תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני עושה פעם אחת בשבועיים יוצר נקודה שחזור חדשה. עשיתי בכונן C - יצירה נקודה שחזור חדשה. וזה שמר ותקין. למקרה אם בעתיד קרס לי win 11 . ואני יכול לשחזר נקודה מתאריך שיצרתי ולהחזיר win 11 תקין. תיסכלו בבקשה בתמונה. אבל אני רואה בחלון במאפייני מערכת יש כונן C עם סמל קטן קטן סימן קריאה משולש צהוב. לא הבנתי מה זה אומר סמל סימן קריאה משולש צהוב. מה זה ? איך מעלימים או לתקן סמל סימן קריאה משולש צהוב ? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכון של.. Right click on My Computer Choose Proper…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ HP עובד היטב WIN7, אך יש לי נקודות אדומות אדומות מהבהבות באופן אקראי ולפעמים לאורך המסך. ממש ממש קטנים הנקודות. אני רואה את הנקודות בד"כ כאשר הרגע הוא שחור, או צבעים כהים גוון אפור שחור. כאשר אני מרענן את המסך רובן נעלמות או נעלמות בכלל. מה זה? למה זה? איך מטפילים בזה? אחריות יש לי אבל אני רוצה לפנות עם ידע/שאלות למעבדה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כבר תקופה שאני סובל מנקודות על המסך, שנראים טוב כאשר רקע המסך כהה , בנוסף לזה. יש כל מיני עיוותים משונים כאשר אני מזיז דברים, או זז עם העכבר. 1. ממה התופעה נובעת 2. איך פותרים את הבעיה הזו dell inspiron n5010 מעבד i5 m480 4GB ram 700gb דיסק קשיח כרגע עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 התופעה הייתה גם בלינוקס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה חודשים שאני דוחה את העדכון של windows 10 כי ברגע שהוא מסיים את העדכונים הוא עולה עם תופעה מעצבנת במיוחד. ברגע שאני פותח משהו במחשב שיש לו צבע שחור (סתם תמונה באתר\ ספוטיפיי) - נהיה לי עליו נקודות ירוקות מהבהבות ותוך כמה דקות זה מתפשט לכל מקום במסך ויכול לגרום להבהובים. ריסטרט או החלפת ערוץ בטלוויזיה (לאחר מהמחשב וחזרה אליו) - פותר את הבעיה זמנית, שחזור אחורה ללפני העדכון פותר אותה לגמרי - אבל מונע ממני לעדכן. במצב בטוח אין כלום. בזמן משחק אין כלום. יש לי מחשב בן פחות משנה, לוח אם של אסוס z170 כרטיס מסך של EVGA gtx 1070. ניסיתי: למחוק דרייברים של הכ. מסך ולהתקין מחדש (דרך 'מצב בטוח') לעצור את כל השיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?
-
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לפני כחצי שנה קניתי מחשב נחמד בשביל שהיה לי למשחקים והוא פעל מצוין לא עושה בעיות עד שלפני שבועיים התחילו לצוץ לי נקודות אדומות על המסך בזמן שאני משחק משחקים או רואה סרטים הנקודות כול פעם זזות על המסך ומציקות מאוד בעין אז אם אפשר מישהו יכול לתת לי כיון מה לעשות ולעזור לי לפתור את הבעיהה בבקשה זה משגע אותי ולא בא לי לפרמט את המחשב סתם נ.ב הדרייבר מעודכן והמחשב עבר ניקוי של אבק השבוע
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים:) יש לי כמה שאלות תאורטיות שמעניינות אותי ואשמח לקבל תשובות: לפני כשבוע ניסיתי לעדכן תוכנה [Bluestacks שמדמה מערכת אנדרואיד על המחשב. זה המקום היחיד שבו אני משתמש בוואטסאפ או כל סוג אחר של אפליקציות (אין לי סמארטפון)]...יש רגעים בחיים שפשוט חולפים לנגד עיניך ואין לך מושג איך ולמה נתת לכל זה לקרות - לא גיביתי את התוכנה לפני ואף לא גיביתי את הוואטסאפ. מפה לשם, כמובן שדווקא ברגע שכזה העדכון לא מצליח, התוכנה סוג של נמחקת וכל האפליקציות איתה. יום למחורת נזכרתי שאולי יש באפשרותי לשחזר את המערכת וראיתי שאכן יש נקודת שחזור לבערך 5 ימים לפני המקרה. מפה לשם לא יכולתי להתעסק בזה, הימים חלפו ואיתם הנקודת שחזור. ועכשיו לחלק של השאלות: האם תוכנה כמו EaseUS Data Rec…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פתרון אשמח אם מישהו יוכל לנסות לעזור. אני מחובר לאינטרנט למחשב נייד דרך כבל. כשאני מנסה להפעיל נקודה חמה כדי להתחבר לפלאפון אני לא מצליח. כמובן שעדכנתי דרייברים לפני. פתחתי שורת cmd כמו שמצאתי במדריכים ביוטיוב וכתבתי netsh wlan start hostednetwork כדי להפעיל את הנקודה גישה. אבל מה שמופיע לי זה: The hosted network couldn't be started: The group or resource is not in the correct state to perform the requested operation. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהבאתי לו את המחשב היה win ב אנגלית.................... כשקיבלתי את המחשב היה win ב עיברית...................... כשעיתי לו פורמט עם ה win באנגלית והיתקנתי את ה win באנגלית הישן שלי אז כל הבעיות חלו.. לא היה דרייבר של קול לא דרייבר של כרטיס מסך לא דרייבר של עכבר..ועוד אני לא ממש זוכר.. והשידרוגים שהוא עשה לי הוא סם לי פיקס 5200 + לוח אם חדש + 256 דידיהר מהרץ 400 מגהרץ אני חושב שזה בעייה בוואינדוס אקיספי שלי אולי הגירסא ישנה??? ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע קצת ואז הוא חוזר לעצמו .. זה יכול לפוצץ לי את כל המערכת נידמה לי איך אני מתקן את הבעייה הזאת? ניסיתי פורמט נוסף אבל זה לא עזר..תעזרו לי :s05:
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שתי שאלות ... 1.איזה סוג אויר דחוס יש בשוק איפה ניתן להשיג וכמה בערך עולה? 2.איך מנקים מסך lcd? הבנתי שלא טוב לנקות אותו עם חומר שמנקה זכוכיות כי הוא לא עשוי זכוכית בכלל אז עם מה לנקות אותו ואיפה אפשר להשיג כמובן ?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, טושיבה סטלייט, שנקנה לפני 3 חודשים. לאחרונה החלו להשמע נקישות מאזור ההארד דיסק (ככה זה נשמע - בכל מקרה זה החלק המכני היחיד בסביבה...). נקישה יחידה ואז שקט. ואז לפעמים שוב אחרי כמה דקות, אל לרוב זה לא חוזר על עצמו כמה שעות לפחות. התופעה החלה לאחר שמילאתי את הדיסק בקבצים - לפני זה הוא היה ריק כמעט לגמרי. עם זאת, הדיסק מתפקד בסדר גמור למראית עין, ואין בו קבצים שהמחשב מסרב לפתוח וכדומה. סריקת BAD SECTORS לא מדווחת על שום תקלות שהן. מישהו מכיר? האם באמת יש בעיה בדיסק, שתבוא לידי ביטוי יותר מאוחר? או שבכלל יכול להיות שיש מקור אחר לנקישות האלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה להפעיל משחק מסויים, עכשיו כשבדקתי בפורומים של המשחק נראה כי אני לא היחיד. הרבה אנשים פתרו בעייה זו עם עידכון הדריברים, אמרתי אני יעדכן גם כן. ראיתי שב FIXES ISSUES היה רשום שטופלה בעייה הקשורה להרצת משחקים. עידכנתי את הכרטיס מסך. עכשיו כשבדקתי את הדריברים של הביוס, אני רואה ש: Video BIOS Date: 21/10/05 ו System BIOS Date: 13/11/06 יכול להיות מצב שהדריברים של ה VIDEO בהפרש של מעל לשנה מהדריברים הרגילים? עכשיו כשניסיתי לעשות עידכון לביוס (Phoenix) ראיתי שהם לא נותנים אפשרות כזו, ומפנים אותך לאתר שיעזור לך לעדכן את הביוס - תמורת 30$. ביזיון. מישהו יכול להפנות אותי לדריברים של הביוס הנ"ל ? והאם נראה לכם שעידכון והביוס יכול לפתור את הבעייה עם הרצת המשחק…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים שאני מפעיל, אני מקבל לאורך כל המשחק, לרבות הסרטונים שבו, כתובת לבנה וירוקה PHYSX CPU ככה זה מרגע ההפעלה עד שאני יוצא. (עזבו בצד ימין את המודעה של nvidia זה תכף נעלם) מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-