תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי הליכון Kingsmith WalkingPad R1 Pro שמראה לי TEST, ואז את האות L, לא ברור לי למה, לא מצליחה להבין משום מקור מה הכוונה בזה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחפש מדריך להתקנה ב DOS . ובאיזו דרך אני יכול ליצור מחיצה הדיסק הקשיח? מתוך התעניינות וגם התקנת ווינדוס. בבקשה תשובות שקשורות לנושא...כי בנושא הקודם שפתחתי אמרו לי כדאי שהחברה תתקין לך. אז תודה מראש מראש מראש.... :D [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 16:08:01 חבריה...קבלו ח"ח על התגובות...אם זה מעניין המערכת הפעלה שאני רוצה להתקין היא wn xp pro ושמעתי משהו עם PDISK שזאת הפקודה שמכניסים כדי להתקין, אבל לא בדיוק הבנתי..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח אם תקול יכול לפגוע בתמונה במשחקים? יכול לגרום לריצודים וארטיפקטים? בלי קשר לכרטיס מסך, אם לוח אם תקול הוא יכול לגרום לבעיות האלה? ^
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. אם תוכלו בבקשה לענות לי על 2 שאלות: 1. במחשב פנטיום 2 מותקן SOUND BLASTER שלמרות שמצאתי לו את הדרייבר הנכון ובמנהל ההתקנים הוא אכן מותקן-אין פשוט סאונד, כלום. בדקתי את כל ההגדרות, השתקות וחיבורים-פשוט כלום. אין פותרים את זה ? 2. למחשב הזה יש גם כרטיס קול ON BOARD אז חשבתי להשתמש אולי בו. הבעיה שבביוס אין שום התייחסות לכרטיס קול בכלל, זה מין ביוס ישן וקצת משונה. איך בכל זאת זאת אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ניקיתי היום את המחשב מאבק ובמהלך הניקיון פירקתי והרכבתי את המעבד, כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב הרחתי ריח שרוף, המחשב נדלק אבל לא רואים כלום ובנוסף אין שום ציפצוף. השאלה שלי היא איך אני יכול לגלות מה נשרף?(לפי דעתי זה או המעבד או הלוח אם, אבל מה אני מבין???) יש לי עוד כמה שאלות: 1) אם הלוח נשרף האם יכול להיות שהוא שרף גם חלקים אחרים?? והאם המאווררים אמורים לעבוד אם הוא שרוף?(הם עובדים) 2) במצב כזה כשלא יודע אם הלוח שרוף האם זה בטוח להדליק את המחשב? תודה על העזרה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם , זהו דאבל-פוסט , לפוסט שפתחתי במחשבים ניידים . החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . המאוורר של הנייד עשה רעש , אז חיפשתי מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . הלכתי למישהו שלא הכרתי לפני כן . הוא החליף לי את המאוורר . אתמול אספתי את המחשב . היום שמתי לב שהמחשב אינו מזהה את כונן הדיסקים . בנוסף המחשב נכבה בעומס . תקלות , שנגרמו עקב התיקון : (לא היו לפני) 1.כונן הדיסקים אינו מזוהה במנהל ההתקנים . 2.מחשב נכבה בעת עומס . הדגם של הנייד הוא HP dv6t . הוא נקנה בחו"ל . אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טכנאי אמין ומקצועי . תודה , ליאור .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פריזים מעצבנים בגלישה באינטרנט ... הרצתי תוכנה MHDD יצא תקין הרצתי MEM TEST 1.7 יצא תקין הרצתי S&M זה הגיע לשלב של הכונן קשיח זה נתקע ! והתוכנה קרסה !!! עכשיו יש לי זכרון שאמור לעבוד על 2V והוא עובד על 1.8 ... אני בטוח שהבעיה או בזיכרון או בכונן הקשיח ... המחשב עובד טוב עד שהרשת נכנסת לפעולה שהרשת עובדת יש פריזים מחשב אחרי פירמוט כמעט ריק * התקנתי כרטיס רשת חדש אותו דבר * יכול להיות שהפריז בא מהמודם ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
למישהו פה יש פתרון ליו פי אס נגד הפסקות חשמל כי אני בקושי מצליח לחיות עם המחשב עם ההפסקות האלה בגשם כל 10 דקות בום מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעיה די מוזרה אני חושב, לא משנה מה אני מחבר למחשב (רמקולים/אוזניות) שומעים רק בצד שמאל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא ברמקולים/אוזניות וזה לא זה, לכן הגעתי למסקנה שמשהו נדפק בכ.קול. ניסיתי לעדכן דרייבירם לא עזר, שיחקתי עם הכניסות וניקיתי אותם וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול להיות הפיתרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים עם בעיות מ-win32k.sys ומ-ntoskrnl.exe ששניהם מצביעים על בעיה באחד מדהדריברים במחשב שלי רציתי לדעת אם יכול להיות שהבעיה נובעת מדריברים שאני התקנתי או דווקא מהדריברים של XP .. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי להעלות את memtes86 דרך דיסקט של boot (שכבר עבד לי בעבר) הוא לא עשה boot והמשיך לwindows... הלכתי לביוס, היה רשום שם את הסדר הבא: CD-ROM Floopy HD כמו שצריך... ניסיתי עם דיסקט אתחול של windows, גם לא עבד... ניסיתי להכין מחדש את הmemtest86, לא עבד ניסיתי לשנות את כל הסדר ל Floopy Floopy Floopy והוא עדיין המשיך לWindows. אני חייב לציין שהוא תמיד (בכל המצבים) כן "קרא" מהדיסקט, פשוט לא התחיל איתו, ושהCD-ROM גם היה מסומן אז הוא ניסה לאתחל איתו. אחרי כמה החלפות סידקטים זה פתאום עבד פעם אחת, ומאז זה הפסיק עוד פעם... אני חייב לציין שהכונן עובד מעולה בwindows... איפה יכולה להיות הבעיה... אני יודע שהדיסקטים בסדר הביוס אמור לעבוד, זה עבד איתו בעבר והוא כן מנסה לק…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אני מעוניין להתחבר לאינטרנט גם מחוץ לעיר ובעיר שבה אני רוצה לגלוש אני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב בכל מקום .. איזה רכיב אני צריך בשביל שיספק לי את הדרישות שלי .. אני רוצה להתחבר לאינטרנט מכל מקום , שמעתי שיש גם כרטיס שהוא מחפש רשתות במקום שבו אתה נמצא ואז אתה מתחבר אליהם ואתה באינטרנט .. כמה עולה מה מי מו תנו פרטים :] תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בעת מעבר בין כתובות בתוכנת הדיבור vent או מיזוער או עלית משחק כמו cs יש רעשים חזקים במקום דיבור חשוב לציון בכרטיס המובנה אין רעשים. אז הנה הפירוט הלוח אם שלי הוא:Intel Glen Ridge D915PGN המעבד שלי הוא:Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz הכרטיס קול המובנה שלי הוא Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller והכרטיס קול שקניתי הוא sound blaster audigy value 24 bit יש לי רמקולים 5.1 של logitech ואוזנית עם מיקרופון(חיבור הסאונד מפוזל ל2 אחד לרמקולים ואחד לאוזניות). ככה התקנתי את הכרטיס: השבתתי את המובנה מהביוס ומחקתי את הדריברים שלו. כבתי את המחשב והכנסתי את הכרטיס לחריץ pci ריק הדלתקי והתקנתי דבירים שבאו עם הדיסק בדקתי והבעיה קימית בש…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מפרט: מעבד 980X זיכרון Corsair DDR3 1333 24GB 4X6 (עובד כרגע ב1066Mhz) לוח GA-X58A-UD3R גרסה 2.0 עם ביוס FF כרטיס מסך Gigabyte ATI 5770 ספק כח Seasonic 600W מערכת Win7Pro/64 (התקנה נקייה עם דרייברים מעודכנים) היה במחשב כרטיס Firewire800 וכרטיס BlackMagic - הוצאתי בינתיים את שניהם החוצה. השגיאה נראית בכלל לא קשורה http://support.microsoft.com/kb/952681 אבל מופיעה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר עליית הדסקטופ. צילום מסך: מסך נוסף איתו המחשב אוהב לשמח אותי, מראה שהביוס מחליט מדי פעם לשנות את תדר הזיכרון מ1333 ל1066 ובחזרה מתי שמתחשק לו:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילו לקרות לי סדרה של בעיות רציניות במחשב בבת אחת. הבעיות הן: 1. כשאני מדליק את המחשב, הנורה האדומה על המארז נדלקת באופן רצוף ולא נכבית, והצהובה לא נדלקת בכלל. המחשב לא מגיב. אני צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור הריסט בשביל ששוב הנורה הצהובה תדלוק, והאדומה תהבהב, והמחשב שוב יגיב. 2. היום כשהדלקתי את המחשב אף אחת מהנורות לא נדלקה, למרות ששמעתי את המאווררים פועלים. המחשב לא הגיב. שוב, הייתי צריך ללחוץ מספר פעמים על הריסט עד שהצלחתי להדליק אותו. 3. הרבה מאוד קורה לי שהמחשב פשוט נתקע באמצע העבודה. אני עושה משהו על המחשב, ופתאום המחשב נתקע, שום דבר לא זז על המסך, והסאונד נתקע על צליל אחד. אני שומע מן קול כזה מהמארז שמשהו נכבה ונדלק שוב אחרי שנייה או שתיים. אבל המחש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה! אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזה ואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?! מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP! אז מה לעשות!? יש לי לוח אם GIGABYTE 7vM400M-RZ משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד COMPAQ לא יודע את הדגם המדויק. המחשב נידלק רגיל ועולה רגיל ואחרי שימוש של כמה דקות המסך מתחיל לעשות כול מיני פסים וקישקושים והמחשב לא מגיב. רק אם אני מכבה מהכפתור ומדליק מחדשש. אמרו לי שזה ניסתם מאבק מבפנים לא יכלותי לפתוח אותו כי זה ברגים מיוחדים. אבל פירקתי את הארד דיסקים ומכסי הזיכרונות וניקיתי עם מברשת החזרתי הכול הדלקתי ובמשך כול היום המחשב לא עשה את זה שוב אבל למחרת שבדלקתי תמחשב הוא שוב עשה את זה אחרי כמה דקות. ניסיתי שוב לפרק את הארדיסק אבל הפעם זה לא עזר.. זה באמת אבק? אולי הארד דיסק נידפק? או משהו אחר... תודה לעוזרים..! 4 תמונות להורדה (בקובץ rar) כדי שתבינו מה בדיוק עושה המחשב: http://rapidshare.com/files/77654425/__1502___1495_…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-