עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hellyeahmofo,

הקתנתי windows xp sp2 מחדש ב device manager ליד ה mutimedia audio contoller יש סימן קריאה צהוב והוא עצמו נמצא ליד סימן שאלה צהוב ב unrecognized devices במקום ב sound controllers בבדיקה דרך אברסט ראיתי שמדובר בכרטיס קול מובנה Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller התקנתי דרייבר מתאים http://www.download.com/Vinyl-AC-97-Audio-Controller-Driver/3000-2120_4-10409142.html זה דרייבר קומבו כי לא מצאתי בשום מקום דרייבר ספציפי אחרי ההקתנה זה לא סימן שאלה צהוב , זה חזר למקום הטבעי תחת sound controllers אבל עכשיו יש סימן קריאה שחור

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by asi100,

שלום לכולם. מאז שהייתה הפסקת חשמל (המחשב היה דלוק), יש לי בעיה במחשב (פנטיום 3 800MHZ). הצלחתי לאתר שזה קשור איכשהו להארד-דיסק. כשההארד-דיסק מחובר לספק מתח, המחשב לא נדלק בכלל. שום דבר לא מגיב. אם אני מנתק את המתח מההארד-דיסק, אז המחשב עולה והכל עובד, אבל כמובן שאין לו הארד-דיסק כדי להמשיך לעלות.מה שמוזר הוא שלמרות שההארד-דיסק מנותק, הנורית האדומה שלו דולקת מרגע הדלקת המחשב באופן קבוע. בדקתי את ההארד-דיסק במחשב אחר והוא תקין. החלפתי ספק כח. החלפתי את החיבור של ההארד-דיסק למתח וללוח אם (הכבלים). חיברתי אותו גם לחיבור IDE השני שיש בלוח אם (החיבור עובד- כי יש עליו CD שמזוהה). אין לי מושג מה לעשות עוד....האם זה הלוח אם??? מה זה עוד יכול להיות??? בבקשה עזרה כי אני כבר די מתוסכ…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by elad-k1,

המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  4. נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by avi.hagit,

האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. כשאני פותח את המחשב , ממש שהוא אמור להכנס אל שולחן העבודה מופיע לי מסך שחור. בשביל לצאת מהמסך השחור אני צריך להכנס למנהל משימות ולסגור את המשימה "explorer" ולהפעילה מחדש , כל זה כדי להכנס לשולחן עבודה. כיצד לפתור אותה? ויש לי עוד כמה בעיות , בקשר לתוכנות כמו ICQ ומסנג'ר... שאני נכנס לוחץ על האייקון של המסנג'ר , הוא עושה לי אירעה שגיאה (כמו אל תשלח) ונסגר. אותו דבר באיסיקיו , אני נכנס לאיסיקיו מנסה ללחוץ על מישהו לשלוח הודעה , והוא נותן לי את שגיאת ההודעה "אל תשלח". תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by surfface,

מפרט:AMD 3000 לוח: K8NF-9 GIGABYTE מערכת XP SP2 מארז CL-6A21 HEC עכשיו לבעיה התקנתי את הדריורים שהגיעו עם המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהתקני הUSB. ההתקנים של הUSB 2 בקדמה עובדים אבל לאט. התקנים של USB על הלוח עובדים . עכשיו שמתי לב שיש לי כרטיס ששמו לי עם יציאות USB ואני לא מצליח להתקין אותן כול פעם שאני מנסה לא מוצא לי דריור ויש לי הודעה כל פעם שהמחשב נדלק: אולי זה גם קשור(נראה לי כן)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by hagayben,

יש לי במחשב שני ההרד דיסקים . פירמטתי את המחשב ועכשיו במחשב שלי הוא מראה לי רק 1 . אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שנהם. (דרך אגב אני משתמש בwin 7) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש ושבת שלום. עריכה: בניהול המחשב אני כן מזהה את ההרד דיסק אבל ב"מחשב שלי" לא... http://www.siz.co.il/my/y3ttmzlkucmw.jpg

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by dani,

יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by assaf972,

שלום לכולם ניסיתי להתקין במחשב ווינודס 7 כרגע יש לי xp הבעיה היא כשאני נכנס ל boot המחשב מבטל לי את השימוש במקלדת ובעכבר ואז אני לא יכול לבחור את האופציות שאני רוצה להתקנה אם מישהו יודע אך פותרים את זה אז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by tay,

ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. היי השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 4580 , בד"כ אני לא גיימר רציני , אבל רציתי "לחנוך" אותו עם משחק נחמד, והפעלתי את המשחק הנ"ל, כעבור מספר דקות של משחק המשחק נתקע ולא זז, ובעצם צריךלעשות ריסט למחשב..... יש מצב שזה מכרטיס המסך שהוא תקול, ויש מצב שזה בגלל הספק שלי ? , ויש מצב שזה בעיית תוכנה בכלל.... לציין שניסיתי להוריד רזולוציה של המשחק, וזה עדיין קורה. למישהו יש איזו תוכנת בדיקה/המלצה למשחק אחר, להעמסת הכרטיס ולבדיקה שמדובר בבעיית חומרה לפני שאני מתקשר לחנות בקשר לאחריות... או לחילופין קונה ספק חדש.. וכן אשמח להערות בונות, החשד העיקרי שלי שמדובר בספק, האם אני צודק מניסיונכם ? פשוט לא רוצה לקנות ספק חדש ולגלות שלא זו הבעייה... אגב בשימוש רגיל ולא המשחק המחשב עובד מצויי…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by J.a.C.k,

לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש: E6300 G41M-ES2L WESTERN DIGITAL 250GB 4GB 800MHZ RAM ספק ג'נרי של 520W וכרטיס מסך 9500GT. שני החלקים יוחלפו ב4870\90 ובספק CORSAIR 650W. במחשב הישן שלי חיברתי את ההארד דיסק החדש והתקנתי עליו ווינדוס, שמתי במחשב החדש ואחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב והוא מראה את המסך הראשוני עם הפרטים על המעבד והלוח אם ואחרי זה עושה רסטרט... ניתקתי את ההארד דיסק החדש ושמתי אחד ישן ואותה בעיה, ניתקתי את הצורב, מאווררים, כרטיס מסך, חיבורים למארז(הכל חוץ מPOWER) ובדקתי בכל פעם ואותה הבעיה...אז אני הבנתי שיש סיכוי שיש בעיה או בזכרונות או בספק =\ חיברתי את הספק למחשב הישן והמחשב מעלה את הBIOS אך לא ממשיך הלאה אחרי מסך הטעינה של הווינדוס... יש דרך ל-ב-ד-ו-ק אם הספק עובד…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by dudubitn,

שלום בעקבות שיבושי הGPS בצפון הארץ אני לא מצליח לקבל תוצאות חיפוש המותאמות לישראל הכוללות את הקידום הממומן והשופינג בחיפוש בגוגל במחשב הpc. בתחתית עמוד החיפוש הוא ממקם אותי בלבנון. פעולות שביצעתי לשינוי המיקום: -שיניתי את המיקום שלי בגוגל בכרום וביוטיוב לישראל גם באפליקציה בסלולאר. -שיניתי את המיקום ידנית גם דרך כלים למפתחים בכרום - חיישנים. ניסיתי למחוק היסטוריית מיקום בחשבון גוגל, לעדכן מפות, כיביתי את זיהוי במיקום בכרום ובווינדוס. כלום לא עוזר, לא משנה מה אני עושה הוא ממשיך לזהות אותי במיקום לבנון.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by zangizon,

שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by play_boy,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by dddd1234,

שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…

19. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Nijhuis,

אהלן לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והעולם היה ורוד ,אלא שלא הייתי כותבת אם לא היתה בעיה נכון ? אז ככה , אחרי שהתקנתי את המודם שלי (שבמחשב הקודם עבד בצורה מושלמת) שמתי לב לתופעה מדאיגה אחרי 40 דקות של עבודה (בול על השעון) הוא מפסיק לעבוד ?! ואם זה לא מספיק הוא גם תוקע אפליקציות אחרות כמו ווינאמפ וכאשר אני מנסה להפעיל את מנהל המשימות אני מקבלת את ההודעה הזו (the application failed to initilaize prperly (0*00000017 אם יש למישהו מושג במה מדובר ואם אפשר לסדר אני אהיה אסירת תודה לעד

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by nazgull,

שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by weamir,

תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. התקנתי מערכת הפעלה יש סימן שאלה על הכרטיס קול אני מכניס את הדיסקט ורשום "הדרייבר לא מתאים לחומרה" נכנסתי לאתר יצרן הורדתי דרייבר אותו הדבר מה זה ? לא יודע מה לעשות ... הלוח : M2NPV-VM תודה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים