תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני הרבה משתמש על מערכת הפעלה ubuntu שאני מתקין אותה על המחשב. לו על מכונה וירטואלית. אני צורב את מערכת ההפעלה על usb על ידי התוכנה rufus עכשיו בטעות לחצתי בתוכנה של rufus על משהוא כזה אם המילה usb לחצתי שימשיך והדיסק און קי שהיה בו קבצים חשובים, הלך כי כל הקבצים נמחקו מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בגוגל כרום וכל פעם שהייתי מוריד תכנים זה היה יורד לאיזה תיקיית הורדות בכונן C. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליה זה לא נותן לי להיכנס אליה אז עשיתי שחזור מערכת, עכשיו אחרי שעשיתי שחזור אפשר להיכנס אבל כל הקבצים שהיו בתיקיה כבר לא שם. והיה לי שם לפחות 500 שירים מסודר לתיקיות ועוד הרבה קבצים אחרים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחזר אבל הכי רחוק שנתן לי זה 28/9 וגם שם אין כלום.
-
- 27 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שזו כנראה בעיה עם ההתקנה של הכרטיס רשת.. הלוח אם שלי הוא כזה: msi g41m4-(ms-7592) עזרתכם? תודה מראש!! - - - תגובה אוחדה: - - - לויסטה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא מתאים יותר לפה כי אני חושב שזאת בעיה.. עכשיו הבעיה היא כזאת.. כל השמירות של המשחקים במחשב נמחקו ומשחק אחד אני לא מצליח לפתוח.. רק שאני עושה הפעל כ..(ניסיתי גם להתקין מחדש ולא עזר...) וגם לו נמחקו השמירות.. מה לעזעזאל הבעיה פה??? דניאל.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כונן גיבוי WD עד עכשיו הוא עבד טוב, ופתאום אני מכניס אותו למחשב וזה רק משמיע לי את צליל שזה נכנס אבל הוא לא הראה לי אותו על המחשב הורדתי דרייברים לכונן גיבוי ולחצתי אל משהוא שלא ידעתי מזה ופתאום הוא הציג לי את הכונן אבל הכל נמחק וזה קבצים חשובים מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, היום הורדתי את התוכנה - Popcorn Time (תוכנת סרטים). כשניתבתי את הורדת הסרטים לשולחן עבודה, פתחתי את הסרט ושמתי לב שהנגן (BSplayer), נתקע ופתאום עלתה שגיאה שאני לא ממש זוכר את השם שלה, משהו עם מספירים - 0X5007000 אולי? לחצתי על אישור (לא יודע למה אפילו) וכמה תיקיות נמקחו לי כמו - "המשחקים שלי", כמה סרטים שהיו על שולחן העובדה ותיקיית שירים. גם תייקת המחשב שלי והתמונות שלי נמחקו, אבל מצאתי אותם בהתחל, אבל את השאר אני פשוט לא מוצא. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה המוזרה הזאת? ניסיתי גם שחזור מערכת, אבל זה פשוט לא הולך.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב אתמול ותמיד שאני מעלה לרזולוציה גבוהה כמו 1200X1600 זה מורח לי תכתב עושה לו כזה רקע לבן מהצד שלו וככל שאני מוריד רזולוציה זה נעלם. לפני הפירמוט לא הייתה לי בכלל תבעיה הזאת מה לעשות?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נינעל לי הנייד ואני שכחתי את הסיסמא שלו והוא אומר לי או סיסמא או לפרמט אבל יש לי שמה דברים חשובים. איך פוטרים תבעייה הזאתי אני חיייב תמחשב הזה ואני חייב תעזרה שלכם. דגם מחשב:HP620. תודה מראש לעוזרים וכן ניסיתי להיכנס ממצב בטוח גם משמה הוא מבקש מימני סיסמא. יודה לכם עם תעזרו לי לפתוח אותו בלי לאבד נתונים חשובים שנימצאים גם בC וגם בD.
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
פעם שלישית ואחרונה שאני פותח דיון בנושא, פשוט היו כמה עדכונים חשובים, אז חבל לי להקפיץ את הקודם ולבלבל את הרוב. המפרט: טמפרטורות: 45 מעלות בזמן מנוחה למעבד, 55 בזמן מאמץ. 62 מעלות לכרטיס מסך בזמן מאמץ. בהתחלה, התקלה הייתה רנדומלית וכמעט בלתי מורגשת, בזמן משחקים המחשב היה נתקע ועל המסך הייתי מקבל ארטיפקטים מוזרים. אחרכך זה התחיל לקרות בתדירות גבוהה יותר, ומדי פעם גם הייתה מופיעה לי שגיאה של VPU RECOVER. כשבסופו של דבר, אם הייתי נכנס לכל משחק, התקלה הייתה מתרחשת במיידית, ובזמן פעילות רגילה במחשב זה התחיל להתרחש גם כן בתדירות גבוהה. כמה דברים שעשיתי כדי לנסות ולפתור את הבעיה: 1) קניתי ספק כוח חדש. 2) קניתי סטיק זיכרון חדש, וליתר ביטחון העברתי כל אחד מהם לחוד בדיקת MEMTEST …
-
- 62 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין SSD חדש על מחשב ישן, וכל הנסיונות עד עכשיו רק כרו לי בור עמוק שאין לי מושג איך לצאת ממנו. אני אנסה לתאר את השתלשלות העניינים. יש לי מחשב כזה: Gigabyte GA-965P-s3 C2D e4500 הארדיסק ישן160GB מחובר בSATA היום התקנתי עוד מקל 2GB DDR2 סה"כ ל5GB והמשך התוכנית הייתה להתקין מערכת הפעלה 64ביט על SSD חדש מסוג AGILITY 4 128GB. התחלתי בלחבר את הדיסק, בwin7 שהיה מותקן ראיתי אותו כ-unallocated ובבדיקה עם כלי של OCZ וידאתי שהוא בגירסה האחרונה. נכנסתי לביוס (גרסה הכי עדכנית)- ברשימת החיבורים הדיסק הרגיל הופיע עם השם שלו, החדש לא הופיע עם שם אבל כשנכנסתי לחיבור היו שאר הפרמטרים כמו הנפח וכו' וכמובן הופיע הDVD. נכנסתי להגדרת מי יופעל ראשון שם גם הדיסק החדש הופיע בשמו …
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ששחכתי סיסמה איך אני יכול לאפס את המחשב מדובר במחשב נייח אם צריך להחליף משהו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לנעול עם סיסמא את אחד הכוננים או יותר נכון את אחת המחיצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התגלתה אצלי בעייה במחשב שקורת בזמן עליית המחשב כאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה כרגיל (עובר על הCD ועל כונן הדיסקטים) והכל טוב מיד לאחר מכן (עדיין בחלון DOS ) מופיעה לי הודעה שהמחשב נעל לי את המקלדת לאחר מכן מופיעים מספר הודעות שהומרות שהמערכת גילתה שבוצעו שינויים (לא נגתי בכלום) לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת משחררת את המקלדת (אבל כל לחיצה על המקלדת מלווה בציפצוף ארוך)[ לאחר מכן מופיעה הודעה שמשהוא הפריעה למערכת לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת ננעלה (בגלל סיבות של ביטחון) ואז המחשב דומם ולא זז לא ניתן להיכנס לביוס כי המחשב מנטרל לי את המקלדת (למרות שלא שיניתי שם כלום) ניסיתי לשים דיסק של חלונות וגם דיסקט אבל הוא מדלג עליהם ולא עולה דרכם ניתקתי את הדיסק הקשיח ב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם... עד היום היה לי גם צורב של ימאהה במחשב וגם דיוידי של טושיבה. היום ראיתי שיצאו דרייברים חדשים לכרטיסי המסך של NVIDIA (גרסא 40.41) אז רצתי להתקין (מכיוון שאני נהנה להיות מעודכן). לאחר שראיתי בהגדרות של המסך כי הדרייברים תוקעים את המחשב..... התקנתי מיד עליהם את הדרייברים הישנים יותר של הכרטיס: 30.82... עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הבנתי שאין לי דיוידי במחשב ושהוא לא מזוהה - האם הבעיה קשורה? או שמא משהו אחר דפק אותו? אנא עזרו - הדיוידי הזה חשוב לי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-