עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hapasan,

לפני כשבוע, רכשתי מחשב חדש. המחשב פעל במהלך השבוע ללא רעשים *בכלל*. היום, המחשב התחיל להרעיש. הרעש הכללי מתאים למחשב שכבר "סחב" קצת קילומטראז', ובעת "חשיבה" הרעש מחמיר. האם זה הגיוני שמחשב שלא הרעיש כלל במשך שבוע, יתחיל פתאום להרעיש? את כרטיס-המסך קיבלתי רק אתמול, כיוון שהיה חסר במלאי. הכרטיס הורכב כך שהמאוורר שלו פונה כלפי מטה. האם הרעש החדש יכול להיגרם מצורת ההרכבה הזו? יש בעיה כללית להרכיב כרטיסי-מסך כך? תודה :-)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by danny70,

שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by deso,

חבר שלי מודאג מאוד משתי בעיות שקורות אצלו במחשב,והוא לא מוכן להדליק את המחשב,אז זה דחוף. הנה הבעיות: 1.הלוח אם שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות,האם זה קריטי?מה עושים על מנת להוריד את החום? (מאוחר יותר אני אתן את שם הדגם,תתנו תשובות על בעיות כלליות ופתרונות) 2.המאוור של המחשב עושה רעשים מוזרים שמשתנים מתי שהFrame במשחק מחשב משתנה. תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by dovik,

זה סיפור מצחיק ועצוב. אבל מבקש לכתוב בתגובות רק לעניין.. אחרי כמה וכמה עצבים,החלטתי לעשות ניקוי יסודי ומלא לדיסק הקשיח,כמו כן לערוך כמה שינוים. השתמשתי בדיסק HIREN'S לצורך הניקוי המלא (עד 0) ולצורך הגדרת מחיצות מחדש. אה,לפני הכל העתקתי הרבה דברים חשובים לדיסק נייד. אחרי ההגדרות של המחיצות ,ניסיתי להתקין את ה-XP שהיה לי,ההתקנה נפסקה בעצמה באמצע,לא זוכר בדיוק מה היה השלב,אולי השני או השלישי.. אחרי כמה נסיונות חוזרים וכושלים (לא הצליח להעלות את קובץ ntldr) ניקיתי שוב את המחשב ורציתי לאושש את כונן הדיסקטים וכנראה נגעתי במשהו ב-BIOS. (כנראה,הכונן דיסקטים שבק חיים,כי שום דבר לא הצליח לגרום לו לקרוא מהדיסקטים,וניסיתי על כמה). אז התחילו דברים מוזרים. חלק מתוכנות שהיו בדיסק HIREN…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by danh74,

הרכבתי מחשב חדש. עם הלוח ma78gm של GIGABYTE התקנתי windows xp pro והתקנתי את הדריברים. מופיע לי משולש צהוב ב try ליד התמונה שמראה את החיבור. יש לי מחשב אחר לידי ואיתו אני כן מצליח להתחבר, כך שהבעייה היא לא ב internet תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by nizansm,

שלום.. יש לי ספק כוח של EZ COOL 350W היה לי הארדיסק SATA2 מחובר והוספתי עוד אחד שפועל רגיל עד שמבצעים פעולות של העתקה וכולי האם זאת בעייה של חוסר מתח? אם כן האם צריך לשדרג ספק?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by igals,

מי שיכול לעזור: אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהוא נכנס לווינדוס, הוא פשוט נכבה. המאוורר של המעבד עובד, והגוף קירור נקי. הוצאתי את הגוף קירור לנקיון, ויכול להיות שאין כ"כ משחה טרמית,אולי זאת הבעיה? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני יסביר את זה יותר מובן: לפעמים כאשר אני יוצא ממשחק כלשהוא, פתאום המסך הרבה יותר לבן(בהיר), לפעמים לאחר כמה שניות הצבע חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נשאר ככה עד לריסטארט הבא. כאשר המסך יותר בהיר, אין שינוי בכלל במספרים שקבעתי (brightness,color), אין שינויים בכלום, ואני לא מבין מה זה. המסך הוא: LG Flatron F700B תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by orese,

שלום לכולם, קניתי את המקלדת המכאנית הראשונה שלי לפני כמה ימים k60 pro וקרה לי פעמיים שהיא עשתה לי דאבל טאפינג. זה דבר שקורה מידי פעם במקלדות מהסוג הזה או שעלי לפנות לחנות ?

11. יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by roy_14,

או.קי הורדתי את גירסת הבטא של וינדוס ויסטה הקובץ הוא קובץ ZIP ששוקל 3 ג"ב עכשיו שהמרתי את הקובץ לתקיה רגילה מופיע לי שהתיקיה שוקלת 124 ק"ב ויש בפנים קובץ טקסט שכתוב בו This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. מישהו בבקשה.. יכול להסבביר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתקין את מערכת ההפעלה!?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. תמונה תראה סימן עגול אדום...אני רוצה לשנות צבעים בהירים של משחקים בגלל חלק משחקים מאוד חושכים..אני רוצה לשנות..אבל תוכנה לא שמור לקבוע..שוב שוב חוזר חושך איך עושים לשאר צבעים בהירים? בבקשה תעזרו לי על זה...אני צריך לשחק..

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5w delux הגרסא שלו היא 1901 אני מריץ אותו עם וינדווס ויסטא 32 ואין לי מושג אין אני מעדכן את הביוס, הורדתי את הקובץ עדכוןת לפי הגרסא שלי אך אני לא יודע איך עןשים זאת

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Lord^Lior,

אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by אליאורן,

שלום לכולם יש לי בעיה רצינית בהתקנה של WIN 7 אני נכנס לבוט והכל מעלה לי את החלון של ללחוץ על כפתור כלשהו כדי להיכנס להתקנה טוען קבצים והכל מגיע לחלון של הווינדוס (רקע של ווינדוס 7) וזהו. לא מופיע שום דבר... צריך להיות חלון של בחירת שפה, התקנה ודברים כאלה אבל אין לי כלום מגיע לרקע וזהו.. למה זה קורה ? תודה לכולם

18. הצורב בשימוש קצת יותר משנה ועכשיו המהירות של צריבת הcd ירדה מ40 שזה היה המקסימיום ל16 שזה עכשיו המקסימיום מה אפשר עשות או מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by EdenM,

יש לי מחשב שנתיים וחצי בערך לא היה לי שום בעיה איתו, כל וירוס שהיה סידרתי אותו המחשב עובד מצויין מצויין. זה התחיל לי ממזמן [לא הורדתי תוכנה או משהו] אני ניכנס לסקייפ המחשב ניתקע, אני מפעיל סרט על הנגן הרגיל של הווינדאוס ניתקע [שירים לא] - ביגלל זה הורדתי נגן אחר BS PLAYER, אני מפעיל משחק GHOST ONLINE שרק הורדתי לוחץ START ניתקע. היה לי עוד כמה תוכניות שאני לא זוכר את שמם שהיה ניתקע לי פשוט מחקתי.. השתמשתי בתוכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware, ComboFix, UnHackMe, HitmanPro, SUPERAntiSpyware Alternate Startועדיין תוקע.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by GRINFELD,

יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by david86,

כשהמחשב שלי נידלק הוא רושם press del to run settup press tab to display bios post message מה זה אומר ?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 13:08:02 איך אני מוריד את הדבר הזה? לא רוצה שהיה את זה כשאני ניחנס לונדוס

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by shmulik13,

שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מחשב עם לוח אם של ASUS דגם P5LD2-SE ובפאנל הקדמי של המחשב ישנם שני חיבורים של מיקרופון ורמקולים איני יודע כיצד לחבר אותם אל הלוח אם אם למישהו יש לוח אם כזה או שיודע על כך אשמח לעזרה או מהיכן אפשר להשיג את השרטוט הסכמתי של הלוח אם ? תודה לעזורים!

23. Started by redboomer,

יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by talbaumel,

היי אז ככה החלפתי לוח אם אחרי שכניסת ה agp של הקודם היתה דפוקה אז החלפתי לוח אם פירמטתי התקנתי windows 98 se (כן זה עלוב) והורדתי דרייברים לכרטיס מסך (מהאתר של אנוידיה) אבל אחרי שאנישם את הדרייברים הווינדוס כל הזמן נתקע ואני רואה קווים מוזרים איפה אתם חושבים שהבעיה בכרטיס במחשב או בדרייבר בבקשה תעזרו לי צרו קשר באיי סי קיו 150910856 תודה טל...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by tuvia,

שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים