עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם , כבר מספר חודשים שיש לי בעיה של ריסטרטים ומסך כחול בווינדוס 7 , הבעיה לאחרונה החמירה והמסך הכחול ולאחריו הריסטרט קורה פעם ביום , יומיים , אנא עזרתכם בפתרון הבעיה : ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml אשמח לדעת מה פשר ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by barodoy,

אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

4. שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו. אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב.. לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר.. הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא. נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב. הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנ…

5. Started by Shlagr,

שלום! יש לאחים שלי מחשב והם מתקינים כלמיני שטויות מפוצצים את המחשב בדברים מיותרים. וזה יוצר מצב שאני צריך כל חצי שנה להריץ גיבוי של ghost. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ גיבוי ghost כל פעם כשהמחשב עולה?! או לחלופין להתקין איזו תוכנה שתעשה פעולה דומה לmagic card. אני רוצה להפוך את המחשב למחשב שאי אפשר לשמור בו דבר בדומה למחשבים שיש בבית הספר. תודה לכל העוזרים! כפיר.

6. לא בטוח שהשאלה קשורה לכאן בכל אופן הסכיתו וקראו המחשב שלי בן 6 ועליו מותקנת מערכת הפעלה של וינדוס XP קניתי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA בן 2 טארה לצורך גיבוי ההארד דיסק הפנימי שהתמלא. לאחר החיבור למחשב יש אפשרות להוריד מאתר החברה תוכנת גיבוי אוטמטית ועוד תוכנת הגנה עשיתי זאת ומאותו רגע המחשב נכנס ללופ של ריסטים. כלומר, המחשב מכבה עצמו ומאתחל, לאחר שהמחשב גומר לעלות הוא שוב, לאחר כמה שניות, מאתחל את עצמו לדעת. פניתי לחנות ושם הפנו אותי לתמיכה. פניתי לתמיכה ושם אמרו שזה שמטפל נמצא בחו"ל ואוטוטו חוזר ויצור איתי קשר. כמובן שאף אחד לא חזר אלי. פניתי לחברה דרך אתר האינטרנט שלה ואף הם לא חזרו אלי. לבסוף ביצעתי חזרה לגרסה האחרונה והסרתי את התוכנות ועכשו הכל תקין למעט העובדה שאין לי…

7. יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. אתמול בערב עשיתי רסטרט למחשב ומאז הTOUCHPAD לא עובד וגם לא הלחצנים עצמם . ניסיתי להתקין שוב את הCHIPSET ולא עזר + ניסיתי לעשות שחזור מערכת וגם לא עזר , למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה ? ---- מדובר במחשב מדגם ACER Aspire5742Z /

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by liorco,

שלום לפני מספר ימים קניתי dell vostro 131v וגיליתי שאין מקום שבו אפשר לחבר מיקרופון, במחשב הקודם שלי היה לי מקום לכניסת אוזניות וגם לכניסת מיקרופון, אבל כאן יש רק כניסה אחת לכניסת אוזניות בלבד, איך אוכל לחבר מיקרופון גם? גבר נוסף, אמור להיות מיקרופון מובנה במחשב, אך אני לא מצליחה להדליק אותו, בסקייפהוא לא עובד, וגם בהגדרות שלו במחשב לא הצלחתי לתקן את הבעיה האם מישהו יודע לעזור לי? איך אוכל בסופו של דבר להצליח לדבר בסקייפ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bsphere,

לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…

12. Started by Henme,

אהלן, רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של Tp-Link דגם TL-WN821N וקיימת תופעה שלאחר אתחול המחשב הכרטיס אינו מגיב, רק עם הוצאה והכנסה שלו הוא חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

13. Started by מאיר פלג,

אהלן . אתמול ביצעתי פירמוט מלא למחשב יש לי מחשב עם ווידנוס 7 64 BIT התקנתי כרטיס מסך ואת רוב הדרייבים עשיתי עידכוני מערכת של הווינדוס והכל עודכן בהצלחה למרות זאת הורדתי מהאיטנרנט דרייבר לכרטיס קול והוא הותקן גם בהצלחה לשם מה אני מפעיל את הבוקוסות ואין מוסיקה אך זה ייתכן <?! מה לא בסדר פה ? כל הכבלים בסדר גמור לדעתי לא התקנתי טוב את הכרטיס קול הכרטיס קול שלי הוא : אני מחפש את ההתקנה של זהL: Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX PCI Audio Device יש לי כרטיס קול חיצוני תמונה :

14. באקס פי ניתן היה לגרור תקייה ולשים אותה לצד תקייה אחרת והתקייה זזה וככה הייתי מסדר תקיות כמו באייפון אתם שמים תקייה מימין לתקייה היא זזה ומפנה מקום לתקייה שאתם רוצים... בווינדוס 7 לא ניתן עשות זאת... יש פיתרון לזה ? או דרך ? מקווה שהבנתם...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. Started by rank,

קניתי ליפני חצי שנה מחשב חזק מאוד עם vertex 3 הכל פעל טוב עד שפתאום התחיל להופיע לי מסך כחול מציק שכתוב בו הרבה שטויות ורק ריסט מוציא אותי מהמסך הזה . חיפשתי קצת וגיליתי שזה בעיה ידועה כבר שנים בשם bsod . ocz טוענת שרק %1 מכלל המשתמשים בכרטיס התלוננו ... אומרים שיש פיתרון לזה לעדכן גרסא של מכשיר , הבעיה זה שיש שם אזהרה לא לעדכן שהמערכת הפעלה פועלת על הכרטיס מה אני עושה למישהו יש רעיון אחר ?

16. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

17. חיברתי 2 מסכי 1920x1080 אבל במסך השני לא הראשי אני לא רואה את ה-BAR למטה אלא זה חלון ריק, אני יודע שיש אפשרות שה-BAR ימתח על פני 2 המסכים אבל לא מוצא את האפשרות הזו, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA - GTX460. תודה.

18. Started by galitalker,

יש לי תקופה ארוכה שני קווים אופקיים במסך של המחשב..מישהו אמר לי שיש אפשרות להוריד אותם ..מישהו יודע? תודה

19. Started by vitali02,

לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ומאז אני לא יכול להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER ולא מופיע לי הסימן של הדרייבר ליד השעון וכשאני מנסה להיכנס לCATALYST CONTROL CENTER אז במנהל משימות בשירותים מופיע LOADMMDRIVER.EXE בקיצור בעיה... איך אני פותר את הבעיה?? תודה</blockquote> </blockquote>

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by amidanr,

היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…

21. יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 ומעבד I920 קניתי את המחשב עם 3 זכרונות שכל זכרון אחד גיגה והכל עובד טוב ויפה הוספתי עוד שתי זכרונות של 4 גיגה כל אחד ועכשיו הבעיה המחשב קורא לי רק 7 גיגה 3 של גיגה ואחד של 4 לאומת ה cpu-z שמראה לי שיש לי 11 גיגה מה עושים כדי שיהיה לי 11 גיגה?? מה הבעיה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני כמה ימים ואין לי מושג מה גרם לה.. פתאום המחשב נתקע באמצע העלייה על החלון של ה- WIN XP עם הקוביות הכחולות שזזות ולא זז משם. לא התקנתי שום תוכנה ושום עדכון לפני שזה קרה. מה יכול לגרום לכך?וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ללא פירמוט ומחיקה של הקבצים? נ.ב. למצבי ה- safe mode למיניהם הוא נכנס ללא בעיה. תודה רבה לעוזרים.

23. Started by Sheva,

שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט קצת איטי והיות הוא ממש איטי וכשאני גולש דרך מחשב אחר בבית הוא טס. יש אפשרות שיש לי תוכנה על המחשב שגורמת להאטה של הדפדפן או האינטרנט במחשב עצמו? אתמול בלילה התקנתי אנטי-וירוס חדש בשם Bitdefender 2012, יכול להיות שהוא קשור לעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by papiron,

היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי

דיונים חדשים בפורומים