עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bingo,

תגידו אתם מכירים מעבדה באזור ת"א שיכולה לתקן תמסך הזה???

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום, המאוורר של המעבד שלי AMD XP 1800+ הפסיק לעבוד, זו כנראה הסיבה שהמחשב מכבה את עצמו כמה דקות לאחר שאני מדליק אותו. כרגע השבתתי את המחשב. על המעבד יושב מאוורר ומתחתיו גוף קירור (נראה לי שקוראים לזה heat sync). איזה מאוורר אני צריך לקנות במקום, אני לא יודע על איזה socket המאוורר הזה יושב. האם מגיע heat sync עם המאוורר? המטרה היא שהמחשב יעבוד עם אינטרנט ואופיס, לא יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי סורק מסוג bearpaw 1200CU והרבה זמן לא סרקתי איתו(משהו כמו שנתיים עד שלוש) ועכשיו אני סרקתי וראיתי שישנה בעיה בדוחף של העינית(אני חושב) הוא לפעמים בזמן הסריקה נתקעה במקום מסוים ולא זז למשך כמה שניות ובחזרה הוא לפעמים בכלל לא זז או זז לאט... יש אפשרות לסדר את זה? או שזה עניין של לסבול או לקנות חדש? תודה מראש נ.ב מקווה שזה בסדר ששאלתי פה...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by FC Chelsea,

יש לי כרטיס X1900XT וכשאני משחק STALKER אחרי 10-15 דקות מופיעים קווים מוזרים על המסך בצבעים שונים והוא מתחרפן. בשביל להיפטר מהם אני יוצא לווינדוס חוזר למשחק וממשיך לשחק אבל הפסים חוזרים שוב אחרי כמה דקות. אחרי כמה פעמים שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו בשביל להמשיך לשחק אני מקבל מסך כחול ואז רק ריסטרט יכול לעזור. ניסיתי את כלהדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך ( 7.1-7.5 ). מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by avz,

יש לי מחשב די ישן - לוח אם H61M-S2-B3 ועליו כרטיס מסך HD5450 (עם יציאת HDMI) מערכת הפעלה ווינדוס 10, שאני משתמש בו כסטרימר לצפיה בטלויזיה. כאשר אני מסיים לצפות, אני מכניס את המחשב למצב sleep ואחר כך כאשר אני רוצה לשוב ולצפות, "מעורר" אותו על ידי לחיצה על מקש העכבר. עד עתה, תקופה ארוכה, הכל היה בסדר. לאחרונה החלפה תופעה שהמחשב לא יוצא (אם זאת ההגדרה הנכונה) ממצב sleep למצב שבו מופיעה תמונת הרקע של הווינדוס (תמונת הנוף). הלחיצה על העכבר גורמת למחשב לפעול אבל המסך נשאר שחור. אני נאלץ לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש ואז הכל עולה ומסתדר - עד לפעם הבאה. התופעה לא קיימת בקביעות, פעם קורה ופעם לא, אם כי זה קורה יותר פעמים מאשר לא. אשמח לקבל רעיונות והצעות - במיוחד אם מישהו נתקל בתופע…

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Itsik-L,

יש לי קובץ של 7 גיגה בתוך ראר אני בא לחלץ אותו לכונן אחר שיש בו 15 גיגה פנוי משהו כזה ואז באמצע החילוץ שזה מגיע לבערך 75 אחוז ה רושם שאין מספיק מקום בדיסק אבל איך? זה לחלץ 7 גיגה לכונן עם 15 אז למה זה ככה מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by lexsus,

שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי כרטי מסך של 7950GT של אסוס ומישהו מה הוא מתחמם בזמן שאני משחק או משהו והוא מודיע לי על טמפרטורה של 80 80 ומשהו (אני בודק עם התוכנה שקיבלתי עם המחשבי ועםEVEREST Ultimate Edition) זהמחשב חדש בן 3 -4 חודשים והוא נקי מאבק .. אז בזמן האחרון פירקתי את הדלת ושמתי מאוור אחד גדול שיקרר את כל המחשב ועדיין הבעייה לא נפתרה זו בעייה בכרטיס מסך? או שלא יודע חייב עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by 104952,

שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by theking7,

היי, ברשותי מחשב תקין [לכאורה], אך כבר זמן ממושך יש לי בעיה עם החיבור USB. יש למחשב כ4 יציאות USB אשר פועלות כאשר אני מחבר את המצלמה שלי, כאשר אני מחבר את המקלדת\עכבר ועוד כל מיני דברים. אך כאשר אני מחבר DiskOnKey שונים, המחשב קופא, ולא ניתן להמשיך לעבוד, אלא רק לעשות RESTART.. כמובן שאינני יכול להשתמש בDOK הללו... הגעתי למסקנה שרק USB שהם Hard Disk למיניהם, תוקעים לי את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה הזאת וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (:

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by skullfacer,

אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by the godfather,

שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  14. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: (הקו העליון) http://planet.nana.co.il/moses2005/images/4.jpg אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by bm1125,

קיבלתי עכשיו את המחשב החדש. הכל טוב אבל כשהפעלתי שמעתי כאילו יש במאווררים של המחשב מתכת תקועה או משהו כזה. עכשיו פתחתי את המחשב והסתכלתי והרעש בא מהמאוורר של המעבד עכשיו יש כזה גלגל מתכת או משהו כזה אני לא יודע איך קוראים לזה ולפי מה שאני רואה הוא משתפשף עם המאורר כי אני רואה על הגלגל הזה סימנים שחורים מהמעבד. כנראה הרכיבו חזק מדי את המאורר, מה אפשר לעשות ? לקחת את המחשב בחזרה לחברה ? אני מקווה שהבנתם אותי. תודה. עריכה: נסיתי להזיז קצת את המאורר וראיתי שאפשר להזיז אותו קדימה ואחורה על הציר.. זה אמור להיות ככה ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Or94,

יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by MEKIMI,

זה לא חשוב שאני מאוד כעוס על כך שבמחשב שלי! אין לי אפשרות להסיר דברים שנכנסו אליו - עם הודעת האזהרה "דרושה הרשאה להסרה וכו'" (היכן חופש התנועה? :s05:), " אלא אם כן אפרמט את המחשב מתחילה- שאז ודאי אצליח. אך מהלך זה כרוך בטורח וסבל, ולכן עכשיו החלטתי לחפש בכל מקום באינטרנט דרך אחרת נוחה יותר (קרי: ללא צורך פירמוט המחשב) שדרכה אוכל להסיר דברים כרצוני ללא תלות בדיסק הפירמוט. ואגב חיפושי בגוגל מצאתי את האתר הזה (כאן), עם ה"אשכול" הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407373.0 שם מסוף האשכול נראה שצחי16 עלה על פתרון בעיה דומה, ואכן, התחלתי לעשות כפי ההוראות שלו שם, הפעלתי את האדמניסטר- כמנהל, ובשלב הזה נפתח לפני חלון קטן שחור- אם אפשרות תיכנות כלשהיא שאיני מתמצא ב…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Raz20,

המחשב שלי נמצא במצב שה- CPU נמצא על 55-65 קבוע וכל הזמן עולה ויורד ובעקבות כך(כפי הנראה) המחשב עושה רעש חזק (יחסית למחשב שקט) מהמאוורר וכל זאת כאשר על המחשב לא עולה שום תוכנית, פשוט כמו שמדליקים את המחשב ולא פותחים אף תוכנה ושום דבר. הרצתי תוכנות כמו : RegistryFix RegCure NoAdware Ad-Aware 2007 וסריקה חיצונית מהאתר של Norton Antivirus וגם סריקה חיצונית של סוסים טרויאנים מהאתר של Microsoft המחשב שלי הא עם ווינדווס XP Professional sp2 זיכרון 1GB , דיסק קשיח 250 GB מה אפשר לעשות ? ומה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by one_man,

הרכבתי מחשב חדש והוא לא עולה. הוא משמיע צליל כל שתיים-שלוש שניות וזהו. המפרט הוא: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz , 128 L1 Cac ADA3800CNBOX -AMD nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache WD1600JS -Western Digital 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld GV-RX30HM128D - ATI RADEON X300 HYPER MEMORY 128mb (DVI) PCI EXPRESS OEM - Passive cooler for SilentPC - Gigabyte למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אפשר להפנות אותי למקום בו יש תמונות של החיבורים בתוך המארז? אולי חיברתי משהו לא נכון. אני מאוד אודה לכל התייחסו…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by 10GaZ,

המפרט של המחשב: E2140 MSI 945GCM5-F Kingstone 2GB (1GB x 2) 667mhz WD 250GB 16mb AAKS Gigabyte 8600GT HD (Fanless - Passive Cooling) אני מכניס את דיסק ההתקנה של הXP, הוא מתחיל בהעברה של הדרייברים באופן אוטומטי, ואז עם סיום השלב הזה, המחשב מראה מסך כחול. כיביתי את המחשב לגמרי, הוצאתי את הכרטיס מסך, טענתי הגדרות ביוס מחדש, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by eshtul,

קניתי מחשב נייד של IBM THINKPAD T61 והיות ולא קניתי פרארי כדי שיעבוד כמו סוסיתא, החלטתי להעיף את הויסטה קיבינימט ולשים XP עשיתי גיבויים עניינים בלאגנים העברתי את הבוט שיתחיל מהסידי, הגעתי למסך הכחול, המחשב מריץ בשורה למטה את ההגדרות הראשוניות ובסיום אומר לי להתקנה ללחוץ אנטר ול"ריפוי" R. לא ממש משנה על איזה מהם אני לוחץ אני מגיע לחלון שאומר לי שהמחשב לא מזהה כונן קשיח והאופציה היחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ F3 ולצאת מההתקנה. מקצת קריאה וחיפוש הבנתי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל שמדובר בכונן קשיח SATA (שבאמת שזה לא אומר לי יותר מדי) ולכן הוא לא מזהה אותו דרך הבוט או משהו כזה. בכל מקרה הורדתי את העדכון בוט שלמטה וחשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה בנידו…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by Jack_g,

יש לי את ההרכב הבא: לוח אם GIGABYTE K8NSC 939 מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box זיכרון TWINMOS 256*2 PC3200 ספק 500 WATT גנרי כ.מסך RADEON 9550 AGPX8 128MB דיסק קשיח 120GB WD SATA 8 MB 7200RPM צורב NEC 3520AW X16 יש לי ריסטים מוזרים כשאני אומר מוזרים הכוונה לזה שאני יחכול להריץ 3DMARK 2003 שעתיים שיעשה 3 פעמים אותה בדיקה ולא יהיה שום ריסט ולאומר זאת הוא יכול לעשות ריסט אחרי 10 דקות משחק ב GTA SA או ב NFSU2 או סתם אפילו ב XP כשלא עושים כלום. החלפתי שני ספקים (גם ג'נריים אבל עובדים במערכות דומות בלי שום ריסט) החלפתי זיכרונות ל TWINMOS אחרים וגם ל TWINMOS עם שבבים של MTEC. החלפתי לכרטיס מסך אחר R9250. העלתי מתח לזיכרונות ל 2.8V ו למעבד ל 1.45V. צרבתי לביוס …

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by hal,

power/aux temperature-הטמפרטורה 59 מעלות האם זה תקין?ומה זה אומר?האם בעיה בספק?הסתכלתי בתוכנת cpu-z והמתח (voltage) קופץ בצורה בלתי רגילה ,פעם 1.8vוישר אח"כ 2.6v או 2.9v (מעבד אינטל 2.4) וכן לפעמים יש לי בהדלקה מסך כחול ובשחזור זה מסתדר,האם יש בעיה בספק או גם במשהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Bashash,

*אם המחשב מתנתק ממקור חשמל, הוא לא יעלה לאחר מכן ורק איפוס ביוס עוזר. *אם המחשב היה כבוי כ-10 שעות, שוב, הוא לא יעלה אלא אם כן מאפסים את הביוס. *כרטיס הקול המובנה מתחיל לעשות רעשים ולקטוע את הקול אחרי נגיד יומיים שהמחשב היה דלוק. בוא נגיד שאני כבר זוכר כל פינה ששיניתי משהו בביוס... מקומם. יש מה לעשות או שרק בדיקה בחנות ממנה קניתי את הלוח והפעלת אחריות יכולה לעזור?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  25. יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים