תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי מקלדת מולטימדיה כזאת של HP ם: מסיבה לא מובנת אין עליה שם דגם, ואני חייב דרייבר! יש לי תמונה שלה, - הממ, מי יכול לעזור ולמצוא דרייבר? לאחר שעות של חיפושים אני עדיין לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. לפניי כמה שעות היה לי ריסט פתאומי ומאז הווינדוס עולה לאט. כלומר מבצע הרבה לופים עד שהמערכת עולה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג, ומשהו מוזר קורה איתו, שום דיסק הוא לא קורא (כותב שאין דיסק בכונן) אבל דיסק התקנה של WIN 7 הוא כן משהו וקורא אותו והכול בסדר... מה זה יכול להיות? אני שומע אותו מניע את הדיסק אבל אז מגיע הברקס ושומעים חריקה כזאת מהכונן וזה חוזר 2 - 3 פעמים והדיסק גולש החוצה... ניסיתי להסיר ולתקין שוב את הכונן אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ואחרי שהחזרתי את הכל הוא פשוט לא רצה להדלק - רק עשה צפצופים כאלה הבנתי שהבעיה בזכרונות .. שיחקתי איתם קצת והוא התחיל לעבוד אבל מאז הוא בבעיות זכרון מסיביות = קצת עומס - ישר מסך כחול וכתוב לי שיש בעית זיכרון ושהוא מתחיל משהו DUMPING MEMORY או משהו כזה החלפתי את הזכרונות שיש לי 128X2 SDRAM בזיכרון מהמחשב של אחותי 128 SDRAM והוא עובד ( לאט, אבל עובד ) מה עושים?! ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע בזמן האחרון לאחר צפיה של כ 5-10 דקות בקבצי HIGH DEFINITION. בקצרה אלה הם קבצי ווידאו באיכות מעולה של 1920X1080. בכל מקרה, לאחר חיפוש בפורומים פה, מצאתי שרוב הבעיות נגרמות למחשב כאשר הוא מתחמם יותר מדי (אחד החלקים..) לאחר שהמחשב שלי נתקע בפעם האחרונה, פתחתי ישר את המארז וניסיתי לראות אם יש איזהשהו רכיב חם יתר על המידה, ולא מצאתי.. איזה עוד אפשרויות יכולות להיות? מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתבדוק את הטמפרטורה בכל אחד מחלקי המחשב? (יש באגף ההורדה תוכנה למעבד, אבל אני צריך גם אחת לכרטיס מסך ואולי לעוד חלקים..) כמו כן יש איזה תוכנה (אולי 3DBENCH) שגם מאמצת את הכרטיס וגם בודקת טמפ'? נ.ב. המחשב הוא: amd3000 64 venice גיגה זכרון DDR2 400 6600 LEADTECH (עם מ…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום , יש לי מקלדת כבת 3 שנים , במקלדת יש אפשרות להגביר/להנמיך את עוצמת המוזיקה וכל פעם שהייתי מגביר/מנמיך הייתי רואה על המסך כמו קווים כאלה ירוקים שמראים לי על איזה עוצמה זה. בפעם האחרונה שפירמטתי לצערי לא יצא לי לראות יותר את הקווים אשר הסברתי עליהם למעלה. אני לא יודע אם צריך דרייבר למקלדת או לא , אבל לפעמים שהייתי מפרמט , זה היה פועל בלי דרייבר. השאלה היא האם אפשר להחזיר את הקווים הירוקים המקלדת של HP אין לי דגם מדוייק. תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קודם כל שלום. שמי אופיר. אני לא יכול להגיד שאני ספץ בעניין המחשבים, אני רק יכול להגיד שאני מאוד קפדן ומסודר ובד"כ אני יודע לדאוג לעצמי בכל מה שנוגע לבעיות מחשב. לצערי קיימת אצלי בעיה נורא מטרידה שאני פשוט לא מספיק מקצועי בשביל להבין או לאתר את הגורם שלה. הפיירפוקס/אקספלורר/כרום עושים לי המון not responding ופשוט קופאים למשך כמה שניות. לפעמים זה בא והולך, לפעמים זה יכול להמשך הרבה יותר זמן. הדבר היחידי ששמתי לב אליו הוא שזה בד"כ קשור לפלאש. אני משתמש בעיקר בפיירפוקס אך הייתי חייב לנסות את שני הדפדפנים האחרים לראות אם זה קורה גם בהם. כשזה קורה הרבה פעמים ניתן לראות שהחלון של הפיירפוקס קופא ולא מגיב ובתחתית המסך, בtask bar, נראה שנפתח עוד חלון ומייד נסגר. קרו לי כמה פעמים ש…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח לא ממש ישן של 40 ג'יגה (גיבוי של כל מיני קבצים) לאחרונה הוא עושה רעשים מוזרים שהוא מנסה לפעול אבל לא מצליח ושוב פעם מנסה...כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה... אמרו לי לבדוק אולי זה הספק, יש לי ספק ג'נרי של 480וואט של "סנשיין", אבל בדקתי על מחשב אחר והוא גם לא עולה שם..זה קרה כמה ימים אחרי שהתקנתי כרטיס מסך Radeon 9700PRO במקום מה שהיה לי-FX5700LE 256mb האם זה קשור? יש שם דברים חשובים שלי, האם יש איזושהי חנות לתקן דברים כאלה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב חדש... AMD64 3200 X800XL 1GB זיכון ADATA WINXP PRO SP2 כשקיבלתי את המחשב הכל עבד בסדר גמור וגם הווינודס עלה בצורה מהירה וטובה... לאחר כמה ימים עידכנתי את הכרטיס מסך שלי מהעידכונים של OMEGA עשיתי RESTART והווינדוס פשוט עלה בצורה איטית לחלוטין וזה נמשך עד היום!! ככה עולה המחשב: בהתחלה כתוב: WINDOWS IS STARTING UP אחר כך:WELCOMIG מהשלב הראשון עד לשני לוקח 15-20 שניות!!! אחרי הWELCOMING הטפט של הווינוס מופיע ללא איקונים למשך חצי דקה !! ורק אחרי חצי דקה גם האיקונים מופיעים... בקיצור לוקח בסביבות הדקה עד שאפשר להשתמש במחשב!! ניסיתי למחוק את העידכונים של אומגה ולהפעיל מחדש אבל משום מה זה לא עזר והווינדוס עדיין עולה בצורה איטית מאוד... ניכנסתי לMSCONFIG עשי…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב של LG מה שקורה זה שבהתחלה הוא עבד בסדר גמור עד שיום אחד קרה דבר מוזר כמעט כל פעם שהיה נדרש השימוש בצורב (בעת עליית המחשב בדיקת חומרה, קיראה או כתיבה לדיסק וכו') היה מן רעש כזה שלא ידוע איך לתאר את זה כזה מין פיצוץ קטן והכל במחשב נקתע למילישניה ואז חזר למצבו. מה שיכול להיות כסיבה לזה זה שפעם אחת חיברתי את הצורב כאשר המחשב היה מודלק וכאשר חיברתי את המולקס לא חיברתי אותו בו זמנית (כלומר שכל הפינים יתחברו בו זמנית) אחלה חירתי פין פין זה קשה להסביר חיברתי את המולקס באלכסוןכאילו אפשר לומר בהתחלה אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהוב בצורה הזאתי אבל ברגע בהפין הראשון (האדום) נגע בפין של האדום בצורב המכשב נכבע יכול להיות שזו הסיבה. אני נורא מפחד זה צורב ח…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי צורב הוא חדש יחסית ככה שאין מצב שהוא דפוק הוא של סוני צורב דיוידי DVD+R RW צרבתי כמה דיסקים אצל חברה שלי זה עובד אצל חבר זה עובד ואצלי לא העתקתי למחשב וצרבתי מחדש ושוב לא עובד לעומת זאת דיסק אחר כן עבד לי.. למה זה איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-