תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי את התוכנה כ8 שעות לא התקבל לי eroer ולא היה מופיע לי באדום כלום אבל לפי המדריך שנתנו לי אני לא בדיוק מבין האם הכל תקין אצלי בזכרונות כי הייתה לשונית אחת בשם pass במדריך היה מופיע אפס אצלי מופיע היה 18
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
קניתי מחשב אישי חדש - Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 15.6" Core i7 - ויש לי Macbook Pro מהעבודה. קיבלתי מהעבודה תחנת עגינה שתומכת בMac, והנחתי שהיא תתמוך גם במחשב לנובו. בתיאור של המחשב בלינק כתוב ספציפית: 1x USB-C® 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery and DisplayPort™ 1.2) שאלתי את הGPT והוא אמר שגם אם אני לא אקבל פיצ'רים מסוימים של Thunderbolt כמו 4K בשני מסכים או daisy-chaining, זה כן אמור להתחבר ולעבוד (יש לי מסך שמחובר בDP לHDMI, מקלדת ועכבר עם USB לכל אחד, וכמובן טעינה). אני מחבר את המחשב החדש לעמדת הטעינה דרך הUSB-C, והוא לא מעביר כלום חוץ מהטעינה (לא מסך לא מקלדת ולא עכבר). מישהו יודע להגיד למה זה? אנ…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"
-
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
- 2 followers
-
-
טוב... אז לפני כמה ימים היו לי כמה פעמים מסכים כחולים אז פעלתי לפי faq פה כדי שלא יעשה restart... אז עברו כמה ימים ושוב הופיע לי המסך הכחול... בדקתי בגוגל את מה שרשם לי הwindows אבל הוא לא מצא את מה שחיפשתי... :s07: נכנסתי לminidump לבדוק והוא מראה כאילו לא היה בכלל מסך כחול.. ומראה כאילו האחרון היה לפני בערך חודש.... עכשיו אלו הפרטים שקיבלתי במסך הכחול האחרון שהופיע לי היום: 0x000000D1 (0xf98c4c38,0x00000002,0x00000000,0xf7b07f60) fw.sys- address f7b07f60 base at f7a81000, dates tamp 3f99b878 בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הנה תמונה של הminidump: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבבלתי היום את הלוח הזה A7V8X-MX של אסוס התקנתי עליו מעבד AMD XP 2400+ אחרי שסיימתי להרכיב את הכל חיברתי את הכבל חשמל לספק והמחשב התחיל לעבוד אוטמטי מבלי שלחצתי על כפתור ההדלקה ונכבה כעבור 3-4 שניות..... בעיה המוזרה הזאת ממשיכה אני לא יכול להדליק או לכבות מהכפתור והצורה היחידה שמחשב נדלק הינה ההכנסה של הכבל חשמל לספק וכמו שאמרתי המחשב מתכבה תוך 3-4 שניות ... נ.ב. ניסיתי ספק אחר וגם זכרונות אחרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit . כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אין באפשרותי להקליד בקובץ וורד 2016..למה??? רושם שהבחירה נעולה..איך משיבים מצב לקדמותו??או משחררים בחירה?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום . חברים ותודה מראש לכלום קנית כרטיס מסך חדש מי סדרה של GTX1080G1 ולוח אם שלי gaming 7 z370 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-