עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by Ronen Mars,

תראו אני חיברתי הכל חוץ מהחוט ה16 ב-LPT כי אין לי אותו(אין לי את כל החוטים מ14 ועד 18) סתכלו הנה תמונה(ככה היה כבר...): זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by Lord^Lior,

אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. מחשב פנטיום 4A עם 256MB RDRAM וספק ג'נרי נתקע כל פעם בזמן העבודה בווינדוס או לחילופין מראה מלא ERRORים או לחלילופין מבצע לעצמו ריסט. הבעיה כבר ארעה לפני כחודש במחשב ומאז הוא עבר פורמט ועבד טוב עד עצם היום הזה. אני חושד בזכרון או בספק הג'נרי. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  5. התקנתי על המחשב PCTEL 56K MICROMODEM , בשום תוכנה המודם לא מוכן לקבל פקסים. המודם עונה לשיחה נכנסת של פקס אבל לא מוכן לקבל את הפקס (ולאחר דקה השיחה מתנתקת). עבור חיבור אינטרנט אנלוגי (56K) המודם פועל מצויין (השתמשתי בו עד לפני כמה שנים). לכן אני כמעט בטוח שזה בעיה של הגדרת חומרה (אולי בהגדרות המודם). למישהו יש פתרון ? אני עובד על WIN XP PRO SP2 נ.ב. על הקו של המודם/פקס יש גם ADSL 1.5Mb

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by silky,

שלום רב, יש לי בעיה RESET במחשב שלי (פנטיום 3, XP SP1). בד"כ שאני באינטרנט במיוחד ב INTERNET EXPLORER. למה לעזעזל? בשביל להקל עליכם את העבודה פסלתי מספר אופציות, זה לא בגלל: 1:דרייברים, עדכנתי הכל, כולל ה WINDOWS. 2:WINDOWS, התקנתי כמה גרסאות וזה לא זה. אין לי מסכים כחולים, פשוט אתחול מחדש של המערכת עם רעש כזה מההר דיסק(נדמה לי) קליק כל פעם שיש ריסט. 3:וירוסים,ספיירים, בדקתי הכל עם הרבה מאוד תוכנות והמחשב נוקה לחלוטין מכלל מזיקים. 4:הארד-דיסק- לא סביר, החלפתי בחדש. אשמח אם תוכלו לנסות להגיד לי מה יכול לגרום לתופעה, איך אני יכול לאבחן את התופעה(להבדיל מטכנאי) או בעזרת תוכנה שאפרט לוג שלה תוכלו להגיד לי...בקיצור , על כל עזרה(מועילה) אני מודה מראש.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  7. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה. כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה …

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by loope,

טוב, אחרי כל מיני בעיות שהיו לי עם המחשב כבר נראה שהכל היה בסדר..(הייתה בעיית טמפ') המפרט הוא : DFI INFINITY 975X E6400 X1900XT של Sapphire 2gb G.Skill 800mhz 4-4-4-12 בכל מקרה, הכל היה בסדר, המחשב עובד והייתי שקוע באיזה משחק Oblivion..פתאום הקול מתחיל להיות.."תקוע" והמשחק מתחיל לקרטע, אני סוגר את המשחק מנסה לבדוק טמפ'..ה Smart Guardion אומר שזה באיזור ה 50C פתאום המסך משנה רזולציה או משהו וזה הופך למין ריבוע קטן ומרצד (קטעים שחורים בפנים והם זזים כל הזמן), טוב, כיביתי את המחשב, בדקתי שהכל מחובר והקירור מחובר טוב (Scythe Ninja +). עכשיו שאני מדליק אותו אני לt מגיע ל POST המאוורים פועלים אין צפצופים אין כלום...יכול להיות שהלך המעבד מחום או משהו? הגדרתי לו שב60C יכבה המחשב…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by NightElf,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by skuki1,

שלום! בימים האחרונים, המחשב שלי נוטה להתקע, הכוונה או שהוא נתקע ואז יש מסך כחול, או שהמסך מתחיל לרצד בצורה מטורפת עד שהוא נתקע. אני חושד שהבעיה בחומרה. המעבד שלי הוא אינטל 2.8C וכרגע ראיתי שהטמפרטורה שלו במנוחה היא 55 מעלות. האם זה הגורם לבעיה? איך אני יכול להוריד טמפרטורה? אולי משהו אחר דפוק? ספק? אולי המסך לא בסדר (ריצודים)? בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  11. היי אני חדש פה, מפרט המחשב שלי בקיצור הוא: athlon 3500+ 939 Dfi LP NF4U-D 2*512MB OCZ X800GTO 256mb אז ככה, קניתי היום זוג סטיקים של TWINMMOS DDR400 CL3 בנפח 512MB, חיברתי אותם והביוס עדיין הציג רק 1024MB. ניסיתי לשים כל זוג סטיקים בנפרד על כל זוג סלוטים נפרד, עבד. ניסיתי להחליף בין המקומות כשארבעתם מחוברים והבעיה נשארה. עדכנתי לביוס האחרון ועדיין רק 1024 מזוהים בביוס ובווינדווס. אבל בניגוד לכך, CPU-Z קולטת את כל 4 הסטיקים ומדווחת על 2048 מגה בעוד שהביוס (וכנראה שבאשמתו גם הווינדווס) מדווחים על 1024MB בלבד. רציתי לדעת אם ישנה הגדרה שצריך לשנות בביוס או איזה ג'אמפר או כל דבר שפותר את הבעיה. PLEASE HELP ME זה דיי דחוף... תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  12. אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by ophir555,

כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by liel3,

האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by shat,

אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by NIVs,

התחילו לי לפני יומיים פתאום צפצופים ממש ממש גבוההים מהספק. ניסיתי לפתוח אותו ולנקות אותו אך זה לא עזר בכלל. יש עליו מאוור 120MM אבל שאני מנתק אותו מהלוח הוא לא מפסיק לעבוד.. מוזר? יש דרך לעצור אותו?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by yud alaf 6,

התקנתי במחשב דיסק SATA , המחשב לא מזהה את הדיסק דרך הווינדוס... אני לא רוצה לפרמט או משהו כי רציתי להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by discojunkey,

היי שלום.. אני מנסה לעזור לחבר שבידו מחשב אשר מבצע בסטרט אפ ציפצוף אחד ארוך ושלושה קצרים.. עד כמה שאני יודע זה מבשר על בעיה בכרטיס הוידאו או בזכרון שעל הכרטיס.. המחשב כרגע מן הסתם לא מראה תמונה אבל ה XP עולה כרגיל.. כל מה שאני יודע זה שעל הלוח כתוב ASUS AS99127F והמעבד הוא אינטל פנטיום אבל אני לא יודע איזה.. כרטיס הוידאו הוא משולב בלוח ולכן חשבתי על שני פתרונות אפשריים למצב: 1. יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 3 שמתחבר על AGP .. השאלה היא אם הביוס יפנה את התצוגה לכרטיס על-אף שלא מוגדר כך.. 2. להחליף לוח אם. הבעיה היא שאני לא מכיר את הלוח הזה ואני לא מצליח למצוע מידע אודותיו ברשת.. בעל המחשב לא יודע אפילו איזה מעבד יושב על הלוח ולכן קשה לי למצוא לוח חלופי.. אולי מישהו יוכל לעזור…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי כרטיס 9550 וכבר כמה ימים שיש תקיעותרציניות במשחקים והמחשב פשוט לא מגיב או שהמשחק נסגר.גם ב WINDOWS יש בעיות עם פתיחת חלונות. הסרתי את כל הדרייברים והתקנתי מחדש דרייברים ישנים יותר[5.11]ועדיין אותה הבעיה.האם הכרטיס נדפק?יש איזושהי דרך לבדוק אם זה באמת הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by Lavasoft,

אממ קניתי מהטכנאי שלי מחשב חדש. והוא חסם לי את הגישה להכנס לביוס, כאילו אין לוגו שאפשר ללחוץ על דילית או על Del, איך אני פותר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  21. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by dany_uru,

לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by MisterL,

שלום, יש לי דיסק קשיח לא ממש ישן של 40 ג'יגה (גיבוי של כל מיני קבצים) לאחרונה הוא עושה רעשים מוזרים שהוא מנסה לפעול אבל לא מצליח ושוב פעם מנסה...כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה... אמרו לי לבדוק אולי זה הספק, יש לי ספק ג'נרי של 480וואט של "סנשיין", אבל בדקתי על מחשב אחר והוא גם לא עולה שם..זה קרה כמה ימים אחרי שהתקנתי כרטיס מסך Radeon 9700PRO במקום מה שהיה לי-FX5700LE 256mb האם זה קשור? יש שם דברים חשובים שלי, האם יש איזושהי חנות לתקן דברים כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  24. אין לי מושג למה... זה קרה לי כבר עם 5 משחקים שונים.... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים