עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היום לאחר כמעט שבוע של המתנה הגיע אלי סוף סוף המחשב החדש שלי: Leadtek PX8800GTS 320mb AMD 64 X2 4400+ Enermax Liberty 400W Asus M2N-E אבל נתקלתי בבעיה חמורה - הוא נכבה כ5 שניות לאחר ההפעלה, שמתי לב גם שהמאורר של כרטיס המסך לא מתפקד, הוא זז טיפה ואז עוצר. האם קיים פתרון לבעיה שלא כולל לקיחה של המחשב בחזרה לחנות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by redboomer,

יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Wood-Elf,

נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by dor1015,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519621.0 בקשר לבעיה, הסתדרה רק בחלקה, לפעמים עובד טוב ולפעמים לא . אפשר עזרה בבקשה ? ד"א, תקראו את כל הפוסט . תודה רבה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה

6. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. ??? ראשית שלום לכל חברי הפורום אני חדש ואני מקווה שאוכל לתרום לכם (למרות שאני יודע לאחר בירור מקיף ובדיקה ,שאתם הטובים ביותר ) מערכת הפעלה XP PRO sp2 ככה המעבד שלי אינטל E 6700 לוח גיגהבייט GA-965P-DQ6 (rev. 3.3 כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTX זכרונות קינגסטון DDR2 800 MHz 1024*2 ספק HEC 450W של שרתים הארד דיסק Western Digital 500KS 16MB הארד דיסק נוסף אותו דבר רק 320MB ואפילו מארז מהודר של GIGABYTE 3D Aurora 570 ועוד כל מיני אביזרים נלוים כולל כוננים וכ"ו הבעייה היא כזו כשאני מעתיק קבצים מהארד דיסק אחד לשני את ה 7 גיגה הראשונים הוא מעתיק לי מהר ,ואח"כ קובץ נוסף לוקח לו שעות ,והמחשב בכלל נהיה איטי,כולל אינטרנט ויש לי 5 מגה. כשאני מבצע ריסטרט למחשב התהליך חוז…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by nazgull,

שלום לכולם ! קניתי מחשב לפני חודשיים ..מארז antec p150 יש להארד דיסק 3 קומות לשבת עליהם בקומה שבתוכה היה הארד דיסק נקרעו שתי הזוגות של הגומיות שהחזיקו אותו. הורדתי את הארד דיסק קומה ושמתי אותו בין שתי הגומיות הנוספות . כשמדליקים את המחשב יש טיפה רעש שלא היה לפני זה ממש לכמה שניות ואז הוא נעלם והמחשב שב להיות שקט מאוד כפי שהיה . יש להוסיף שהארד דיסק לא יושב ישר ב100% ביום שתי הגומיות בקומה השנייה ואפילו נוגע מעט בברזל שמעליו אז שמתי חתיכה קרועה של גומי בין הארד דיסק לברזל. הרעש החלש היה גם לפני ששמתי את החתיכה הקרועה בין הארד דיסק לברזל רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה תקין ? המחשב נקנה ב-tms דיברתי עם גיא בעל החנות אמר שהוא לא ממש מבין את ההגדרה שלי לרעש החלש , ואולי כ…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אין לי קול במחשב הישן ממה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by shtrodel,

עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  12. תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. יש שם סימן קריאה צהוב ב-PCI עוד דבר שלא הבנתי הוא מדוע אני רואה שני כרטיסי מסך בהתקנים? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי מחשב עם 320GB וחילקתי אותו כך שיש לי דיסק אחד של 20GB ודיסק אחד של השאר. ב20 התקנתי ווינדוס וכרגע רק9GB פנויים שם, האם זה שיש שם רק 9GB יכול להאט את הביצועים של הווינדוס? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by Kenny,

היי אנשים. אעשה את זה קצר, לא מזמן התקנתי Windows 10 אין הרבה דברים שמותקנים על המחשב. שהמחשב עולה הנורה של ה HDD עובדת נונסטופ, בנוסף המחשב נשמע כמו מקרר ובכלל מתנהג כאילו אני מעמיס עליו ברמות מטורפות שבפועל עוד לא עשיתי כלום. רק אחרי עשר דקות הוא נרגע ומתחיל להתנהג כמו בן אדם יש רעיונות? windows חדש AVG מותקן FIREWALL מותקן CC CLEANER מריץ כל כמה ימים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by shish,

קיבלתי אתמול מארז של SILVERSTONE עם VFD. חיברתי אותו לספק ועם כבל של LPT שהגיע איתו ללוח ו..המסך לא נדלק או מראה סימני חיים. לדעתי המסך לא תקין, למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by arik_bulldog,

פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by naknir,

שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי כבר תקופה אני ב3 חודשים האחרונים קונה כל 3 שבועות אוזניות חדשות בהתחלה חשבתי שזה מקרי אבל עכשיו אני בטוח שיש בעיה כלשהי.בהתחלה זה מתחיל שאני שומע באוזניה אחת ואחרי קצת זמן לא שומעים כלום תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by avi-g2005,

יש לי מצלמת אינטרנט אבל התוכנה שיש לי היא מעפנה (AMCAP?8) אז איזה עוד תוכנות יהיו טובות פנטיום 2 64 זכרון וזהו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. בלוח 423 ויזואלית...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים