תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כניסות הUSB במחשב, בכל פעם שאני מחבר התקן חיצוני בין אם זה דיסק און-קי, או סתם נגן מוזיקה לכניסה הקדמית או האחורית המחשב אמנם לא קורס אבל לא מאפשר לי לפתוח שום תוכנה: לא Firefox לא Winamp כלום. חשוב לציין שכשאר אני מנסה לכבות אותו אחרי שכבר ניתקתי את ההתקן לוקח לו לפחות 5 דקות להגיע למצב שהוא מתכבה. היום תמרנתי שעות עם MP3 על מנת להעביר שירים לתוכו וכל פעם מחדש הוא עשה לי את הבעיה הנל אין לי מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה חשבתי להזמין טכנאי אבל אולי אפשר גם בלי. ניסיתי גם לקנות מפצל USB בסוף רכשתי אחד במחיר מופקע של D-Link ועדיין הבעיה לא נפתרה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי קובץ של 7 גיגה בתוך ראר אני בא לחלץ אותו לכונן אחר שיש בו 15 גיגה פנוי משהו כזה ואז באמצע החילוץ שזה מגיע לבערך 75 אחוז ה רושם שאין מספיק מקום בדיסק אבל איך? זה לחלץ 7 גיגה לכונן עם 15 אז למה זה ככה מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני חושש שנשרף לי הספק כח אך לא בטוח. כבר לפני כמה ימים התחילו בעיות, מידי פעם המחשב היה נכבה, התעלמתי מזה והדלקתי אותו והמשכתי להתעסק. אתמול בלילה סגרתי את המחשב והיום בבוקר שבאתי לפתוח אותו הוא לא נדלק, באתי שוב אחרי כמה דקות הוא נדלק לחצי שנייה המאווררים התחילו לזוז אבל חצי שנייה אחרי זה המחשב כבה. פעם בכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק לחצי שנייה. אגב, הספק דיי חדש (חצי שנה בערך). מה דעתכם? נ.ב לאחרונה נשרף גם הכרטיס מסך, לא יודע אם זה יעזור.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כל דבר אבל כל דבר! מדפדפן ועד למשחק אני לא יודע למה זה קורה אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי עם זה.. כל פעם הוא נותן לי דו"ח שגיאות ועושה לי אל תשלח או שלח... בקיצור זה כבר קורה הרבה זמן וזה התחיל לעצבן אותי.. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא עוזר.. ניסיתי את כמעט את כולם.. ניסיתי את Google chrome , firefox , opera , IE 8 , safari בכולם זה קורה.. זה קורה גם בתוכנות.. כגון מסנג'ר או איסיקיו או תוכנות טורנטים.. וגם במשחקים. מדי פעם המחשב עושה ריסטרט לעצמו גם בלי שום שגיאה לפני פשוט נופל.. אממ אה כן.. יש גם את עניין המסכים הכחולים זה קורה לפעמים.. הוא לא כותב מה מפריע לו הוא פשוט כותב STOP אין שם משהו שיעיד על כך שזה מהכרטיס מסך או משהו.. יש איזהשהו פתרון? אני ישמח מא…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב עובד לעט הנה פירוט קבצי מינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030708-02.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\Documents and Settings\edi\Desktop\WindowsXP-KB835935-SP2-Debug-slp-Symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible P…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקי היום הלכתי לסדר מחשב,הבעיה היא שכרטיס מסך מתנגש באולי 7-8 דברים. שאי אפשר להגדיר אותם ידינית. שמתי לב שגם משהו בשם PCI Memory controller גם לא מותקן טוב. ניסיתי בביוס של המחשב להגדיר הכל לdefault לא עזר. כנ"ל גם בווינדוס,ניסיתי כמה דריברים לכרטיס מסך שהוא voodoo3 3000 pci לא עזר גם כן. ניסיתי לשחק עם ה PCI Memory controller כל הגדרה אפשרית,בווינדוס שום דבר לא עלה טוב. מה זה יכול להיות???? הבנאדם טוען שזה קרה לאחר שהוא ניסה לחבר אוזניות למחשב,מה הקשר אני שואל????? (יכול להיות שזאת בעיית חומרה) אני המלצתי להתקין windows xp שמסתדר עם בעיות כאלו טוב יותר,ובכלל יש לו יותר דריברים בארכיון... מה שכן המחשב הוא PIII 600Mhz עם 192MB RAM וה winxp בטח יזחל עליו,אבל זה לא …
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל 3DMARK 2006 התוכנה עולה שאני לוחץ " בנצמרק " הוא מתחיל וקורס כמו דפדפן , שאני מפעיל 3DMARK2001 זה עובד ומסיים ואני מקבל את זה , התוצאה נורמלית ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המסך שלי מחובר בDVI לכרטיס המסך, בזמן שהמחשב עבד ניתקתי את המסך,לאחר שחיברתי אותו שנית הוא כותב no input signal ונשאר במצב הזה לא משנה מה אני לוחץ במקלדת. כשאני מאתחל את המחשב המסך עובד כרגיל עד שהוינדוס עולה(XP),(את הסמל של ה"חלון"ב 4 צבעים עם המילה WINDOWS מתחתיו אני עדיין רואה)ולאחר מכן המסך נהיה שחור,כותב no input signal ונכנס למצב המתנה. מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? ניסיתי לחבר מסך אחר, גם לכניסת הVGA וגם לDVI אותו סיפור...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אין לי מושג איך זה קרה אבל הדרייברים של הכרטיס מסך שלי נמחקו ואין לי שום דיסק שלהם אני עכשיו עם תנאים מינימלים שהכרטיס מסך מציע ללא דרייברים הכרטיס מסך שלי הוא של NVIDIA דגם: Geforce 6200 TurboCache - 256 mb חיפשתי דרייברים ולא מצאתי..... אני אודה מאוד למי שיעזור לי וייתן לי קישור להורדה לדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך שלי!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-