תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס PCI LPT שמגדיר את עצמו ECP. הוא מחובר אצלי לצג נתונים LCD, כשהחיבור ECP יש בעיות תצוגה ויש צורך במצב SPP או EPP. איך אפשר לשנות את זה ? HELP
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והעולם היה ורוד ,אלא שלא הייתי כותבת אם לא היתה בעיה נכון ? אז ככה , אחרי שהתקנתי את המודם שלי (שבמחשב הקודם עבד בצורה מושלמת) שמתי לב לתופעה מדאיגה אחרי 40 דקות של עבודה (בול על השעון) הוא מפסיק לעבוד ?! ואם זה לא מספיק הוא גם תוקע אפליקציות אחרות כמו ווינאמפ וכאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות אני מקבלת את ההודעה הזו (the application failed to initilaize prperly (0*00000017 אם יש למישהו מושג במה מדובר ואם אפשר לסדר אני אהיה אסירת תודה לעד
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי (1GB(512X2 זיכרון עכשיו כשאני מוציא סטיק אחד של 512 ונשאר לי רק סטיק אחד של 512 אז רשום לי בסנדרה בביוס ובכל מקום שיש לי 510 עכשיו אני יודע שזה לא משמעותי אבל קראתי פעם באיזה כתבה שזה אומר שהזכרון נדפק...יכול להיות?? זכרון PDP System PC3200 400 MHZ 512 DDR-SDRAM
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP, לאחר הפרמוט ניסיתי להריץ על המחשב את המשחק FM 12 והוא מחזיר לי שגיאה 0xc0000005 יש לציין שהמשחק עבד בלי בעיה לפני הפירמוט גם כן עם ווינדוס XP. למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי שכאשר המסך חוזר ממצב המתנה (כאילו מתכבה) לפעמים הוא חוזר כמסך שחור עם קווים או צבעים פזורים (צירפתי תמונה לדוגמא). או לדוגמא לפעמים כשאני מכבה את המחשב המסך לא מתכבה ביחד איתו ופשוט נהיה שחור.. כאילו הנורית שלו לא עוברת מאור ירוק לצהוב.. ולאחר מכן כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק כבר ונשאר במצב שלו עם אור ירוק ושחור... אם אני מכבה אותו מהשקע ונותן קצת זמן "מנוחה" הוא חוזר לעצמו שוב. מחשב ישן: amd 3000, כרטיס מסך: radeon 9600, מסך : 19 אינצ'==> acer al1916 תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה[יותר נכון גיליתי מה לא היה בסדר] נא ללנעול, תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום הבעיה הראשונה : כל החוטים מאחורה אם אני נוגע בחוט של מחובר לספק אפילו קצת כל המחשב נכבה ! עכשיו קניתי ספק חדש די טוב 460W של ATX והוא עובד מצויין אבל אין לי מושג למה זה קורה השאלה השניה : שיחקתי בNFS: MW ושיחקתי בערך שעה משהו כזה ואז אני מרגיש קירטועים וזה קרה לי גם פעמים קודמות בפעמים הקודמות זה נגרם בגלל שהיה כל מיני תוכנות ברקע והאינטרנט כל הזמן התנתק ועכשיו סגרתי הכל ושיחקתי במשך שעה בסדר גמור אבל אז הרגשתי שוב קירטועים ולא היה כלום מופעל ברקע שיגרום לקירטועים ואז הוא יצא לשולחן עבודה ויצא מהמשחק הנה תמונה של הprocesses http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/WTF.png ופעמיים קודמות זה יכלתי לשחק בלי שום בעיה כמה שעות תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אחרי מפחי נפש רבים והתעסקות אינסופית - גיליתי כי בהתקנת PQI 667 TURBO על לוחות DS3 ו DS4 מתקבלת בעיה הנראית כמו קצר חשמלי (המחשב כבה ונדלק ללא הפסקה) - הפתרון PQI 667 שאינם TURBO (במקרה זה הTURBO הם DUAL) שיהיה במזל
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיות עם הצורב הזה? רוב הזמן ניתקע לי הנרו עוד ליפני שאני מתחיל ליצרוב משהו יכול להיות שזה בעייה בצורב? 52x24x52 TEAC http://www.teac.com/DSPD/52X24X52InternalCDRW.htm
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?! הייתי מצלם תמונה אם היה אפשר, אבל ברגע שהוא עושה את זה המחשב כאילו על PAUSE ואיאפשר לצלם
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3000. 1 גיגה זיכרון.כרטיס מסך 6800gs נוודיה 256mb . דיסק קשיח 200 גיגה sata 2. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי התחמם עד שניהיה פסים בכל המסך אז שלחתי אותו לחברה ותיקנו לי אותו.אחרי שהוא חזר אלי התקנתי אותו במחשב ומאז נהיו לי בעיות במשחקים הם זזים לי לא טוב. [דרך אגב הכרטיס שתוקן היה אצלי 3 שבועות בלי הכבל מתח שלו והוא עבד אצלי בצורה חלשה כי לא היה לו מספיק כוח .אחרי שלושה שבועות שלחו לי הביתה את הכבל מתח ואז חיברתי אותו לכרטיס ואז שהפעלתי משחקים הם עבדו לי באטיות ויש לציין שבהתחלה המשחקים האלה היו עובדים לי ללא בעיה.וגם הכבל מתח חיברתי אותו לשני כבלים חשמל היו במחשב.וגם יש לי דרייברים טובים.תודהההההההההההההההההההההההההה ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום.. אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי פה בצד.. אני כל כמה זמן מקבל מסכים כחולים.. אני על win7(לא בטא) אני צריך לציין שהזכרונות עברו כמה לופים של memtest והמעבד עבר בדיקת מאמץ של occt וכך גם ה gpu העניין הוא שאני כל הזמן מקבל מסכים כחולים כשרשום למעלה למשל: memory managment או irq less or not equal או משהו כזה.. השאלה אם יש איזה תוכנה של מיקרוסופט שאפשר להוריד שאפשר באמצעותה לברר מה פשר כל המסכים הכחולים האלה.. התדירות של המסכים הכחולים משתנה.. זה יכול לקרות בדיוק כשהמחשב מגיע לשולחן עבודה עם הדלקת המחשב וזה גם יכול לקרות אחרי 10 דקות ואפילו 4 שעות. אני נורא אשמח לעזרה פה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש.. (מפרט בחתימה) כשניסיתי להתקין עליו קרייסיס, הוא קפא (פשוט נתקע על אותה תמונה, ולא משנה מה עשיתי לא הסתדר, אז עשיתי ריסט) אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה והמוכר אמר לי שיכול להיות שהקובץ ISO לא טוב, או לנסות להתקין מחדש את DAEMON TOOLS. התקנתי מחדש וחילצתי עוד פעם את הISO, וזה הסתדר. אבל עכשיו ניסיתי להתקין COD4, וזה קפא לי עוד פעם בהתקנה.. אני לא מבין מה הבעיה, נראה לי מוזר להתקין מחדש DEAMON TOOLS אבל אני אנסה.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-