עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi112211,

יש לי מין רעש מוזר שמגיעה מאיזור המארז (אני חושב שזה מהכיוון של ה HDs), ואחרי כמה שניות אחרי הרעש המחשב ניתקע. זה חוזר על עצמו די הרבה. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by Ben_G,

שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by O-F,

במקום לכתוב עוד הודעה אז ערכתי את ההודעה הזאת. שאני מנסה להעביר את התאריך בשביל השיחזור אחורה. אז זה לא מעביר לי אני לוחץ על החצים שבצד הטבלה, וזה לא מעביר. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. Started by Polonian,

אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב- אחד בנפח 80 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ושני בנפח 30 ג'יגה שאני מאחסן בו תוכנות וכו'. שלשום הוצאתי את הכונן של ה30 ג'יגה והכנסתי כונן אחר רק כדי לפרמט אותו ולהביא אותו למישהו. אח"כ החזרתי את הכונן שלי למחשב, ומאז התחילה לי בעייה: המחשב עולה דיי מהר ומגיע למסך של הווינדוס כרגיל, אבל כל דבר שנמצא בכונן הקשיח של ה30 ג'יגה לא פועל למשך 3 דקות בערך ורק לאחר מכן הכול מסתדר. למשל- אם אני פותח בזמן הזה את המחשב שלי, הוא "מחפש" את הכוננים עד שהבעיה מסתדרת. יש לי גם אנטיוירוס שמותקן בכונן הזה, וב3 דקות שהכונן לא פועל גם האנטי-וירוס כבוי. רק כשהוא מתחיל לעבוד כרגיל אני רואה שהסימן של האנטי וירוס משתנה לסימן שאומר שהוא פעיל. חשוב לציין שחוסר הת…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום! יש לי בעיה בשבועות האחרונים עם התצוגה במחשב! בעת הזזת חלונות או כל דבר לא סטטי גורר סוג של טשטוש בעת התנועה. זה מורגש מאוד כשמשחקים משחקי מחשב בעיקר בסיבוב ימינה שמאלה. יש הרבה מושגים שראיתי שמתארים כל מיני בעיות של חוסר תמונה חלקה: Ghosting, stutering, blurry... לדעתי זה לא STUTERING כי איכות התמונה היא טובה וחלקה ללא ריצודים. מה שקורה בעצם זה סוג של מריחה / רעידה / טשטוש של הפיקסלים/אובייקטים בעיקר במשחקים בזמן סיבוב המסך ימינה ושמאלה, ברגע שהתנועה מפסיקה אז לכאורה הכל נראה תקין. המערכת שלי היא: CPU: AMD Ryzen 5 2600 MBD: MSI X470 GAMING PLUS RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB SSD:…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by MegA^Mf,

מאז פרוק הלוח והרכבת גוף קירור :silentTower באיתחול של המחשב הוא נתקע .... הוא רושם CPu 1# p4. 2.666 ואז נתקע איפה שמגיע סריקת הזיכרון.... טוב.... סבבה אני דואג.... סוגר תמחשב.... עובר 10 דקות...מפעיל ופועל שוב אז עכשיו המצב קצת יותר טוב... התקלה חוזרת פעם ב... אבל עדיין קיימת איפה לדעתם הבעיה? אני מתאר לעצמי שאם זה נתקע בזיכרון\IDE אז הבעיה שם.....אבל אין סיבה שמשהו יהרס שם... גם החלפתי כבלים חדשים לכוננים השונים....

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by havlin,

שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.

8. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  10. שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by spirit,

בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by zzzz1,

היי, בבקשה, אני זקוק דחוף לדרייוור עבור כרטיס מסך: ATI RAGE בגלל מחיקות וכו' במחשב שלי אז אי אפשר לשנות את הגדרות מאפייני התצוגה ליותר מ-16 צבעים וברזולוציית שטח המסך ליותר מ- 640X480 פיקסלים שממש בלתי נסבל כמובן. אם זה משנה אני עובד עם מערכת חלונות 98 תודה מראש... ביי!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by בתאל:],

בזמן האחרון שאני פותחת את המחשב מופיע לי הדבר הזה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  14. יש לי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ל 7300GT בזמן שאני מנסה לעשות בדיקת יציבות לכרטיס מסך תוך 2 דקות בערך התוכנה קורסת וזה רושם לי על התקלה של ה "Send ו Don't send" כשאני עושה בדיקת יציבות למעבד זה מפסיק אחרי 3 דקות והמחשב נהיה סופר איטי וזהו לא קורה כלום. איך אני בודק את הכרטיס מסך? Far Cry היה נתקע לי כל 5 דקות או שהמחשב עשה ריסט. ניתקתי את הכרטיס ושמתי אותו מחדש ומאז הכל בסדר שמתי לב גם כשאני נוגע בכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד (לא בנקודה מסוימת, זה יכול לקרות מתישהוא אם אני נוגע הרבה) המחשב או שעושה ריסט, או שהמסך פשוט מתכבה או לא מגיב או שהצבעים נמרחים על המסך. כשהיה לי את ה Radeon 9600XT הייתה את אותה בעיה רק בלי שהמחשב נכבה או עושה ריסט הטמפ' של הכרטיס נעה בין 48-52…

15. Started by itzik2025,

שלום לכם.. עזרתם לי פעם ואני זקוק לעזרתכם שוב! אה וסליחה מראש אם זה יצא גדול אני פשוט רוצה להיות בטוח אז זה המצב: יש לי כונן IDE יחיד של סמסונג בנפח של 40GB אשר מחובר ללוח האם בחיבור ישיר לאחרונה שמתי לב ש40GB זה ממש מעט ולא מספק את צרכי והחלטתי לקנות (בקרוב) כונן קשיח חדש: Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS לפי המדריך של לוח האם שלי ראיתי שיש לי 2 חיבורים של SATA במחשב אבל לא מצוין שSATA II נתמך שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה פשוט יפעל כמו SATA רגיל, וזה הדבר הראשון שרציתי לברר, האם זה נכון? אני מקווה שעד לפה הכל מובן כשעברתי על תגובות בכל מיני אתרים כולל האתר הזה ראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות בהתקנה הכונן הנוסף, וכל מה שאני רוצה לעשות זה למנוע את …

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by d pro,

מופיע לי ב problem and solutions וזה עושה לי ריסטארטים Consider BIOS upgrade Microsoft is unable to determine the exact cause of this error. However, this problem was most likely caused by an error in your computers random access memory (RAM). RAM is the main internal storage area the computer uses to run programs and store data. During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the central processing unit (CPU), also known as a processor, that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that doe…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by ronzilca,

ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  18. הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  19. כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by wollmann,

אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by israel_0,

יש לי נייד ARMADA 1500 של COMPAQ מערכת הפעלה WIN 2000 איך אני נכנס לביוס?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by yarivot26,

המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  25. הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..

• 6 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.