השאלה אם יש איזה תוכנה של מיקרוסופט שאפשר להוריד שאפשר באמצעותה לברר מה פשר כל המסכים הכחולים האלה.. התדירות של המסכים הכחולים משתנה.. זה יכול לקרות בדיוק כשהמחשב מגיע לשולחן עבודה עם הדלקת המחשב וזה גם יכול לקרות אחרי 10 דקות ואפילו 4 שעות. אני נורא אשמח לעזרה פה

20. אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  21. יש לי וויסטה x32 אני מחפש עדכון לכרטיס מסך שלי Geforce 7300 GS מישהו יכול לעזור לי... חיפשתי באתר שלהם לא מצאתי דריבר לוויסטה

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by Transfer,

תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by No-Limits,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by NightElf,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים