תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לעשות CD או דיסקט שכשאני מכניס אותו לכונן הוא ישר יטען לי קבצים מסויימים(כמו שיש בדיסקים של תוכנות).אם אפשר שיטען לי כמה קבצים אז עוד יותר טוב. סליחה אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא ידעתי איפה לפרסם את זה.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1) בכונן C זה מראה לי על 40GB במקום 80GB ... העניין הוא שהטכנאי חילק את זה למחיצות.. והוא אמר שב"לחיצת כפתור אחת" מחזירים את כונן D ואז יש 40GB ב C ו 40GB ב D ... אבל אני לא יכול להתקשר עכשיו לטכנאי... ואין לי כוח לחכות עד מחר כמובן!! אז אם מישהו יודע בבקשה איך ב"לחיצת כפתור אחת" אני מחזיר את כונן ה D הבלתי נראה?? ד"א אני יודע ובטוח שזה 80GB ... 2) באוורסט מראים לי בטמפרטורות על AUX ... מה זה? 3) (אי אפשר לערוך כותרת) מאז שהתקנתי את הדרייבר של ATI ושל המקלדת .. הלחצנים הקטנים שלהם מהשורה למטה (איפה שיש Start) לא נעלמים לי!! איך מעיפים את הבני זונות?? 4)אני חייב אנטיוירוס כי הטכנאי התקין רק פיירואל ואני חייב אנטיוירוס.. אז אם למישהו יש לינק לפנדה או לאחד אחר שהוא טוב..…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי במארז: 3 מאווררים, ניאון, פלופי, דיוי די , צורב, ראדון 9800 פרו, הארד דיסק, עכשיו אני צריך לחלק את החלקים הנ"ל לשתי קבוצות (יש 2 חוטים מהספק שמיועדים לדברים האלה) אז לאיזה 2 קבוצות לחלק על מנת שלא יהיה עומס וכדי שהכל יפעל ... ?? יש לי ספק 400 ומעבד 3 ג'יגה הרץ... בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הבעיה בקובץ viamraid.sys התקנתי הארד דיסק 160 ג`יגה לפי חודש בערך, נמתי שאני מנסה לעביר קבצים מהארד דיסק של ה-160 להארד דיסק אחר שלי (80 ג`יגה, שניהם SATA) והוא עושה לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ניסיתץי לשחק בקומפיוטר מנג`מט העברתי אותו לדינמיק (160 ג`יגה) שניהם היו על בייסיק ) גם לא הצלחתי מישהו יכול לעזור לפתור בעיה זו ? יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד של 80 ואחד של 160 גם כשאני מנסה לצרוב מהדיסק משהו הוא עושה לי בעיה וגם שאני מנסה להעביר ממנו (מ-160) ל-80 אני מקבל את אותה הודעת שגיאה עם הקובץ viamraid.sys מישהו יכול לעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל את ב-ERROR הזה. יש למישהו מושג.... בבקשה... אני מצרף DMP.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
העדכון החדש, בין השאר, מעדכן את גירסת הביוס של בקר ה SATA Raid המובנה בלוח. משתמשים רבים התלוננו על כך שלא היה ניתן לגשת לכוננים הקשיחים המותקנים על הבקר לאחר העדכון, או שחלה פגיעה בלתי הפיכה בתוכן שהיה קיים על אותם הכוננים בזמן העדכון (לא נזק פיזי לכונן עצמו, אלא רק למידע שהיה עליו). הפתרון, לכל מי שכן אוזר אומץ ומחליט לעדכן, לגבות את המידע (כמובן) ובמידה וישנה בעיה, פשוט לחזור בחזרה לגירסה 20 והכל יהיה איכותי.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום מומחים, משום מה המחשב שלי (נייד) מציג את כל התמונות שבו בצורה מרובעת וקטנה במרכז המסך. אותן תמונות מוצגות במחשבים אחרים בצורה רחבה ומלאה. מכירים פתרון? תודה!
-
שלום קניתי מחשב חדש היום . עד עכשיו חיברתי את הLCD שלי של HITACHI ישירות לכרטיס מסך שלי 6600GT אם מתאם של DVI TO HDMI עכשיו בכרטיס מסך החדש שלי 7870XT יש יציאה של HDMI וגם מהלוח אם יש יציאת HDMI ניסיתי את שתיהן אבל שום דבר לא קורה . אני לוחץ על רזולוצית מסך בהגדרות לוחץ על דיטקט וזה לא עושה שום דבר. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליחה לסדר בעיה עם המדפסת. הנורה מהבהבת ללא הפסק, אבל לא נראית אף הודעת שגיאה.הורדתי מהאתר של HP את התוכנה שבודקת את המדפסת והיא מודיעה שהכל בסדר ועובד כראוי.בלחיצה ארוכה הדף לא נמשך לתוך המדפסת.עשיתי ריסטרטים למכביר. המדפסת נכבית - אבל עם ההדלקה הנורה ממשיכה להבהב. ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבורים של המדפסת - החשמל וה USB.אני עובדת עם וינדוס 7. הבעיה התחילה כששלחתי להדפסה והתעכבתי בהזנה של הנייר. מאותו הרגע, היא נעלבה כנראה, ומסרבת לשתף פעולה.אשמח לכל רעיון לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-