עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  2. שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Mazumotte,

OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

6. מצ"ב הודעת ה ERROR האם מדובר בבעית RAM או בבעיית HD ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by nir_n7,

שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by skullfacer,

אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  10. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by ziv124,

אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by Batels,

קיימת תוכנה לנעילת תיקיות?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by labnaormax,

Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by HardGore,

הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by asobel100,
    • 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by גל עודני,

היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…

20. Started by Gimel,

יש לי מדפסת לייזר סמסונג SCX 3405F. בשבוע האחרון המחשב הפסיק לזהות אותה. היא מופיעה כהתקן USB לא מזוהה. זה ככה גם במחשב נייח וגם בנייד. זה אומר שהיא התקלקלה או שיכול להיות משהו אחר?

21. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

22. Started by liel3,

האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by ciauai,

אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by hitman47,

http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.