תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי. אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כרגע כאשר מתקינים תוספת היא מסונכרנת בין כל המחשבים שעליהם מותקן כרום ומחובר למשתמש שלי. איך אני מונע מתוספת מסויימת להסתנכרן (אני רוצה שתוספת תהיה מותקנת רק במחשב אחד בלבד) וששאר התוספות עדיין יסתנכרנו עם שאר המחשבים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני משחק Jagged alliance 2 (משחק ישן מ99) בזמן המשחק המחשב מתחמם מאוד המפרט: Lenovo Thinkbook i5 G2 16GB RAM אין כרטיס מסך (יש את הגנרי Intel Iris Xe) יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על ההתחממות? תודה
-
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700 pro by Sapphire התקנתי את הדרייברים המקוריים מהדיסק ולאחר מכן רציתי לעדכן מהאינטרנט. כשהרצתי את ההתקנה הוא כותב לי: INF ERROR VIDEO DRIVER NOT FOUND יש ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס xp באנגלית. תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום ! ריציתי לדעת אם אולי אתם יכולים לעזור בפיתרון הבעיה שצצה דרך אגב לא מיזמן . כאני מדליק את המחשב זה לא ישר עובר לי להעלאת המערכת אלה זה כל הזמן מציג את ארבעת הכוננים שיש לי ואז אומר לי: press f1 if you want to resume אז כל הזמן ככה צריך לילחוץ את זה . והעיניין הוא שהוא לא מציג גם שום בעיה שצירך בגללה לילחוץ על הכפתור אלה פשוט סתם ככה . תודה מראש !! :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר גם מסך רגיל לכרטיס מסך בDVI וגם מסך LCD בDVI ל HDMI ושמתי לב כשאני משחק במסך הרגיל כששני המסכים מחוברים אז המשחקים מקרטעים לי קצת ואיך שאני מוציא תLCD זה לא מקרטע למה זה ? הכרטיס מסך שלי הוא ASUS ATI 1900XT 512MB תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אולי הדיון יותר מתאים לפורום תמיכה טכנית... אם המנהלים רואים בזה כנכון, אני אשמח שתעבירו את הדיון למיקום יותר נאות. הסיפור ארוך, אז אני אקצר לכם. היה לי דואל-בוט של 98SE פלוס XPPro, שידרגתי את המערכת, פרמטתי את ה98 בטעות, הXP בכוונה, התקנתי מחדש 98, ועכשיו אני מנסה להתקין את XP שוב. ה98 מותקן על דיסק C:, והXP מיועד לדיסק שכרגע נמצא תחת האות E:. כל פעם שאני מגיע לשלב ההתקנה שבו אני צריך לעשות ריבוט ולהמשיך את ההתקנה מחוץ לחלונות, הכל נראה בסדר, עד שהמחשב סורק את הדיסקים אחרי שבחרתי דיסק להתקנה. בשלב זה, הוא אומר לי משהו כמו "Setup has determined that hard disk c: is corrupt and cannot be repaired. Setup cannot continue." [אני חושב שזה שכתוב מדויק מאוד, אם לא לגמרי] כמובן ש…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
Well i'm writing in English since my Hebrew on my pc dosen't work on some places(i can read here Hebrew, can't write). So after two great years with my great PC he suddenly started to reset itslef every once and a while, but it's not just that, he can be on for hours, but when i turn the Counter Strike , or any other game, on it let me play for 10-60 min' and then reset itself, afterwards he keeps reseting itself until i close him and wait for a few min. I didn't have that problem before its just in the past days. I formated him, scanned for trojans, did scan disk or any other program. so it might be hardware problem, so please give ur ideas what can i do and if you decid…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה מסוג Video Shuttle 2 . הכרטיס תואם flyvideo 3000 . אני רואה טוב ושומע טוב, אולם כאשר אני רוצה להקליט סרט משום מה אני נתקל בבעיה. ההקלטה מקליטה רק את הסרט ולא את הסאונד. ניסיתי בתוכנות נוספות חוץ מאלה שקיבלתי עם הכרטיס אולם עדיין לא הצלחתי. אם למישהו יש ניסיון עם משהו דומה אשמח לשמוע מה הוא עשה על מנת לפתור זאת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב HTPC מבוסס AMD עם לוח MA74GM-S2 הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 על המעבד יש גוף קרור Scythe BIG Shuriken CPU Cooler הגוף קרור http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/big-shuriken.html על המחשב מותקנת מערכת הפעלה VISTA עם MEDIA CENTER כשאני עובד כרגיל על המחשב (מדובר ב HTPC) העבודה הרגילה שלו זה להקרין סרטים ולנגן מוזיקה הוא עובד בסדר גמור כשאני מנגן סרטי HD אפילו 720P אחרי 15 דק או יותר הו נכבה התקלה התחילה לפני שבוע הוא התכבה אחרי 5 דקות של סרט אז פתחתי אותו מרחתי משחת קירור מחדש (כי הנחתי שמדובר בהתחממות של המעבד) ואז ראיתי שכל הכבלים של הספק כוח מונחים על גוף הקירור של ה chipset …
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי להכניס הערה לטובת הגולשים : ראיתי מאמרים שכדאי להתקין Hone Primune כי היא מערכת הפעלה יותר קלה מ PRO ו UN ורציתי לבדוק את זה בעצמי ולא נעים להגיד זה קצת בולשיט , אין הבדל ממש בביצועים מבחינת צריכה זיכרון או מעבד משהו מהותי , ההבדלים כמעט ולא קיימים וניסיתי כמה מערכות הפעלה , המערכת ההפעלה היחידה שהרגשתי שהיא קלה מכולם ויכול להיות שאני טועה אבל זה WIN8 ממש הייתה קלה יחסית ל XP ו 7 אבל הממשק מעצבן לא סבלתי את זה . מה שאני רושם זה מהחוויה האישית שלי , מי שחושב שיתקין WIN7 BASIC והוא ירגיש מערכת קלה יחסית ל PRO למשל הוא טועה זה אותו מערכת הפעלה אותם משאבים רק פחות פיצרים , אבל עיקר עיקר ההבדל זה בכסף למרות שלאיש הפרטי זה לא ממש משנה נכון ? Torrent זה הכול , תודה
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. האם זה ניתן ו"בריא" לחבר את החשמל של הפקס באמצעות יציאת החשמל (איפה שבד"כ מחברים מסך) בספק הכוח של המחשב? כיוון שזהו הסידור אצל אבא שלי, וכל פעם שהוא מקבל פקס או מדפיס מסמך אז המערכת שלו מתכבה. יש לציין שהפקס מקבל באופן קבוע את החשמל מהמחשב, אבל כאשר המחשב מקבל את החשמל שלו דרך UPS אז יש את הבעיה, במידה והמחשב מחובר ישירות לחשמל אין בעיה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אםGA945p- S3, ושאני מחבר אוזניות, אין לי סאונד בצד שמאל של האוזנייה שאני מחבר אותה ל-IPOD שלי האוזניות תקינות, האם זו בעיה בלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-