תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם באת שאני משחק משחקים אחרי 10 דקות של משחק המשחק יוצא פשוט מקטין את עצמו . סוג הכרטיס 9600 gt
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום , יש לי את ה windows home editione, ונגמר לי ה30 יום , מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כשבוע מחשב HTPC מחברת TMS על פי מפרט מומלץ מחברי הפורום. לצערי כל פעם המחשב עושה ריסטרט... ניסיתי לבודד את התקלה אבל ממש לא הצלחתי. מה שאני עושה בעיקר זה להשתמש ב xbmc כמדיה סנטר ושם עיקר הבעיה - זה קורה הרבה כשאני מוסיף תוכן חדש מהארד דיסק חיצוני, אבל זה קורה גם כשאני סתם משוטט בין הסרטים שכבר יש לי בספריה. לצערי זה גם קורה לי בשימוש ב plex ואפילו ב - media player classic זה כבר קרה. קטע מעניין - גם כשהמחשב נמצא במנוחה אני שומע את המאוורר פועל חזק מאוד. חשבתי שאולי מדובר בקפיצות מתח אז חיברתי אותו ל - ups אבל הבעיה עדיין רלוונטית. זה מאוד ספוראדי וקשה לי לשים את האצבע מה הגורם. יש למישהו עצה? תודה תומר
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ואחד מתוך ארבעה סלוטים נהרס. אני יודע שבכרטיס זיכרון מסוג RDRAM צריך שיהיה מעגל סגור ובגלל זה אני לא מצליח לעלות את המחשב. האם יש פתרון נוסף מלבד לקנות לוח אם חדש/מחשב חדש?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחי קנה מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson BX635FWD ומאחר והיא לא הגיעה עם כבל USB, אבא נאלץ לקנות בנפרד. במחשב של אח שלי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. הבעייה היא כזו: כאשר אני מפעיל את ההתקנה (לא משנה אם מהתקליטור או אם מהדרייבר שהורדתי מהאינטרנט), ברגע שאני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב, קופץ "אשף החומרה החדשה שזוהתה" (דבר שלא אמור לקרות). כאשר אני מגדיר לו את הנתיב של הקובץ שהוא צריך, הוא רושם לי "התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו Printers לא עברה את בדיקת Windows Logo לאימות התאימות שלה ל-Windows XP (דבר שגם לא אמור לקרות: זה לא Windows 95/98)". אני ממשיך, ומערכת ההפעלה מעתיקה את הקבצים, ובסיום ההעתקה, מערכת ההפעלה מכריזה על כך שההתקנה נכשלה מהתירוץ ההזוי הבא: "שרת RPC איננו ז…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחשב נייח / נייד? ניסיתי בכמה מחשבים, 2 ניידים ו1 נייח שלושתם עם Win 7 מהו סוג מערכת ההפעלה וקצב הביט? Win-7 תאור התקלה, במידת הצורך מומלץ להוסיף תמונה: אותה בעיה קיימת בשני הדיסקים קשיחים. אני מחבר למחשב בעזרת כבל usb המתאים לדיסק קשיח הנ"ל(אני חושב קוראים לחיבור יו.אס.בי הזה USB-3) ולא מופיע כלום במחשב גם לא בניהול דיסקים. וגם לא מופיע שום דבר במנהל התקנים בחלק של הusb. ויש נורה דולקת(שמסמן שהחיבור פעיל אבל משום מה זה לא מראה פעילות ..) ממתי התקלה?כבר שבועיים,זה כבר קרה לי פעם ופשוט חיברתי והסתדר מתי שהוא אבל עכשיו זה כבר שבועיים לא מסתדר לי והחלטתי לבקש כאן עזרה..
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, צצה לי בעיה חדשה, לא ברור בעקבות מה, אחרי כל כמה שעות הופך למוגבל ולא מאפשר לי לפתוח שום קובץ שהוא משום הארדיסק הוא מותן לי הודעת The parameter is incorrect ניסיתי להריץ תוכנה או לראות וידאו מהרדיסקים שונים ואותה הודעה חוזרת. אחרי שאני עושה רסטרט המחשב עובד טוב ויציב לכמה שעות אבל אחרי פרק זמן כלשהו הוא מחזיר לי את הודעת הארור הזו. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי את ה-HOTKEY איזה אפשרויות יכולות להיות? כדי להעביר את התמונה ממחשב אחד למחשב שני... זה מכשיר שמתחבר לשני מחשבים עם מסך אחד ויש סוויצ' מובנה בתוכו זה לא בא עם כלום רק המכשיר אין חוברת או הסבר או דרייבר שם המודל: KVM02P תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז חדש (FD core 3000 usb3.0), כאשר אני מחבר את הDOK מסוג Patriot Super sonic XT 32gb לשקע של הUSB 3 ומתחיל להעתיק אליו אז אחרי כמה שניות ההעתקה מפסיקה והווינדוס מתחיל לעשות קולות של חיבור וניתוק USB. זה קורה גם כשאני מחבר ללוח אם וגם כשאני מחבר לפאנל הקידמי. כשאני מחבר את הDOK לשקע של USB2 הכל בסדר. מפרט נמצא בצד. תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום , הורדתי מהאתר של ג'יגבייט עדכון עבור הביוס שלי . בעת ההורדה התקבלו 3 קבצים ( יש תמונה ) . עכשיו השאלה שלי היא , איזה מהקבצים הבאים הוא קובץ העדכון שיש להריץ בביוס על מנת לעדכן את גרסת הביוס הקיימת ? . אני צריך להעביר את 3 הקבצים לדיסק או קי , ולהריץ אחד מהם בעת הפלאש של הביוס נכון ? . איזה קובץ עליי להריץ בזמן הפלאש ? . דגם הלוח שברשותי : gigabyte z370 aorus gaming k3 - CF תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים . אשמח לעזרה יש לי בעיות אינטרנט בשעות מסויומות של היום בדאך כלל מ 20:30 עד 23:00 שיש לי לאגים בכל דבר אפשרי ולא יכול לשחק בכלום או לגלוש או לראות סרטים בבדיקת מהירות אינטרנט רגילה ללא בעיות הבעיה זה רק לאגים אשמח לעזרה למבינים פה בפורום ולהתקשר לםרנטר לא עוזר הפתרונות שלהם לא עוזרים בשיט כל עזרה תעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בתופעה הבאה: ה- DVD's שאני צורב כ - DATA DVD לא ניתנים לקריאה ע"י אותו צורב שצרב אותם. במחשבים אחרים ניתן לקרוא אותם ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? - ניסיתי לעדכן את הקושחה וזה לא עזר. האם הוא מלוכלך? אם כן יש דרכים לנקות? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-