עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ranzip2,

שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by yotep,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים אחד לשני עם כרטיס רשת וכבל מוצלב והמחשב שלי הוא המחשב עם המודם כאשר המחשב השני בבית מנסה לראות סרטונים באינטרנט(יוטיוב וכו') המחשב שלי עושה ריסטארט... מה יכולה להיות הבעייה ??

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by יונדב,

שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by tomerco,

שלום יש לי סמל במנג' דיווייס שהוא מצא חומרה חדשה אבל אין דרייברים ואין לי מושג מה זה ואמרו לי שיכול להיות שבגלל זה גם קופא לי המחשב כל כמה שעות אבל בלי קשר איך אני בודק מה זה או מסיר את זה ניסיתי לעשות uninstall להתקן אבל זה חזר רשום שזה על הפי סי איי ואין לי כלום על הפיסי איי עזרה בבקשה אני כבר חושב לעשות פורמט כם בגלל שנתקע לי

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. Started by levy.mor,

שלום. אני בבעיה רצינית המחשב שלי היה מלא עד אפס מקום וכנראה העלה הודעה האם לאפשר כיווץ של הכונון עם מערכת ההפעלה ואחד האחים שלי לחץ "כן" עכשיו המחשב בקושי עולה... (כל הכונן מכווץ כי הוא עשה את זה לפני יומיים והמתין עד שהתהליך הסתיים) איך אני מבטל את זה? האם הוא כיווץ גם את הקבצים של מערכת ההפעלה ואם כן אין אני יכול לפתוח את כולם מכיווץ? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  7. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  10. הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש.. (מפרט בחתימה) כשניסיתי להתקין עליו קרייסיס, הוא קפא (פשוט נתקע על אותה תמונה, ולא משנה מה עשיתי לא הסתדר, אז עשיתי ריסט) אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה והמוכר אמר לי שיכול להיות שהקובץ ISO לא טוב, או לנסות להתקין מחדש את DAEMON TOOLS. התקנתי מחדש וחילצתי עוד פעם את הISO, וזה הסתדר. אבל עכשיו ניסיתי להתקין COD4, וזה קפא לי עוד פעם בהתקנה.. אני לא מבין מה הבעיה, נראה לי מוזר להתקין מחדש DEAMON TOOLS אבל אני אנסה.. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. העדכון החדש, בין השאר, מעדכן את גירסת הביוס של בקר ה SATA Raid המובנה בלוח. משתמשים רבים התלוננו על כך שלא היה ניתן לגשת לכוננים הקשיחים המותקנים על הבקר לאחר העדכון, או שחלה פגיעה בלתי הפיכה בתוכן שהיה קיים על אותם הכוננים בזמן העדכון (לא נזק פיזי לכונן עצמו, אלא רק למידע שהיה עליו). הפתרון, לכל מי שכן אוזר אומץ ומחליט לעדכן, לגבות את המידע (כמובן) ובמידה וישנה בעיה, פשוט לחזור בחזרה לגירסה 20 והכל יהיה איכותי.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום!!! אני די חדש במחשבים אז הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לפתור תבעיה בלי לכעוס אם אני ישאל הרבה שאלות.. אני מפעיל תמחשב ומדי פעם יש לי מסך כחול ולפי מה שקראתי ואם הבנתי נכון אז זה בגלל הדריברים,אז הייתי שמח אם משהו היה מסביר לי מה צריך לעשות שלב אחרי שלב מכיוון שאיפה שכתוב לקרוא לפני שפותחים דיון לא הבנתי איך פותרים את הבעיה,אז ישמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. Started by JohnnyEverest,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת עם כרטיס מסך (כנראה) חיברתי כבל HDMI חדש בין הפלזמה למחשב (הכבל הישן שלי נדפק), , והתצוגה דרך הDVI הפסיקה לעבוד (מהשלב שהWINDOWS מתחילה לעלות) הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך בSAFEMODE והתצוגה דרך הDVI חזרה אבל הוא מאפשר רק ברזולוציה של 768*1024 ומטה, ולא משדר כלום לHDMI. מפרט: windows 7 לוח אם - msi p6n-sliv2-775 1glan כרטיס מסך - nvidia gforce 210 יש רעיונות איך מתמודדים עם זה (כלומר חוץ מלהחליף כרטיס מסך)? ואם להחליף כרטיס מסך אז איזה? חבל להשקיע בכרטיס רציני, המחשב די ישן.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  18. יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  19. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by Polonian,

אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by havlin,

שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.

23. Started by avi333,

היה לי ג'יפורס 4 שנשרף וקניתי את הכרטיס 5200 אפ איקס (לא השקעתי במשהו טוב כי אני מתכנן על מחשב חדש...) עם הכרטיס הקודם היו עובדים לי משחקים יפה מאוד ועכשיו כשאני מפעיל משחק אני רואה מין כתמים ירוקים כאילו מזכיר כשיש שלג צבעוני בטלוויזיה ובמנהל ההתקנים הוא לא מראה שום בעיה גם הדרייבר מעודכן מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

25. הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.