תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אתר באינטרנט(http://www.drivershq.com/?af=google&bn=5&type=drivers)שהוא בודק את מנהל ההתקנים שלך ואומר לך אם חסרים לך דריברים במחשב או אם צריך לעדכן את הדריברים הקיימים במחשב שלך.... עכשיו זה אתר מצויייייייייין הוא מראה לך את כל מנהל ההתקנים שלך ומסווג את כל המערכת שלך לדריבירים טובים ודריברים שטעונים עדכון הבעיה היחידה היא שבשביל להוריד את הדריברים שחסרים לך צריכים להיות חברים באתר וזה עולה 29$ .. השאלה שלי אם מישהו פה מכיר אתר שעושה את אותה פעולה רק בלי לקחת כסף..חינם??
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי. אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל. אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות. כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית ל…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
מחוברת למחשב ב-HDMI. כשהייתה מחוברת בכבל VGA רגיל דרך כרטיס המסך ה-ON BOARD זה עבד. עם ה-5450 ב-HDMI המסך נשאר דולק.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום,אני מקווה להשתלב פה יפה,יש לי בעיה די רצינית,יש לי בעיה שכול פעם שאני פותח את המחשב מופיע לי ההערה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" ושאני צריך לדווח ל-ATI Technolagies או משהו כזה,ואני לא יכול להכנס לשום משחק ברגע שיש לי את ההודעה הזאת יש לי אפשרות של שלח/אל תשלח ולא משנה מה אני יבחר זה יכתוב לי שלא משנה מה אני יבחר בכול מקרה אני יהייה חייב לעשות ריסטרט,אם אני עושה אל תשלח אז אני לא יכול לשחק בכלום ואם אני עושה שלח אז אני צריך לעשות ריסטרט וזה שוב עולה בדיוק אותה בעיה של שלח/אל תשלח ואני לא יכול להכנס לשום משחק,אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך שלי,Radeon 9600 XT למשהו יש אי…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מעצבנת. לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם, ובמסגרת האחריות הוחלף במעבדה ללוח זהה מאותו דגם, מאז המחשב עבד יופי,אבל משום מה המחשב אינו "זוכר" את השעה בווינדוז לאחר שמכבים אותו,וסינכרון עם שרת הזמן של מיקרוסופט אינו עובד. הכוונה שלי היא שלדוגמא אני מכוון את השעון ידנית לשעה שעכשיו,וברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש השעה נשארת אותה שעה שכיוונתי ידנית וכך גם התאריך. יש לי הרגשה שהבעיה כשורה למשהו בלוח אם (אולי ג'מפר שצריך להזיז?),אשמח אם תעזרו לי בנושא.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה די חדשה שאין לה חיבור S-video אלא רק חיבורים של RCA עכשיו איזה כבל אני צריך לקנות בשביל שאני יוכל לראות דרך הטלויזיה את המחשב. כבל מ s-video to rca? אם כן אז איזה rca אני צריך רק את הבננה הצהובה ששולטת על הוידיאו ? למה סאונד יש לי מחובר לקולנוע ביתי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כמו שכתוב במפרט שלי:Sapphire Radeon 9600XT 128MB עכשיו כל פעם שאני מתחיל לשחק עם הטריינר המוכר שימו לב, ברגע שאני לוחץ על אחד מהHOTKEY של הטריינר המשחק תמיד נתקע. קראתי באתר שלהם שיש עם כרטיסי 9500/9700(כרגיל לא מתייחסים ל9600) בעיה ידועה ואפשר לנסות לתקן אותה עם הבאג שמיועד אך ורק לבעיות CORRUPTION בגרפיקה ובכל זאת הם ממליצים גם על זה אך לא יודעים בעצמם אם זה פועל והאפשרות הגאונית השנייה שלהם היא להוריד את זה ל1024*768 אבל על 16BIT ומטה. הם בהחלט מוזרים כי אני לא מתכוון לשחק על 16BIT. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת המפרט שלי מטה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307170.new#new איזה וינדוס יתקין? ועם אני יתקין וינדוס (VUSTA/XP זה לא משנה) 32 או 64 בנתיים התקנתי את ה-32 השאלה עם זה בסדר, או שצריך וחייב 64 ולמה עם תוכלו לפרט תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש כבדות מסוימת במחשב כשאני מריץ כמה תוכנות כמו תוכנה נגד רוגלות ואז מעבר מתקיה לתקיה ניהיה כבד יותר ומרגישים מעמס על המחשב לא יודע למה המפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz כרטיס מסך- Asus ATI Radeon eaX1900xt 512 MB DDR3 לוח אם- Asus P5K se זכרון- kingston 4GB (1x4) 667 כוננים קשיחים- 500 ג'יגה 250 ג'יגה 320 ג'יגה צורב Asus drw-2014l1t מסך- DELL 2007WFP מארז ג'נרי אבל עשיתי לו מודינג ספק 500 W תוצאה שיצאה לי ב3dmark 06 SM 2.0 Score 2343 SM 3.0 Score 2653 CPU Score 2751 סה"כ- 6333 חשוב לציין שהמחשב נקי לגמרי מאבק יש סירקולציה טובה של אוויר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מבדיקה שערכתי במנהל ההתקנים של מערכת ההפעלה הופתעתי לגלות חומרה לא מזוהה (לא מזוהה מבחינתי ולא מבחינת מערכת ההפעלה), כלומר, חומרה שמופיעה תחת קטגוריית CD-ROM Drivers ולא מותקנת כלל במחשב. יש לציין כי אין לי כל חומרה המותקנת בממשק SCSI. החומרה המסומנת באדום זוהי החומרה הלא מזוהה. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP. אודה לכל עזרה שהיא.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני עם אקס פי SP2 ותמיד שאני עושה רסטאו מכבה את המחשב המסך יציאה של הווינדווס עומד משהו כמו דקה ורק אז מתכבה... מה יכול לגרום לדבר כזה? אין לי לא וירוסים ולא ספייוורים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-