עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asaf556,

שלום יש לי בעיה בכרטיס רשת DAVICOM 9102AF בוינדוס XP המחשב לא מזהה אותו אני מצאתי דרייבר התקנתי ועדיין מופיע במנהל החומרה כחומרה לא מזוהה אשמח אם תמצאו לי דרייבר תקין לכרטיס או אם נישהו מכיר את הכרטיס ויעזור לי אני אשמח עדכון:חיברתי את הכרטיס למחשב אחר והמחשב כלל לא עלה שהכרטיס בתוכו וכנסתי לעוד מחשב והוא כלל לא זיהה אותו יתכן שהכרטיס עצמו לא תקין?באחד הוא מזוהה רק לא מגיב באחר מונע ממנו לעלות ובשלישי לא מזוהה כלל?איך אפשר לאושש את הדבר?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by alone66,

כאשר אני מנסה להיכנס למחיצה d: הארד דיסק מתקבל ההודעה הבאה: לפי התמונה. המחשה לאחר פירמוט התקנת xp במחיצת c: (הראשית) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. Started by Salwaby,

Ok. so in the past couple of weeks I've been suffering from weird shutdowns. I cant really pinpoint the factors responsible to these reboots, I suspect it is caused by stressing the computer because it has occurred several times while in game or watching 1080p videos. I'm fairly sure it has nothing to do with the video card because I haven't been experiencing weird displays issues, just sudden reboots. but it's weird though, because i did do a stress test to the PC and it hasn't rebooted then.. it appears very random like. I have checked core and GPU temperatures, none are excessive and are at their basic usual level. I'm kinda at a loss here, if anyone has useful insight…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. אתמול החלפתי כרטיס מסך ושמתי לב שאחרי שהפעלתי את המחשב כל הכיתוב של הממחשב נהיה שונה,במקום אחד גדול מדי ובמקום אחר קטן,הX של היציאה מהחלון ענק מדי וכו'..אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. רציתי לדעת אולי ישנה איזה אפשרות להחזיר הכל חזרה כמו שהיה? כי זה ממש מעצבן אותי ואני השתגעתי כבר כי גם שיחקתי קצת בנתונים של APPEARANCE ומשם ל ADVANCED ועשיתי יותר גרוע.. אני צריך ממישהו שאצלו לא נגעו בזה שיכתוב לי את זה. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by BenMalka,

אני לא יודע מה קרה איך קרה, אבל בסה"כ אני רוצה לחלק את המחיצות ל C- 500GB ו D יכילו 1500GB נותרים.. אני אפילו לא מצליח למחוק את המחיצות הנותרות כרגע הנה: http://up353.siz.co.il/up3/157771760597.JPG

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by ohadbx,

בזמן האחרון אני מקבל הרבה "קובץ פגום" כשאני פורס קבצי rar או צורב דיסקים, ומדי פעם מופיעה הודעת שגיאה בקשר לפעולה לא חוקית בזכרון שהתבצעה ע"י ieplorer ולכן התוכנית תסגר. ניסיתי להריץ memtest אבל היא פשוט עובדת כמה זמן ולא מראה שום שגיאה וגם האחוזים בה לא עולים (חיכיתי בערך רבע שעה) עיצות?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by freakaamos,

שלום. לפני כחודש קניתי לי radeon 9800 pro הכל עבד טוב ויפה עד שלפני יומיים המחשב מתחיל להפתח כשהוא רושם שיש לי שגיעה קריטית של הדרייבר של ריידון עדכנתי דרייברים הורדתי דרייברים שיניתי אופצייות עשיתי כמעט הכל ועוד לאחר לפחות שעה או שעתיים של שההיה על המחשב הוא לפתע עוצר קופא במקום ואין עוד אפשרות חוץ מריסטרט הוא גם כמה פעמים היה עושה הודעה שיש בעיה עם ה frequnsy לפני שהוא עשה ריסטרט. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by GRINFELD,

יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. אוקיי , מהיום בבוקר רק בוינדוס כל פעם משהו אחר מכבה לי את ההארדיסקים לאיזה חצי שניה ואחר כך הם חוזרים... כאילו נכבים ונדלקים מחדש אחרי פחות משניה... מזה !? האם וירוס יכול לגרום לזה? תולעת? זה רק בוינדוס , בעבודה שוטפת של הביוס הם דלוקים קבוע... מזה?!? יכול להיות שזה כתוצאה מזה שאתמול החזרתי את הביוס לDEUFULTS? אנשים זה דיי דחוף , אז בבקשה תענו , תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. אין לי קול במחשב הישן ממה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by asaf_amar,

שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  14. הנה בבקשה תעזרו לי סליחה מצטער לא ידעתי שזה לא מקבל txt העלתי את הקבצים ב- זיפ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by pixelsight,

שלום איך אני צורב ללוח הזה ביוס חדש הורדתי אותו אבל יש שם רק קובץ אחד :'( :'(

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  17. יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by HellBoY,

שלום לכולם מאז שפתחתי את המחשב לנקות אותו אני סובל מאיטיות בלתי נסבלת.. קודם כל עד שהוא עולה לוקח לו כמעט פי 2 זמן מקודם עד שאיזה קיצר דרך או כל תיקיה נפתחת לוקח לפחות 20 שניות מה שקודם היה אולי 2 או 3 שניות. בבקשה תעזרו לי אני נואש! אתם חושבים שזה נובע מהפתיחה של המחשב והניקוי שלו? דרך אגב הטמפרטורות של המעבד מעל מה שאני רגיל לראות 38 במנוחה ו43 44 במשחק.! מה שקודם היה 32 במנוחה ואולי 39 במאמץ.. תעזרו לי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by HitmanX,

שלום ! היום קניתי לי צורב חדש סמסונג 52X24X52 חיברתי את כבל ה-IDE והמולקס והמחשב לא מוצא אותו ??? וככה גם עם הסידירום , WTF מה לעשות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. הדלת שלו נפתחת ונסגרת עם לחיצ תהכפתור אבל כשאני מכניס דיסק (תקין) הוא תוקע תמחשב כזה ולא זז לוקח לו שנה ובסוף הוא גם לא קורא אותו....הוא פעם עבד . הוא עם DMA יעני לא PIO והכבל טוב..... כל דיסק זה ככה....ודרייברים זה לא .

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. אז קניתי את הכרטיס קול המשובח הזה ומאיזשהי סיבה לא ברורה השלט לא מגיב לי ...מישהו יודע מה יכולה להיות הביעה והיכן אני יכול לבדוק מאיפה הבעיה נובעת? מהשלט או הכרטיס (הרק שלו) ...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by eliran-f,

שלום. יש לי ספק 250V אחרי שהחליפו לי את האחר באיבורי מאז חיבורו למחשב [מהרגע שחזרתי ממעבדת התיקונים] נופל המחשב בין עם זה בהתחלה הוא באמצע מישחק מחשב-המחשב עושה ריסטרט במעבדה בדקו שוב ואמרו "שלו מצאו כלום וזה עניין של מגעים" בכל מיקרא האם ניראה לכם שזה עניין של מגעים? והאם זה שהוספתי זיכרונות תקינים ומתאימים פשוט מכבידים על הספק?[למרות שככל שידוע לי זיכרון לא מפיל ספק] רציתי לדעת אם ישנה דרך לבודד על הבעיה השמח מאוד על עזרה כי אני במצב מאוד לא טוב :-[ **סליחה עם עברתי על חוק בפורום או כל דבר אחר עקב מודעה זו** נב-דרך הגב אני אחרי הרכבה של לוח אם חדש תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by or_cohen,

יש לי בעיה במחשב שאני בטוח שזה בקשר לדריברים הינה תמונות: (פתחת פעם נושא מי שרוצה לראות קבצים שמופיעים לי במסכחים שיכנס לפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277831.0 ) התמונותהם גדולות אז תכנסו ללינק http://www.2send.us/uploads/359f88ec11.JPG השנייה: (אם למישהו לא ברור) http://www.2send.us/uploads/97e9332d17.JPG בין המסכים מופיעים הקבצים האלו: wanarp.sys win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys ומופיעים המשפטים האלו: driver_irql_not_less_or_equal BAD_POOL_HEADER page_fault_in_nonpaged_area מי שרוצה עוד חומר שאספתי על זה שיכניס ללינק הראשון ששמתי רשום שמה גם על החומרה, שהלכתי לטכנאי וכל זה ותודה לכולם

25. יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים