תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש E6600 לוח GYGABITE DS4 - 2GB זיכרון. כרטיס 7600GS 512GB הרד דיסקים 160+320GB SATA 2 נקנה לא מזמן. לא עבר שינויים או O.C מעביר אותו OCCT: פעם אחת עוברות 5 שעות ואז CRASHED פעם 29 דקות ואז CRASHED פעם 11 דקות ושוב CRASHED ופעם 10 שעות ואז CRASHED. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? לעומת זאת הרצתי PRIME95 כל הלילה ולא היתה לו שום בעייה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי של XFX6800 NU על AGP ושיחקתי איתו קצת יותר מידי עכשיו הוא עושה artifacts מטורפים אחרי כ20 שניות עבודה ב 3D (יותר מהר מתי שההגדרות דורשות יותר מיץ מהכרטיס). אחרי שהוא משתגע בתלת מימד (אני בודק בעזרת aquamarks) וכשאני יוצא מהתוכנה (אם הוא לא תוקע את המחשב) הוא נכנס למצב שהוא מכבה את המסך כל כ5 שניות עד שאני עושה איתחול מחדש למחשב. אפשר למנוע את מחזור כיבויי המסך על ידי זה שיוצאים מהתוכנה כשהartifacts הם קטנים ולא ברמה שכל התמונה מבולגנת. לפעמים בזמן שהתמונה מבולגנת הוא חוזר לעצמו ומראה אחת בסדר ואז עוד הפעם בלגאן קניתי אותו לפני כחצי שנה או יותר . המשחקים שלי כללו פתיחת pixel pipelines והוא עדיין עבד בלי בעיות נראות לעין. הפריע לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך עלתה לכ80 מ…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי, קראתי כל מיני דעות על אופן ההתקנה המומלץ לביצועים מיטביים בהתקנת 2 דיסקים קשיחים ושני כונני CD/DVD. מה מומלץ? שני הדיסקים הקשיחים על אותו כבל IDE, ושני הכוננים האופטיים על הכבל המשני? דיסק+כונן על כל כבל IDE? אנא הסבירו , תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקס אבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונד הרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו) הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOP הדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובות אני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו. ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדש אבל גם זה לא פותר את הבעיה יש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות? תודה
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי עידכון למק בוק שלי .15.4 macos catalina version 10 ומאז חלק מהפייסבוק בגוגל כרום כתוב בג׳יבריש מישהו יודע מה עלי לעשות בכדי לסדר את זה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... בזמן האחרון יש לי הרבה מאוד קפיאות של המערכת והחלטתי לבדוק מדוע... שיחקתי עם הזכרונות הוצאתי החלפתי מקומות... נשאר אותו דבר... כאשר החלפתי כרטיסי מסך שמתי לב שיש שיפור ענק... כמו כן כשהחזרתי את הרדאון למחשב וניסיתי להחליף רזולוציה או את ה DEPTH המחשב היה מראה לי מסך שחור ונתקע... סט הדרייורים גם הוחלף... היה 5.8 ניסיתי 5.7 ו 5.6 אותו הדבר עריכה 2 : זה עדיין ממשיך להיתקע לי המחשב המעפן הזה... יש מצב שזה עדיין הזכרונות בגלל שכשאני נכנס למחשב הוא מראה שהמהירות שלהם היא 333DDR אבל אלה הם זכרונות KINGSTONE 400 Mhz יש מצב שזה בגלל זה?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני בבית שאני על האינטרנט ואני יורד למטה בגלגלת זה זז לאט כזה כאילו אין כרטיס מסך על המחשב כמו שמתקינים תוווינדוס ובחורים איזה שעון רוצים וזה זז לאט מה עושים תודה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי את הaurora 3d 570 וכשאני מכבה אותו כל הלדים מתחילים להבהב פעם בשניה וגם המאווררים זזים קצת כאילו המחשב מנסה להידלק ואז אני לא יכול להדליק אותו.. אני יכול להדליק אותו רק אחרי שאני מוציא את הכבל של החשמל ל10 שניות..
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליחה לסדר בעיה עם המדפסת. הנורה מהבהבת ללא הפסק, אבל לא נראית אף הודעת שגיאה.הורדתי מהאתר של HP את התוכנה שבודקת את המדפסת והיא מודיעה שהכל בסדר ועובד כראוי.בלחיצה ארוכה הדף לא נמשך לתוך המדפסת.עשיתי ריסטרטים למכביר. המדפסת נכבית - אבל עם ההדלקה הנורה ממשיכה להבהב. ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבורים של המדפסת - החשמל וה USB.אני עובדת עם וינדוס 7. הבעיה התחילה כששלחתי להדפסה והתעכבתי בהזנה של הנייר. מאותו הרגע, היא נעלבה כנראה, ומסרבת לשתף פעולה.אשמח לכל רעיון לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לדודים שלי מחשב לא משהו בכלל שבימים האחרונים לא מצליח לעלות הוא טוען את ווינדווס (הום אדישן) ושזה בא לעלות הוא מראה לשנייה מסך כחול ועושה ריסטרט זה בערך המחשב: מעבד: P4 2.8 כרטיס מסך: GForce4 MX זיכרון: 256M ולוח אם: MSI P4MAM הוא עולה במצב בטוח ולא מצאתי שום וירוסים שעשיתי בדיקה! מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, שכחתי לציין שלפני שהיתה הבעיה של המסך הכחול היתה בעיה אחרת... שהווינדווס היה עולה המסך היה קטוע כזה, כאילו הוא זז הצידה, ה"התחל" היה באמצע וכל החלק השמאלי נכנס מצד ימין וברגע הראשון שניסיתי לעשות משהו המחשב היה נתקע... ממש מוזר!
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם pentium-d 2.66Ghz ולוח אם של MSI. אתמול התחילה תופעה שקצת אחרי שהווינדוס מסיים לעלות (או עוד מספיק לגלוש טיפה) המחשב נכבה . יש למישהו רעיון איך לדעת אם זה הספק (ישן ופשוט) או שהלוח אם נדפק ? ??? או אולי אפילו משהו אחר... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה XP Pro לוח אם של Abit S7 דיסק קשיח SATA כיון שהדיסק הקיים כבר התמלא, הוספתי דיסק חדש SATA II 320GB אני מנסה להעתיק את התכולה של הדיסק הישן לדיסק החדש אבל המחשב נתקע, ניסתי לעשות את הפעולה עם התוכנות הבאות: Acronis Ghost 11 Partitiom Magic - בזו ניסתי לבצע חלוקה של הדיסק לשתי מחיצות אבל שוב המחשב נתקע, האם התקיעות הללו נובעות מזה שהדיסק גדול? או שהלוח האם לא תומך בדיסק שהוא SATA II אשמח לקבל את תגובותיכם כיצד להתמודד עם הבעיה? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים וחדש באתר, קראתי כמה וכמה הודעות על הבעייה הזאת ולא מצאתי פיתרון, לא מזמן קניתי את ati radeon9600pro 256mb ddr ולא משנה באיזה משחק אני משחק אחריי כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת של ה-vpu recover,החלפתי לוח M,זיכרונות, מה לא,ושום דבר לא עוזר,אם אני מבטל את האופציה של זה,אז המחשב נתקע והמוצא האחרון זה ריסט,אני משתמש ב-catalyst 4.5, אם אני שם דרבייר יותר ישן אז לא מופיעה ההודעה,אבל לאחר כמה זמן המחשב נתקע ואז עוד פעם צריך ריסט,אני לא גאון מחשבים, ולא יודע לפרט את המפרט אז אני אני אכתוב מה שאני יודע, asus p4v533-mx 2.4Ghz 100gb hard drive 512ram windows xp pro אני ממש נואש כמו שמיד תשימו לב(לשעה שאני כותב את ההודעה הזאת), כי יש לי הרגשה …
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי ספק 250V אחרי שהחליפו לי את האחר באיבורי מאז חיבורו למחשב [מהרגע שחזרתי ממעבדת התיקונים] נופל המחשב בין עם זה בהתחלה הוא באמצע מישחק מחשב-המחשב עושה ריסטרט במעבדה בדקו שוב ואמרו "שלו מצאו כלום וזה עניין של מגעים" בכל מיקרא האם ניראה לכם שזה עניין של מגעים? והאם זה שהוספתי זיכרונות תקינים ומתאימים פשוט מכבידים על הספק?[למרות שככל שידוע לי זיכרון לא מפיל ספק] רציתי לדעת אם ישנה דרך לבודד על הבעיה השמח מאוד על עזרה כי אני במצב מאוד לא טוב :-[ **סליחה עם עברתי על חוק בפורום או כל דבר אחר עקב מודעה זו** נב-דרך הגב אני אחרי הרכבה של לוח אם חדש תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA 500GB של חברת Seagate לחיבור IDE על הלוח אם עם מתאם בין IDE לSATA. הBIOS מזהה את הדיסק קשיח, מראה שיש לו 136GB, בתהליך הPOST מופיעה ההודעה "Primary master hard disk fail".
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-