תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת חדשה...לוח של MSI NEO 4 וכרטיס מסך של GIGABYTE שאני מאתחל את המחשב אין תצוגה NO VIDEO INPUT - הכל יושב טוב חיבורים וכו' מה עוד אני יכול לבדוק??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לומר לכם שאתם תותחים! ועכשיו לבעיה... אני לא זוכר איך זה קרה ומה גרם לכך, זה היה לפני הרבה זמן, הייתה איזו תקלה ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ויש לי אותה הודעה עם ציפצוף ואני חייב ללחוץ על משהו כדי שהיא תעבור והמחשב יעלה, אומנם זה דבר פשוט ועד עכשיו לא כזה הפריע לי עכשיו יש לי זמן ואני רוצה לפתור את הבעיה, אשמח אם מישהו יעזור לי שמחשב רושם דבר כזה: system hardwere abnormal, press any key to continue.... המחשב המדובר הוא P3 700 MHZ עוד פרט שנראה לי חשוב זה הסוג של הBIOS אם אני לא טועה זה השם שלו Award Moduler V4.51PG אשמח אם תעזרו לי, אם למישהו אחר זה קרה אשמח אם הוא יגיד לי איך לסדר את זה, תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הטמפרטורה בסביבות ה 60 מעלות לא במאמץ, אבל זה תמיד היה ככה והוא עבד בסדר. לוקח המון זמן לטעון ווינדווס ומשחקים. CUBASE קורס כשמעלים אותו. יש רעשים מוזרים מהרמקולים כשההארד דיסק חושב. זה לא מחשב חדש, והוא עבד בסדר גמור, פתאום זה התחיל. יש רעיונות? אולי זכרונות? ספק?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת למה יש מקרים בהם כונן דיסקים קורא חלק מהמדיות וחלק לא? במה זה תלוי? באיכות הדיסק? ככל שהדיסק "זול" יותר כך לכונן יהיה יותר קשה לקרוא אותו? או שהעין של הכונן היא הבעיה - מתלכלכת או נחלשת? איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! יש לי כרטיס מסך GF6800 AGP מעבד אינטל P4 2.8 1 גיגה זיכרון כשאני משחק במשחק PES אני לפעמים רואה כאלה קוים שיוצאים מהשחקנים (מצורפת תמונה) עדכנתי דרייברים למסך DIRECTX לא עוזר כלום מה לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קודם כול מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי פרו+SP2. כאשר אני מחבר את המכשיר הצליל של התקן USB שמתחבר למחשב נשמע, אך לא נפתח לי כונן חדש במחשב שלי של הנגן. לעומת זאת במחשב אחר בבית שמותקנת בו בדיוק אותה מערכת הפעלה הכול עובד. ניסיתי גם לחבר את הנגן לחיבורי USB אחרים במחשב והמצב לא השתנה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
המחשב נידלק הספק,מעבד וכ'ו אבל המסך נישאר במצב סטאנדבאי... ניסיתי להחליף מעבד ניסיתי להחליף ספק ניסיתי להחליף ראם או להחליף במקומות וניסיתי להחליף אפילו כרטיס מסך כלום לא עזר... נישארתי עם מסכנה שזה הלוח אם... אבל הוא עבד מצוין... הלוח אם לא היה משמוש בגלל שהייתי צריך את המעבד שלו.. עכשיו שקניתי מעבד חדש.. הוא לא עובד..
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול בלילה ישבתי על המחשב כשפתאום קפץ לי מסך כחול. בלי יותר מדיי לחשוב עשיתי ריסט, ומאז המחשב הפסיק לעלות.... הגיע למצב הטעינה של ווינדוס (מסך שחור עם לוגו, והשורה הכחולה הרצה), ופתאום מראה מסך כחול לחצי שניה, ועושה ריסטרט היום על הבוקר הדלקתי את המחשב, והוא עלה רגיל... עד ששוב אותו דבר חשבתי להכנס לSAFE MODE, נכנס בהצלחה, ואחרי כמה שניות שוב. ניסיתי להכנס דרך הדיסק של ווינדוס, לעשות REPAIR או משהו, ושוב אותו דבר. הנה חלק ממהודעות שקיבלתי: וכשסופסוף הצלחתי להעלות את המחשב, הוא הקפיץ לי הודעה כזאת: מישהו יודע אולי מה הבעיה? יש לי סברה, שזה בגלל התחממות, כי עכשיו אחרי כל הפעולות שעשיתי, פתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר רגיל גדול... והוא עלה, ונותן לי את האפשרו…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מאוד, ואני זקוק לעזרה: יש לי מחשב (ישן): Asus p4p800-VM Radeon 9200 se Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570 העכבר, המקלדת והמסך, מחוברים למחשב דרך סוויץ'. למחשב היו בעיות בעבר, וניסיתי לסדרן אותן. ראיתי שהחיבורים מהפאנל הקדמי של המחשב ללוח האם (MainBoard) לא היו תקינים. סידרתי את החיבורים ללוח האם לפי המדריך מהאתר המקורי של ASUS, הם תקינים. אחרי שסידרתי את החיבורים (ובניהם גם את הרמקול של המארז), התחלתי לשמוע סדרה של צפצופים (שישה) מהBIOS בכל פעם שהדלקתי את המחשב. הצפצופים היו לא סדירים והם לא תאמו את הטבלאות של היצרנים (צפצופים לא בסדר אחיד, ובצלילים שונים.) מלבד הצפצופים המחשב עבד נהדר. בעיה אחת שהייתה לו, הייתה שהוא לא היה חוז…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד msi creator 17 , ועד כה המחשב כמעט מושלם. הכמעט מושלם מגיע בגלל שהמעבד רשום שהוא מתחיל מ2.3 ויכול פוטנציאלית להגיע עד ל5.1 GHZ המעבד: Intel® Core™ i7-10875H 8 Core Processor, 16M Cache, 2.30 GHz up to 5.10 GHz שאלתי היא כזאת , איך אני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק למעבד?.. קראתי reviews הם כולם אומרים שהמעבד הזה אכן מגיע למהירויות שצויינו , ונותנים ציון מצוין. אך לא מצאתי מדריך שמראה איך להיכנס לביוס של המחשב נייד הזה ולשנות שם את המהירות.. אשמח לעזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את הקובץ PDF הזה כדי שכל מי שיקבל אותו זה יפתח לו מבלי צורך בעדכונים?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: quad core asus p5qc עד עכשיו היו לי זכרונות DDR2 1GB*2 לאחרונה קניתי זכרונות kingston 4gb*2 1333mhz כאשר אני מרכיב אותם בלוח אם (יש לציין שבמקום היעודי), המחשב לא עולה, אין POST, אי אפשר להכנס לBIOS. המאווררים עובדים, המסך שחור ואין שום צפצוף של בעיה וכו'. עברתי על החוברת הפעלה ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, כנ"ל חיפשתי בגוגל. רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן שידרגתי את המחשב שלי מwindows xp לwindows 7 נתונים שלו כרגע הם אלו: operating system: Windows 7 Professional 64-Bit Processor: Intel® Xeon® CPU E31225 @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz Memory: 4096MB RAM Device... Name: NVIDIA NVS 300 אני שיחקתי במחשב הקודם (WINXP) בסימולטור טיסה Flight Simulator X Gold Edition .הסימולטור טיסה עובד לי במחשב הנוכחי ( windows 7) באופן בעייתי, הכל בסדר עד שנכנסים למשחק עצמו והוא פשוט מאד מאד תקוע התמונות מאד קטועות.. אמרו לי אנשים שזה בעיה במעבד או בכרטיס מסך או שפשוט המערכת ההפעלה של ווינדוס 7 לא תומכת במשחק.. לא משנה מה צריך לעשות הסימולטור חייב לפעול ולכן אני שואל מה הדרך הכי טובה לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בקדמת המחשב מסמנת שתוכניות פועלות ? 2. חיברתי את המחשב של אחותי למסך שלי (crt) כדי לבדוק ולתקן משהו והכל עבד חלק לא היו בעיות . אחרי זה שמתי את שלי לחצי שעה לראות משהו .ואחרי זה עוד פעם שמתי את שלה אבל הפעם המסך אומר שאין סיגנל מהמחשב ושום דבר לא עובד מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש E8200 GA-EP35-DS3 Kingston ddr2 2G(1x2 800Mhz CL5 בדקתי את המודולים של הזיכרון בתוכנת איבחון של Microsoft וזה הראה לי WMATS+ FAILED WINVC FAILED MATS+ FAILED LRAND FAILED INVC FAILED גם Memtest מראה שיש טעויות זיכרון. בחנות (גיבור מחשבים) אמרו לי שיתכן שהבעיה בכלל בלוח האם שלי. הזיכרון כן מתאים ללוח. השאלה שלי האם יש אפשרות שהבעיה נובעת מBIOS ? יש לי גרסה F1 מה אני צריך לבדוק,לעשות? אודה לכם על כל עזרה אפשרית.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-