עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

2. Started by YoniG,

יש לי מחשב עם WIN XP למחשב מחובר סי די רום, אבל מערכת ההפעלה מתנהגת כאילו לא מחובר סי די רום למחשב - היא לא מציגה אותו ברשימת הכוננים. בביוס רואים את הסי די רום כשורה. מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם, אז ככה: 1. יש לי בעיה קטנה עם ASUS Smart Doctor, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. 2. הבעיה השניה היא בניגון קבצי MKV, וזה משהו שמלווה אותי עוד מהמחשב הקודם, עכשיו החלפתי ל-i5 2500K עם לוח MSI Z77A-GD65…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by freakaamos,

שלום. לפני כחודש קניתי לי radeon 9800 pro הכל עבד טוב ויפה עד שלפני יומיים המחשב מתחיל להפתח כשהוא רושם שיש לי שגיעה קריטית של הדרייבר של ריידון עדכנתי דרייברים הורדתי דרייברים שיניתי אופצייות עשיתי כמעט הכל ועוד לאחר לפחות שעה או שעתיים של שההיה על המחשב הוא לפתע עוצר קופא במקום ואין עוד אפשרות חוץ מריסטרט הוא גם כמה פעמים היה עושה הודעה שיש בעיה עם ה frequnsy לפני שהוא עשה ריסטרט. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

לחבר שלי יש בעיה בהארד דיסק כל פעם כשאנחנו מתקינים וינדווס לא משנה איזה, יש דפיקה של הEXPLORER הוא כל פעם נדפק אגב יש אניטיוירוס ופיירוול יכול להיות מצב שהווירוס נמצא בבוט רקורד?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by navot,

אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. Started by g_s,

הגאמפר מכוון למצב של 4V אבל ב BIOS אני עדיין לא יכול לעבור 3.2V ואני פשוט לא יודע מה לעשות, עידכנתי BIOS לגרסה הכי חדשה וזה גם לא עוזר וניסיתי את כל האופציות האפשריות....מישהו אולי יודע אם יש נעילה למוד הזה?או שהוא יודע איך לפתור את הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרות לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?

11. Started by Guarding angel,

יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by destinyy,

שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  13. Started by ori24,

חבר טוב קנה את המצלמה הזו לפני כמה ימים. איכות המצלמה פשוט פצצה אך יש בה בעיה פשוט מציקה בפוקוס האוטומטי. כל איזה דקה או שתיים התמונה נהיית מטושטת כאילו המצלמה נכנסת שוב לפוקוס ואז שוב מסתדרת ואחרי דקה או שתיים זה חוזר חילילה. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by david86,

במחשב יוצא לי מסך כחול אחרה כמה זמן ורשום כול מני דברים באנגלית ואני לא יכול להזיז שום דבר ורק יכול לעשות ריסטארט אין אני מוריד את זה חבר שלי אמר שזה אולי וירוס איך להוריד את המסך הכחול?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  15. שאלה קטנה בבוקר באתי למחשב והמקלדת לא עבדה. עשיתי אתחול > המחשב התחיל לעלות אבל מיד הופיע הודעה שעולה כשהמסך לא מחובר Power saving enable, this monitor will shut down וככה כמה פעמים מאתחל את עצמות מגיע להודעה ומאתחל שוב. רק אחרי שכיביתי את המחשב ל10דקות מהסוויץ הראשי הוא עלה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו אז רציתי לדעת מה נראה לכם שכדאי לי לבדוק או לעשות כדי להבין למה זה קרה ואיך לפתור את זה המחשב מנסה לאותת לי משהו .... שמשהו לא בסדר. צריך להקשיב לו ... אז אודה על עזרתכם בנושא. המחשב זה amd athlon 64X2 dual core

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by guy 12,

שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by Dorianpro,

מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by מני מור,

אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!

21. Started by יונדב,

שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by rabbit,

כאשר המחשב עולה וסורק את חיבורי הIDE הוא מוצא את כל הכוננים חוץ מכונן אחד שלפתע הוא לא מזהה אותו ורושם לי במקום את שם ההארדסיק את גרסת הקשוחה שלו כך: pri master: va20af0c ואז מתחת הוא רושם pri master hardisk fail מה יכולה להיות הבעיה?? כאשר אני נכנס לביוס לראות איך שם הוא מזהה אותו הוא מוחק לי את השורה של ה pri master כלומר אין לי אפשרות להכנס לשם והוא לא רושם שם כלום למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שהייתה לי בעייה שאם הייתי מנסה לפתוח קובץ קצת יותר כבד מקובץ txt התוכנה שלו לא הייתה נפתחת וזה היה תוקע את התיקיה (נניח קבצי סרטים, קבצי טקסט כבדים לפעמים גם שירים). כדי להפעיל את הקבצים הייתי חייב קודם כל לפתוח את התוכנה ואז לגרור את הקובץ לתוך התוכנה. עכשיו בערך יום אחרי שפירמטתי הכל עבד סבבה כמו שצריך ואז זה חזר ואני לא יודע מה לעשות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ghsu5,

זה התחיל בזה שסתם רציתי לנסות להדליק את הספק בלי להשתמש בלוח אם זה הצליח הבעיה שאחרי זה שחיברתי אותו חזרה למחשב הוא לא נדלק :-\ לא ברור לי בדיוק איפה הבעיה אשמח אם תעזרו לא נראה לי שהספק שרוף כי הוא עובד ..

25. Started by ophir555,

כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק

• 5 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים