תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הנה עלתי את כל הקבצים בRAR אחד: http://rapidshare.de/files/12533506/Minidump.rar.html (עם אתה לא יודע. כדי להוריד אתה לוחץ על FREE למטה ואז כבר תבין) תגידו לי מה הבעיה פה אני חושב שזה מהכרטיס מסך התחממות או משהו.
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום!! אני מנסה להתקין משחק ישן , שעובד אך ורק ברזולוציה 640X480 , אחרת המשחק לא עולה, בהגדרות של המחשב אין סימון של רזולוציה כזו היא נמוכה מאד , בWIN XP הרזולוציה הנמוכה ביותר היא 600X800 ולכן אנני יכולה להפעיל את המשחק , אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. בברכה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם, שאני רוצה לשחק ב Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק עולה אבל אני רואה בו רק מסך שחור. ודמויות לא ברורות. עידכנתי את הדירייבר של הכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700 ומששיהו אמר לי שבגלל שהוא לא תומוך תמכיה מלאה בדיירק ריקס 9 הוא לא עובד כמו שצריך.? האם הוא צודק? האם עבר זמנו של הכרטיס ואני יצטרך לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש בערך העליתי את הבעייה שלי לדיון בפורום זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=138309.0 לפי המלצתכם נתתי את הכרטיס לאחריות, אולם לאחר שבועיים נאמר לי (הכרטיס נשלח למעבדות MSI) שהכרטיס בסדר גמור, וזאת על אף שהFPS שלי היה מבייש אפילו R9800... האם יכול להיות שמרמים אותי? או שמא הבעייה יכולה להיות במעבד? תודה לעונים, אני זקוק נואשות לעזרה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב PCTEL 56K MICROMODEM , בשום תוכנה המודם לא מוכן לקבל פקסים. המודם עונה לשיחה נכנסת של פקס אבל לא מוכן לקבל את הפקס (ולאחר דקה השיחה מתנתקת). עבור חיבור אינטרנט אנלוגי (56K) המודם פועל מצויין (השתמשתי בו עד לפני כמה שנים). לכן אני כמעט בטוח שזה בעיה של הגדרת חומרה (אולי בהגדרות המודם). למישהו יש פתרון ? אני עובד על WIN XP PRO SP2 נ.ב. על הקו של המודם/פקס יש גם ADSL 1.5Mb
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהייתה הפסקת חשמל (המחשב היה דלוק), יש לי בעיה במחשב (פנטיום 3 800MHZ). הצלחתי לאתר שזה קשור איכשהו להארד-דיסק. כשההארד-דיסק מחובר לספק מתח, המחשב לא נדלק בכלל. שום דבר לא מגיב. אם אני מנתק את המתח מההארד-דיסק, אז המחשב עולה והכל עובד, אבל כמובן שאין לו הארד-דיסק כדי להמשיך לעלות.מה שמוזר הוא שלמרות שההארד-דיסק מנותק, הנורית האדומה שלו דולקת מרגע הדלקת המחשב באופן קבוע. בדקתי את ההארד-דיסק במחשב אחר והוא תקין. החלפתי ספק כח. החלפתי את החיבור של ההארד-דיסק למתח וללוח אם (הכבלים). חיברתי אותו גם לחיבור IDE השני שיש בלוח אם (החיבור עובד- כי יש עליו CD שמזוהה). אין לי מושג מה לעשות עוד....האם זה הלוח אם??? מה זה עוד יכול להיות??? בבקשה עזרה כי אני כבר די מתוסכ…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום,אני מקווה להשתלב פה יפה,יש לי בעיה די רצינית,יש לי בעיה שכול פעם שאני פותח את המחשב מופיע לי ההערה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" ושאני צריך לדווח ל-ATI Technolagies או משהו כזה,ואני לא יכול להכנס לשום משחק ברגע שיש לי את ההודעה הזאת יש לי אפשרות של שלח/אל תשלח ולא משנה מה אני יבחר זה יכתוב לי שלא משנה מה אני יבחר בכול מקרה אני יהייה חייב לעשות ריסטרט,אם אני עושה אל תשלח אז אני לא יכול לשחק בכלום ואם אני עושה שלח אז אני צריך לעשות ריסטרט וזה שוב עולה בדיוק אותה בעיה של שלח/אל תשלח ואני לא יכול להכנס לשום משחק,אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך שלי,Radeon 9600 XT למשהו יש אי…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אז ככה החלפתי לוח אם אחרי שכניסת ה agp של הקודם היתה דפוקה אז החלפתי לוח אם פירמטתי התקנתי windows 98 se (כן זה עלוב) והורדתי דרייברים לכרטיס מסך (מהאתר של אנוידיה) אבל אחרי שאנישם את הדרייברים הווינדוס כל הזמן נתקע ואני רואה קווים מוזרים איפה אתם חושבים שהבעיה בכרטיס במחשב או בדרייבר בבקשה תעזרו לי צרו קשר באיי סי קיו 150910856 תודה טל...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ובו כונן CDRW של LITEON וכונן DVD-ROM של TOSHIBA. אז שניהם בעיקרון מזוהים על ידי ה-XP שלי אבל רק ה-CDRW אשכרה קורא דיסקים.... משום מה, כשאני מכניס דיסק ל-DVD-ROM אז שום דבר לא קורה וכשאני מנסה לסייר בדיסק אני מקבל הודעה שעליי להכניס דיסק לכונן, למרות שכבר יש בו דיסק. עכשיו מה שאני נזכר בו זה שכשהייתי בחנות מחשבים (לוג'יק - Pc Hardware.co.il) אז מי שהתקין לי את המחשב והדרייברים והכל שינה איזה משהו ב-BIOS לגבי ה-DVD-ROM כדי לשים בו את הדיסק של הווינדוז ולהתקין משם.... בכל מקרה אין לי מושג אם זה קשור אבל רק שתדעו. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם עכברי מעבדה יקרים, ברשותי שני כוננים קשיחים - 1) WD 40 gb 7200 - כונן שהוקצה למערכת ההפעלה 2) wd 40 gb 5400 - כונן שהוקצה להורדות/משחקים/וכו' וכו' הכונן הראשון עובד (כמובן, איך אני כותב פה...) אבל הכונן השני לא מזוהה בשלב ה-post. ניסיתי הרבה דברים כמו החלפת הכבלים (גם חשמל וגם IDE) עם הכונני DVD וצורב, וכמה פעמים החלפתי ביניהם... אם אני לא טועה הצלחתי לגרום להארד דיסק השני לעבוד אבל רק כאשר ההארד דיסק הראשון לא עבד. אנא מכם סייעו לי! מה עליי לעשות על מנת שההארד דיסק השני יעבוד ובמקביל עם הכונן הראשון? תשובות ושלל עצות יתקבלו בברכה.... תודה Vega.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן. קניתי הארדיסק נוסף ואני רוצה להתקין אותו. יהיו לי מעתה צורב, כונן DVD, ו-2 HD. מהו סדר החיבור המומלץ לדעתכם ? האם כדאי ששני ההארדיסקים יהיו על הפריימרי או שזה לא משנה ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בסופו של דבר עשיתי עדכון ביוס דרך utility שהגיע על הדיסק שהגיע עם הבורד (משהו מאוד נחמד שרץ תחת וינדוס). בכל אופן, עבדתי לפי ההוראות בספר, עדכנתי, אני עושה restart, וחשכו עיניי! המסך שחור (למרות שעובד, הוא לא ב standby) לא קורה כלום, והלוח מודיע לי (בהודעה קולית - feature מאוד מגניב אגב...), "system failed due to CPU overclocking" אני לא עשיתי שום אוברקלוקינג ושום בטיח! אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. הנחתי שההגדרות הבסיסיות נדפקו אז עשיתי reset ל Cmos לפי ההוראות, הפעם גם המסך לא נדלק בכלל (הוא נשאר ב standby) והCdrom מהבהב בנורה שלו כל כמה שניות, וככה זה תקוע. עשיתי כמה פעמים reset ובאחת מהן הוא הציג לי על המסך את ההודעות של השחזור ביוס, והוא כביכול שחזר את הביוס הישן מה…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1) בכונן C זה מראה לי על 40GB במקום 80GB ... העניין הוא שהטכנאי חילק את זה למחיצות.. והוא אמר שב"לחיצת כפתור אחת" מחזירים את כונן D ואז יש 40GB ב C ו 40GB ב D ... אבל אני לא יכול להתקשר עכשיו לטכנאי... ואין לי כוח לחכות עד מחר כמובן!! אז אם מישהו יודע בבקשה איך ב"לחיצת כפתור אחת" אני מחזיר את כונן ה D הבלתי נראה?? ד"א אני יודע ובטוח שזה 80GB ... 2) באוורסט מראים לי בטמפרטורות על AUX ... מה זה? 3) (אי אפשר לערוך כותרת) מאז שהתקנתי את הדרייבר של ATI ושל המקלדת .. הלחצנים הקטנים שלהם מהשורה למטה (איפה שיש Start) לא נעלמים לי!! איך מעיפים את הבני זונות?? 4)אני חייב אנטיוירוס כי הטכנאי התקין רק פיירואל ואני חייב אנטיוירוס.. אז אם למישהו יש לינק לפנדה או לאחד אחר שהוא טוב..…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חברה זה קורה כבר הרבה זמן אני לא מבין תראו יש לי מדפסת psc 1110 all in one והנורה של בדיקת המחסניות מהבהבת מה קורא בדקתי באתר לא הבנתי כלום.עזרה?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-