תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכל בכותרת בעיקרון... המון תודה לעוזרים! אור.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס למחיצה d: הארד דיסק מתקבל ההודעה הבאה: לפי התמונה. המחשה לאחר פירמוט התקנת xp במחיצת c: (הראשית) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מה שדחוף לי זה שיהיה מסך מינימום 2k בטרייה טובה מעבד טוב לצורך עבודה [עיצוב פנים] וצרכי בית רגילים כגון סרטים יוטיוב וכו..
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר להוט עם הראוטר שלהם כמודם, ועם הראוטר שיאומי שלי. בקרוב אתחבר לסלקום פייבר. רציתי לדעת האם אוכל להתחבר ללא הנתב של סלקום, האם אני צריך לבקש מהם מתאם RJ45 to Opt Fibre או שעליי לרכוש? למישהו יש ניסיון עם סלקום פייבר וAX6000? תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה אופציה בביוס מאפשרת לכבות את העכבר/כ.רשת כשהמחשב כבוי? כלומר, יש לי ראוטר ולמרות שהמחשב כבוי המונורה של ה-LINK עובדת, אני רוצה שהיא תכבה וזה אומר שצריך לכבות את הכ.רשת גם.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי. אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל. אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות. כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית ל…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שתי הארד דיסקים: אחד ATA133 וS-Ata שתיהם סמסונג 80 ג'יגה עכשיו קניתי הארד דיסק חדש 120 ג'יגה של סמסונג Sata. חיברתי אותו למולקס וללוח דרך הכבל Sata. עכשיו כשאני בווינדוס עדיין יש לי רק שתי כוננים איך אני מסדר את זה? בבקשה כמה שיותר מהר..
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי מחשב מKSP מחשב ממוצע עם ספק טוב לפני חצי שנה עכשיו הבעיה היא שמאז שקניתי אותו הוא כל הזמן היה נתקע בעיה ווינדוס מוזרות כל הזמן סוגר לי חלונות ותיקיות ולפעמים גם לאחר פורמט הבעיות היו חוזרות עד שפתאום המחשב הסתדר מעצמו.. ואז היתה הפסקת חשמל שלאחר מכן המחשב חזר להשתגע איך שעולה הווינדוס ואני נכנס למחשב שלי לדוגמא הוא נותן הודעת שגיאה וסוגר תחלון וממשיך ונותן הודעות שגיאה וככה עד שאני מתאייש ועוזב תמחשב ליום שלם ואז למחרת אני מדליק את המחשב והכל בסדר עד להפסקה הבאה וככה קורה כמה חודשים המחשב עובד טוב לשבוע שבועים 3 גג ואז קורס אחרי הפסקת חשמל לא חוזר לעצמו נתתי תמחשב לטכנאי הוא עשה את כל הבדיקות האפשריות של זיכרונות מעבד דיסק קשיח החליף לי ספק והבעיה שהוא לא מאתר את הב…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 לוח אם http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS הארד דיסק המליצו לי על מפרט וזה היה גם במפרט עכשיו רציתי לדעת אם ההארד דיסק יתאים ללוח אם כי הבנתי שצריץ SATA משהו אני לא בטוח אתם יכולים להגיד לי. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם P4C800 E עם הארדיסק SATA . אני רוצה לחבר הארדיסק נוסף כ IDE רק כדי לגבות את תוכנו ופשוט לא מצליח. ניתקתי את הצורב והתקנתי את הHD במקומו, אח"כ ניתקתי את ה DVD והתקנתי את ה HD במקומו... ניסיתי כל קומבינציה של גימפור וקבעתי בביוס שהמחשב יעלה רק דרך ההרדיסק הקבוע שלי. במקרה הטוב (וזה באמת רק המקרה הטוב) הצלחתי להעלות את הXP אבל ה HD הנוסף בכלל לא נקרא ע"י ה"מחשב שלי" - פשוט לא קיים. לבסוף אמרתי לעצמי שאולי כדאי לחבר לשקע IDE בנפרד אבל גיליתי להפתעתי שיש לי רק שקע IDE אחד על לוח האם ולא שניים. מה לעשות? בבקשה את עזרתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
the port that the modem is attached to could not be opned. this may be the result of a hardware conflict check the device manager to check that all the devices are functional כאן המקום להדגיש ה device manager מראה שהמודם עובד כמו שצריך לא עשיתי שינויי חומרה כבר חצי שנה ועוד פרט ה header של ההודעה היא opencomm לא הודעת שגיאה רגילה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב לפני כשבוע ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו [עדיין לא הפעלתי אותו] המפרט של המחשב: לוח אם : ECS AMD 690G -M2 מעבד : AMD Dual Core 4000+ AM2 כרטיס זיכרון: DDR2 DUAL CHANNEL 1024 OCZ כרטיס מסך : ATI 128 MB - משהו כזה [ חיצוני ] הארד דיסק : 250 ג'יגה S.ATA 2 - מהירות 7200 RPM -זכרון מטמון16 mb ציפסט : AMD 690G --------- זה מפרט של המחשב יש לי כמה שאלות 1.המחשב יחזיק את וינדוס ויסטה פרמיום --->קניתי חוקי 2. מה זה DUAL CHANNEL רשום לי בפרוספקט שזה 1024 MB וזה בעצם 2 זכרונות של 512 קיבלתי מה האבדל ?! 3.המחשב הזה יתאים בשביל עריכה גרפית ,פוטושופ וכו' ? 4.בלוח האם יש לי 2 תושבות ל2 כרטיסי זיכרון אבל לידם יש עוד אופציות לשים עוד תושבות של כרטיס זיכרון האם נית…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אז ככה ...הורדתי את זהPS2.-.NBA.Street.Vol2.-.FullDVD.PAL עכשיו זה בא בקובץ ראר חלצתי מהראר והיה לי תקיה עם 4 קבצי ראר שקשורים אחד לשני ועוד קובץ בין וקיו לא שימושים כלומר כל אחד מהם שוקל 1 קילו ביט ושניסיתי לצרוב לא הצלחתי...לקחתי את ה4 קבצי ראר חלצתי אותם לתיקיה ושמה היה לי את התיקיה עם הקבצים של הדיסק..עכשיו זה שוקל 1+ ג'יגה ויש לי צורב די וי די ויש לי דיסק 4.7 ג'יגה וזה לא מצליח לצרוב לי שאני מנסה לצרוב על DATA ובכללי אני מצליח לצרוב קבצי IMAGE בלי בעיות בנרו לדי וי די עכשיו הפתרון שאני רואה הוא תוכנה שתקח לי את הקבצים שבתיקיה ותעשה לי מהםם קובץ IMAGE אז רציתי את עזרתכם במציאת תוכנה זו אלא אם כן אתם רואים פתרון אחר...זה דחוף למחר!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש למחשב הוא השתגע לי מאז ה OC שעשיתי לו (והורדתי אותו!, עכשיו אני ללא OC! ) המחשב מתרסק לי במשחקים. ואני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... זה . 1. לוח. 2 מעבד. 3. כרטיס מסך ( קשה לי להאמין שהוא גורם לזה ) נגיד אני משחק איזה 20-30 דקות לפעמים יותר... ובום המחשב נתקע יוצא לחלון שחור, עם צלילים תקועים ברגע ואז אני צריך לעשות RESTART והכל חוזר . :'( האם יש דרך לעלות על התקלה ? שחכתי גם זיכרונות.. 4. זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבבלתי היום את הלוח הזה A7V8X-MX של אסוס התקנתי עליו מעבד AMD XP 2400+ אחרי שסיימתי להרכיב את הכל חיברתי את הכבל חשמל לספק והמחשב התחיל לעבוד אוטמטי מבלי שלחצתי על כפתור ההדלקה ונכבה כעבור 3-4 שניות..... בעיה המוזרה הזאת ממשיכה אני לא יכול להדליק או לכבות מהכפתור והצורה היחידה שמחשב נדלק הינה ההכנסה של הכבל חשמל לספק וכמו שאמרתי המחשב מתכבה תוך 3-4 שניות ... נ.ב. ניסיתי ספק אחר וגם זכרונות אחרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-