עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by ofirk12,

אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני לא חושב שזו בזו בעיה של ביצועים כי הורדתי למינימום הגדרות כולל רזולוציה וזה עדיין קורה. זה קרה לי בכל ה PES האחרונים כולל 2013. מעודכנים לי דרייברים אחרונים. ניסיתי לאפשר ולבטל את האופציות בסטינג של: Enable frame skipping Wait for Vsync זה לא עוזר. האם מישהו נתקל ויודע על פתרון?

7. שלום! יש לי את המכשיר S8500, אני מחבר אותו דרך USB למחשב ועם תוכנה ייעודית המחשב מזהה אותו (משהו בסגנון ה - ITUNES לאייפון\אייפוד). בסיום כאשר אני מנתק אותו - עושה ניתוק כמו שצריך (גם במכשיר וגם במחשב) ברגע הוצאת הכבל מהמחשב מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by amitaiz,

אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  10. Started by Street_Fighter,

כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by oren1,

שלום לכולם רכשתי מחשב לפני כשבוע ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו [עדיין לא הפעלתי אותו] המפרט של המחשב: לוח אם : ECS AMD 690G -M2 מעבד : AMD Dual Core 4000+ AM2 כרטיס זיכרון: DDR2 DUAL CHANNEL 1024 OCZ כרטיס מסך : ATI 128 MB - משהו כזה [ חיצוני ] הארד דיסק : 250 ג'יגה S.ATA 2 - מהירות 7200 RPM -זכרון מטמון16 mb ציפסט : AMD 690G --------- זה מפרט של המחשב יש לי כמה שאלות 1.המחשב יחזיק את וינדוס ויסטה פרמיום --->קניתי חוקי 2. מה זה DUAL CHANNEL רשום לי בפרוספקט שזה 1024 MB וזה בעצם 2 זכרונות של 512 קיבלתי מה האבדל ?! 3.המחשב הזה יתאים בשביל עריכה גרפית ,פוטושופ וכו' ? 4.בלוח האם יש לי 2 תושבות ל2 כרטיסי זיכרון אבל לידם יש עוד אופציות לשים עוד תושבות של כרטיס זיכרון האם נית…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by Zod,

שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה

14. Started by Donnd,

היום חזרתי הביתה הדלקתי את המחשב והוא הראה לי הודעה של "american megatrends" הוא לא נתן לי להיכנס למחשב, אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי לכבות ולהדליק אבל עדיין הוא ממשיך להראות לי את ההודעה הזאת המחשב שלי מחשב טוב הוא בחיים לא עשה לי בעיות כאלו הוא אצלי כבר שנתיים וחצי אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  15. האם יש דרך להתקין את ההארד-דיסק הישן על המחשב החדש? אם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר את הנתונים להארד-דיסק החדש?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  16. פירמטטי מחשב של חבר ואני לא מוצא את השם של הלוח אם שלו איך אני מוצא את השם ומוריד את הדריברים?!?!?

17. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. שלום קניתי מעבד , לוח, ספק וזכרון חדשים, המפרט המדויק: ‏Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box ‏2GB G.Skill CL9 *2 ‏M5A78L-M LX AM3+, הרכבתי את כולם, והתקנתי ווינדוס, הכל עבד מצוין כמה שעות, עד שלפתע קיבלתי מסך כחול בווינדוס. לאחר מכן ניסיתי לעשות ריסט, אך המחשב סירב להראות משהו על המסך (יש לציין שהכרטיס מסך הוא onboard, והמסך תקין לחלוטין) כבר עברו כמה ימים מאז, ועדיין אני לא רואה כלום על המסך, (כל שאר הדברים המאווררים, ההארדיסקים , הכל עושה רושם שפועל ומקבל חשמל). ניסיתי לבודד את הבעיה, ולהפעיל את המחשב אך ורק עם זכרון,לשים כרטיס מסך אחר אך גם זה לא עזר. אשמח לעצות.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by Raffa,

ובכן, קניתי לפני כמה חודשים את הכרטיס מסך הכי חדש בשוק כשהוא יצא, ה radeon 9800 pr0 xt המתקדם ביותר. בכל מקרה באותו זמן לא ממש שמתי לב לאיכויות שלו, אבל מאז DOOM3 אני רק מתאכזב. כל פעם שאני מסנה להריץ את המשחקים על גרפיקה גבוהה המשחק מתחיל לקרטע ורואים כמו נקודות כאלו על המסך, הבעיות האלו הופיעו במשחקים Doom3, FEAR, quake 4 וכל אלו מקוריים כמובן. במחשב יש לי כג'יגה זכרון ומעבד של 2.6 פנטיום 4 של אינטל. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה והכרטיס מסך פשוט לא יכול להפעיל את המשחקים האלו? או שהאם משהו אחר במחשב שלי גורם לכך. ד"א, יש לי את הדרייברים החדישים ביותר לכרטיס המסך. תודה מראש. (שם הכרטיס - Hercules 3D Prophet Radeon 9800XT 256MB)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. אהלן לאחר שדרוג המחשב (החלפת לוח אם לb660 ddr4 master ומעבד לintel i7 14700k), המחשב עלה בהצלחה אך הרגיש די איטי. לאחר מכן בדקתי חיבורים בכל הכבלים כולם היו בסדר. החלפתי מיקומים של הRAM, באחד הפעמים המחשב לא עלה ונדלקה נורה אדומה ליד האינדקציה של הCPU. החלפתי שוב מיקום של הRAM וחזר לעבוד. שידרגתי לווינדוס 11 מ10 בתקווה שזה אולי יעזור אך עדיין לא עזר, המחשב היה איטי. פתחתי אותו שוב החלפתי את מיקום הRAM ומאז אולי במקריות אולי לא המחשב לא עולה, לא מגיע לboot אפילו. מסך שחור. ספק כח 550w , מותקן גם כרטיס מסך של gtx 960 , הורדתי אותו לצורך הבדיקות לא עזר. קניתי זוג DDR4 חדשים היום והרכבתי אותם, עדיין לא עוזר. אשמח לטיפים וכיוונים לבדוק מה ואיך. תודה וש…

21. ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  22. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

23. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by sPoiled,

רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  25. על מנת מנת להקליט שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.