עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by POPCORN,

סליחה שאני שואל את זה פה שוב שאלתי בפורם Windows אבל לא ענו לי, אולי טעיתי בפורם. יש לי שאלה בקשר לtimefrezz של toolwiz מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by kornov,

שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by yakir4u,

קניתי כונן חדש של 3TB ואני יכול להגדיר מחיצות רק עד 2TB הביוס של הלוח מעודכן לUEFI ומצב AHCI מופעל ועדיין הוא נותן לי רק להגדיר מחיצה עד 2TB

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by גגגג,

משום מה קורה לי במחשב (בד"כ מחשב נייד) שאני מנסה לשתף את המסך אז הוא "מסרב" ונשאר תקוע על שולחן העבודה. אם אני מנסה להקרין מצגת אז הוא מקרין אותה רק אם אני לוחץ על F5. בכל מקרה אחר הוא נתקע על שולחן העבודה. גם כשאני מנסה לשתף קובץ וורד גם אז הוא מסרב. ידוע לכם מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by DeaglinG,

היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by RGL2006,

קניתי היום כרטיס מסך חדש 1900XT ושאני מפעיל את פיפא 2007 אז בהתחלת המשחק הוא נתקע בכרטי הקודם הכל עבד 6150 מישהו יודע או מכיר פאט"צ או עידכון??? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by 111SHAR,

היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by duplo2,

שלום יש לי שני שרתים מרוחקים שיושבים בחווה בארץ ובארהב משתמשים מעלים קבצים בFTP לשרת בארץ ואני מעוניין שבפעם ביום התוכנה תתחבר אוטומטית ותעדכן את הספריה בשרת בארהב בחומר החדש שנוסף לא חייב להיות תוכנה חינמית.חשוב לי בעיקר שתהיה אמינה (היתה לי תוכנה משום מה היתה מעתיקה את אותו קובץ למרות שהוא כבר היה קיים בשרת העד) ושתהיה לה אפשרות של resume כמו בכל תוכנת FTP נורמלית ויכולת תזמן

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by adirnasri,

אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by AnonymousIncognito,

שלום, המקלדת והעכבר לא עובדים אלא אם כן אני מחבר אותם דרך USB. האם יכול להיות שיש לי בעיה עם הדריברים של החיבור מקלדת\עכבר? איך אני מתקין דריברים חדשים לחיבור הזה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by fiDanza,

אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by ShahafH,

שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by ISmile4U,

שלום וגמר חתימה טובה לכולם. אתמול קבלתי את המחשב הנייד החדש שלי Fujitsu-Siemens AMILIO M3438G . עכשיו אני חושש מפני בעית התחממות שיש לי מאחר ולאחר מספר דקות שהמחשב עובד האיזור שלפני המקלדת היכן שממוקם העכבר מתחמם לא רותח חלילה וחס אבל חם. האם זאת בעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת/כזאת? אני הודה לעזרה בנידון בטרם האלץ לסור עימו לחנות בה רכשתי אותו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום, יש לי בעייה שזה כמעט בטוח בחומרה, כי אחרי 4 פירמוטים וגם שינוי בסוג הווינדוס [מ32 ל 64 ביט...] יש עדיין בעייה, הבעייה: כשאני מפעיל emule או כל תוכנת הורדה אחרת bittorrent, אז העכבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז ואם יש מוזיקה את היא נתקעת כל שניה.. ------- יש לי AMD ATHLON X2 DUAL CORE 4200+ AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G 2 x Samsung 1 GB DDR2-667 NVIDIA GeForce 6100 (256 MB) - מובנה! -- עשיתי S&M זה אמר שהכל טוב, סרקתי עם MHDD זה מצא לי הארד דיסק אחד עם סקטוראים פגומיםף אז הוצאתי את זה עם הסקטורים הפגומים, ועכשיו יש לי אחד אחר ללא סקטורים פגומים.. מה זה יכול להיות??

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by alkolombri,

תקשיבו אחים שלי אני בבעיה ממש.. ניסתי לפרוץ את הויסטה מקודם בעזרת משהו שאחד המשתמשים שקארתי באינטנט. המחשב עשה ריסט ועכשיו הויסטה בכלל לא עולה (אפילו לא נטען...) יש לי גם XP על המחשב ועכשיו הוא ישר מפעיל לי אותו בלי להגיע לויסטה בכלללללללללל. אני אבוד............ ניסתי בXP ללכת ללחוץ על הלחצן הימיני ומישם למתקדם ולrecovery אבל גם שם הויסטה לא מופיעה לי בבקשה מי שמבין שיעזור לי...............................................

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by yotam360,

כשאני מפעיל את המשחק call of duty 2 המחשב שלי פתאום נכבה ואחרי שניה הוא נדלק עוד פעם. למה זה קורה?? האם זה קשור לספק???

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by or_cohen,

יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם

22. היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. Started by avikadosh91,

קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום רב ברשותי מחשב אשר תומך בזיכרונות עד ל(DDR-266 (PC-2100. ידוע לי כי זיכרונות מהירים יותר יפעלו כשורה, רק שלא במהירות המקסימלית שלהם אלא במהירות המקסימלית שלוח האם תומך בה, כלומר, שזיכרונות מסוג (DDR-400 (PC-3200 אמורים לפעול בלוח כזה. ברמת העיקרון אני מריץ שילוב של שני זיכרונות 256, אחד PC-2100 ואחד PC-2700, וניסיתי להכניס 2x512 DDR-400. כאשר אני מחבר את החשמל, המחשב נדלק לבד ונכבה לאחר 2 שניות. לאחר מכן נדלק עוד פעם אך המסך נשאר כאילו שהמחשב מכובה. ניסיתי לבדוק את הזכרונות אחד אחד (כלומר, כל אחד לבד) אך לא הצלחתי להפעיל את המחשב (קרה אותו דבר כמו עם שניהם ביחד). אפילו פעם אחת הלוח אם התחיל להשמיע מעין צפצופי אזעקה. הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את אחד מהזכרונות החדשים …

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by ori24,

חבר טוב קנה את המצלמה הזו לפני כמה ימים. איכות המצלמה פשוט פצצה אך יש בה בעיה פשוט מציקה בפוקוס האוטומטי. כל איזה דקה או שתיים התמונה נהיית מטושטת כאילו המצלמה נכנסת שוב לפוקוס ואז שוב מסתדרת ואחרי דקה או שתיים זה חוזר חילילה. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים