תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונה עד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלק שעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות 1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון) ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח 2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA 3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיה ניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדין אין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://regfix2k.com/ מומלץ לנסות את זה? מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת רזולציה של 600X800 על מסך LCD SDM-M81 של SONY. הבעיה מופיעה רק במשחקים. בתצוגה חלק קטן של מש שאמור להיות החלק העליון של המסך מופיע בתחתית ומתקבל מסך מפוצל. המסך מחובר לכרטיס RADEON 9600PRO. הבעיה הופיעה גם עם כרטיס GEFORCE 4. נסיתי גם לעדכן עם DRIVER מתאים מהאתר של SONY. ברזולוציה של 1024X768 אין בעיה כזאת. כרגע המסך מחובר ליציאת VGA ולא DVI דרך "ממיר" קטן.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים עכבר razer abysus והמנורה הכחולה שנמצאת עליו כל הזמן דולקת גם שאני מכבה את המחשב איך אני יכול לעשות שהמנורה הזאת תתכבה מתי שהמחשב במצב שינה או שהוא מכובה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי למחוק את ההתקנים ולתת לו להגדיר מחדש אך ללא הועיל. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה ...הורדתי את זהPS2.-.NBA.Street.Vol2.-.FullDVD.PAL עכשיו זה בא בקובץ ראר חלצתי מהראר והיה לי תקיה עם 4 קבצי ראר שקשורים אחד לשני ועוד קובץ בין וקיו לא שימושים כלומר כל אחד מהם שוקל 1 קילו ביט ושניסיתי לצרוב לא הצלחתי...לקחתי את ה4 קבצי ראר חלצתי אותם לתיקיה ושמה היה לי את התיקיה עם הקבצים של הדיסק..עכשיו זה שוקל 1+ ג'יגה ויש לי צורב די וי די ויש לי דיסק 4.7 ג'יגה וזה לא מצליח לצרוב לי שאני מנסה לצרוב על DATA ובכללי אני מצליח לצרוב קבצי IMAGE בלי בעיות בנרו לדי וי די עכשיו הפתרון שאני רואה הוא תוכנה שתקח לי את הקבצים שבתיקיה ותעשה לי מהםם קובץ IMAGE אז רציתי את עזרתכם במציאת תוכנה זו אלא אם כן אתם רואים פתרון אחר...זה דחוף למחר!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
הוא קנה מחשב ישן P4 1.7 ועם המחשב הוא קיבל RIVA TNT אז הוא קנה R9200 ושם אותו במקום הTNT וזה לא מפעיל לו את המחשב. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי,כפי שאתם רואים את התמונה הזאת שלקחתי מהתרד הבא עד עכשיו לא ידעתי לתאר את זה,עכשיו ראיתי תמונה של זה. המון פעמים המסך הזה מופיע והמחשב עושה הפעלה מחדש. ליפעמים המחשב מפעיל מחדש את עצמו גם בלי ההודעה הזאת. אודה מאד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC. E5200 עם סטוק קולר DFI LANPARTY T2R UT 2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4 מפנדס GAINWARD GTX260 216SP SEA SONIC 500W COOLERMASTER ELITE 334 בלי שום OC, הכל סטוק. התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין. כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע. הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב Asus eeePC, היא לא יודעת את הדגם (לא הצלחתי למוצא קבלה\על המחשב את הדגם), כשמדליקים אותו הוא נתקע לפני הבוט במצב שעל המסך מהבהת שורה מסויימת, ונשאר שם. ניסתי ללחוץ על f8 להיכנס לsafe mode אבל המחשב נשאר בשלו מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול, בעקבות הצעת המחשב עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסל שלי לגרסה האחרונה (285.62) מהאתר של NVIDIA. מאז הלך לי ממשק ה AERO וחלונות 7 טוענת שהדרייבר לא תומך. אני עומד לגלגל את הדרייבר אחורה, אבל רציתי לדעת אם זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נדפק ווינדוס וממש לא בא לי להתקין מחדש אז איך אני מעתיק אותו ?? לקובץ קוראים hal.dll תודה לעוזרים אני מנסה להדליק אותו עכשיו אבל ללא הצלחה אז כמו שחשבתי הוא עבר איזשהו קצר ונישרף משהו, אנשים לא יודעים לספר מה קרה ישר מאשימים חחחחחח איזה כיף אני לא יכול לפתוח אותו יש אחריות של KSP חחחח שידפקו איתו איזה כיף עוד עבודה שהסתיימה בהצלחה חחח אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I5-2400 שמגיע במצב עבודה רגיל (לא בהרצת משחקים) ל47-48 מעלות. רוב הזמן הטמפ. שלו נעה בין 40 ל-50. על המעבד יש מאוורר SCYTHE KATANA 3, ומרחתי משחה טרמית שוב כדי לוודא שלא זאת הבעיה. כמו כן, במארז יש לי 4 מאווררים, 2 לכניסת אויר ו2 ליציאה. איזו סיבה יכול לגרום למעבד להתחמם כך?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין FIRMWARE מעודכן לצורב של ASUS מדגם 2014L1T, ועכשיו הוא לא מגיב בכלל, ולא ניתן לפתוח אותו.. :\ איך אני מתקן את הבעיה? חשוב לציין שסביר להניח שלא עשיתי את זה כמו שצריך.. איך אפשר לפתור את זה..? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 18:15:24 עדכון קטן:העניין הסתדר, עדכנתי שוב את הFIRMWARE וזה עזר..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-