תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי , היום התקנתי את הדרייבר החדש 3.7. בקיצור , הפעלתי את refresh rate fix והוא כתב לי : Undisabled refresh rate detected. Strongly recommendated to restore previsious registry data , restore now? בכל מקרה , לא משנה מה שאני עושה , זה חוזר על עצמו... וגם עכשיו שסימנתי לו שב 800x600 יהיה לי 85hz וזה כתוב שם. אני מפעיל את המחשב מחדש , מפעיל משחק ברזולוציה הזאת , וזה קופץ לי שוב ל 60hz אפילו שכתוב שם שזה 85. וזה לא המשחק , כי הכל עבד טוב , עד הדרייבר החדש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבבלתי היום את הלוח הזה A7V8X-MX של אסוס התקנתי עליו מעבד AMD XP 2400+ אחרי שסיימתי להרכיב את הכל חיברתי את הכבל חשמל לספק והמחשב התחיל לעבוד אוטמטי מבלי שלחצתי על כפתור ההדלקה ונכבה כעבור 3-4 שניות..... בעיה המוזרה הזאת ממשיכה אני לא יכול להדליק או לכבות מהכפתור והצורה היחידה שמחשב נדלק הינה ההכנסה של הכבל חשמל לספק וכמו שאמרתי המחשב מתכבה תוך 3-4 שניות ... נ.ב. ניסיתי ספק אחר וגם זכרונות אחרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אח שלי התקין אצלי את הדרייבר הזה: http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html ואחרי ריסטרט שהוא עשה, הרזולוציה שלי השתנתה ל-640 על 480 ו-16 ביט כנראה, ואני לא יכול לשנות! איך אני יכול לתקן את החרא הזה שאחי הטיפש עשה? יש לי WINXP32BIT ו-9400GT.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רציתי לבדוק האם הכ.מסך שלי באמת דפוק, אז לקחתי את הכרטיס של אחותי והמחשב עבד (באסה צריך לקנות כ.מסך חדש), אבל (תמיד יש אבל ), אחרי שהחזרתי את כ.המסך שלי המחשב בכלל לא נדלק ! (לפני זה היו לי ארטיפקטים) אני רואה שהלוח מקבל חשמל (הנורה נדלקת) אבל כלום, גם הכפתור Power שעל הלוח לא עובד. האם מישהוא נתקל או יודע אם מצב כזה יתכן ?? שכ.מסך יגרום לכול המחשב לא לעבוד ? אני חשבתי שאם הכרטיס מסך לא עובד המאוורים נדלקים והמחשב מצפצף. יש רעיונות ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש ב KSP כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 OC BOOST 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E שמחובר לכרטיס מסך בודד יש ריבועים קטנים כחולים על כל המסך ניסיתי להחליף מסך וזה אותה בעיה מה שמוזר זה שאני מחבר 2 מסכים במקביל הריבועים נעלמים אני מניח שזה בעיה של הכרטיס אשמח לעזרה מקצועים יותר תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, כיום אני מחזיק ב (4GB 1333hz Kingston(2X2GB וקניתי עוד 4 GB(סטיק יחיד). התוצאה היא שלא רק שהזיכרונות לא עבדו יחדיו וקיבלתי הודעת שגיאה בצבע כחול לפני שהווינדוס עלה. אלא גם שהזיכרון שקניתי(שצוין בתחתית ההודעה), אינו עולה כזיכרון בודד. חשוב לציין כי ניסיתי להרכיבו בסלוט בצבע כחול ובסלוט השני שהוא בצבע שחור, ללא הועיל. האם איני יכול לשלב סטיק של 4GB עם הלוח אם שלי? או שמא הזיכרון שמכרו לי פגום? רכשתי כרטיס זיכרון מהסוג הבא http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15467&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הלקוח אם שלי הוא כזה - http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherbo…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעיה אשר התחילה ממש לפני מספר ימים היא כזאת: כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי למסך חיצוני ומעביר ל output to monitor, זה לא מאפשר לי להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (1920x1080), כלומר אני מקבל במסך החיצוני את הרזולוציה של הלפטופ שהיא 1366x768, כאשר התיבת הגדרת רזולוציית מסך מסומנת באפור ולא ניתן לשנות אותה. נתונים: laptop Dell E5430 כרטיס מסך intel HD graphics 4000 מסך samsung 2333sw מערכת הפעלה windows 7 64bit החיבור מתבצע באמצעות כבל VGA. ניסיתי את הדברים הבאים: (לאו דווקא בסדר הזה) -הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך. -ניתקתי את המסך החיצוני מהחשמל. -כאשר חיברתי ללפטופ אחר, עם אותו כבל VGA, כן היה ניתן לשנות את הרזול…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הלוח הוא GA-Z68MA-D2H-B3 מורכב עליו כ. זכרון G.SKILL DDR3 1333 L9 מעבד I3-3570K בדקתי את כל החיבורים והכן נראה בסדר מה הסיבה תודה .
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-