עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט סוקט 478 ולוח אם אסוס p4p 800 se במנוחה המעבד על 52-54 מעלות והלוח אם על 43-44 ההרדיסק על 35 הנתונים בסדר? זה נורמלי למחשב שלי? תודה לעוזרים ועוד משהו ראיתי באתר של אינטל שהמעבד שלי אמור להיות 67.7 או אולי זה מה שהבנתי האם הבנתי נכון? לינק http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL8HZ&ProcFam=483&PkgType=7021&SysBusSpd=6107&CorSpd=6581

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by paradigm100,

המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by johnyG,

שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by AnonymousIncognito,

שלום, המקלדת והעכבר לא עובדים אלא אם כן אני מחבר אותם דרך USB. האם יכול להיות שיש לי בעיה עם הדריברים של החיבור מקלדת\עכבר? איך אני מתקין דריברים חדשים לחיבור הזה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by goldyoav,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by אבי11,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  10. המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.

12. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לציין שעברו יותר מ-3 שנים מאז שעשיתי את זה פעם אחרונה, אז לא לצחוק עלי! ככה, קניתי HD חדש- בתקן ATA, יש לי חלונות XP. חיברתי אותו כסלייב לHD הישן שלי, כולל העברת הג'מפר וחיבור נכון של הכבר IDE. בביוס הוא מופיע בתור סלייב, בדיוויס מנג'ר הוא מופיע, אבל בתפריט של התכונות שלו (פרופרטיז) חצי מהאפשרויות חסומות לי... כשהכי חשובה לי זה ה-device usage... מה אני צריך לעשות עכשו כדי שזה יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. ניסיתי לפני בערך שבוע לפרמט את המחשב שלי הכנסתי דיסק וגם דרייבר של VIA SATA RAID DRIVER עכשיו שניסיתי לפרמט אז זה הראה לי את התמונה שיש בקובץ המצורף ולא נתן לי לפרמט ללחוץ על Boot.... זה רשם לי ככה באדום [רואים את זה שם מטושטש] the number of disk is not adequate to creat a RAID מישהו יכול להסביר לי מה זה ? ומה הייתי צריך לעשות כדי לפרמט את המחשב .? פרטים על המחשב ...: 80GB 512MB SATA 2 SP1 [היה לי הפכתי ל SP2] עוד משהו ? תודה לכל מי שיעזור לי !!! [br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:25:31 כל האפשרויות שבתמונה בצד שמאל ..לא הייתי יכול להגיע אליהם זה לא הגיב .. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by SHARO21,

לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by guy113,

יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by play_boy,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by shynet,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by og0411,

שלום אני מפעיל את המחשב והוא לא מראה לי את הביוס ולא מצפצף לי בדקתי את כרטיס המסך על מחשב אחר והכל עובד טוב ביצעתי את הבדיקה גם כשיש את כל הרכיבים וגם כשאין ועדיין אני לא רואה את הביוס כאשר כל הרכיבים מורכבים המנורה של כונן הדיסקיןם דולקת קבוע (אין בפנים דיסק)הכוונה שלי היא שהמחשב בכלל לא עולה לא נותן לי מסך ולא צפצופים מה יכול להיות הבעיה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Watchdogger,

שלום, יש לי בעיה עם המיקרופון במחשב הנייד שלי. המחשב הוא של חברת HP-COMPAQ דגם: NX6110. וינדוס XP SP2. אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ניסיתי דרך ה- VOLUME CONTORL להוריד את ה"וי" תחת המיקרופון והוא לא נותן לי. ניסיתי להוריד עדכון גרסה חומרה לשמע וזה לא עזר.... מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by A.M,

היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by Weihenstephan,

שלום.. אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי פה בצד.. אני כל כמה זמן מקבל מסכים כחולים.. אני על win7(לא בטא) אני צריך לציין שהזכרונות עברו כמה לופים של memtest והמעבד עבר בדיקת מאמץ של occt וכך גם ה gpu העניין הוא שאני כל הזמן מקבל מסכים כחולים כשרשום למעלה למשל: memory managment או irq less or not equal או משהו כזה.. השאלה אם יש איזה תוכנה של מיקרוסופט שאפשר להוריד שאפשר באמצעותה לברר מה פשר כל המסכים הכחולים האלה.. התדירות של המסכים הכחולים משתנה.. זה יכול לקרות בדיוק כשהמחשב מגיע לשולחן עבודה עם הדלקת המחשב וזה גם יכול לקרות אחרי 10 דקות ואפילו 4 שעות. אני נורא אשמח לעזרה פה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.