תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי har disk sata של maxtor 120 הורדתי תוכנה מהאטר של maxtor הגדרתי הכל ו מה ה בעיה לא מצליח להתקין windows xp מחשב רושם לי missing operating system ו גם אשיתי התקנה של דרייברים sata מה אני אושה תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools. המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש. זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה). חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר. האם ייתכן שזה ה- HD? אני מצקף קובץ MiniDump. אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון. אנא עזרתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
SOS: צריך להדפיס בדחיפות מ-MS-DOS בעברית, מה אני יכול לעשות? מדפסת זירוקס דגם 6100.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקרטע. הוא נתקע מידיי פעם ולפעמים שאני מדליק אותו, אחרי שניה הוא מצפצף צפצוף אחד ונכבה ואז נדלק מחדש ועולה כרגיל. אני כמעט בטוח שמשהו עומד לגמור בקרוב, אבל לא בטוח מה. שהייתי אצל הטכנאי מחשבים בפעם האחרונה הוא אמר שההארדיסק של הטארה לא במצב טוב. יש דרך לדעת מה עומד לגמור?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
קורה תמיד בתחילת העובדה עם הנייד שהדף לא מגיב כשאני מנסה לגולל , האם יש פתרון לעניין? אשמח לעזרה, תודה אבי.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן HD חדש של ExcelStor בנפח של 80GB בעיסקה דיי משתלמת (חו"ל) עכשיו.. אני רק דואג לגבי משהו קטן, בערך אחרי שעה שהHD החדש לא עובד הוא מתכבה (Stand By~) ויש צליל קצת מעורר אימה כזה של מחט שכאילו מתחכחת מעט בפלתת מתכת, אני מבין שזה המחט של הHD שנוגע\מפסיק לנגוע בדיסק עצמו.. עכשיו כשהוא שוב חוזר לפעול, כלומר שאני משתמש במשהו שיושב על הHD הזה הוא פועל מחדש ויש צליל דומה אך יותר אימתי כזה שנמשך בערך שנייה~ בHD הקודם של WD 160GB כבר מזמן לא שמעתי צלילים שכאלו.. אני בספק אם הוא בכלל מתכבה... מיכיוון שעליו מותקן הWIN, לכן הוא לא יכול להתחבות (או שכן?) בכל מקרה הWD לא עושה כזה רעש חד ומפחיד.. הוא עושה רעש חלש יותר ואימתני פחות.. מה זה אומר בידיוק? האם עלי לדאוג? ה…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
hey everybody. since today's morning my computer screen showed blank image even though windows was uploaded as normal. after a few tries it showed the image correctly for a few moments and then it started to hiccup that much i cant use it. and then a blank image again. i think the problem is in the graphic card and not the screen itself but im not sure. what is the problem, what caused it. how can i fix and and how can i make sure the problem wont come back later? (im using my bro' comp which hebrew isnt installed in, but i can still read in hebrew.) thanks for helping, ran
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
במחשב יוצא לי מסך כחול אחרה כמה זמן ורשום כול מני דברים באנגלית ואני לא יכול להזיז שום דבר ורק יכול לעשות ריסטארט אין אני מוריד את זה חבר שלי אמר שזה אולי וירוס איך להוריד את המסך הכחול?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שאלה קטנה בבוקר באתי למחשב והמקלדת לא עבדה. עשיתי אתחול > המחשב התחיל לעלות אבל מיד הופיע הודעה שעולה כשהמסך לא מחובר Power saving enable, this monitor will shut down וככה כמה פעמים מאתחל את עצמות מגיע להודעה ומאתחל שוב. רק אחרי שכיביתי את המחשב ל10דקות מהסוויץ הראשי הוא עלה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו אז רציתי לדעת מה נראה לכם שכדאי לי לבדוק או לעשות כדי להבין למה זה קרה ואיך לפתור את זה המחשב מנסה לאותת לי משהו .... שמשהו לא בסדר. צריך להקשיב לו ... אז אודה על עזרתכם בנושא. המחשב זה amd athlon 64X2 dual core
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אם אפשר לינק לתוכנה שתוכל לבדוק לי תקינות של זיכרון פנימי .... תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-