עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rednit,

שלום לכולם רכשתי לא מכבר לוח אם P55M UD2 אני עובד עם חלונות 7 בגרסאת 64 ביט לאחר עדכון ביוס החלה תופעה מוזרה: בכל הפעלה של המחשב הכרטיסים השונים (רשת / קול / USB ) אינם מתפקדים ומסומנים בסימני קריאה במנהל ההתקנים. הפתרון היחידי הוא להסירם מתוך מנהל ההתקנים ולזהותם מחדש ניסיתי גם לעדכון לגרסאת ביוס חדשה שיותר (שיצאה בינתים) וגם לעדכן דרייברים אך ללא הועיל משום שבכל הפעלה מחדש של המחשב התופעה חוזרת על עצמה אשמח לפתרון תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by gab1234,

שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by X-Viper,

שלום לעוזרים... המחשב שלי מנגן קבצי 720P חלק על מסך 19 SAMSUNG אבל כאשר אני מנסה לנגן קבצים של 1080P הקובץ מתנגן אבל הסרט זז לאט... המחשב שלי מורכב מלוח אם דיי מצוין של GIGABYTE המעבר הוא PENTIUM D 2.8 זיכרון : 2G עם מהירות שעון של 800 והכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 6600 LE השאלה שלי האם אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך או את המעבד... ואם כן לאיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג שיצא לי במחיר מינמלי וטוב... או שיש בעיה אחרת...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by sh_idan,

כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by VL,

המחשב נידלק הספק,מעבד וכ'ו אבל המסך נישאר במצב סטאנדבאי... ניסיתי להחליף מעבד ניסיתי להחליף ספק ניסיתי להחליף ראם או להחליף במקומות וניסיתי להחליף אפילו כרטיס מסך כלום לא עזר... נישארתי עם מסכנה שזה הלוח אם... אבל הוא עבד מצוין... הלוח אם לא היה משמוש בגלל שהייתי צריך את המעבד שלו.. עכשיו שקניתי מעבד חדש.. הוא לא עובד..

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by smulikon,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. באותה תקופה היית מחבר את הלפטופ לטלויזיה שלי דרך חיבור HDMI והכל היה תקין. לפני חצי שנה פרמטתי את המחשב והתקנתי בו וינדוס 7. מאז , יציאת הHDMI לא עובדת. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים למחשב הנייד שלי אבל לא מצאתי. הדגם שלו הוא hp pavilion dv5. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by skullfacer,

אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by ztakram,

שלום אבקש לקבל המלצה למעבדה רצינית ואמינה בגבעתיים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. אני פותח משחק כלשהו...ופתאום קופצת לי הודעת שגיאה כזאת : מה זה אומר?? מה אני אמור לעשות? למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך? להתקין אחד חדש..? תודה למי שיעזור...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by realistic,

הי כולם, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד שלי ורציתי להבין איך אפשר לדעת שלמשל כרטיס מסך שאני בוחר מתאים ללוח אם שיש לי. אני אשמח לתשובות גם אולי טיפה יותר טכניות שאני אוכל ללמוד את הנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by tripple,

אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. שלום לכם, שאני רוצה לשחק ב Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק עולה אבל אני רואה בו רק מסך שחור. ודמויות לא ברורות. עידכנתי את הדירייבר של הכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700 ומששיהו אמר לי שבגלל שהוא לא תומוך תמכיה מלאה בדיירק ריקס 9 הוא לא עובד כמו שצריך.? האם הוא צודק? האם עבר זמנו של הכרטיס ואני יצטרך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by tay,

ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Pavelik,

היי. יש לי התנגשות בין כרטיס הקול המובנה ללא מובנה(PCI) אני יודע שצריך לגרום לכך שהמובנה יפסיק לעבוד, דרך BIOS.. אבל אני לא יודע איפה בדיוק בBIOS מגדירים את זה מישהו יכול בבקשה להסביר לי? לוח האם הוא Albatron K8X800 Pro Motherboard.. תודה מראש :-[

16. קניתי 7600gt ב aquamark התוצאה היא 40 fps (בעוד לאחרים היא 70+ עם אותו כרטיס). ב 3dmark06 התוצאה היא 2700 (בעוד לאחרים היא כמה מאות אחרי 3000) ובמשחקים, פתאום יש גלים כאלה של fps נמוך, וכל הגרפיקה מורצת בצורה איטית מאוד... יש לי 1.5gb RAM, intel pentium 4 2.66Ghz. בהתחלה שהתקנתי אותו, הוא לא הביא שום אות למסך, אז הבאתי אותו לדוד שלי, הוא שינה כמה דברים בביוס ועכשיו הכרטיס קולט את המסך רק דרך חיבור DVI, דרך חיבור רגיל הוא לא קולט... אז לא יודע נראה שהוא שינה את המהירות או משהו כזה... מה יכולה להיות הבעיה???

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by zangizon,

שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. מצורף קובץ . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Niseg,

יש דרך לתקן מקלדת של מחשב נייד HP ? העמודות של המקשים Y U O ו P הפסיקו לעבוד (זה מה שאני זוכר). הוצאתי אתמול את המקלדת ולא ראיתי משהו חריג חוץ מזה על הכבל יש בליטות שאולי מעידים על נתק במוליכים בכבל. כשהסתכלתי על המוליכים של הכבל והם ניראו אחידים. האם יש דרך לתקן את המקלדת או שכדאי לקנות חדשה כדי להחליף אותה. הנייד הוא בן כ 3 שנים עובד בסדר עם מקלדת חיצונית. אני אולי יכול לעבור על המגעים עם אומטר ולבדוק אם יש נתק. חוץ מזה יש אתרים בחול ששולחים לארץ מקלדות מהסוג הזה ? ראיתי שבebay יש מקלדות שויזואלית נראות זהות (צריך לבדוק בדגם אם הן מתאימות )והמחירים שלהם יכולים להיות באיזור 40$-50 כולל משלוח. ראיתי שיש בארץ גם חנות למקלדות אבל הם לוקחים איזה 350 שקל שזה כפול מהמחיר בחול…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by ganon131,

שלום, יש ברשותי חשבון מפתח של אפל, להבנתי צריך לשלם להם כל שנה מחדש. אם אני לא משלם, האם האפליקציה יותר לא תעבוד? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by ras81,

באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by guy 12,

שלום ! כאשר אני מדליק את המחשב, המסך נדלק לשנייה, כמובן לא מציג כלום וחוזר ישר "לישון". אני חושש שהלוח אם שלי שבק חיים. הלוח - Asus P4T533-c הלוח אינו משמיע שום ביפים למיניהם וגם ההודעה אשר אומר הלוח בעת ההדלקה כבר אינה מושמעת, אומנם פועל LED ביקורת כלשהו על הלוח... איך אוכל לדעת בבטחה שזו הבעיה? ניסיתי לעשות לו ריסט בעזרת הוצאת הבטריה וניתוק מהחשמל, לא עבד :\.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.