תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, כאשר אני מוציא התקן USB שמחובר למחשב (זה יכול להיות מצלמת אינטרנט / טלפון / עכבר וכו'), המחשב מיד עובר למסך שחור (כאילו המסך נכבה). מציין שהמחשב עצמו עדיין עובד, וכאשר אני לוחץ על כל אחד מהמקשים אני מיד מקבל את מסך ההתחברות לווינדוס, ונכנס באמצעות הסיסמא / תביעת אצבע. כאשר אני נכנס - כל התוכנות עובדות בדיוק כפי שהיו - כלומר, אין הפסקת פעילות של המחשב, זה רק המסך לכאורה נכבה ואני צריך להיכנס מחדש. מציין שהתקלה לא מתרחשת בכל הוצאה של USB, אלא רק לפעמים - לא הצלחתי למצוא חוקיות (מכשירים מסוימים / חיבורים מסוימים). מפרט טכני: מחשב lenovo Yoga c740 מעבד core i7 10510 16RAM 1T SSD Windows 10 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי. לא יודע מה קרה פתאום במחשב שלי אבל יום אחד הוא החליט לא לקלוט את הכבל שלי,אז נאלצתי לקחת ממחשב אחר כרטיס רשת ולחבר אנטה וזה כן קולט. עכשיו מבחינת אינטרנט ופינגים הכל מצויין אבל משום מה המהירות הורדה היא חצי ממה שהיה לי..יש לי 30 מגה ,עם הכבל הייתי מוריד מקסימום 3.4 מגה לשניה בערך ועכשיו המקסימום זה בערך מגה לשניה שזה ממש איטי (ובדקתי בכמה אתרים שאני יודע שההורדה צריכה להיות מקסימלית) אז רציתי לשאול אותכם איך אני מתתקן את זה שהמחשב יקלוט את הכבל ? צריך להוריד איזה דרייבר או משו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
קיצר אני מתקין את התוכנה VEGAS 6 או VEGAS 7 וזה מתקין איתו עוד שתי תוכנות MEDIA MANGER וSQL SERVER אבל בשלב של SQL יש שגיאה וזו: http://img510.imageshack.us/my.php?image=sqlli5.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי היום כשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה בתמונה ואין לי אפשרות אחרת חוץ מלהיכנס לbios אשמח אם תוכלו להסביר לי בכלל מה ההודעה אומרת ואיך אני פותר את הבעיה תודה !
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב מKSP מחשב ממוצע עם ספק טוב לפני חצי שנה עכשיו הבעיה היא שמאז שקניתי אותו הוא כל הזמן היה נתקע בעיה ווינדוס מוזרות כל הזמן סוגר לי חלונות ותיקיות ולפעמים גם לאחר פורמט הבעיות היו חוזרות עד שפתאום המחשב הסתדר מעצמו.. ואז היתה הפסקת חשמל שלאחר מכן המחשב חזר להשתגע איך שעולה הווינדוס ואני נכנס למחשב שלי לדוגמא הוא נותן הודעת שגיאה וסוגר תחלון וממשיך ונותן הודעות שגיאה וככה עד שאני מתאייש ועוזב תמחשב ליום שלם ואז למחרת אני מדליק את המחשב והכל בסדר עד להפסקה הבאה וככה קורה כמה חודשים המחשב עובד טוב לשבוע שבועים 3 גג ואז קורס אחרי הפסקת חשמל לא חוזר לעצמו נתתי תמחשב לטכנאי הוא עשה את כל הבדיקות האפשריות של זיכרונות מעבד דיסק קשיח החליף לי ספק והבעיה שהוא לא מאתר את הב…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי Amd 64 3000 939 לוח אם ?K8NS-Ultra (s939 של גיגה בייט... עכשיו בכל התוכנות כגון Sandra ו- 3dmark הן מזהות לי את המעבד והלוח אם כסוקט 754... למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 250GB SATA2 16MB Buffer. משום מה אני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו בעזרת תוכנית ההתקנה של ווינדוס כי אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, אך תוכנית ההתקנה כותבת שכנראה הדיסק פגום, או משהו אחר, היא פשוט לא מצליחה. ניסיתי גם בתוך הווינדוס עצמו לפרמט ואותה בעיה. מישהו יודע מה הפתרון? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה... יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP... אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..) ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם? שאלה שניה.. אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים לפני שבועיים בערך מסך הLCD 19' שלי פסק לעבוד כאילו הוא עובד אבל כתוב Digital save power משהו כזה אז חיברתי בחיבור HDMI את המסך טלוזיה שלי ועובד מצויין מידי פעם המסך חוזר לעבוד אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב איתו נכבה המסך 19' ולא חוזר לעבוד. המסך טלוזיה מתפקד כעת בתור המסך מחשב שלי והוא לא עושה בעיות מישהו נתקל בבעייה כזאת? זה מאד משגע אותי אני מעוניין לעבוד עם מסך המחשב הקטן והצנוע שלי לא עם טלוזיה...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי וויסטה x32 אני מחפש עדכון לכרטיס מסך שלי Geforce 7300 GS מישהו יכול לעזור לי... חיפשתי באתר שלהם לא מצאתי דריבר לוויסטה
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
תסתכלו כרגע יש לי צוואר בקבוק מאוד גדול נראה לי Pentium D 2.66 Dual Core HD2900PRO 2GB RAM עכשיו המנהל של הפורום שלי(בנאדם נחמד מאוד) מציע לי E2160 האם זה ייסגר?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מתפקד ביומיים האחרונים בצורה מחפירה... הוא קופא ל10 עד 20 דקות ואח"כ ממשיך לעבוד כרגיל. העיניין הוא שגם בין הקפיאות ובכלל המחשב עובד בצורה איטית משמעותית קודם. כל המאווררים עובדים, והכץ מסך והמעבד בטמפרטורות סבירות לגמרי... פתחתי את המחשב וגילתי שה- NB ממש רותח. אאין לי מאוורר עליו אלא רק HS פאסיבי, אבל הוא ממש רותח. העיניין הוא שאני לא יודע אם זה היה ככה תמיד או שזאת באמת הבעיה... מקווה לישועה, ניר אגב, המפרט נמצא בצד ימין...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר לייב 8 שניסיתי להתחבר הוא כתב לי שיש שגיאה או משהו כזה ........................ERROR CODE:80048820 extended error code:80048412 .???לא יודע מזה !!! וגם יש לי ZONE ALARM אישרתי הכל שהפעלתי תמסנג'ר ALLOW ALLLOW ALLOOOW ובכל זאת לא מתחבר לי לעומת זאת הICQ כן מתחבר....! בקיצור אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו!!!!! וגם ניסיתי להפעיל תתיקון בעיות שיש במסנג'ר הכל V אין לי שם שגיאות תעזרוו!!! תודה! *******חח טוב בקיצור גיליתי מה הייתה הבעיה התאריך במחשב לא היה מכוון טוב הוא היה מכוון על ינואר 2006 אז שיניתי לעכשיו וזה היתחבר לי!!! תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש לו כניסות של זיכרונות גם DDR וגם SDRAM כשה DDR מחובר עם 256 המחשב עובד ועולה. כשה SDRAM מחובר עם 128 המחשב עובד ועולה. כששניהם מחוברים המחשב נדלק אבל כלום לא קורה, אפילו המסך לא עובד. ניסיתי להכנס לביוס ולראות שם אם יש איזו אופציה להפעלה שלהם ולא מצאתי משהו. אם מישהו מכיר או יודע מה לעשות שיעזור. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחר שמדליקים את המחשב ועל המסך מופיע שם של לוח אם מרגע זה המחשב נתקע ומסך מתחיל להבהב (נכבה/נדלק). לאחרונה המסך הפסיק להידלק בכלל. מה ניתן לעשות במקרה הזה? האם זה כרטיס מסך שנשבר? אציין שזה מחשב ישן (בערך 9 שנים) עם כרטיס מסך מובנה ולא נפרד. האם זה אומר שצריך להחליף את כל לוח אם? ניתן בכלל להשיג לוח אם שמתאים למחשב ישן כזה ולהחליף לבד? כדאי ושווה להזמין טכנאי בשביל זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול וזה רושם לי משהו שגיאה בזיכרון ואין לי מושג מה עושים כדי ליפתור את זה יש לי 2 כרטיסים של 2 ג'יגה זיכרון אז לא יכול להיות שיש לי בעיות זיכרון כי אני לא פותח מלא דברים בו זמנית
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונ…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-