תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי במחשב שלי לוח אם ומעבד חדש (Amd 3500, Asus A8v-mx) מאז שהתקנתי את הלוח והמעבד, וחיברתי את הכרטיס קול, המחשב נתקע מיד אחרי המסך-תמונה של הלוח. הכרטיס הוא מדגם live 5.1 של Creative. יש לציין שכאשר אני מוציא את הכרטיס קול ומעלה את המערכת, הכל עולה ללא בעיות. וכמו כן הכרטיס עבד יום קודם לכן עם הלוח והמעבד הישנים שלי. יש אלו שהן הצעות לפיתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מבדיקה שערכתי במנהל ההתקנים של מערכת ההפעלה הופתעתי לגלות חומרה לא מזוהה (לא מזוהה מבחינתי ולא מבחינת מערכת ההפעלה), כלומר, חומרה שמופיעה תחת קטגוריית CD-ROM Drivers ולא מותקנת כלל במחשב. יש לציין כי אין לי כל חומרה המותקנת בממשק SCSI. החומרה המסומנת באדום זוהי החומרה הלא מזוהה. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP. אודה לכל עזרה שהיא.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים הוא כותב שיש 113(כן 113 ) ראם ולפעמים 512 (לפני שהוינדוס עולה) יש פעמים שאני אפילו מקבל הודעה: האוברקלוק נכשל. ואז אני מקבל מסך כחול שאומר שהוינדוס לא יכול לעלות. לא יודע אם זה קשור אבל המחשב עצמו בקושי זז (גם אחרי שהוחלף האר דיסק, לוח אם וכרטיס מסך) לדעתי סתם טימטום *המחשב אף פעם לא עבר שום אוברקלוק והסטיקים של הזכרונות יושבים טוב על הלוח אם. מעבד של אינטל 2.4 סלרון לוח אם של אסוס סוקט 478(לא זוכר איזה - המחשב לא שלי והוא לא לידי כרגע) זכרונות ג'נרים256*2 וספק ג'נרי בקשר למעלות לא בדקתי אבל קבלתי את ההודעה על האוברקלוק גם כאשר המארז היה פתוח אני בטח שלא מהמומחים אבל לדעתי הספק נותן לפעמים יותר מידי מתח ומכאן ההודעה על האוברקלוק האם ל…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם לוח abit ic7 וכשאני מנסה לעדכן ביוס בעזרת התוכנה FlashMenu הוא כותב לי שהגירסה ישנה ושצריך להוריד את הגרסה האחרונה מהאתר (וגם מפנה אוטומטית לאתר) וגם אחרי שהורדתי את הגירסה המעודכנת(1.33) הוא עדיין רושם לי שהיא ישנה ...... ??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני כשבועים פתחתי את המחשב והכנסתי HD ממחשב אחר לשמור את מה שיש בו איזה 6GB ועכשו כל כמה זמן המחשב עושה ריסט אוטמטי כזה אפשר לדעת איזה בעיות יכולות להיות ??
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן... אני חדש כאן... טוב נתחיל במה שעל ליבי... לפני מספר ימים קניתי לוח אם חדש abit ip35 e... אבל מה? בכל מאמץ.. אם זה אם orthos או בgraw 2... המחשב נתקע אחרי דקות בודדות... מה לעשות? דרך אגב, הרצתי גם memtest וגם נתקע ב2 אחוז... ): אח"כ הרצתי כל מודל של זכרון בנפרד ושתיהם נמצאו תקינים, אבל שחיברתי שוב את שניהם ביחד (בדואל צאנל ולא בדואל), המחשב נתקע... ): בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג ממה המחשב נתקע ולמה... לפני השדרוג של הלוח אם הכל עבד פיקס! עכשיו אני עובד עם מודל אחד של ג'יגה ועובד סבבה... אפילו הרצתי orthos לחצי שעה ולא הראה אפילו סימנים של תקיעה... יכול שהבעיה היא בלוח? המפרט: E8400 עם פריזר 7 פרו עליו... שקצת מזיז את הקירור של הצ'יפסט הצפוני.. אולי הקירור של הצ'יפס…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אין לי מושג למה... זה קרה לי כבר עם 5 משחקים שונים.... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, המקלדת והעכבר לא עובדים אלא אם כן אני מחבר אותם דרך USB. האם יכול להיות שיש לי בעיה עם הדריברים של החיבור מקלדת\עכבר? איך אני מתקין דריברים חדשים לחיבור הזה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-