עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. יש לי בעיה חוזרת ונשנית שכשאני מחובר לאינטרנט, והאימיול עובד - אחרי כמה שעות החיבור שלי יידפק - הLAN יהיה מנותק, ואז רק RESET למחשב יעזור. המחשב היה במעבדה, (גם בגלל עוד בעיה של "פריז" שקורה מדי פעם). במעבדה הם בדקו כמה ימים, ולא היתה כל בעיה - העניין הוא שבזמן הזה הם לא יצרו TRAFFIC שייכנס/ייצא מהמחשב. כשהאימיול פועל - זה קורה. כשלא פועל - זה לא קורה. השאלה אםזה קשור לאימיול ספציפית או רק לעניין של ה-TRAFFIC. הייתי מעוננין למצוא איזושהי אפליקציה שתעזור לי ליצור הורדה והעלאה ב-LOOP של קבצים, משהו שיכול להעמיס על הכרטיס רשת. מישהו מכיר משהו כזה? אולי משהו שיוריד קובץ כבד מאיכנשהו, בסוף ימחק אותו ויוריד שוב. מכירים?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

3. Started by malikl,

שלום אלו הגדרות אני צריך להגיד בBIAS כדי שהמחשב יעלה מתוך כונן דיסקים (Floppy)? בברכה, ליאור

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. שלום. היו לי שני כרטיסי זיכרון של 256 MB במהירות 200 mhz. קניתי שני כרטיסים של 512 MB במהירות 400MHZ. כשחיברתי את כולם, windows זיהה 1.5 gb של זיכרון, אבל המערכת פעלה בצורה איטית ו- EVEREST זיהה רק שני שני הכרטיסים הקטנים ואחד של 512. כרגע אני עם שני הגדולים בלבד, אבל אני שואל: האם ישנה דרך לחבר גם את שני הישנים כל שאוכל להששתמש בכל הכרטיסים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by freakaamos,

שלום. לפני כחודש קניתי לי radeon 9800 pro הכל עבד טוב ויפה עד שלפני יומיים המחשב מתחיל להפתח כשהוא רושם שיש לי שגיעה קריטית של הדרייבר של ריידון עדכנתי דרייברים הורדתי דרייברים שיניתי אופצייות עשיתי כמעט הכל ועוד לאחר לפחות שעה או שעתיים של שההיה על המחשב הוא לפתע עוצר קופא במקום ואין עוד אפשרות חוץ מריסטרט הוא גם כמה פעמים היה עושה הודעה שיש בעיה עם ה frequnsy לפני שהוא עשה ריסטרט. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…

8. Started by Yehuda7,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800 GT עובד כבר 9 חודשים בזמן האחרון המשחקים במחשב התחילו לקרטע (אני מדגיש רק במשחקים) ובמשחק מסויים יש ממש רעשים מהמחשב (CRYSIS) החלפתי כבל חדש שמחבר בין המסך למחשב (קניתי כבל DVI) ועדיין יש קירטועים,השאלה היא מאיפה הבעיה מהכרטיס מסך או מהמסך.. והאם יש תוכנה לבדיקה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by יובלבקר,

שלום רב , הייתי מעוניין לקבל מידע מפורט על הביוס . החל מהמסך ההתחלתי ועד לרמת כל לינק הפותח דף חדש. בתודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by ramia,

משום מה אני מקבל את ב-ERROR הזה. יש למישהו מושג.... בבקשה... אני מצרף DMP.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by dor0x,

קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה... עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני ש…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by peshtol,

שלום, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בביצועים בין מחשב בעל כרטיס מסך משולב לאחד בעל כרטיס לא משולב, בתודה, peshtol *צונזר*

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by GB142,

שלום, כאשר אני מוציא התקן USB שמחובר למחשב (זה יכול להיות מצלמת אינטרנט / טלפון / עכבר וכו'), המחשב מיד עובר למסך שחור (כאילו המסך נכבה). מציין שהמחשב עצמו עדיין עובד, וכאשר אני לוחץ על כל אחד מהמקשים אני מיד מקבל את מסך ההתחברות לווינדוס, ונכנס באמצעות הסיסמא / תביעת אצבע. כאשר אני נכנס - כל התוכנות עובדות בדיוק כפי שהיו - כלומר, אין הפסקת פעילות של המחשב, זה רק המסך לכאורה נכבה ואני צריך להיכנס מחדש. מציין שהתקלה לא מתרחשת בכל הוצאה של USB, אלא רק לפעמים - לא הצלחתי למצוא חוקיות (מכשירים מסוימים / חיבורים מסוימים). מפרט טכני: מחשב lenovo Yoga c740 מעבד core i7 10510 16RAM 1T SSD Windows 10 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.

21. המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים

22. Started by jgrab,

יש לי KVM של edimax דגם ek-ps2c יש מחשב אחד מחובר אליו. כשאני בא לחבר את הכבלים של המחשב שני ,האם אני חייב לכבות את המחשב הראשון כדי כדי שה-KVM לא יהיה מחובר לחשמל או שאין בעיה לחבר גם אם יש חשמל (במקלדת ועכבר רגיל אני יודע שלא מומלץ לחבר מקלדת או עכבר כשהמחשב דלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה מאוד מעצבנת. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם, ובמסגרת האחריות הוחלף במעבדה ללוח זהה מאותו דגם, מאז המחשב עבד יופי,אבל משום מה המחשב אינו "זוכר" את השעה בווינדוז לאחר שמכבים אותו,וסינכרון עם שרת הזמן של מיקרוסופט אינו עובד. הכוונה שלי היא שלדוגמא אני מכוון את השעון ידנית לשעה שעכשיו,וברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש השעה נשארת אותה שעה שכיוונתי ידנית וכך גם התאריך. יש לי הרגשה שהבעיה כשורה למשהו בלוח אם (אולי ג'מפר שצריך להזיז?),אשמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by ghsu5,

זה התחיל בזה שסתם רציתי לנסות להדליק את הספק בלי להשתמש בלוח אם זה הצליח הבעיה שאחרי זה שחיברתי אותו חזרה למחשב הוא לא נדלק :-\ לא ברור לי בדיוק איפה הבעיה אשמח אם תעזרו לא נראה לי שהספק שרוף כי הוא עובד ..

25. יש לי רמקולים 51 של לוג'יטק{X530}. פירמטתי את המחשב,התקנתי את הכרטיס קול והכל, אבל אני שומע נורא חלש! לפני שפירמטתי לא הייתה שום בעיה... יש לי לוח אם של ג'יגבייט. יש למישהו הצעות? ???

• 7 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים