עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  3. אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אני מתנצל על כך). החלטתי להחליף מארז. הבעיה היא שלוח האם מחובר למארז הנוכחי עם ספייסרים מפלסטיק שנראים כך (שהם לא מחוברים): איך מסירים את הספייסרים הללו מבלי לפגוע בלוח האם? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by scratch,

יש לי פנטיום 3 800 512 SDRAM ווינדוז אקס פי SP2 יש לי שני חיבורי יואסבי באחד אני שם את המודם 1.5 מגה בשני את מצלמת האינטרנט אני לא מצליח לצלם ברזולוציה גבוהה ובאחת הפעמים זה העלה את התקלה בתמונה המצורפת ברגע שניתקתי את המודם מהיואסבי הצלחתי לצלם ברזולוציה גבוהה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנידון כך ששני החיבורים ישארו ויעבדו ביחד... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

6. Started by shaihood,

יש לחבר שלי בעיה עם העליה של הויאנדוס כאשר הויאנדוס גומר לטעון את ה XP (הטעינה עם המסך השחור כשמפעילים את המחשב) אז אחרי שהוא מסיים הוא כאילו לא ממשיך לעלות והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה והמחשב כאילו ממשיך לפעול אבל לא רוצה להראות ולהמשיך לטעון את הויאנדוס... מישהו יודע ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  7. יש לי בעיה קטנה. בטעות הוחלף המתח על הספק מ 230 ל 115 ואחרי פתיחת הספק נשרף הפיוז אז אני עדו מאט מחליף אותו אחרי שאני יחליף אותו איך אני יכול לבדוק שהספק עובד? אין לי לוח אם לחבר אליו אז אני רוצה לקצר ישירות בלי לוח אם איך אני עושה זאת? וקצת חריגה מהנושא יש מצב שחוץ מהפיוז נשרפו גם חלקים אחרים במחשב בגלל שינוי המתח בספק? עריכה! החלפתי את הפיוז ניסיתי לקצר בין הירוק לאחר השחורים והפיוז שוב נשרף! מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום יש לי בספק מן כבל שנראה כמו כבל של הורקה, שיותא מהספק כוח (זה בעצם כבל שבקצה יש לו לולאה) לאן אני מחבר אותו? במדריך כתוב משהו אבל זה נראה לי מוזר: connect the RTN grounding cable connector to one of the fixing screw-holes of your mainboard (the RTN/GND connection) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by OutRaGe,

שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by sagi5,

לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. Started by Posford,

לפני כמה ימים התחילה הבעיה נסיתי לצרוב מאז 5-6 דיסקים הוא דפק את כולם. צורב LG 52x32x52 IDE ואני צורב עם התוכנה Nero. הוא מגיע לאחוז מסויים למשל עכשיו 63% ובום דופק את הדיסק ועוצר את הצריבה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  12. יש לי את המחשב כמעט שנה ויש לי הרגשה שההארדיסק שלי עומד למות או שיש בו בעיה ואני צריך להחליף אותו (80 גיגה sata.) פעם שנייה ביומיים שאני מתקין ווינדוס ואחרי כמה הפעלות שלו הוא לא עולה ואומר שחסר קובץ בסיסטם 32 1- אני רוצה לדעת אם הבעיה שהצגתי קשורה באמת להארד דיסק 2- אם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם ההארדיסק תקין בבקשה אני צריך תשובה דיי דחוף תודה....

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by saar2,

החלפתי לאחרונה ספק במחשב ומאז יש לי הפסקות חשמל פעם ביום יומיים , המחשב מחובר לאל פסק (למקרה שזה משנה) . השאלה שלי האם ספק יכול לגרום להפסקת חשמל ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by tronado,

על איזה F צריך ללחוץ כדי להכנס לחלון שאפשר לבחור את זה\?

15. Started by drayfus,

iam getting blue screens all the time with the massage win32k.sys anyone?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by HwareNewb,

שלום, לפני זמן לא רב פתחתי דיון דומה, אבל שום דבר לא השתפר מאז אז אני אתחיל מהתחלה: המפרט שלי: MSI X850XT P4 640 3.2GHZ prescott MSI 925XE Neo Platinum 2*DDRII 533MHZ CEON ENERMAX 420W אז ככה, הכל פעל טוב ויפה עד שיום אחד התחילו להיות דרופים איומים ב-FPS. בהתחלה הייתי עם ספק גנרי ואז אחרי שהחלפתי אותו הכל פעל טוב שוב. שבוע אחרי זה פתאום שוב יש לי דרופים . החלטתי(לפי המלצת חברי הפורום) להתקין סיילנסר לכ. מסך (שהגיע ל-83 מעלות) והוא אמנם קירר אותו ל-54 מעלות אבל עדיין יש לי את הבעייה(הדרופים נהיו יותר נסבלים אחרי החלפת הספק והתקנת הסייחנסר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? כל הדרייברים שלי מעודכנים והטמפ' של המעבד מגיעה ל-62 מעלות, שזה אמנם די חם, אבל לא מספיק ח…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by tronado,

בן דוד שלי ניתק את הכבל של הספק לפני שמהחשב היה מכובה ועכשדיו המסך מציג על הגדרות הכי נמוכות ואי אפשר לשנות אותם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Kitzony,

לפעמים אני פותח את המחשב האור הירוק למתה עובד והכל המחשב פשוט לא נדלק אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום עובד הכל מחובר כמו שצריך גם בכבלים וגם מבפנים ניראה לי שיש לי בעיה במעבד הגיוני?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by Bose,

אתמול כיביתי את המחשב, בצורה המומלצת כמובן: התחל>כיבוי הכל טוב ויפה, אחרי חצי שעה אני מדליק את המחשב ושום דבר לא עולה במסך, בדקתי אם זה המסך אבל הוא תקין. בדקתי אם זה ההארדיסק אבל הוא הרעיש שהדלקתי את המחשב. אני חושש שזה הכרטיס מסך. שימו לב לתסמין מוזר, התאורה של העכבר עובדת גם שהמחשב כבוי ושאני מזיז אותו הוא מתחזק ודבר כזה קורה רק שאני בתוך הווינדוס. מישהו אולי יודע מה צריך להחליף/לתקן? המפרט בחתימה. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by Booobb,

בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by gabig12,

שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קראתי שה5v- לא רלוונטי במחשבים חדשים ולא צריך להתייחס הקטע הוא שיש לי סטייה גדולה בו זה סתם בולשיט או שצריך להתייחס?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by redead,

CPU 44 GPU 67 וזה עוד אחרי שניקתי את המחשב לגמרי מאבק.. המאווררים מסתובבים יופי..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים