עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by eyalkor,

לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by meni99,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by idanshir,

בזמן שאני מעיל את המחשב עולה לי רק הרקע של שולחן העבודה ללא איקונים , ללא ההתחל וללא כלום מה ניתן לעשות מבלי לפרמט אודה לעזרתכם המהירה תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by skytex,

קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. היי, מזה יומיים אני מנסה להתקין את הכרטיס קול OB שבלוח - הOS היא XP PRO הכי עדכנית שיש, ב BIOS נראה בסדר - אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש -> שום דבר לא עזר! הכרטיס הקול השני גם לא עובד ואי אפשר להתקן אותו. נסיונות להתקין את RELTEAK מהדיסק שמגיע עם הלוח אבל אחרי האתחול ,שום דבר לא מותקן ,ניסיתי להתקין מ DEVICE MANAGER ממיקום ספיציפי ,לא עזר. ביטלתי ב BIOS את הכרטיסOB אבל עדיין ה CREATIVE לא עבד. פירקתי את הכרטיס מסך (HD2600 PRO),פירקתי את הCREATIVE LIVE 24 BIT. גם לא עזר. אחרי נבירות אין ספור הבנתי שאחד ההתקונים המח**** של מיקרוסופט דפק את ההתקנה של AUDIO HD של REALTK. מאתר מיקרוסופט מצאתי את ה PATCH שאמור לתקן את זה אבל שאני מנסה להריץ אותו זה רושם שהתקן חדש יות…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Xstyle,

שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by ofeky1,

שלום! לפני כמה דקות שיחקתי TDU ואחרי כמה זמן היה לי מסך כחול המפרט שלי בצד, המעבד היה בOC ל3.2 הזכרונות לא (נכון לעכשיו הורדתי את הOC המעבד על 50 במאמץ והכרטיס מסך על 69 בערך) אחרי שהעלתי תמחשב חיפשתי את הקובץ דאמפ בתיקיה של הוינדוס וראיתי שהוא שוקל 966 מ"ב!! אני רוצה לברר למה היה לי מסך כחול הזה! אשמח אם תעזרו לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by avsb,

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by nimrod_va,

שלום! יש לי כרטיס מסך חדש שהביאו לי מחול מסוג HIS X1950PRO ICEQ קורה לי הרבה שתחת מאמץ פתאום משתבשת התצוגה וכל מסך מלא ארטיפקטים!! ואז אני חייב לעשות ריסטרט! קראתי שמומלץ ע"י היצרן להשתמש בספק כוח של 500W או 550W לפחות! אני כרגע משתמש בספק כוח של HEC 300W פשוט שקיבלתי עם המארז של COMPUCASE 6A19 האם הבעיה בכרטיס או בספק כוח שפשוט חלש מידי אני משחק בעיקר ב NEED FOR SPEED CARBON /PRO STREET ולפעמים ב TRACK MANIA UNITED המפרט הוא : HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 256 MB E6300 SAMSUNG SP2504 GIGABYTE GA-965P-S3 CORSAIR XMS2 800MHZ 512GB X 2 SCYTH NINJA REVB 3 מאווררי 120ממ 2 למארז ואחד לקירור המעבד DVD-RAM LG-GSA4163 כרטיס FIREWIRE מערכת הפעלה : xp 64bit

• 12 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by ward,

התקנתי כרטיס 2600XT 512MB. כמדליקים את המחשב התמונה ישר נראת מעוותת המילים נכנסים אחת בשניה ומרובעים שנדלקים ונכבים ותוהו ובוהו ניסיתי כל מני אפשרויות 1- בהתחלה החיבור עם הלוח לא היה עם ה 4 PIN הנוסיפם .. חיברתי ספק עם כל החיבורים וגם לא עבד 2-ניסיתי על מחשב אחר גם כן אותה בעיה 3- כל הספקים שניסיתי לא היו מותגיים אלא גנריים !! האם ישנה מצב שהבעיה מהספק החשמל? אה האם כרטיס זה נדרש חיבור חשמל נפרד (ל מרות שלא מצאתי עליו חיבור חוץ מלמעלה שאני חושב שאלו ל CF) תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by BloodLine,

תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים בווינדווס בסיום השם ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip, mp3..... דוגמא לשם קובץ + סיומת: dugma.exe תודה

19. Started by yaarix,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by av460,

ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by bariko,

שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by a1a1a1a,

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא תפנו אותי. הזמנתי מחשב חדש בחלקים, כדי לבנות אותו לבד. תיקנתי ובניתי כמה הרבה מחשבים, אבל ישנים, אף פעם לא חדשים לגמרי. עכשיו לפני שאני הולך לבנות רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת,להזהר, לבדוק בבניה של מחשב חדש לגמרי. תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by ZZZZZzzzzzZZZZZ,

אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון

25. Started by meni99,

מישהו יכול להמליץ על תוכנה כלשהי לבדיקה של הדיסק קשיח?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.