תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב עובד בווינדוס כרגיל ובערך כל איזה 20 דקות נישמע ביפ אחד קצר עובר עוד 20 דקות ושוב זה קורה מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר התקנת כרטיס מסך 6600TD במהלך הרצת משחקים (אפילו משחקים לא כבדים כמו RISE OF NATIONS) לאחר זמן מסויים המשחק נתקע, אחרי זה הוא משתחרר ושוב חוזר חלילה מדי פעם יש גם כתמים שחורים על המסך וקורה לפעמים שהוא נתקע והמחשב עושה ריסטרט כל הבעיות קורות רק בזמן הרצת משחקים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המעבד שלי AXP 1800 PALOMINO ועומד על 77 מעלות :\ והלוח (צ'יפסט KT333) על 42 (כמו שתמיד היה) האם לדעתכם החלפת HEATSINK תעזור משמעותית, או שאוטוטו המעבד\הליבה מתפגרים ואין טעם להחליף?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קניתי 7600gt ב aquamark התוצאה היא 40 fps (בעוד לאחרים היא 70+ עם אותו כרטיס). ב 3dmark06 התוצאה היא 2700 (בעוד לאחרים היא כמה מאות אחרי 3000) ובמשחקים, פתאום יש גלים כאלה של fps נמוך, וכל הגרפיקה מורצת בצורה איטית מאוד... יש לי 1.5gb RAM, intel pentium 4 2.66Ghz. בהתחלה שהתקנתי אותו, הוא לא הביא שום אות למסך, אז הבאתי אותו לדוד שלי, הוא שינה כמה דברים בביוס ועכשיו הכרטיס קולט את המסך רק דרך חיבור DVI, דרך חיבור רגיל הוא לא קולט... אז לא יודע נראה שהוא שינה את המהירות או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... כאשר אני רוצה לבדוק את מצב הטמפרטורה של המעבד והסל"ד של הקירור שלו האוורסט לא מראה לי בכלל את הנתונים ומראה לי רק את הטמפרטורה של הכונן הקשיח בלבד. חשוב לציין שאני נכנס כמו שצריך כלומר computer --- senssor . האם מישהו יכול להדריך אותי איך לפתור את הבעיה?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק באייבורי חיברתי אותו למחשב ומאז המחשב נהיה איטי יש לי 2 הארד דיסקים עכשיו ו 2 צורבים חיברתי את ההארד דיסק בכבל עם הצורב וההארד דיסק הראשון גם עם הצורב השני אני יודע שיש חשיבות לחיבור אמרו לי לחבר את זה ככה יש למישהו רעיונות למה זה איטי כ"כ
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום בבואי להפעיל את המחשב הוא מרסט עצמו כל פעם מחדש ברגע שהוא בא להעלות את הWIN (אחרי שהלוגו על גב המסך השחור מוצג). ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא לא נותן לי . הכנסתי את הדיסק של WIN ונכנסתי לאזור ההתקנה של WIN על מנת לנסות לבצע תיקון של רכיבים (מקש R).לאחר שאני מגיע לשם הוא מציג לי מסך שחור שואל איזה כונן של WIN אני רוצה לתקן ומבקש סיסמאת מנהל .שהתקנתי את הWIN לא הגדרתי סיסמא אז רציתי לשאול מה אני עושה עם הסיסמא הזאת על מנת להמשיך בביצוע נסיון של תיקון? תודה,
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתחיל להיתקל בבעיה עם צורב הדי וי די במחשב הנייד שלי הוא אומנם קורא את כל הדיסקים אבל כשאני מנסה להעתיק סרטים שנמצאים על הדיסק להארד דיסק אני מקבל שגיאות לעומת זאת הצורב די וי די במחשב הנייח שלי לא מתקשה להעתיק אותם במקרה ואני מנסה להריץ ת'סרט מהדיסק הוא מריץ לי אותו אבל כעבור כמה דקות מפסיק להריץ ונותן איזו שגיאת מדיה פלייר יש 2 שיגאות שאני נתקל בהן לסירוגין בניסיון העתקה אחת אומרת משו כמו "שגיאת יתרות מחזוריות" ואחת בסגנון "שגיאת MS-DOS " בבקשה עזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, המחשב מסרב לעלות. לאחר לחיצה על כפתור ה ON יש ביפ אחד(כפי שהיה תמיד) ואז המחשב נתקע בבדיקת זכרון-רואים רק MEMO ואפילו לא את כל המילה MEMORY. אחרי כמה ניסיונות של הדלקה וכיבוי זה עבר את בדיקת הזיכרון ואז נתקע. ניסיתי עם זכרונות אחרים,ספק אחר ועדין אותה בעיה. יש הצעות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי מבלי אזהרה קיבלתי מסך כחול..מעד כמה שהספקתי לקרוא היה שם משהו שקשור לזיכרונות וירטואלים..האמת שקיבלתי כמה אזהרת זיכרון וירטואלי נמןך מספר פעמים בחודשים האחרונים ונראה לי די תמוה כיון שאני משתמש ממוצע (גלישה וזהו ,אפילו מוסיקה בקושי שומע) בלי שום תוכנות מיוחדות..אגב מאז שהתקנתי את גוגל כרום החלו האזהרות.. והם מופיעות פעם בחודש רק בשימוש עם הכרום אגב... בקיצור מסך כחול הופיע וחלונות סירבו לעלות ..לא זיהה הארד דרייב....אחרי הדיכאון הראשוני וההבנה שכנראה הלך הארד דיסק החלטתח להוציא את הסלוטים של הזיכרון ולנקות אותם..ניקיתי והחזרתי והמחשב זיהה את הארד דרייב, אבל סירב להעלות את חלונות בתואנה של טעות בקריאת ההארד דרייב.. הגעתי לביוס..הגדרתי אופציה אופטימלית..וראה זה פלא , המ…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לחבר שלי היה 7600GT לפני זה והוא מת אז אמרתי לו לקנות 4670 במקום, הוא התקין את הכרטיס על הלוח ואז הוא לא קיבל סאונד, הוא התקין את הדרייברים ועדיין אין סאונד. מישהו מוכן לעזור?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD4870 של POWER COLOR. למי שמכיר, ניסיתי לעשות AA בMASS EFFECT 2 עם ATI TRAY TOOLS. יש לי גם RIVA על המחשב, אין לי CCC. מה שקרה זה שהתקנתי ועשיתי מה שצריך, עשיתי פרופיל בATT למשחק, שיניתי את הAA להכי גבוה ואת הAI CATALYST לHIGH. זה לא עבד, אז ויתרתי. כשהתחלתי לשחק רגיל, הכל היה בסדר גמור במשך רבע שעה, ופתאום המשחק קיבל מסך שחור. עשיתי ריסטרט, שיניתי הכל בחזרה בATT והסרתי אותו לגמרי. אבל עדיין, המשחק נותן מסך שחור ו/או ארטיפקטים כל רבע שעה של משחק. בדקתי להתחממות, והטמפרטורות בסדר גמור על 40% מאוורר (בערך 60-65). מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר לא יודע מה לעשות, הסרתי כל דבר אפשרי במחשב... האם רק RESTORE POINT זו הדרך היחידה? תודה לכל עוזר
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מה נשמע ?? לפני יומיים הספק עשה לי בעיות ושרף את ההארד דיסק החלפתי הארד דיסק והכל המשיך לעבוד אבל הספק הוציא רעשים , אז החלפתי את הספק ומאז המחשב לא עולה , כל המאוורים עובדים אבל המסך לא עולה .. חיברתי חיבור מינימלי ספק + לוח + מעבד אבל אין שום ביפ .. מה לדעתכם הבעיה בורד ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-