תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם עכברי מעבדה יקרים, ברשותי שני כוננים קשיחים - 1) WD 40 gb 7200 - כונן שהוקצה למערכת ההפעלה 2) wd 40 gb 5400 - כונן שהוקצה להורדות/משחקים/וכו' וכו' הכונן הראשון עובד (כמובן, איך אני כותב פה...) אבל הכונן השני לא מזוהה בשלב ה-post. ניסיתי הרבה דברים כמו החלפת הכבלים (גם חשמל וגם IDE) עם הכונני DVD וצורב, וכמה פעמים החלפתי ביניהם... אם אני לא טועה הצלחתי לגרום להארד דיסק השני לעבוד אבל רק כאשר ההארד דיסק הראשון לא עבד. אנא מכם סייעו לי! מה עליי לעשות על מנת שההארד דיסק השני יעבוד ובמקביל עם הכונן הראשון? תשובות ושלל עצות יתקבלו בברכה.... תודה Vega.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מיום שבת ומשום מה כשאני משחק משחקים כבדים יחסית כמו Assassin's Creed ו - Need For Speed Pro Street המחשב מצפצף צפצופים ארוכים כל כמה שניות או שהוא פשוט עושה צפצוף ארוך ללא הפסקה. מה יכולות להיות הסיבות לכך?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 250 ג'יגה sata 2 של western digital ג'ימפרתי אותו בפינים 5-6 כי הלוח שלי לא תומך בsata2 חיברתי הקצתי והגדרתי מחיצות. עכשיו אני בא להעביר קבצים מדיסק הישן לחדש ולקח לי המון זמן ההעברה. בדקתי את ההגרות של הdma ובאמת זה היה על pio הסרתי את הprimary ide channel והתקנתי מחדש לא עזר. התקנתי מחדש את הדרייברים של הלוח וזה הסתדר(כתוב ultra dma 5) אבל עדיין המהירות איטית ביותר. איפה הבעיה (בדקתי עם systool בנצ'מרק של הדיסק וקבלתי 65 . זה בסדר?) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן לוח אם של פי סי פרטנר צי'פ של VIA APOLO PRO 133 מעבד פנטיום 3 733MHZ SLOT 370 והרבה אמרו לי שמחשב יעבוד טוב יותר אם אני יעשה עידכון ללוח אם אבל אני יודע שזה קצת מסוכן אם טועים בעידכון אין לוח אם. הרצתי את התוכנה EVEREST והיא סיפרה לי קצת פרטים על המחשב שלי וניכנסתי לאתר של www.pcpartner.com כדיי להוריד את העידכון יש את הדגם שלי אבל יש כמה הורדות שאני לא יודע במה לבחור. מישהו יכול לעזור לי איזה קובץ להוריד ואיך עושים עידכון נכון לביוס? או שמישהו יודע אם יש תמיכה טכנית של פי סי פרטנר בארץ שיכולים לעזור לי? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי שני עכברים אופטים פשוטים ,אחד של מיקרוסופט ואחד של חברה לא מוכרת. עם שניהם אותה בעית מתח , כל כמה שניות מפסיקים לעבוד (לא מאירים בתזוזה) בלי קשר לכלום , מצד שני הם יכולים גם לעבוד רצוף כמה ימים בלי בעיות ממש בצורה רנדומלית. ניסיתי את כל הכניסות יו אס בי במחשב ועם כולם אותה בעיה. למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בבעלותי מסך LCD ותיק גנרי של CHIMEI מדגם CMV T38D. המסך עובד נהדר כאשר הוא דולק אך לאחרונה בעת הדלקתו, בין אם באמצעות הכפתור או יציאה ממצב סטנד ביי, המסך מציג תמונה ונכבה מיידית בליווי קול זמזום קל של חשמל מהפאנל האחורי. אחרי מספר כיבויים והדלקות (שהולך וגדל עם הזמן עד כדי עשרות לחיצות הפעלה וכיבוי שלו נכון לרגע זה), המסך נדלק סופית ופועל כרגיל. אמנם אני לא מהנדס חשמל, אבל יש לי חשד שאחד הקבלים/רכיבים בודדים בו נדפק... הבעיה היא בוודאות במסך עצמו. השאלה הנשאלת היא האם שווה לתת את המסך לתיקון, או שמא דבר כזה יעלה קרוב למחירו של מסך חדש בגודל דומה? כאמור המסך עובד נהדר כאשר אני מצליח להדליקו, וחבל לי להשליכו לפח. תודה רבה על כל עזרה ועיצה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח DFI LanParty UT 939 NF4 Ultra-D, עם מעבד 3500 venice , ועם שני סטים של זיכרונות: 1. PQI 1024DBU שזה TCCD 2. OCZ PLATINUM EL REV 2 1 giga שזה גם TCCD כשכל הזיכרונות במחשב הוא מזהה לי רק 1 ג'יגה. מה הבעיה? תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך מרכיבים דיסק קשיח וספק כול בצורה נכונה? אני חושב שאני מרכיב לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
SOS: צריך להדפיס בדחיפות מ-MS-DOS בעברית, מה אני יכול לעשות? מדפסת זירוקס דגם 6100.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ניקיתי במחשב את המאוררים ומאז המסך לא עולה... יש לה Gforce4 על אחד המגעים יש מן שכבה (נראה כמו בדיל) שלא שמתי לב אליה, אולי היא הייתה גם קודם... ניסיתי גם לבדוק את המעבד אבל אין לי מושג איך להסיר את הקירור הזה אשמח לכל עזרה אפשרית. ניתקתי את כרטיס המסך ולוח האם לא משמיע אף צפצוף...הלוח הלך?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE ! קניתי אתמול מחשב חדש, ב5000 ש"ח. כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB DDR3 וזיכרון Corsair 2GB RAM DDR2 CL5 800MHz התקנתי על המחשב Windows Vista Ultimate 32 BIT השאלה שלי היא כזאת: שמתי לב שהכרטיס מסך משתמש ביותר זיכורן RAM . 1.2GB במקום 512MB . עכשיו הזיכורן הזה לא בא מהשמיים, אלא מהזיכורן RAM הרגיל של המערכת. אני חושש שזה מביא לאיטיות של המחשב, ואי ניצול הזיכורן בצורה המקסימלית. כך שבצעם הכרטיס מקבל יותר מדי זיכרון , מה שמביא לאיטיות של המערכת (היא לא עד כדי כך איטית אבל אני חושב שזה משפיע) השאלה שלי היא איך לבטל את הדבר הזה? שהכרטיס לא יחרוג מ512MB, והאם זה תקין, אשמח לקבל קצת עזרה.. הנה תמונות להמחשה ולחיזוק טענותי: http://www.siz.co.il…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שלא מזמן קניתי אותו .פנטיום 4, 3 גיגה הרץ ,1024 ראם, 120 גיגה בייט -הרד דיסק. עכשיו משום מה המחשב הפסיק לפעול. בלי שום אזהרות לפני כן. המארז של המחשב מאוד חם.. יכול להיות שזה קשור אני לא יודע. המחשב ממאן לפעול (המסך והמחשב לא פועלים). מה עלי לעשות? תודה מראש.. אתם אחלה..
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מסוג M2NPV-VM ו2 זכרונות של 512 RAM במהירות 667 MHZ של TwinMOS. מאז שקניתי את המחשב ( חצי שנה, אני באמת לא יודע למה לא טיפלתי בזה עד עכשיו ) המחשב זורק מסך כחול ומאתחל את עצמו כל כמה זמן, הזמן לא קבוע וזה יכול לקרות בכל זמן בכל מצב. פירמטתי מספר פעמים ובכל פעם הבעיה חזרה ( ללא התקנת שום תוכנה ) ומכאן אפשר לדעת שהבעיה חומרתית. השגיאות שאני מקבל בזמן המסך הכחול : 0X000000A ו 0X0000007F גיגלתי, ושתי השגיאות מעידות על בעיה בזכירון או בגישה ללוח האם. עדכון ביוס יכול לעבוד? כל דבר חוץ מהחלפת הזכרונות? כי אני לא מוצא את האחריות המזורגגת. ( נ.ב - הרצתי MemTest במשך 18 שעות ולא מצאתי שגיאה, לא הרצתי את הכל כי פשוט נשבר לי באמצע ).
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 6600GT של לידטק שבדיוק בדיוק עבר את תקופת האחריות שלו. עכשיו, בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות - נקודות ירוקות בכל מיני מקומות, להתקע וכאלה. הוא לא מתחמם יותר מפעם והוא כן מריץ דברים והכל בסדר, רק שהוא מציג נקודות ירוקות ונתקע. כשהשתמשתי ב ATITool גם קיבלתי את אותם הדברים הירוקים בדיוק. רציתי לדעת, כיוון שאין אחריות, האם יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? האם מישהו יודע אם זה עניין של זכרון או מעבד, ואם זה זכרון, אולי באיזו מעבדה אפשר להחליף את הזכרונות הנפוצים האלה של Hynix? תודה.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-