תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן המחשב שלי נתקע בזמן האחרון לאחר צפיה של כ 5-10 דקות בקבצי HIGH DEFINITION. בקצרה אלה הם קבצי ווידאו באיכות מעולה של 1920X1080. בכל מקרה, לאחר חיפוש בפורומים פה, מצאתי שרוב הבעיות נגרמות למחשב כאשר הוא מתחמם יותר מדי (אחד החלקים..) לאחר שהמחשב שלי נתקע בפעם האחרונה, פתחתי ישר את המארז וניסיתי לראות אם יש איזהשהו רכיב חם יתר על המידה, ולא מצאתי.. איזה עוד אפשרויות יכולות להיות? מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתבדוק את הטמפרטורה בכל אחד מחלקי המחשב? (יש באגף ההורדה תוכנה למעבד, אבל אני צריך גם אחת לכרטיס מסך ואולי לעוד חלקים..) כמו כן יש איזה תוכנה (אולי 3DBENCH) שגם מאמצת את הכרטיס וגם בודקת טמפ'? נ.ב. המחשב הוא: amd3000 64 venice גיגה זכרון DDR2 400 6600 LEADTECH (עם מ…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והוא לא עולה. הוא משמיע צליל כל שתיים-שלוש שניות וזהו. המפרט הוא: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz , 128 L1 Cac ADA3800CNBOX -AMD nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache WD1600JS -Western Digital 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld GV-RX30HM128D - ATI RADEON X300 HYPER MEMORY 128mb (DVI) PCI EXPRESS OEM - Passive cooler for SilentPC - Gigabyte למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אפשר להפנות אותי למקום בו יש תמונות של החיבורים בתוך המארז? אולי חיברתי משהו לא נכון. אני מאוד אודה לכל התייחסו…
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
התחילו לי לפני יומיים פתאום צפצופים ממש ממש גבוההים מהספק. ניסיתי לפתוח אותו ולנקות אותו אך זה לא עזר בכלל. יש עליו מאוור 120MM אבל שאני מנתק אותו מהלוח הוא לא מפסיק לעבוד.. מוזר? יש דרך לעצור אותו?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקנתי במחשב דיסק SATA , המחשב לא מזהה את הדיסק דרך הווינדוס... אני לא רוצה לפרמט או משהו כי רציתי להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רקע: התקנתי XP על (SATA =(sata as ide . כאני מדליק את המחשב (אך ורק כשאני מדליק אותו ממצב כבוי), המחשב עובר את הפוסט ומחפש CD ,שהוא ההתקן הראשון לBOOT אך הוא אינו עובר הלאה להתקן הבא שהוא הHD. יש לי את ההודעה הבאה disk-boot-failure-insert-system-disk-press-enter . אם אני לוחץ אני שומע את הפלופי מנסה לקרוא. רק לאחר שאני לוחץ alt ctrl del או reset הוא עולה כמו שצריך איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה רונן
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם דיסק קשיח של 250 גיגה WD sata המחשב משמש להורדות מהאינטרנט. באחרונה הדיסק הקשיח נופל באופן די תדיר. הרצתי עליו כמה פעמים סריקת דיסק והוא לוקח זמן מאוד ארוך של כשעתיים עד 4 שעות ובהם הוא מוצא קלאסטרים רבים פגומים. בנסיונות לאריץ את disk defragment הוא מפיל את מערכת ההפעלה ולא מצליח להתאושש אלא על ידי כיבוי חשמלי והדלקה. האם זו סיבה שאפשר בגללה לדרוש החלפת דיסק? האם יש דרכים/תוכנות שיכולות לפתור את זה? האם כדאי לפרמט את הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת יש לי בעיה באיזה מחשב שהוא מתכבה מעצמו, עברתי כאן על ההודעות שכבר כתבו וניסתי להבחן את הבעיה אבל לא הבנתי והצלחתי חשבתי שזאת בעיה של מקום וזיכרון והוספתי עוד כרטיס זיכרון וארד דיסק אך הבעיה עדיין ממשיכה, הוצאתי דוח של התכונה האוורסט (בקובץ המצורף) ו -2 תמונות מהתוכנה cpuz אולי זה יעזור גם. שהמחשב נדלק וממש לפני שהוא מתכבה יש צליל מהמחשב בקול צורם, לא הביפ הרגיל שבדרך כלל שומעים על מנת לדעת את הבעיה אלא צליל חלש וצורם שנמשך 2-3 שניות . אם מישהו יכול לבדוק בקבצים שצרפתי ולראות אולי את הבעיה ולעזור לי .. הקובץ של הדוח מהתוכנה אוורסט http://uploaded.to/?id=j3oav5 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם החיבור אוזניות בפאנל הקידמי.. הוא עושה רעש סטטי מציק כזה.. משגע תשכל.. מישהו יודע מאיפה זה בא?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-