תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי ב-2 כרטיסי מסך שונים (R9 290 ו-GT 1030) אפשר להפעיל דולבי אטמוס רק שמורידים דרייבר דרך ווינדוס. כשאני מוריד דרייבר עדכני מהאתר של AMD ו-NVIDIA האטמוס לא עובד. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי לוח חדש שהוא ASUS P5KPL-AM , עכשיו חיברתי את מה שצריך לחבר בשביל להפעיל את חיבורי ה USB הקדמיים אבל הם לא עובדים כשאני מחובר משהו המחשב מזהה שמשהו התחבר אבל לא יודע מה זה , בחיבורים האחוריים הכל עובד כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש, אז החלטתי להתקין ווינדוס מחדש. לפני ההתקנה פירמטתי את המחיצה שעליה הייתה מותקנת מערכת ההפעלה הקודמת, בלי "שדרוגים" ודברים כאלה שאשף ההתקנה מציע. עכשיו, הכל טוב ויפה, רק שהתקנתי משחק מסויים, וכשאני מנסה להיכנס אליו כתוב לי XINPUT.DLL חסר. ברגע שהתקנתי את קובץ ה-DLL החסר, פתאום הופיעה הודעה נוספת שחסר עוד קובץ DLL. עד שהגעתי להודעה של0xc000007b, וכשהרצתי חיפוש בגוגל היו לא מעט פתרונות שונים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה. החלטתי שוב פעם למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין הכל מחדש, אבל זה שוב מופיע. והפעם ניסיתי להתקין מערכת הפעלה שונה, Windows 7 64bit Home Premium הייתה הקודמת ועכשיו אני על Windows 7 Ultimate. מה אפשר לעשות בנדון? זה קרה למיש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד של אינטל I7-11700K וכרטיס מסך של Nvidia. המחשב בסך הכול עובד מצוין למעט תופעה מעיקה שאני לא מצליח להבין או לפתור. בכל פעם שאני לא נוגע במחשב זמן מה והוא במצב מנוחה, ברגע שאני אתחיל להשתמש בו שוב לראשונה ואעשה פעולה כלשהי כמו- לפתוח אפליקציה של טלגרם / לפתוח דפדפן ולהיכנס ליוטיוב / להיכנס להגדרות של ה- Windows כל המחשב יתקע לרגע, העכבר תקוע ואי אפשר לעשות כלום. לאחר 1-5 שניות זה משתחרר ואפשר להשתמש במחשב כרגיל עד הפעם הבאה. אני מתעלם מהבעיה כבר זמן רב אבל החלטתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה כזאת, איך אפשר לבדוק ולטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 264 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה ...הורדתי את זהPS2.-.NBA.Street.Vol2.-.FullDVD.PAL עכשיו זה בא בקובץ ראר חלצתי מהראר והיה לי תקיה עם 4 קבצי ראר שקשורים אחד לשני ועוד קובץ בין וקיו לא שימושים כלומר כל אחד מהם שוקל 1 קילו ביט ושניסיתי לצרוב לא הצלחתי...לקחתי את ה4 קבצי ראר חלצתי אותם לתיקיה ושמה היה לי את התיקיה עם הקבצים של הדיסק..עכשיו זה שוקל 1+ ג'יגה ויש לי צורב די וי די ויש לי דיסק 4.7 ג'יגה וזה לא מצליח לצרוב לי שאני מנסה לצרוב על DATA ובכללי אני מצליח לצרוב קבצי IMAGE בלי בעיות בנרו לדי וי די עכשיו הפתרון שאני רואה הוא תוכנה שתקח לי את הקבצים שבתיקיה ותעשה לי מהםם קובץ IMAGE אז רציתי את עזרתכם במציאת תוכנה זו אלא אם כן אתם רואים פתרון אחר...זה דחוף למחר!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
כשאני מחבר נגן MP3 שקניתי עכשיו שזה חיבור usb 2 הוא אומר שחיברתי את זה ליציאה של usb 1 וככה כל יתר הכניסות שיש לי... עשיתי את כל העדכונים של הוינדוס - למרות שזה עדכון מפני שנתיים אולי... וניסיתי לראות גם בביוס מוגדר לי usb 2 - enabled... מה עושים?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מדריך על הבעיות הכי נפוצות במחשבים ואיך להתמודד איתם. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1720
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה רק לאחרונה. כשאני פותח את המחשב ושם מוסיקה הכל עובד כמו שצריך.. אחרי כמה שעות אם אני בא לשים עוד פעם מוסיקה לפעמים הכרטיס קול עובד ולפעמים לא. לא סגרתי שום ישום או משהו שעלול לגרום לכרטיס לא לעבוד. הכטיס שלי הוא על הלוח ככה שאני לא חושב שאולי הוא לא מחובר טוב. אחרי שאני עושה LOG OFF - LOG ON או ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שבוע עם כרטיס מסך של Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-Eומעבד של Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, TrayIntel עכשיו קניתי בשביל משחקים כמו קונטר סטרייק בשביל שיעבוד לי חלק עכשיו התקנתי ווינדוס 7 ותדרייבר המעודכן לכרטיס מסך זהו זה מה שעשיתי למחשב בהתחלה עבד די חלק המשחק על 100FPS עכשיו שאני נכנס זה הולך תקוע קצת והFPS רץ לא נשאר על מספר קבוע משתגע יש איזה משהו שאפשר לעשות בשביל שיעבוד לי חלק? סה"כ זה קונטר סטרייק אין לו דרישות גבוהות ונראה לי שהחלקים האלה שקניתי קטלנים למשחק כמו קונטר סטרייק דרך אגב יש לי 4 גיגה זיכרון ולוח אם של Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך radeon 9250 עדכנתי את הדרייבר . העלתי הבגדרות של הכרטיס מסך את הבהירות והגמה(gamma) והכל טובתכלומר זה העלה את מה שביקשתי, אבל שאני מפעיל את המשחק Coundition-Zero יש לי בעיה שבתצוגת opengl ההגדרות של הבהירות לא פועלות על המשחק. שאני משנה תצוגה במשחק אז הבהירות משתנה למה ששיניתי בהגדרות הכרטיס מסך. הבעיה שבתצוגה האחרת אני רואה פחות טוב ולפעמיים יש לאגים במשחק. הבעיה רק במשחק הזה. ניסיתי כבר להעדכן מחדש את הדרייבר ולהתקין מחדש את המשחק. תודה לעוזרים!! נ.ב אחראי פורום שיניתי כותרת עכשיו אתה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין windows 7 מדיסק און קי ואחרי שבוחרים שפה ושעה וכל זה,אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: no device drivers were found מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מי שזוכר שהיה לי בעיית IRQL דרייבר בדר"כ באייסיקיו לא מצאתי פיתרון ובכן בהודעה האחרונה הכחולה שהמחשב שלי פתח היה רשום שאני יגדיר בביוס איזה משהו שלא יתפוס מקום/זיכרון/דאטה משהו מהסוג הזה וחיפשתי שם ולא מצאתי שום דבר יש למישהו מושג מה אני עושה כי פירמוטים לא עוזרים מנסיון אישי בעסק... דחוףףףףף תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-