תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לדודים שלי מחשב לא משהו בכלל שבימים האחרונים לא מצליח לעלות הוא טוען את ווינדווס (הום אדישן) ושזה בא לעלות הוא מראה לשנייה מסך כחול ועושה ריסטרט זה בערך המחשב: מעבד: P4 2.8 כרטיס מסך: GForce4 MX זיכרון: 256M ולוח אם: MSI P4MAM הוא עולה במצב בטוח ולא מצאתי שום וירוסים שעשיתי בדיקה! מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב, שכחתי לציין שלפני שהיתה הבעיה של המסך הכחול היתה בעיה אחרת... שהווינדווס היה עולה המסך היה קטוע כזה, כאילו הוא זז הצידה, ה"התחל" היה באמצע וכל החלק השמאלי נכנס מצד ימין וברגע הראשון שניסיתי לעשות משהו המחשב היה נתקע... ממש מוזר!
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קודם כל יש לי כרטיס מסך : ati radeon 9600xt 256 mb שאני משחק דום המסך באמצע המשחק מתחיל לעשות כל מני צבעים על המסך ומבלבל את התמונה ולפעמים גם מכבה לי את המסך ... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב Asus eeePC, היא לא יודעת את הדגם (לא הצלחתי למוצא קבלה\על המחשב את הדגם), כשמדליקים אותו הוא נתקע לפני הבוט במצב שעל המסך מהבהת שורה מסויימת, ונשאר שם. ניסתי ללחוץ על f8 להיכנס לsafe mode אבל המחשב נשאר בשלו מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קשור וזה קורה לי תמיד כשאני באמצע משחק ... כרגע אני חושב שזה בעיית זכרון פיסי וזה יכול להיות משתי סיבות 1. יכול להיות בגלל ששמתי את שניי הסטיקים על סלוטים 3 ו 4 במקום 1 ו 2 ( לכל החכמים אל דאגה הם עדיין בדואל ) . ?????? 2. ודבר נוסף הוא שבמקור רשום עליהם בתיזמונים 2-3-3-6 וכשהפעלתי אותם על הלוח הקודם הם לא עשו בעיות כלל ועכשיו כשאני מגדיר בביוס AUTO על התיזמונים הוא מזהה לי 2.5-3-3-6 ושם לי אותם על 1T ..... אז הגדרתי אותם בNENUAL דרך אגב המחשב חדש ואין מצב שהזכרונות תקולים .... והספקתי לרשום משהו שהיה רשום במסך הכחול משהו שקשור לקובץ הזה >> portcls.sys מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA 500GB של חברת Seagate לחיבור IDE על הלוח אם עם מתאם בין IDE לSATA. הBIOS מזהה את הדיסק קשיח, מראה שיש לו 136GB, בתהליך הPOST מופיעה ההודעה "Primary master hard disk fail".
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש אצלי מחשב שפעם עובד ופעם לא עובד. חשמל הוא מקבל בשני המקרים, הבעיה היא שלפעמים פשוט לא רואים שום דבר על המסך. שומעים מספר צפצופים (כנראה מהלוח אם) וזהו... מסך שחור, על המסך רשום Check signal cable. הבעיה היא בטוח לא במסך או בחוטים שמתחברים מהמסך למחשב, בדקתי את זה על שני מסכים, בשניהם אותה הבעיה. חשבתי אולי זאת בעיה בכרטיס מסך, אבל אני לא רוצה להמליץ לבן-אדם להחליף אותו סתם, וכמו שאמרתי, לפעמים המחשב עובד מצויין ולפעמים פשוט מסך שחור ולא יותר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא. תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קניתי כונן חדש של 3TB ואני יכול להגדיר מחיצות רק עד 2TB הביוס של הלוח מעודכן לUEFI ומצב AHCI מופעל ועדיין הוא נותן לי רק להגדיר מחיצה עד 2TB
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהייתה הפסקת חשמל (המחשב היה דלוק), יש לי בעיה במחשב (פנטיום 3 800MHZ). הצלחתי לאתר שזה קשור איכשהו להארד-דיסק. כשההארד-דיסק מחובר לספק מתח, המחשב לא נדלק בכלל. שום דבר לא מגיב. אם אני מנתק את המתח מההארד-דיסק, אז המחשב עולה והכל עובד, אבל כמובן שאין לו הארד-דיסק כדי להמשיך לעלות.מה שמוזר הוא שלמרות שההארד-דיסק מנותק, הנורית האדומה שלו דולקת מרגע הדלקת המחשב באופן קבוע. בדקתי את ההארד-דיסק במחשב אחר והוא תקין. החלפתי ספק כח. החלפתי את החיבור של ההארד-דיסק למתח וללוח אם (הכבלים). חיברתי אותו גם לחיבור IDE השני שיש בלוח אם (החיבור עובד- כי יש עליו CD שמזוהה). אין לי מושג מה לעשות עוד....האם זה הלוח אם??? מה זה עוד יכול להיות??? בבקשה עזרה כי אני כבר די מתוסכ…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי טלפון סקייפי שמחובר בUSB. כמו כן, יש לי רמקולים שמחוברים לכרטיס קול בחיבור אנאלוגי יחיד ופשוט. משום מה, ברגע שהטלפון מחובר הוא משתלט על כל הצלילים במחשב. הסיבה לכך היא שמתווסף התקן צליל נוסף. בלוח הבקרה הגדרתי שההתקן ברירת המחדל יהיה של כרטיס הקול. בסקייפי עצמה הגדרתי שהתקן הקול יהיה מהטלפון. לכאורה הכל בסדר עכשיו, רק הבעייה היא שלא תמיד אני מדבר בטלפון דרך סקייפי. האם יש אפשרות שסקייפי תוציא קול לשני ההתקנים - גם לטלפון USB וגם לרמקולים שמחוברים לכרטיס קול?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח שלי- DFI Lanparty UP ultra-D, דרך WINFLASH (טעות חמורה- אני יודע, לא להטיף בבקשה) העדכון (נראה ש) עבר בהצלחה, ולאחר ריסטרט, המחשב קפא, ולא עלה, גם לא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהתקע... הזזתי את הג'מפר על הלוח שמאפס את ה CMOS, ועכשיו המחשב עלה. כאשר אני מחזיר את הג'מפר- המחשב שוב לא עולה... כרגע הוא רץ עם הג'מפר במצב CLEAR CMOS. מה לעשות? בבקשה שיגיב רק מי שמבין ומכיר את הלוח, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הורדתי מאתר HP את מודול התקנת המדפסת, אולם בהגיעו לשלב הקריטי מציג את החלון המצ"ב. מישהו מכיר את ההודעה האידיוטית הזו?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להתקין soundmax של אסוס על לוח של אינטל בשביל שהקול יעבור במחשב אם כן האם זה טוב? אם לא למה לא?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-