עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A.M,

אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...

3. Started by __Raid__,

שלום לכולם קיבבלתי היום את הלוח הזה A7V8X-MX של אסוס התקנתי עליו מעבד AMD XP 2400+ אחרי שסיימתי להרכיב את הכל חיברתי את הכבל חשמל לספק והמחשב התחיל לעבוד אוטמטי מבלי שלחצתי על כפתור ההדלקה ונכבה כעבור 3-4 שניות..... בעיה המוזרה הזאת ממשיכה אני לא יכול להדליק או לכבות מהכפתור והצורה היחידה שמחשב נדלק הינה ההכנסה של הכבל חשמל לספק וכמו שאמרתי המחשב מתכבה תוך 3-4 שניות ... נ.ב. ניסיתי ספק אחר וגם זכרונות אחרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by yortem,

כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Spoke38,

קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit . כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by Arkadi.Krr,

אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?

8. Started by Roni Alush,

אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אין באפשרותי להקליד בקובץ וורד 2016..למה??? רושם שהבחירה נעולה..איך משיבים מצב לקדמותו??או משחררים בחירה?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  10. Started by arvas,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by gerdamen,

שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?

12. Started by smily58,

יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר

13. שלום . חברים ותודה מראש לכלום קנית כרטיס מסך חדש מי סדרה של GTX1080G1 ולוח אם שלי gaming 7 z370 תודה ..

14. Started by dfx,

התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  15. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. Started by abarbotel,

היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by marta88,

שלום רב הנני גולש בדפדפן 11. יש כמה אתרים שהדף לא נטען. דרך דפדפן של גוגל כן נטען האתר. נראה לי שיש חסימה. אבקש פתרון . תודה

19. Started by dman23,

שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  20. Started by nadav22h,

קיבלתי מסך כחול באמצע שימוש במחשב נייד קוד שגיאה:0x00000050 dxgmms1.sys יש איזושהי עיצה מה לעשות?<

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  21. שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה

22. האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Dark Respect,

הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by igalep132,

שלום, כמו שרואים בקובץ, ה core שלי מאד מתחמם, ראיתי גם שהוא שייך לכ.גרפי מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה ועד כמה זה מסוכן ? תודה [attachment deleted by admin]

25. Started by shoomil,

הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.