עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shat,

אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by Transfer,

תראו בסה"כ מחשב טוב, מתוחזק כמו שצריך עם מספר תוכנות סריקה אנטי וירוס מעודכן והכל טמפרטורות נמוכות ודרייברים מעודכנים P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 R9800P 128mb 1024mb ddr זכרון1: Field Value DIMM1: Elpida EBD52UC8AMFA-5B 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) זכרון2: Field Value DIMM2: Micron Tech. 16VDDT6464AG-335CB 512 MB PC2700 DDR SDRAM (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) [אני לא יודע למה ה everst רושם את הזכרונות ככה.. על אחד מהם רשום בכלל 333 וזה לא מצוין פה.. אז אשמח לדעת מה באמת הולך עם זה] אני סבור שיש בעיה בזמן הרצת משחק במצב של עומס במשחק אני מרגיש שהסחיבה של המשחק פ…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by TheReaper,

כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב נייד של LG דגם LE50 Express. בעיה ראשונה: כבר הרבה זמן שהמחשב לוהט בחלקו התחתון. החום יוצא בעיקר מהמקום בוא נמצא ה mini pci (ככה כתוב על הפתח מהפלסטיק) וזה עד כדי כך שלפעמים אי אפשר לגעת. החום מגיע גם לצד שני וחם לשים יד על התאץ' פד. חום כזה נוצר גם ללא כל ישום עובד. (המחשב סתם עומד). למישהו יש רעיונות??? בעיה שניה: (באותו מחשב) למחשב הזה היה זיכרון RAM של 256 MB והחלטתי להגדילו ולהוסיף עוד ג'יגה. (זה מה שהיה אפשר...) אך, אחרי ההוספה מופיע (עכשיו) ב system כי יש במחשב 1.12 GB of RAM ולא 1.256 כצפוי. האם זה יכול להיות בגלל שכרטיס המסך עובד על זיכרון משותף? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by eshtul,

קניתי מחשב נייד של IBM THINKPAD T61 והיות ולא קניתי פרארי כדי שיעבוד כמו סוסיתא, החלטתי להעיף את הויסטה קיבינימט ולשים XP עשיתי גיבויים עניינים בלאגנים העברתי את הבוט שיתחיל מהסידי, הגעתי למסך הכחול, המחשב מריץ בשורה למטה את ההגדרות הראשוניות ובסיום אומר לי להתקנה ללחוץ אנטר ול"ריפוי" R. לא ממש משנה על איזה מהם אני לוחץ אני מגיע לחלון שאומר לי שהמחשב לא מזהה כונן קשיח והאופציה היחידה שהוא נותן לי זה ללחוץ F3 ולצאת מההתקנה. מקצת קריאה וחיפוש הבנתי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל שמדובר בכונן קשיח SATA (שבאמת שזה לא אומר לי יותר מדי) ולכן הוא לא מזהה אותו דרך הבוט או משהו כזה. בכל מקרה הורדתי את העדכון בוט שלמטה וחשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה בנידו…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. מאיפה הם באו? עשיתי עליהם כבר פעם UNINSTALL ב-DEVICE MANAGER אבל הם חזרו.. מאז שהם הופיעו יוצאת כל כמה זמן הודעה כזאת: זה הופיע אחרי שניסיתי לשחזר קבצים עם התוכנה GetDataBack - NTFS עריכה: ניראלי שזה קשור יותר לפורום תוכנה.. אשמח אם תעבירו..

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by ^ThiZz,

לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

14. יש לי רמקולים 51 של לוג'יטק{X530}. פירמטתי את המחשב,התקנתי את הכרטיס קול והכל, אבל אני שומע נורא חלש! לפני שפירמטתי לא הייתה שום בעיה... יש לי לוח אם של ג'יגבייט. יש למישהו הצעות? ???

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  15. כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. ניסיתי עם מסך אחר וגם שם זה קיים. כשאני משחקת במשחק JustCauseDemo יש כזה פס,כשאתמול שיחקתי במשחק זה לא היה הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש לא מזמן.. (4 חודשים) מעבד: E6400 לוח: 945PL של Gigabyte כרטיס מסך: ASUS Geforce 7900GS וג'יגה זכרון מחברת ELPIDA אלו זכרונות DDR2 667Mhz 512X2 שעובדים בדיואל! ועכשיו החלטתי להרחיב לעוד ג'יגה וקיבלתי זכרונות ELPIDA 533Mhz 2X512 ובדקתי שהם עובדים והכל חיברתי אותם לחוד בלי הישנים והם עבדו.. אבל כשאני שם את כל ארבעת הזכרונות הוא לא מזהה לי זוג אחד ובעצם הוא מזהה 1GB של זכרון וכל הזכרונות תקינים! מה יכולה להיות הבעיה?! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by kisin,

שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.

21. המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים

22. Started by ECHO_ECHO,

היי , אני מחפש לחזק את המחשב שלי AMD FX)tm(4300 quad core 3.8 GHz כרגע יש לו זכרון 4 GB ואני רוצה להכפיל את הזכרון איזה זכרון יתאים למחשב הזה ? (amd) ואיך אפשר עוד לחזק את המחשב?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by A1eX,

ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by pixelsight,

שלום איך אני צורב ללוח הזה ביוס חדש הורדתי אותו אבל יש שם רק קובץ אחד :'( :'(

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: (הקו העליון) http://planet.nana.co.il/moses2005/images/4.jpg אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.