תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מסך 15 של mag (xj500t) ואני רואה בו קצת מטושטש ניסתי לשחק באור ובכהות של המסך אבל זה לא עוזר זה רק מחמיר מה היא הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, המאוורר שלי עושה הפסקות בעבודה, בדר"כ הטמפרטורה היא 25-35 מעלות. אבל לפעמים הטמפ' מגיעה ל75 מעלות והמאוורר עדיין לא פועל . מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
בדקתי את הכונן הקשיח ב MHDD אין שם UNC בד סקטור אבל למטה בתוכנה אני מקבל EROR והמספר של הסקטור הפגום באדום ורשום UNC 0 , הכונן קשיח נחשב עדיין תקין ? יחליפו לי דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם! פורום נחמד! ולשאלה: למה כשאני מזיז את המחשב הוא ניתקע?? מה יכול להתקיע אותו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם המעבדים החדשים שנמכרים היום הם בטכנלוגית ה64 BIT או שכבר ירדו מהעסק הזה?? אנישואל את זה בעיקר כדי לדעת אם מישהו ירצה לפתח דרייברים לגירסאות הווינדואס של 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אנשים ! לאחרונה המחשב שלי נידלק מיחדש במשחקים (cod,cs,ja:ja)בלי שליטתי אני רואה בביוס אחרי הריסטרט את הטמפ' של המעבד שעומד על 50 מעלות בידיוק! כל הזמן שהמחשב ניכבה ונידלק הוא עומד על 50 מעלות. עכשיו שאלתי היא האם מעבד amd atholon 2200 לא אמור ליספוג את הטמפ' הזאתי בכבוד? אם לא, איזה גוף קירור(שיש בו גם חומר שמעביר חום מהמעבד לגוף קירור)) הכי מומלץ ביחס של ביצועים וכסף שמתאים למעבדי ואם המעבד לא הבעיה, הבעיה יכולה להיות בxp ? או בכרטיס מסך? בתודה ילד עם כאב ראש
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הכרטיס מסך עושה רעש של חריטה אחרי דקה שזה מפסיק ניקיתי אותו אין עליו שום אפילו לא פירור של אבק מה אני עושה כדי לי להחליף אותו יש לי FX 5500 ???????
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי ממשיך לעשות הפעלה מחדש כל 30 דקות או יותר או פחות דקות מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ...!?~!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רציתי לבדוק האם הכ.מסך שלי באמת דפוק, אז לקחתי את הכרטיס של אחותי והמחשב עבד (באסה צריך לקנות כ.מסך חדש), אבל (תמיד יש אבל ), אחרי שהחזרתי את כ.המסך שלי המחשב בכלל לא נדלק ! (לפני זה היו לי ארטיפקטים) אני רואה שהלוח מקבל חשמל (הנורה נדלקת) אבל כלום, גם הכפתור Power שעל הלוח לא עובד. האם מישהוא נתקל או יודע אם מצב כזה יתכן ?? שכ.מסך יגרום לכול המחשב לא לעבוד ? אני חשבתי שאם הכרטיס מסך לא עובד המאוורים נדלקים והמחשב מצפצף. יש רעיונות ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הפרטים?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, מזה יומיים אני מנסה להתקין את הכרטיס קול OB שבלוח - הOS היא XP PRO הכי עדכנית שיש, ב BIOS נראה בסדר - אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש -> שום דבר לא עזר! הכרטיס הקול השני גם לא עובד ואי אפשר להתקן אותו. נסיונות להתקין את RELTEAK מהדיסק שמגיע עם הלוח אבל אחרי האתחול ,שום דבר לא מותקן ,ניסיתי להתקין מ DEVICE MANAGER ממיקום ספיציפי ,לא עזר. ביטלתי ב BIOS את הכרטיסOB אבל עדיין ה CREATIVE לא עבד. פירקתי את הכרטיס מסך (HD2600 PRO),פירקתי את הCREATIVE LIVE 24 BIT. גם לא עזר. אחרי נבירות אין ספור הבנתי שאחד ההתקונים המח**** של מיקרוסופט דפק את ההתקנה של AUDIO HD של REALTK. מאתר מיקרוסופט מצאתי את ה PATCH שאמור לתקן את זה אבל שאני מנסה להריץ אותו זה רושם שהתקן חדש יות…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-