תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
המסך נדלק והמנורה הירוקה נדלקת קבוע , ובזמן ההדלקה יש רעשים של פיצוצים קטנים בערך שלוש או ארבע ואח"כ זה מפסיק המנורה נדלקת ( ירוקה ) אבל לא מופיע כלום על המסך שחור מהיא הבעיה ? ומה עלות תיקון של הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה יש סימן שאלה על הכרטיס קול אני מכניס את הדיסקט ורשום "הדרייבר לא מתאים לחומרה" נכנסתי לאתר יצרן הורדתי דרייבר אותו הדבר מה זה ? לא יודע מה לעשות ... הלוח : M2NPV-VM תודה
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב שלי חזר לפני שבוע מתיקון לאחר שהכרטיס מסך והראם שלי נשרפו. במשך יומיים הוא פעל נהדר והכל היה בסדר, אבל שלשום כשעשיתי ריסטרט המחשב נדפק. כאשר אני מדליק אותו המסך לא מקבל שדר ממנו ולא מגיב לחלוטין (הבעיה היא לא במסך כי הוא פועל עם מחשב אחר). ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך אז נתקלתי בבעיה אחרת. המחשב עולה למסך הראשוני ביותר שבו ניתנת האפשרות להכנס לביוס ושם הוא נתקע. אני אובד עצות ומזה מבואס כל עזרה מכם תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי, קראתי כל מיני דעות על אופן ההתקנה המומלץ לביצועים מיטביים בהתקנת 2 דיסקים קשיחים ושני כונני CD/DVD. מה מומלץ? שני הדיסקים הקשיחים על אותו כבל IDE, ושני הכוננים האופטיים על הכבל המשני? דיסק+כונן על כל כבל IDE? אנא הסבירו , תודה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחשב נייח , 32 ביט. הכנסתי כמו מפגר, כרטיס זכרון למחשב שלא תואם לו בכלל. ואחרי שהכנסתי המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא עושה אור. גם אחרי שהסרתי אותו ממשיכה הבעיה. הוא לא עושה צפצופים או כל דבר אחר , כלהמאווררים על הלוח אם מסתובבים. רק המחשב לא עולה. חיזקתי את כל החיבורים , והמאוורר שעל הכרטיס מסך גם עובד.. מה עושים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפתחתי את המחשב לנקות אותו אני סובל מאיטיות בלתי נסבלת.. קודם כל עד שהוא עולה לוקח לו כמעט פי 2 זמן מקודם עד שאיזה קיצר דרך או כל תיקיה נפתחת לוקח לפחות 20 שניות מה שקודם היה אולי 2 או 3 שניות. בבקשה תעזרו לי אני נואש! אתם חושבים שזה נובע מהפתיחה של המחשב והניקוי שלו? דרך אגב הטמפרטורות של המעבד מעל מה שאני רגיל לראות 38 במנוחה ו43 44 במשחק.! מה שקודם היה 32 במנוחה ואולי 39 במאמץ.. תעזרו לי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. למחשב הישן שלי פתאום יש בעייה..אני מפעיל אותו,אבל המסך לא נידלק,כמו כן אין אורות במקלדת (של ה NUM ה CAPS לדוג').הוצאתי כל כבל USB בעת ההדלקה.. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי סמל במנג' דיווייס שהוא מצא חומרה חדשה אבל אין דרייברים ואין לי מושג מה זה ואמרו לי שיכול להיות שבגלל זה גם קופא לי המחשב כל כמה שעות אבל בלי קשר איך אני בודק מה זה או מסיר את זה ניסיתי לעשות uninstall להתקן אבל זה חזר רשום שזה על הפי סי איי ואין לי כלום על הפיסי איי עזרה בבקשה אני כבר חושב לעשות פורמט כם בגלל שנתקע לי
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מאיפה הם באו? עשיתי עליהם כבר פעם UNINSTALL ב-DEVICE MANAGER אבל הם חזרו.. מאז שהם הופיעו יוצאת כל כמה זמן הודעה כזאת: זה הופיע אחרי שניסיתי לשחזר קבצים עם התוכנה GetDataBack - NTFS עריכה: ניראלי שזה קשור יותר לפורום תוכנה.. אשמח אם תעבירו..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 Kingstone 512 3200 ddr400 geforcefx 5900 קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס, הכל פעל פיקס, עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והוא עבד משהו טוב. אחרי תקופה מסויימת (שבוע לערך) פרמטתי כדי להתקין את הווינדוס אקספי עם הסרוויס פאק 2. מיד לאחר ההתקנה התקנתי כל מיני משחקים כגון דום3 קאונטר סטרייק וכו. אין לי מושג למה אבל הדום בקושי עובד ובקאונטר יש לי 40 fps מה שאומר שיש בעיה כי לפני שעברתי לסרוויס פאק 2 הכל עבד פיקס לפני המעבר לסרוויס פאק 2 הרצתי דום על high quality ב60 fps כמו כלום והקאונטר לא ירד ממאה. מחקתי הכל פירמטתי והחזרתי לווינדוס הקודם בתקווה שהבעיה תיפתר אך היא נשארה. אין מצב שהבעיה היא בדרייברים כי אני על אותו דרייבר שהשתמשתי כשעוד הכל היה בסדר עזרו לי בבקשה ?…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
העדכון החדש, בין השאר, מעדכן את גירסת הביוס של בקר ה SATA Raid המובנה בלוח. משתמשים רבים התלוננו על כך שלא היה ניתן לגשת לכוננים הקשיחים המותקנים על הבקר לאחר העדכון, או שחלה פגיעה בלתי הפיכה בתוכן שהיה קיים על אותם הכוננים בזמן העדכון (לא נזק פיזי לכונן עצמו, אלא רק למידע שהיה עליו). הפתרון, לכל מי שכן אוזר אומץ ומחליט לעדכן, לגבות את המידע (כמובן) ובמידה וישנה בעיה, פשוט לחזור בחזרה לגירסה 20 והכל יהיה איכותי.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לפני הכל אם זה לא המקום הנכון לרשום את ההודעה אנא תעבירו למקום הנכון. יש לי בעיית פריזים והמחשב נתקע כל הזמן אני רואה ב-SYSTEM INFORMATION ב-CONFLICTS שיש לי קונפליקטים בין המעבד לכרטיס מסך וגם ה-IRQ 11 משתמשים בו הרבה חומרות I/O PORT יש גם קונפליקט MEMORY ADDRESSE גם השאלה שלי איך אני נפטר מהקונפליקטים? אפשר להעלות תמונה כדי שתקבלו 'תמונה' יותר ברורה? תרתי משמע...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליחה לסדר בעיה עם המדפסת. הנורה מהבהבת ללא הפסק, אבל לא נראית אף הודעת שגיאה.הורדתי מהאתר של HP את התוכנה שבודקת את המדפסת והיא מודיעה שהכל בסדר ועובד כראוי.בלחיצה ארוכה הדף לא נמשך לתוך המדפסת.עשיתי ריסטרטים למכביר. המדפסת נכבית - אבל עם ההדלקה הנורה ממשיכה להבהב. ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבורים של המדפסת - החשמל וה USB.אני עובדת עם וינדוס 7. הבעיה התחילה כששלחתי להדפסה והתעכבתי בהזנה של הנייר. מאותו הרגע, היא נעלבה כנראה, ומסרבת לשתף פעולה.אשמח לכל רעיון לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו, ואני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעודי. אתחיל במפרט הבסיסי מעבד AMD Dual Core 5600+ לוח אם Asus m2a-vm HDMI זיכרון OCZ DDR2 800Mhz שני סטיקים כל אחד בגודל 1GB. ספק OCZ StealthXStream 600W. אני משתמש בכרטיס מסך של לוח האם (Ati xPress 1250) אלה הפרטים הרלוונטיים, אם צריך עוד, אמסור. הבעיה היא כזאת. איך שהרכבתי את המחשב, הוא התחיל לעשות בעיות. הוא לא תמיד עלה, (הBIOS לא התעורר ולא הגיעה תמונה למסך) לאחר ניסיונות רבים, הוא החל להתעורר כשהעברתי את הזכרונות מSLOT12 לSLOT34. חשבתי שאולי יש בעיה בכניסות 3,4 של הזיכרון ואמרתי לעצמי שאבדוק אחרי שאתקין חלונות. אבל, חלונות לא הסכים לעלות כל הזמן מסך כחול לפני שהמערכת עולה. חשד…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה. כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה …
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-