עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. יש לי רמקולים 51 של לוג'יטק{X530}. פירמטתי את המחשב,התקנתי את הכרטיס קול והכל, אבל אני שומע נורא חלש! לפני שפירמטתי לא הייתה שום בעיה... יש לי לוח אם של ג'יגבייט. יש למישהו הצעות? ???

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  4. המחשב השני שלי לא נדלק. חשבתי שהבעיה בספק כח, אבל אז שמתי לב שכשאני מנתק את חיבור ה12V ללוח, הספק דווקא כן פועל, יחד עם המאווררים. המחשב עצמו לא עושה בוט. בדקתי עם הספק של המחשב הזה, אותה הבעיה. מכאן אני מבין שהבעיה דווקא בשקע ה12V בלוח. האם אני צודק? מה תפקיד שקע זה ? לאיזה חלקים הוא מעביר מתח? תודה. :]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by oz12,

שלום המחשב שלי עושה ריסטרטים כול הזמן הוא מגיע לטעינה ואז ישר מסך כחול ושוב מחדש הכול. הצלחתי להיכנס ל safemode כמה פעמים ואז לעצור את המסך הכחול והוא אמר שהבעיה עם ה sptd.sys לאחר כמה פעמים המחשב כבר לא נכנס לשוםsafe mode מה לעשות ?הדבר היחיד שאני יכול כדי להגיע למחשב זה להכניס את הדיסק של הוינדוס ללחוץ R ומשם מה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו, ואני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעודי. אתחיל במפרט הבסיסי מעבד AMD Dual Core 5600+ לוח אם Asus m2a-vm HDMI זיכרון OCZ DDR2 800Mhz שני סטיקים כל אחד בגודל 1GB. ספק OCZ StealthXStream 600W. אני משתמש בכרטיס מסך של לוח האם (Ati xPress 1250) אלה הפרטים הרלוונטיים, אם צריך עוד, אמסור. הבעיה היא כזאת. איך שהרכבתי את המחשב, הוא התחיל לעשות בעיות. הוא לא תמיד עלה, (הBIOS לא התעורר ולא הגיעה תמונה למסך) לאחר ניסיונות רבים, הוא החל להתעורר כשהעברתי את הזכרונות מSLOT12 לSLOT34. חשבתי שאולי יש בעיה בכניסות 3,4 של הזיכרון ואמרתי לעצמי שאבדוק אחרי שאתקין חלונות. אבל, חלונות לא הסכים לעלות כל הזמן מסך כחול לפני שהמערכת עולה. חשד…

8. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה. כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. אני עם אקס פי SP2 ותמיד שאני עושה רסטאו מכבה את המחשב המסך יציאה של הווינדווס עומד משהו כמו דקה ורק אז מתכבה... מה יכול לגרום לדבר כזה? אין לי לא וירוסים ולא ספייוורים

10. Started by LQDForce,

ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by MegA^Mf,

מאז פרוק הלוח והרכבת גוף קירור :silentTower באיתחול של המחשב הוא נתקע .... הוא רושם CPu 1# p4. 2.666 ואז נתקע איפה שמגיע סריקת הזיכרון.... טוב.... סבבה אני דואג.... סוגר תמחשב.... עובר 10 דקות...מפעיל ופועל שוב אז עכשיו המצב קצת יותר טוב... התקלה חוזרת פעם ב... אבל עדיין קיימת איפה לדעתם הבעיה? אני מתאר לעצמי שאם זה נתקע בזיכרון\IDE אז הבעיה שם.....אבל אין סיבה שמשהו יהרס שם... גם החלפתי כבלים חדשים לכוננים השונים....

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by ani,

כשאני מדליק את המחשב לפעמים הוא כותב שיש 113(כן 113 ) ראם ולפעמים 512 (לפני שהוינדוס עולה) יש פעמים שאני אפילו מקבל הודעה: האוברקלוק נכשל. ואז אני מקבל מסך כחול שאומר שהוינדוס לא יכול לעלות. לא יודע אם זה קשור אבל המחשב עצמו בקושי זז (גם אחרי שהוחלף האר דיסק, לוח אם וכרטיס מסך) לדעתי סתם טימטום *המחשב אף פעם לא עבר שום אוברקלוק והסטיקים של הזכרונות יושבים טוב על הלוח אם. מעבד של אינטל 2.4 סלרון לוח אם של אסוס סוקט 478(לא זוכר איזה - המחשב לא שלי והוא לא לידי כרגע) זכרונות ג'נרים256*2 וספק ג'נרי בקשר למעלות לא בדקתי אבל קבלתי את ההודעה על האוברקלוק גם כאשר המארז היה פתוח אני בטח שלא מהמומחים אבל לדעתי הספק נותן לפעמים יותר מידי מתח ומכאן ההודעה על האוברקלוק האם ל…

14. Started by havlin,

שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.

15. Started by paradigm100,

המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Or ei,

שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by הדר גולדנברג,

ערב טוב .. שדרגתי לכרטיס מסך רדאון 5500 rx וראיתי שיש לו כניסות דיספלי פורט ואייץ די אמ איי .. במסך הישן שלי יש רק כניסות vga ו dvi .. ניסיתי כבל שהוא dvi בקצה אחד ואייץ די אמ איי בשני לא עזר .. ניסיתי גם לקחת תכבל הישן שלי שלי של vga בשני הצדדים לחבר מתאם hdmi ולהכניס לכרטיס מסך גם לא עזר .. איך אני יכול לקבל תמונה ??

20. Started by bullfas,
    • 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by Vaknir,

המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by gab1234,

שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  23. הבהרה: המטרה של המחשב הזה היא למשחקים שכבר לא פועלים ב - XP ודברים ממש ישנים אחרים, אז שידרוג לא ממש בא בחשבון בכל מקרה, יש לי מחשב פנטיום 3 - 350 מגהרץ - 64 מגה זכרון. לפני כמה ימים הדלקתי אותו לראשונה מזה חצי שנה, והוא לא נדלק בכלל. תיארתי לעצמי שזה הספק, אז החלפתי את הספק. והמחשב נדלק, אבל הוא לא מציג שום דבר על המסך, ואין פעילות בכונן הקשיח כך שאני לא מניח שזה כרטיס המסך. המאוורר על המעבד פועל, כך שלא נראה לי שזה לוח האם ( אלא אם כן, הוא יכול לפעול גם אם לוח האם שרוף ) יש 2 Dimm-ים של זיכרון ( אם עוד קראו לזה Dimm אז בכלל ), ניסיתי כל פעם להפעיל עם רק אחד מהם, אבל זה עדיין לא פעל... מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by silky,

שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים