תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב LG 52*24*52 ומשום מה כשאני מכניס CDR ריק של 900 מגה הוא לא מזהה לי את זה הצורב מזהה אותו כ 700 מגה ואני לא יכול לצרוב דברים שמעל 700 מגה האם חסר לי דרייבר מסויים או שהבעיה היא אחרת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב, ולא רואים כלום במסך, ניסיתי להוציא ולהחזיר חיבורים, היה קטע מסויים שלרגע ראו במסך-כשצריך להקליד סיסמא(לפני שהווינדוז עולה), הקלדתי סיסמא לחצתי אנטר ושוב לא רואים כלום... עכשיו המצב הוא שפשוט המסך נראה כבוי (הנורית של המסך דולקת, אך לא רואים כלום) מה יכולה להיות הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי לאחרונה חווה תקלת USB שלא נתקלתי בה מעולם. כל עכבר USB שאני מחבר למחשב, פועל למשך 10 שניות בערך..ומיד אחר כך מפסיק לפעול - פשוט קופא. ניסיתי כמה וכמה עכברים, וכולם קופאים אחרי כמה שניות של חיבור.. אין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט עובד כרגע בלי עכבר ומקש ה-TAB הוא מה שמציל אותי. אני מוכרח לקבל את עזרתכם! בתודה, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב והוא הראה לי את ההודעה הבאה a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart חשבתי שיש בעיה עם הפלופי ולכן ניתקתי אותו מהמערכת אבל עדיין ההודעה ממשיכה להופיע אני ישמח עם תעזרו לי בהקדם האפשרי לפתור את הבעיה תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי, זו פעם ראשונה שאני מנסה לבצע הרכבה בעצמי ולכן עזרתכם חשובה ! ועכשיו.. הכרטיס כבר בבעלותי, ללא הוראות.. אני צריך לחבר אותו ליציאת PCI1 ? תנדבו מידע ככל שתוכלו בנוגע להרכבה, או קישור למדריך... (: המון המון תודה ! אה, ד.א הלוח - Asus P5ND
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
חבר שלי עכשיו קנה מחשב חדש....... לאחר חיבור הוא שמע רעש שנשמע כמו רעש סטטי חזק מאוד...... הוא בדק את כול החיבורים ואת כול המאוווררים החדשים, אבל הכול תקין.... האם זה יכול להיות מהלוח M או....אם לא אז בבקשה תעזרו לי .... תודה,דן
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום קנית מחשב לפני שבוע בדיוק מ IVORY שמתי עלי WINDOWD 7 32BIT גריסה סופית ככה לפחות טוענים. כל משחק שהתקנתי עלוי כמו FAR CRY 2 Call of Duty: World at War ועוד כמה.. אני מפעיל הכל על פול גרפיקה עובד מצוין כמה דקות ופשוט ניתקע כל המחשב לא רק המשחק פשוט תוקע את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסט... המפרט שלי: intel core 2 quad q9550 Gigabyte EP45-UD3L ULTRA DBT GEIL DDR 2 4G 800 HZ CMPSU 750ATX 750W CORSAIR GIGABYTE GTX 295 אשמח מאוד לעזרה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, נסתי לגבות את תקית הפרופיל של פיירפוקס ואני רואה שפשוט אחרי שאני מחליף את התקיה המקורית ושם את הגיבוי , זה פשוט לא ממפעיל לי את פיירפוקס. אפשר עזרה עם זה איך מגבים? session manager נותן אפשרות גיבוי ושחזור , אך האם ניתן לגבות session אבל להחזיר את הsession הזה מבלי להתקין את התוסף session manager? תודה.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אז ככה יש לי gf 4 ti4200 שעבד לי מצוין במשך שנה בערך... לאחרונה נגעתי בו די הרבה כי לחבר שלי היה מחשב עם כרטיס כמו שלי רק עם מאוורר מקולקל... אז לפעמים הייתי מוציא את המאוורר שלי מהכרטיס ושם אצלו כדי שנוכל לשחק ברשת בכל מקרה עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה פעל מצוין אבל אתמול זה התחיל לעשות בעיות - קודם כל השארתי תמחשב דלוק כל הלילה להוריד כמה דברים (חוקיים ) ואז אני קם בבוקר ואני רואה תמחשב מכובה, ולא נדלק לי משום מה... אז פתחתי תמחשב חיזקתי חיבורים גם לא ממש עזר ואז כשהוצאתי את המחשב מהחשמל חיכיתי כמה דקות ואז הדלקתי אותו ופתאום נדלק... עכשיו כשאני משחק במשחקים הביצועים די נחותים לפעמים זה פועל ממש טוב ולפעמים זה יורד גם אם אני למשל עומד באותו מקום במשחק ושום דבר לא ז…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שלושה הארד דיסקים שכולם מחוברים למחשב בצורה הבאה: 2 מחוברים בחיבור אחד והכונן הראשי © מחובר למחשב באותו חיבור עם הצורב. יום אחד המחשב פשוט כבה ואחרי שהדלקתי מחדש המחשב הראה רק את כונן C בלי 2 הארד דיסקים האחרים ובלי הצורב. ניסיתי לשחק עם הכבלים ולהחליף בינהם וראיתי שכל הארד דיסקים והכבלים תקינים אבל משום מה פשוט אי אפשר לראות בו זמנית את כל ה4 מכשירים כמו פעם. מישהו יכול אולי לעזור ולהבין במה יכולה ליהיות הבעיה. תודה מראש, ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום. השתדרגתי במחשב נייד חדש - ROG zephyrus s17 של asus בנייד הקודם הכבל עבד כמו שצריך ככה שאין בעיה בכבל אלא משהו שקשור בחיבור המחשב - ברגע שמחברים יש צליל של חיבור במחשב והקול אפילו "עובר לטלוויזיה" אבל בטלווייה יש מסך שחור ולפעמים מופיעה תמונה מרצדת של תצוגת מסך המחשב. ניסיתי לשדרג דרייברים מישהו כתב שזה יכול לעזור אבל לא הסתדר. גם בחיבור אלחוטי של הטלוויזיה ולמחשב יש בעיות בפעם הראשונה עבד ולאחר מכן החיבור נכשל. מישהו יודע איך לפתור את אחד מהבעיות?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כמו כל יום אחרי 6 שעות מייגעות בבי"ס אני בא היום הביתה, פותח את המחשב (שיש לי בו WIN XP Home) ומכיוון ששמתי ב-Startup את ההתחברות שלי לאינטרנט אז כמובן שעלה לי מיד חלון ההתחברות (לי זה הרבה יותר נוח) כרגיל אני לוחץ Connect, אחרי 2-3 שניות זה מתחבר ואני בא לפתוח את ה-IE לראות מה חדש בגיימר ופתאום...בום!!!! לא סתם אבל ה-IE לא עולה ובמקומו מופיע החלון המעצבן הזה שמיקרוסופט תקעו ב-XP אני מנסה לפתוח את My Computer ובדיוק אותו דבר רק שבמקום internet Explorer כתוב My Computer!!! בעצם כל דבר כמעט מופיע לי החלון המעצבן הזה!!! אני כהרגלי הולך לכפתור הקדוש שנקרא Restart במחשבה שהכל יסתדר...אבל לא!!! אבל מה גיליתי??? שאני יכול לפתוח כל מה שאנ…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב לא מאוד חדש: לוח אם: MSI P35 Neo Combo (MS-7365) מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 3200 MHz (8 x 400 וכרגע זיכרון DDR2 של שני גיגה. קניתי זיכרון DDR3 של ארבע גיגה אשר נתמך ע"י לוח האם, במהירות של 1066 מגה. kvr1066d3n7 של קינגסטון. כרגע אני יושבה על אוברקלוק של 15 אחוז בערך למהירות של 3200 מגה הרץ, מהירות המקור הייתה 2800. משום מה המחשב לא עובד את הביט. אני לא מבין למה, למרות שלפי MSI הלוח תומך בDDR3 1066. (כמובן שלא השארתי את הזיכרון הישן מחובר גם כן - זה סתם היה מטופש). כמו כן אשמח להבין מה המשמעות של unbuffered DIMM מבחינת תאימות למחשב... עזרה בבקשה? חבל לי על הזיכרון שקניתי אחרי בירורים רבים ובסוף לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טעינת בטרית ליפו -------------------------------------------------------------------------------- כמה זמן אני צריך לטעון את הבטריה? על הבטריה כתוב:8.4v 650mAh ni-mh ek1-0100 ועל המטען כתובV-1230CP-4112 מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, במידה והותקן RAID 0 או RAID 1 על מחשב. ויום אחד אחליט להסירו, אזי אני צריך לפרמט הכל ולהתקין מחדש? או שיש איזוהי שיטה לבטל את ה-RAID מה-BIOS מבלי לפרמט מחדש או להתקין מחדש את המחשב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב למצב Sleep כמו תמיד לפני שאני הולך לישון, והיום כשקמתי ראיתי שהמחשב כבוי (כנראה הפסקת חשמל או משהו). הפעלתי את המחשב, הויסטה עלתה, אבל הגעתי למסך שחור. עשיתי Ctrl+Alt+Del, הפעלתי את הטסק מנג'ר וראיתי שהאקספלורר (מה שמפעיל את הדסקטופ וכל השאר) לא עלה, וכל קבצי הסטרטאפ גם לא. אני מנחש שזאת איזשהי בעיה עם הסטארטאפ ומה שעולה עם הווינדוס. למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובדת מספר שעות מול מחשב שולחני במשרד ומרגישה שהעיניים שלי כואבות, עייפות, דומעות. למרות שניסיתי להנמיך את התאורה של המסך, זה לא עוזר. האם ישנה תוכנה שניתן להוריד כדי להקטין את הקרינה מהמסך? אביבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-