עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OgANDi_BoY,

מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  2. ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. יש לי (1GB(512X2 זיכרון עכשיו כשאני מוציא סטיק אחד של 512 ונשאר לי רק סטיק אחד של 512 אז רשום לי בסנדרה בביוס ובכל מקום שיש לי 510 עכשיו אני יודע שזה לא משמעותי אבל קראתי פעם באיזה כתבה שזה אומר שהזכרון נדפק...יכול להיות?? זכרון PDP System PC3200 400 MHZ 512 DDR-SDRAM

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by fantax,

אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. מדובר על כרטיס HD4650 של פאוורקולור. מחשב חדש לגמרי. התקנתי ווינדוס אולטימט 64 ביט. אני מנסה לחבר את הכרטיס ב HDMI ל LCD. אני לא מקבל סיגנל בטלויזיה אבל מה שיותר מטריד אותי זה שהמחשב עצמו לא מזהה שמחובר מסך נוסף. כשאני עושה לו DETECT הוא מהבהב קצת אבל לא מוצא כלום. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של ATI, אבל זה לא הועיל. אגב, גם באובונטו זה עושה בעיות. אבל שם אני די בטוח שמדובר בבעיית דרייברים. מה דעתכם? האם החלפת מערכת הפעלה ל 32 ביט עשויה להועיל? תודה מראש לכל העוזרים. מאיזושהי סיבה לא ברורה, המחשב זיהה את הטלויזיה באמצעות הHDMI רק כשניתקתי את הVGA מהכרטיס. אחר כך, החזרתי אותו והמחשב זיהה את שניהם.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by smulikon,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by Oranl,

טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by esaly,

היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה. היה לי עכשיו ריסטרט מפתיע באמצע עבודה של גלישה באינטרנט. הריסטרט היה ללא מסך כחול... לא נראה שיש לי בעית התחממות כלשהי (צירפתי תמונה של הטמפמרטורות) בכל מקרה, איך אני מדבג את העניין? המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by bullet,

טוב אז ככה.. כל דבר אבל כל דבר! מדפדפן ועד למשחק אני לא יודע למה זה קורה אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי עם זה.. כל פעם הוא נותן לי דו"ח שגיאות ועושה לי אל תשלח או שלח... בקיצור זה כבר קורה הרבה זמן וזה התחיל לעצבן אותי.. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא עוזר.. ניסיתי את כמעט את כולם.. ניסיתי את Google chrome , firefox , opera , IE 8 , safari בכולם זה קורה.. זה קורה גם בתוכנות.. כגון מסנג'ר או איסיקיו או תוכנות טורנטים.. וגם במשחקים. מדי פעם המחשב עושה ריסטרט לעצמו גם בלי שום שגיאה לפני פשוט נופל.. אממ אה כן.. יש גם את עניין המסכים הכחולים זה קורה לפעמים.. הוא לא כותב מה מפריע לו הוא פשוט כותב STOP אין שם משהו שיעיד על כך שזה מהכרטיס מסך או משהו.. יש איזהשהו פתרון? אני ישמח מא…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום. במקרה נגעתי ב Heat Sink של לוח האם. מאוד חם! הפעלתי את HW Monitor ואת Speed Fan הנה הנתונים מכיוון שאני הדיוט בנושא, אבקש את דעתכם האם הנתון מדאיג? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 בעל מערכת הפעלה XP . לאחרונה ניסיתי לפרמט את המחשב, נכנסתי אל הבאיוס שיניתי ב BOOT וכו. כאשר החלה המערכת לעלות (דיסק ההתקנה בכונן) ניתנה הודעה no emulation . בדקתי ג'מפורים (אולי משהו שם לא בסדר), החלפתי הארד דיסק אך תמיד אותה הודעה no emulation מה עליי לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. Started by Gehin,

אח שלי התקין אצלי את הדרייבר הזה: http://www.nvidia.com/object/winxp-258.96-whql-driver.html ואחרי ריסטרט שהוא עשה, הרזולוציה שלי השתנתה ל-640 על 480 ו-16 ביט כנראה, ואני לא יכול לשנות! איך אני יכול לתקן את החרא הזה שאחי הטיפש עשה? יש לי WINXP32BIT ו-9400GT.

15. Started by meni99,

קניתי הארד דיסק באייבורי חיברתי אותו למחשב ומאז המחשב נהיה איטי יש לי 2 הארד דיסקים עכשיו ו 2 צורבים חיברתי את ההארד דיסק בכבל עם הצורב וההארד דיסק הראשון גם עם הצורב השני אני יודע שיש חשיבות לחיבור אמרו לי לחבר את זה ככה יש למישהו רעיונות למה זה איטי כ"כ

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by one_man,

הרכבתי מחשב חדש והוא לא עולה. הוא משמיע צליל כל שתיים-שלוש שניות וזהו. המפרט הוא: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz , 128 L1 Cac ADA3800CNBOX -AMD nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache WD1600JS -Western Digital 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld GV-RX30HM128D - ATI RADEON X300 HYPER MEMORY 128mb (DVI) PCI EXPRESS OEM - Passive cooler for SilentPC - Gigabyte למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אפשר להפנות אותי למקום בו יש תמונות של החיבורים בתוך המארז? אולי חיברתי משהו לא נכון. אני מאוד אודה לכל התייחסו…

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  19. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by Shlaker,

אוקיי אז יש לי מסך של u-topia הוא עלה 850 שקל פלוס מינוס בסופר (בקנייה מעל 500 שקלים מבצע).. הוא נראה בסדר גדול 17 אינג' לא ידוע מה בדיוק הדגם.. מסך דק. אקיצר אני הולך לקנות כנראה כרטיס מסך 7600GT הזה ואמרו שצריך איזה יציאת DVI משו כזה.. יש במסך הזה? יש לי במסך 3 יציאות 2 למחשב 1 לחשמל, אני משתמש ב2 כי הכרטיס שלי כרגע טרנטה ואין לו ת'שלישי.. לא יודע עם זה משפיע למרות שנראה לי שכן אני רוצה כזה את התזוזות וזה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה ולענות על השאלות? אני ישמח תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by paradigm100,

המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by WarMachine,

כל פעם שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב ( מה שלא קורה הרבה) אז המחשב לא יעלה לי אם לא יהיה דיסק אתחול כלשהו( לא משנה אם זה של ווינדוס או סתם למשל נורטון אנטיוירוס), בביוס סדר ה BOOT מוגדר על CDROM ואחרי זה על IDE, אבל אם אין דיסק BOOT כלשהו אז המחשב פשוט לא עובר להעלות מה IDE. נכון אז אני יכול כל פעם לשים דיסק אתחול והמחשב יעלה בלי בעיה אבל זה די מוזר לי כל העניין הזה, למישהו אולי יש מושג קלוש איך לפתור? (המפרט מחשב בפרטים)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by sroolik,

לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by genia,

אוקיי אז בשביל שימוש פעם בשנה אני עדיין צריך אותו הבעיה: אני מחבר תפלופי ,הווינדוז מקבל אותו אבל אומר להכניס דיסקט כשכבר יש דיסקט וגם הנורה שלו דולקת כל הזמן,ניסיתי להפוך תקבל חשמל לא ממש נתן לי להפוך הצעות למה זה לא עובד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מחליף את הלוח לגמרי ניסיתי הכל !!! כל משחקי ההגדרות הכל ! ...RECORDING - MICROPHONE - MIC BOOST ON הבעיה היא במיקרופון תוכנות דיבורים כמו סקייפ \ מסנג'ר \ וכו אנשים שומעים את עצמם מדברים !! ואני עם אוזניות לא רמקולים ..... אני לא מבין מה הולך כאן מישהו ניתקל ? כי החנות ממנה קניתי לא ניתקלו והפיתרון היחידי החלפת לוח שלם

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים