תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לעוזרים... המחשב שלי מנגן קבצי 720P חלק על מסך 19 SAMSUNG אבל כאשר אני מנסה לנגן קבצים של 1080P הקובץ מתנגן אבל הסרט זז לאט... המחשב שלי מורכב מלוח אם דיי מצוין של GIGABYTE המעבר הוא PENTIUM D 2.8 זיכרון : 2G עם מהירות שעון של 800 והכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 6600 LE השאלה שלי האם אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך או את המעבד... ואם כן לאיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג שיצא לי במחיר מינמלי וטוב... או שיש בעיה אחרת...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
קניתי כונן חדש של 3TB ואני יכול להגדיר מחיצות רק עד 2TB הביוס של הלוח מעודכן לUEFI ומצב AHCI מופעל ועדיין הוא נותן לי רק להגדיר מחיצה עד 2TB
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, בעייתי היא כזו: מחשב חדש (AMD Athlon 3800 X2) עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. כרטיס מסך משולב Geforce 6150, nForce 430. במסך הכחול מופיעה בעייה בקובץ nv4_dsp.dll וגם Windbg מדווחת על אותו קובץ. תיכף ומיד הנחתי שמדובר בדרייברים של המתאם הגרפי והתקנתי מחדש את הדרייברים האחרונים של nVidia (גרסה 84.21). בהתחלה נראה שהכל בסדר, אולם בהרצת תכנת Maya לעיבוד תלת מימדי - חזר המסך הכחול כאילו מעולם לא נעלם. ובכן, מה לעשות? מצורפים קבצי ה-minidump. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הרגע הרכבתי מחשב של חבר שלי (החמישי שאני מרכיב כבר), חיברתי הכל, ואני בטוח שבצורה תקינה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור POWER, המחשב נדלק לשבריר שניה, הLED של הכפתור POWER נדלק,כלל המאווררים במחשב נדלקים וכולם נכבים לאחר שניה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה :'(
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אלו הגדרות אני צריך להגיד בBIAS כדי שהמחשב יעלה מתוך כונן דיסקים (Floppy)? בברכה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות שרק התגברו.. ניסיתי כל מיני דברים, בסוף חיברתי את הלוח לספק אחר של 250W (בלי לחבר את כל המאווררים, כוננים וכו), והוא עבד. יש לי שתי שאלות- 1) האם יכול להיות שהעמסתי יותר מדי על הספק? (HEC 300AR-T ---> 2.8b, 512 ddr 333, segate80gb 7200 ,gf4 ti 4600, צורב, כונן דיסקים... ,wd 4gb 5400rpm , ארבעה מאווררים- 2 80ממ גנרי, 1 92 של זלמן ו1 של Tt 120mm עם לדים. (כנראה שהבעיות התחילו אחרי שהוספתי את המאוורר Tt) ). 2) האם ספק 500W יתאים? והאם זה בסדר? ---> KSP 500W ActivePFC
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום ראיתי בדיסק קשיח סיגייט(מכני) ב- win 10 עובד לאט איטי מאוד מאוד. ויש הרבה סקטורים פגומים. ויש גישה לחומר. אני נסיתי לעשות תוכנה ghost מלא בין דיסק קשיח חברה סייגייט(מכני) 500GB ל- טושיבה SSD OCZ 480GB בזמן העתקה עבר עברו 3 ימים הגיע 38% לא מיתקדם העתקה. אני עצרתי את העתקה. הורדתי תוכנה ניקרא aomei backupper נסיתי לעשות Disk Clone וזה התחיל העתקה אחרי דקה קיבלתי הודעה Error לא ניתן לעשות עתקה. בגלל סקטורים פגומים שגיאות. לחצתי כפתור finish נסיתי לצאת מתוכנה ולא ניסגר הוא באמצע לוקח הרבה זמן לצאת. נסיתי להפסיק תוכנה סגירה ידני באמצע. וזה ניסגר תוכנה. עכשיו אני חשבתי במחשב נייד להרכיב דיסק קשיח SSD 480GB חדש. אני עשיתי התקנה חלונות…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
SOS: צריך להדפיס בדחיפות מ-MS-DOS בעברית, מה אני יכול לעשות? מדפסת זירוקס דגם 6100.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
המסך נדלק והמנורה הירוקה נדלקת קבוע , ובזמן ההדלקה יש רעשים של פיצוצים קטנים בערך שלוש או ארבע ואח"כ זה מפסיק המנורה נדלקת ( ירוקה ) אבל לא מופיע כלום על המסך שחור מהיא הבעיה ? ומה עלות תיקון של הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-