תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זה לא חשוב שאני מאוד כעוס על כך שבמחשב שלי! אין לי אפשרות להסיר דברים שנכנסו אליו - עם הודעת האזהרה "דרושה הרשאה להסרה וכו'" (היכן חופש התנועה? :s05:), " אלא אם כן אפרמט את המחשב מתחילה- שאז ודאי אצליח. אך מהלך זה כרוך בטורח וסבל, ולכן עכשיו החלטתי לחפש בכל מקום באינטרנט דרך אחרת נוחה יותר (קרי: ללא צורך פירמוט המחשב) שדרכה אוכל להסיר דברים כרצוני ללא תלות בדיסק הפירמוט. ואגב חיפושי בגוגל מצאתי את האתר הזה (כאן), עם ה"אשכול" הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407373.0 שם מסוף האשכול נראה שצחי16 עלה על פתרון בעיה דומה, ואכן, התחלתי לעשות כפי ההוראות שלו שם, הפעלתי את האדמניסטר- כמנהל, ובשלב הזה נפתח לפני חלון קטן שחור- אם אפשרות תיכנות כלשהיא שאיני מתמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מפרט: Pentium 4 3.2 Asus p5ld2-vm Nvdia 7600GT Prinston 2X512 533 cl4 Kingston 2X512 667 cl5{Added later} Western digital 120 gb sata1 Windows xp professional טוב אז הבעיה מתרחשת לפני הדלקת הwindows המערכת פשוט לא מוצא את HD שלי.. אבל מה שמוזר כאן זה שפעם המערכת מוצא את ה HDופעם אחרת לא מוצא :'(
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היום המחשב לא שלח סיגנל למסך . ניקיתי מגעים לכרטיס מסך ולזכרונות וגם לא נדלק . פירקתי את המאוורר הוצאתי את המעבד שמתי משחה טרמית חדשה והכל עבד יפה אחרי שעה שוב אותה תקלה שוב הוצאתי והכנסתי את המעבד וזה הסתדר מה עושים במצב כזה?
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הרגע הרכבתי מחשב של חבר שלי (החמישי שאני מרכיב כבר), חיברתי הכל, ואני בטוח שבצורה תקינה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור POWER, המחשב נדלק לשבריר שניה, הLED של הכפתור POWER נדלק,כלל המאווררים במחשב נדלקים וכולם נכבים לאחר שניה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה :'(
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, 4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה במיוחד - הGTX260 שלי נוטה לא להציג את הוינדוס מהרגע שהוא נטען, אם יש דרייבר רלוונטי במערכת. למשל, בSAFE MODE, זה כן מציג את המסך. לעיתים התצוגה נטענת טוב, לעיתים זה מה שקורה - ממש לשחק רולטה. יש לציין שזו בעיית תצוגה בלבד - הוינדוס נטען באופן תקין, שומעים את הסאונד, ואפילו המסנג'ר מתחבר אוטומטית. אני נאבק בבעיה הזו המון זמן, אבל נשבר לי לשבת שעה על איתחולים כל פעם שאני צריך לאתחל... האם למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה, Zephyer
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחולה הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…
-
- 12 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כרטיס PCI LPT שמגדיר את עצמו ECP. הוא מחובר אצלי לצג נתונים LCD, כשהחיבור ECP יש בעיות תצוגה ויש צורך במצב SPP או EPP. איך אפשר לשנות את זה ? HELP
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אממ קניתי מהטכנאי שלי מחשב חדש. והוא חסם לי את הגישה להכנס לביוס, כאילו אין לוגו שאפשר ללחוץ על דילית או על Del, איך אני פותר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב windows 10 לאחרונה המחשב מראה שגיאת "reboot and select proper boot device" בהתחלה הפעלה מחדש פתרה את הבעיה אבל עכשיו הוא לא עולה כלל בעבר למחשב גם היה BSOD שהיה צריך לעשות שחזור מערכת ועכשיו הוא מזהה 4GB במקום 8GB RAM למרות שמותקן לי 64 ביט לאחר בדיקה בBIOS ראיתי כי רק מוצג כונן הDVD האפשרויות שאני חושב 1) הכונן התקלקל 2) הכונן התנתק מלוח האם 3) משהו בהגדרות בBIOS שגוי (אין לי התמצאות לא לבקש ממני לשנות) אם זה עוזר בנוגע לממשק הBIOS הלוח אם הוא של Gigabyte בתודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להסיר ולהתקין מחדש את האינטרנט אקספלורר שלי אם אפשרי לשלוח לי לינק עם מקום להורדה אשמח ובנוסף לזה הסבר איך אני מתקין יום טוב לכווווווווווולם
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נישא של אבא שלי מסוג COMPAQ די חדיש P4 3GHZ עם 1ענ זכרון... לא רואה סרטונים באינטרנט ויש לי חבילת CODEC מעודכנת..מה יכולה להיות הבעיה..לעדכן קודקים שוב.??
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-